Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3983688 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Şu ölüleri doldurursak takıma benim için biter bu iş.

Çevrimdışı Alper1903

Bu arada Spahic ve Prodl ile ilgileniyormuşuz.  :s20:

Prodl'i bilmem de Spahic fena degil.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Prodl'i bilmem de Spahic fena degil.
Evet bende gayet beğenmiştim leverkusen maçında..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Kleber yedek olarak düşünülüyor herhalde ama değmez
Kleber gelecek gibi gözüküyor da bize çok yarayacak bir adam değil.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Spahic'in sözleşmesi feshedildi

Beşiktaş'ın gündemindeki Emir Spahic'le ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Bayern Münih maçında güvenlik görevlisine kafa atan Bosnalı futbolcunun sözleşmesi feshedildi.

Bu nereden çıktı.
Ala ala 34 yaşındaki bir adamımı alacağız geçmiş olsun eğer öyleyse tabi.

Şunu da söyleyeyim böyle adamları getirmeyi düşünüyorlarsa Lucescu falan tamamen hayaldir.

Lucescu en başta kaleden itibaren tüm savunmayı değiştirmek ister ama böyle adamları istemez yani.

Çevrimiçi Samet Ç

Ayew, Ruffier, Cech, De Jong, Maxi, bunları alabilirsek sıkıntı olmaz. Ki bunların arasından bir tek Ayew ile görüşüldüğünü biliyorum İstanbul'da da görüşme yapıldı. Ama bunlardan sonuç alamazsak çöplere hazır olun.

Çevrimdışı Tolga

Ayew, Ruffier, Cech, De Jong, Maxi, bunları alabilirsek sıkıntı olmaz. Ki bunların arasından bir tek Ayew ile görüşüldüğünü biliyorum İstanbul'da da görüşme yapıldı. Ama bunlardan sonuç alamazsak çöplere hazır olun.
Stoper bölgesi çok önemli oraya mutlaka çok iyi bir stoper şart.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Andre Ayew'u biraz seyrettim. Adam sol kanat oyuncusu, amma gol atmış özellikle de kafayla :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Stoper bölgesi çok önemli oraya mutlaka çok iyi bir stoper şart.
Stoperde süpriz bekliyorum. Çöpler arasından 2 tane alınacak gibi Cl yaparsak kaliteli alınır 1 tane alınır.

Çevrimdışı Alper1903

Saglam adamlarla anlasamayacaklarsa hic ugrasmasinlar haziran basi Luce'yi getirsinler, butceyi de ona versinler takimi o kursun.

Çevrimdışı Tolga

Stoperde süpriz bekliyorum. Çöpler arasından 2 tane alınacak gibi Cl yaparsak kaliteli alınır 1 tane alınır.
Ş.Ligi'nde olamazsak zaten iyi transfer yapabilme ihtimalimiz iyice düşer ki bu da zor görünüyor.

Ayew de buna bağlı gibi.

Çevrimiçi Samet Ç

Andre Ayew'u biraz seyrettim. Adam sol kanat oyuncusu, amma gol atmış özellikle de kafayla :bandit:
Olcay'dan sonra Ayew Neymar gibi gelir bize. 2.5-3 leri gözden çıkarmamız lazım yani her şey yönetime bağlı. 2 farklı seçenekleri var stadla beraber efsane bir kadro kurup sene sonu sonsuz kredi sağlayacaklar kendilerine ya da çöplerle doldurup arkalarında bir stat bırakıp gidecekler.

Çevrimiçi Samet Ç

Ş.Ligi'nde olamazsak zaten iyi transfer yapabilme ihtimalimiz iyice düşer ki bu da zor görünüyor.

Ayew de buna bağlı gibi.
Ayew paraya bağlı gibi cl şartı var ama sıkıntı olmaz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vaaaay Ayew da müslüman.. Hem de practising :D
Sevmeye başladım bu geniş kafalıyı :D :D

Çevrimdışı blackeagle35

Ayew aradığımız tarzda bir oyuncu ama adı geçen takımlar doğruysa bize gelmesi çok zor..

Çevrimdışı ozan062

can sıkıcı bir nokta var
porto almıssa vardır bi bildiği deniliyor herhalde
cok canımı sıktı bu scout ekibi
siz ne işe yararsınız arkadas
simdiye kadar sustum destekledim simdi
saldırmaya baslıcam
bune arkadas bide utanmadan maaslı calısansınız

türkiye portonun pilot ligi
bursası osu busu habire onların adamını alıyor
bizde düştüysek oralara
personellere güzel bi ders vermek lazım :s20: :iscrewy:
[ Son Düzenleme: 12 Nisan 2015, 18:42:23 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Atkar

Rüzgar Sağnak'ın dediği çok mantıklı harbiden.Burda konuşuyoruzda Ayew,Kleber,Maxi falan eğer Lucescu gelirse bana manavdan şunları,şunları alır der sınırsız yetki ister.Şahsen ben kabulüm 😁😁

Çevrimdışı Tolga

Rüzgar Sağnak'ın dediği çok mantıklı harbiden.Burda konuşuyoruzda Ayew,Kleber,Maxi falan eğer Lucescu gelirse bana manavdan şunları,şunları alır der sınırsız yetki ister.Şahsen ben kabulüm 😁😁
Lucescu gelsin de kimi isterse aldırsın kimse itiraz etmez :icool:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2015, 19:33:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Lucescu gelsin de kimi isterse aldırsın kimse itiraz etmez :icool:

:tabe:

Sergen ile Zago geri dönsün Sosa ve Ersan'dan daha iyi oynarlar  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

:tabe:

Sergen ile Zago geri dönsün Sosa ve Ersan'dan daha iyi oynarlar  :D
:kop: :kop: Takıma kalite katarlar :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2015, 19:39:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Kaan Özkara ‏@9KAAN1903  4 sn.5 saniye önce
Fikret demirer'in alinmasina onay verdiği isimler :
Andre Ayew
Ruffier
Kleber
Güvendiğim bir kaynak

Yazığı çelişkili be.

Bir kere ben Kaan'a güvenmiyorum en başta :D

Dahası Ruffier'i almak 10 milyon eurodan başlar kimi nereye alıyorsun derler adama.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2015, 19:41:10
  • Beşiktaş / Bodrum
ligin kalitesiyle puan farkı arasında nasil bi baglantı kurdunuz.Puan farkının oluşmamasının tek sebebi derbilere beraberlik için çıkan slaven  bilictir.lig kaliteli olursa biz de zorlanırız.

İlk 17 haftada biz eze eze aldık maçları. Kanırttık kondisyonla.

Rakipler ise yatarak aldılar. 3-4 tane kaliteli oyuncusu olsaydı anadolu takımlarının biz yine 3 puanla çok maç tamamlardık ama Fener ve Galatasaray tamamlayamazdı.

Puan farkı ile ilgisi bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Yazığı çelişkili be.

Bir kere ben Kaan'a güvenmiyorum en başta :D

Dahası Ruffier'i almak 10 milyon eurodan başlar kimi nereye alıyorsun derler adama.
Ruffier falan hayal alabiliyorsak Cech'i almamız lazım :tabe:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2015, 19:42:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Lucescu'ya çakıl taşı mı vereceksin o da en az 2.5-3 civarı alacak zaten..

Lucescu'yu getirmek ile Spaletti'yi getirmek maddi olarak aynı dersen ben de senin fikrin derim.

Birinin maaşı diğerinin 2 katı sanırım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ruffier nasıl bir kaleci? Biraz izledim de pek bir meziyetini göremedim :alala: