Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3983958 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Takımda yoksa dışardan bulacaksın mesela De Jong Tr'den bir takımla anlaşma yaptı diyorlar büyük bir ihtimal Ts ile mesela tam kaptanlık yapabilecek bir adam.
İşte ben de onu demek istedim böyle adamlar almak lazım :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

Burada sevindirici tek nokta var.

Temeli atılan takımın ilk senesi bile şampiyonluğa oynuyor.

Seneye çok değil biraz bile risk alsak şampiyon olabilir yeter ki korkmasınlar.

katılmıyorum
herzaman olan birsey yine tekrarlandı o zaman
neydi o erken havlu atma sevdamız
bakma sen simdiye..  rakiplerin hocası kotu simdi ondan yarıstayız
zaten esas dandik olan mevzuda bu
rakipde bu kadar rezil adam varken biz zar zor yarıstayız...can sıkan nokta bu
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cisse557

Burada sevindirici tek nokta var.

Temeli atılan takımın ilk senesi bile şampiyonluğa oynuyor.

Seneye çok değil biraz bile risk alsak şampiyon olabilir yeter ki korkmasınlar.
Tamam da şöyle bir düşünüyorum neden daha iyisi olmasın? Kulüp Ersan ve Pektemek ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Bunun gerekçelerini kulüpten birisi açıklayabilmeli. Bizim Ersan'dan sağladığımız faydayı Necip ve Atınç da verebiliyor bize. Pas vermesini beceremeyen, gördüğü en ufak baskıda topu rakip kaleciye ya da stopere hediye eden bir stoperle hangi plana göre 4 yıllık anlaştık? Bu 2 futbolcunun bize maliyeti 3.2 milyon euro. Verim alamadığın 2 futbolcu yerine seneye aynı paraya yıllık 1.5 milyon verip bir tane hücumcu sağ, bir tane de hücumcu sol bek alsaydık. Çok mu kötü olurduk? Bir sistem olduğuna nasıl inandıracaklar şimdi beni?
[ Son Düzenleme: 12 Nisan 2015, 15:18:07 cisse557 ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2015, 15:28:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Spalletti bütçe olmadan da iş yapabilecek bir teknik adamdır..Roma'da adam forvetsizlikten false nine denen olayı buldu..Roma sanki 5 mi verecek yıllık en fazla alacağı net ücret 2 olur..Zenith'de yüksek harcama yaptı zaten arkasında gazprom ile onu yapmayacak antrenör yoktur dünyada..

Roma'nın yeni sahipleri hakkında fikrin var mı :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tamam da şöyle bir düşünüyorum neden daha iyisi olmasın? Kulüp Ersan ve Pektemek ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Bunun gerekçelerini kulüpten birisi açıklayabilmeli. Bizim Ersan'dan sağladığımız faydayı Necip ve Atınç da verebiliyor bize. Pas vermesini beceremeyen, gördüğü en ufak baskıda topu rakip kaleciye ya da stopere hediye eden bir stoperle hangi plana göre 4 yıllık anlaştık? Bu 2 futbolcunun bize maliyeti 3.2 milyon euro. Verim alamadığın 2 futbolcu yerine seneye aynı paraya yıllık 1.5 milyon verip bir tane hücumcu sağ, bir tane de hücumcu sol bek alsaydık. Çok mu kötü olurduk? Bir sistem olduğuna nasıl inandıracaklar şimdi beni?
Katılıyorum :claps: :claps:
Ersan ve pektemek olayını bana kimse açıklayamaz. Üstelik yabancı sınırı da kalkmışken :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2015, 15:29:18
  • Beşiktaş / Bodrum

Tek bir açıklaması var o sözleşmelerin.

Şampiyonluk yolunda giden takımın oyunculırı kendini maçlara vermez düşüncesi.

Ama el insaf. Ersan Pektmek kendini verse ne olur vermese ne olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2015, 15:31:06
  • Beşiktaş / Bodrum
katılmıyorum
herzaman olan birsey yine tekrarlandı o zaman
neydi o erken havlu atma sevdamız
bakma sen simdiye..  rakiplerin hocası kotu simdi ondan yarıstayız
zaten esas dandik olan mevzuda bu
rakipde bu kadar rezil adam varken biz zar zor yarıstayız...can sıkan nokta bu

Abartma Ozan rakiplerin topladığı puana bak :)

Hocaları iyi olsa da toplayıp toplayabileceği bu olacaktı zaten.

Aksine bu sene onlar bu kötü hocalarla bu puanları alabildiği için potadalar.

Hocanın kötü olması lig kötü olunca bir şeyi değiştirmiyor. Lig daha kaliteli olsa biz 7-8 puan fark yapmıştık ilk 16 hafta sonunda.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hocanın kötü olması lig kötü olunca bir şeyi değiştirmiyor. Lig daha kaliteli olsa biz 7-8 puan fark yapmıştık ilk 16 hafta sonunda.
Bu ligde; kendi sahanda Anadolu takımlarını sezon boyunca 4-5 kez 4lük 5lik yapmadan şampiyon olmak zor bana göre.

Herkesi tek farklı yenersen diğer takımlar sana puan almaya geliyo. Bence o yüzden bu renklilere yaptığı hataları bize yapmıyolar :)

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Celestine Babayaro

ligin kalitesiyle puan farkı arasında nasil bi baglantı kurdunuz.Puan farkının oluşmamasının tek sebebi derbilere beraberlik için çıkan slaven  bilictir.lig kaliteli olursa biz de zorlanırız.

Çevrimdışı Atkar

Lucescu da gelirse en az 30M bütçe isteyecek.Bu kesin bana göre.Luiz Adrianoyu da alıp gelse keşke sezon sonu serbest iken :) Ba,Pedro,Ozi,Kerim,Veli gibi futbolcular satılırsa zaten 25M gelir sağlıyabiliriz.10-15Mda bütçe çıkılırsa da 35-40M bütçe oluşur.Bu bütçede Lucescuya ilk senesi açısından yeter.Luce 68-69 yaşında.Rahat 5 senede başımızda durabilir yaş itibariyle.40M bütçe ile de Luce ligde şampiyon yapar,avrupada da bir şeyler için başlangıç olur.Bu kadar heveslendik inşAllah yine Şenol Güneş'e,Biliçe kalmayız.TR ligi prestij açısından daha ukraynadan daha büyük bir lig.Maaşlar daha iyi.İstanbul ve yeni stad faktörü ve yeniden yapılanmak isteyen bir Beşiktaş var artık.Yaptığım hesaplar doğrultusunda +35Mda bütçemiz olursa başarılı olmamak için hiç bir sebep yok.

Çevrimdışı ALBATROS

borç trilyona dayanmış bütçe falan beklemeyin zaten gelecek sezonun bütçesinden harcanmıştı sezon başında

Çevrimdışı blackeagle35

Roma'nın yeni sahipleri hakkında fikrin var mı :)
Lucescu'ya çakıl taşı mı vereceksin o da en az 2.5-3 civarı alacak zaten..

Çevrimdışı ozan062

olurmu canım herifler kaç defa balına puan kazandı
ki biz uzun yıllardır kotu oynayıp puan kazandıgımız bi 5 hafta oldu dusun onları alamasak bittik biz:))
yani bu sene hakikaten hersey bilicin yuzune güldü ama fırsata ceviremedi
yoksa bidaha bu imkanları zor bulur antrenorler
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı blackeagle35

İşin özü bu takım Bilic ile gitmez,Şenol Güneş gibi teknik direktörlerle de gitmez..Bu kulüp kazanmak istiyorsa gidecek Lucescu,Spalletti ayarında teknik direktör getirecek..Bonservisi elinde önemli oyuncular var..Para harcamak zorundayız..Gerekirse 20 daha harcayacaksın ama şampiyon olacaksın..Buna mecbursun..Paran yoksa Ba'yı satacaksın bir kısmını karşılayacaksın..Ha yok bütçe sıkıntı diyorsan da bu sözleşmeleri neden yaptın derler adama..Paran yoksa o zaman gideceksin gerçekten gelecek vaadeden,Bilic gibi değil,bir teknik adam getireceksin..Bu takım artık kazanmak zorunda..Sadece taraftarını tatmin için değil,geleceği için kazanmak zorunda..İpler gidiyor elimizden..

Çevrimdışı atalay

Cech - Cenk - Günay

Christopher Samba - Zambrano - Pedro -Ersan

Maxi - Serdar;Jansen - Motta

Mbia - Veli - Oğuzhan;Aquilani - Tolgay - Sosa

Töre - Kerim;Ayew(Danny)Olcay

Demba - Diego Rolan - Cenk Tosun

Samba,Zambrano,Maxi,Jansen,Mbia,Aquilani,Ayew,Danny;Free oyuncular.
Pektemek ve Ersan'a verilen maaş ücretlerine bir Diego Rolan,Cech alınırdı.(Para yok ya;o yüzden diyorum.4 senede Pektemek ve Ersan hatta Cenk Gönen ne verecek Fikret Orman gibi takipçisi olacağım  :lol: )

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Cech - Cenk - Günay

Christopher Samba - Zambrano - Pedro -Ersan

Maxi - Serdar;Jansen - Motta

Mbia - Veli - Oğuzhan;Aquilani - Tolgay - Sosa

Töre - Kerim;Ayew(Danny)Olcay

Demba - Diego Rolan - Cenk Tosun

Samba,Zambrano,Maxi,Jansen,Mbia,Aquilani,Ayew,Danny;Free oyuncular.
Pektemek ve Ersan'a verilen maaş ücretlerine bir Diego Rolan,Cech alınırdı.(Para yok ya;o yüzden diyorum.4 senede Pektemek ve Ersan hatta Cenk Gönen ne verecek Fikret Orman gibi takipçisi olacağım  :lol: )
Jansen adamım :super: Bir dönem estiriyodu şuan ne durumda bilemem :D

Çevrimdışı alimm

ş.güneş gelirse ilk transferimiz ozzy olur muhtemelen... bambaşka bir ozzy bekliyorum ben...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Alper1903

ş.güneş gelirse ilk transferimiz ozzy olur muhtemelen... bambaşka bir ozzy bekliyorum ben...

Biraz fizigine onem verse aslinda kendi kendini gelistirecek ama iste...

Çevrimdışı Alper1903

Takımda yoksa dışardan bulacaksın mesela De Jong Tr'den bir takımla anlaşma yaptı diyorlar büyük bir ihtimal Ts ile mesela tam kaptanlık yapabilecek bir adam.

Eger anlasma yaptiysa bu biz de olabiliriz. Son zamanlarda transferleri anlasmalar yapildiktan sonra ogreniyoruz.

Çevrimdışı Atkar

Zambrano/Vlaar/Samba/--Abate/Maxi/Richards/--Fuchs--DeJong/Mbia/Mavuba/--Ayew/Dzeduzks/Danny--Gignac/Luiz Adriano/Danny ıngs..Her mevkiye 1 tanesi alınabilse zaten Lucenin elinde bunda sonra 15-20M bütçede olsa yeter.Gönlümden geçenler Vlaar-Abate-Fuchs-DeJong-Ayew-Adriano.Ama hepside birbirine yakın futbolcular hangisi alınsa pişman olmayız gibi.Dediğiniz gibi 10-11 tane kafanda belirlediğin futbolcuları alıp iyi yönetebilirsen takımdaşlıkta sıkıntı olacağını sanmıyorum.İlk senedende başarı gelebilir..

Çevrimdışı atalay

Zambrano/Vlaar/Samba/--Abate/Maxi/Richards/--Fuchs--DeJong/Mbia/Mavuba/--Ayew/Dzeduzks/Danny--Gignac/Luiz Adriano/Danny ıngs..Her mevkiye 1 tanesi alınabilse zaten Lucenin elinde bunda sonra 15-20M bütçede olsa yeter.Gönlümden geçenler Vlaar-Abate-Fuchs-DeJong-Ayew-Adriano.Ama hepside birbirine yakın futbolcular hangisi alınsa pişman olmayız gibi.Dediğiniz gibi 10-11 tane kafanda belirlediğin futbolcuları alıp iyi yönetebilirsen takımdaşlıkta sıkıntı olacağını sanmıyorum.İlk senedende başarı gelebilir..
Ne yaptın sen!
Vlaar,Abate,Richards,DeJong,Dezuduzks,Gignac,L.Adriano,İngs bunları istesen de alamazsın zaten.

Çevrimdışı JoseDemba

Kaan Özkara ‏@9KAAN1903  4 sn.5 saniye önce
Fikret demirer'in alinmasina onay verdiği isimler :
Andre Ayew
Ruffier
Kleber
Güvendiğim bir kaynak
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimiçi Samet Ç

Spahic'in sözleşmesi feshedildi

Beşiktaş'ın gündemindeki Emir Spahic'le ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Bayern Münih maçında güvenlik görevlisine kafa atan Bosnalı futbolcunun sözleşmesi feshedildi.

Bu nereden çıktı.

Çevrimiçi Samet Ç

Kaan Özkara ‏@9KAAN1903  4 sn.5 saniye önce
Fikret demirer'in alinmasina onay verdiği isimler :
Andre Ayew
Ruffier
Kleber
Güvendiğim bir kaynak
Kleber yedek olarak düşünülüyor herhalde ama değmez

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada Spahic ve Prodl ile ilgileniyormuşuz.  :s20: