nolur yapmayin. klasik türk yöneticileri gibi düsünmeyin. bunun aynen Demirören Zihniyeti oldugunu görmüyormusunuz? o yüzden bu kadar borca girdik. o yüzden bir türlü saglikli denge kuramiyoruz. bir türlü uygun sekilde elestiremiyoruz. gercekleri göremiyoruz.
uzun vadeli planlar illa ki basariyi getirir. yeter ki bunu dogru yapacaksin. hele Rakiplerinde böyle bir yapilanma olmadigi sürece Sampiyonluklara abone olursun.
Bunu ben de çok istiyorum ama yukarıda nedenlerini anlattım.
Büyük takım olarak başarılı olmak mecburiyetimiz var şampiyonluğun gelmediği her sene bizi daha geriye götürüyor maalesef.
Yani bugün Fb ve Gs'ye göre şampiyonluk sayımız fazla durumda olsaydı 4-5 yıllık ya da daha uzun dönemli bir plan yapılsın derdim bende.
Günümüzde herşey rekabet üzerine şekilleniyor biz rekabet ortamından zaten şuan çok uzaktayız.
4-5 yıllık bir planlama yoluna girdiğimizi varsayıyorum bunun kaçında şampiyon olabiliriz belli değil.
Eğer uzun vadeli bir planlama yapacaksak o zaman Bilic'i göndermeye hiç gerek yok.
Bilic yerine gelecek vaadeen hangi hoca gelirse gelsin ve ne kadar iyi olursa olsun Bilic'ten fazlasını veremez burada gerçekçi bakarsak.
Tabi bu benim görüşüm katılan olur katılmayan olmaz ama uzun vadeli bir plan yapacaksak buna Bilic'le devam etmek daha mantıklı.
Yeni gelen bir hoca ülkeyi ve ülke futbolunu tanıyana kadar atı alan Üsküdar'ı geçer.