Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3984048 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

@Tolgaozkhrmn

Yapilanmaya girdin diye basarisiz olacaksin diye birsey yok ki. zaten yapilanma basladiginda Sampiyon olma sansin yükselir.

o zaman Bilic kalsin diyorsan ona cevap olarak simdi bir cok sey yazabilirim ama bu elestiri diyeceklerimi kisaca özetliyor:

http://www.futbolarena.com/haber/68425/slaven-bilice-eski-ogrencisinden-agir-elestiri.html

Yapılanmayla beraber illa ki başarısız olacağız diye bir kaide yok tabi ki bu ülkedeki oynanan futbolun, masa başı oyunlarının, lobicilik faaliyetlerinin ya da yayıncı kuruluş faktörlerini de işin içine katarsak bu yapılanma sürecinde istediğimiz başarıları kazanma şansımız daha düşük olur.

Bunu Almanya-İspanya-Hollanda gibi ülkelerde yapmak daha kolay ama bizim ülkede saydığım birçok faktör işin içine girdiği zaman ne kadar yapılanmaya çalışsan da bir yerde belli noktalarda gücün yoksa hedefe ulaşmada sıkıntılar yaşarsın.

Mesela yabancı kuralı 5+0+3 şeklindeydi ve biz de buna uygun bir planlama yaptık ama sonra ne oldu pat diye yabancı kuralını kaldırdılar bizim yaptığımız planlama ne oldu hepsi boşa gitti.Peki kulüp olarak buna gerekli şekile sesimizi çıkarabildik mi tabiki de hayır.

Yani bu ülkede ki futbol ortamında baz dönüşümleri gerçekleştirebilmek için bazı konularda güçlü olmak gerekiyor.Mesela Gs ve Fb biz yapılanıyoruz diye yola çıksalar onlar bu yarış içerisinde bir şekilde bulunurlar ama aynı şey bugünkü şartlarda bizim için geçerli değil.

Konuyu biraz farklı bir noktaya getirmiş gibi olabilirim ama temel de anlatmak istediğim şey, biz bu yapılanma sürecinde saha içi kadar saha dışında da bazı konularda sıkıntı yaşayacağımız için bu dönüşüm sürecinde başarılı olma şansımız mevcut durumda çok zor bana göre.

Şampiyonluklar gelmeden ya da mevcut gücümüzü ülke futbolunun her alanında etkin hale getirmeden bu tarz dönüşümlerin başarıya ulaşamayacağını düşünüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı GÖRKEM

@Tolgaozkhrmn

ben yapilanma derken kastettigim sey Yönetimin Futbola karismamasi ve bunu cok iyi bir Sportif Direktör ve Ekibine birakmali.

belli bir sisteme göre Transfer yapip Kadroyu Teknik Direktörün düsüncelerine göre kurmak zorundayiz. Teknik Direktörü alirken iyi arastirip ona göre yetki vermekliyiz. herkes kendi menfaatlerini ön plana koymadan devamli irtibat halinde olmali ve iyi anlasmali. burda tabiki Yönetime de cok is düsüyor.

isi bilmeyen kisilerle yola cikarak yapilanmaya kalkinca nolacagini su an görüyoruz zaten.

Lucescu geldigi sezon Sampiyon yapabilecekse baskasi niye yapamasin? Lucescu'dan baska Futbolu bilen yokmu? koskoca Türkiyede Futboldan anlayan Teknik Direktörlük yapabilecek birisi olmadigina inaniyormusun ?

bu adamlari arastirip bulup getirmek lazim.

[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2015, 17:39:14 GÖRKEM ]

Çevrimdışı Tolga

@Tolgaozkhrmn

ben yapilanma derken kastettigim sey Yönetimin Futbola karismamasi ve bunu cok iyi bir Sportif Direktör ve Ekibine birakmali.

belli bir sisteme göre Transfer yapip Kadroyu Teknik Direktörün düsüncelerine göre kurmak zorundayiz. Teknik Direktörü alirken iyi arastirip ona göre yetki vermekliyiz. herkes kendi menfaatlerini ön plana atmadan devamli irtibat halinde olmali ve iyi anlasmali. burda tabiki Yönetime de cok is düsüyor.

isi bilmeyen kisilerle yola cikarak yapilanmaya kalkinca nolacagini su an görüyoruz zaten.

Lucescu geldigi sezon Sampiyon yapabilecekse baskasi niye yapamasin? Lucescu'dan baska Futbolu bilen yokmu? koskoca Türkiyede Futboldan anlayan Teknik Direktörlük yapabilecek birisi olmadigina inaniyormusun ?

bu adamlari arastirip bulup getirmek lazim.

Lucescu'nun Türkiye'de yaptıkları ortada S.Donetsk'te yaptıkları ortada tabiki de geldiğinde şampiyon yapacağına inanıyorum.Olmazsa en kötü 2. senesinde şampiyon yapar.

Lucescu'yu bir kenara bırakırsak baktığımız da mevcut yönetim planlama yaparak yola çıkmıştı bu planlamayı yönetecek kişi de Önder Özen'di ve o da Bilic'i getirdi.

Ayrıca yabancı sınırına göre bir kadro planlaması da yapıldı ama ne oldu önce Önder Özen ayrıldı görevinden sonra yabancı kuralı değişti planlama falan kalmadı.

Bilic geldiği zaman da çoğumuz 4-5 yıl kalmalı diyorduk baktık ki bize çağ atlatabilecek düzeyde değil şimdi gitmeli diyoruz.

Planlama yaparak yola çıkılmasına rağmen ne kadarını hayata geçirebildik.

Önder Özen'den sonra sportif direktör kavramı rafa kalktı yani bizim uzun vadeli yapabildiğimiz planlar bir yerde patlak veriyor işte ne dersek diyelim.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Lucescu'nun Türkiye'de yaptıkları ortada S.Donetsk'te yaptıkları ortada tabiki de geldiğinde şampiyon yapacağına inanıyorum.Olmazsa en kötü 2. senesinde şampiyon yapar.

Lucescu'yu bir kenara bırakırsak baktığımız da mevcut yönetim planlama yaparak yola çıkmıştı bu planlamayı yönetecek kişi de Önder Özen'di ve o da Bilic'i getirdi.

Ayrıca yabancı sınırına göre bir kadro planlaması da yapıldı ama ne oldu önce Önder Özen ayrıldı görevinden sonra yabancı kuralı değişti planlama falan kalmadı.

Bilic geldiği zaman da çoğumuz 4-5 yıl kalmalı diyorduk baktık ki bize çağ atlatabilecek düzeyde değil şimdi gitmeli diyoruz.

Planlama yaparak yola çıkılmasına rağmen ne kadarını hayata geçirebildik.

Önder Özen'den sonra sportif direktör kavramı rafa kalktı yani bizim uzun vadeli yapabildiğimiz planlar bir yerde patlak veriyor işte ne dersek diyelim.

Vikipedia'da Lucecu'yla ilgili "medya ve federasyonla" sorunları olduğu yazıyo. Nolmuştu ki o dönem abi? :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı GÖRKEM

@Tolgaozkhrmn

Özen'in Bilici getirmesi büyük hataydi ve kisacasi kendisinin gitmesinin de iyi oldugunu düsünüyorum.

Türkiyede Futbolu Özen'den de Bilic'ten de daha iyi bilenler oldugundan eminim. sorun onlari arayip bulmakta.

bizimkiler sadece Toplumun baskısı yüzünden yabancilara gidiyorlar ve kaybediyorlar. biz de artik vatandaslarimiza dönelim.

Çevrimdışı GÖRKEM

mesela Sergen'in Futbol anlayisi Bilicten baya yüksek oldugunu simdiden seziyorum. Simdi gelmesi erken olur ancak 2-3 sene sonra gelmesini isterim.

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Celestine Babayaro

mesela Sergen'in Futbol anlayisi Bilicten baya yüksek oldugunu simdiden seziyorum. Simdi gelmesi erken olur ancak 2-3 sene sonra gelmesini isterim.

Sergen'in ipiyle kuyuya mı inilir.Sergen'i severim büyük futbolcuydu ama iş ahlakı olmayan birisi,ruhunda var serserilik.Bunu kendisi bile kabul ediyor.Sergen'in bu takımda teknik direktörlük yapması imkansızdır.Belki 1 sezon öylesine takılır gider

Çevrimdışı Türkay

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor’lu Rodrigo Tello, Lig Radyo’ya önemli açıklamalar yaptı.

2 sene önce Bielsa beni aradı. Beşiktaş'tan teklif aldığını söyledi. Bana ülke ve kulüp hakkında bilgi vermemi istedi. Tam 50 dakika konuştuk her ürlü detayı sordu. Ben de anlattım. Birçok şeyi gelmeden önce çalışmıştı. Beşiktaş nasıl oynuyor, oyuncular kimler çok iyi biliyordu. Sonunda anlaşamadılar ve Biliç geldi.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Celestine Babayaro

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor’lu Rodrigo Tello, Lig Radyo’ya önemli açıklamalar yaptı.

2 sene önce Bielsa beni aradı. Beşiktaş'tan teklif aldığını söyledi. Bana ülke ve kulüp hakkında bilgi vermemi istedi. Tam 50 dakika konuştuk her ürlü detayı sordu. Ben de anlattım. Birçok şeyi gelmeden önce çalışmıştı. Beşiktaş nasıl oynuyor, oyuncular kimler çok iyi biliyordu. Sonunda anlaşamadılar ve Biliç geldi.

vay be doğruysa oturup ağlarım.

Çevrimdışı ozan062

@Tolgaozkhrmn

Özen'in Bilici getirmesi büyük hataydi ve kisacasi kendisinin gitmesinin de iyi oldugunu düsünüyorum.

Türkiyede Futbolu Özen'den de Bilic'ten de daha iyi bilenler oldugundan eminim. sorun onlari arayip bulmakta.

bizimkiler sadece Toplumun baskısı yüzünden yabancilara gidiyorlar ve kaybediyorlar. biz de artik vatandaslarimiza dönelim.

kesinlikle olmaz
burda yasasan bilirsin:)) burada sizinkiler gibi vizyon yok burada iş ahlakı gelişmemiş durumda onun için kesinlikle bi onder hocanın sahiplenişi
bi bilicin ısrarını goremezsin burada kalıba gore sekil alanlar olur onun için o iş coktan yalan olmalı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

alın size sevgiliniz romero

bu adam kapıdan içeri girmemeli
boyle fail adamlar bizde bu hataların kralını yapar
bu hataları olan adamın  takımına uyumundan tutun iletişim sorunlarıda kesinlikle vardır
savunma oyuncuları bu kişiliğe nasıl guvenicekler??
onun için kesinlikle cook iyi dusunulmeli
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2015, 20:08:08 ozan062 ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

alın size sevgiliniz romero

bu adam kapıdan içeri girmemeli
boyle fail adamlar bizde bu hataların kralını yapar
bu hataları olan adamın  takımına uyumundan tutun iletişim sorunlarıda kesinlikle vardır
savunma oyuncuları bu kişiliğe nasıl guvenicekler??
onun için kesinlikle cook iyi dusunulmeli
Vay.. Anasınııııııı..

Bunu döverler :by2:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Sergen'in ipiyle kuyuya mı inilir.Sergen'i severim büyük futbolcuydu ama iş ahlakı olmayan birisi,ruhunda var serserilik.Bunu kendisi bile kabul ediyor.Sergen'in bu takımda teknik direktörlük yapması imkansızdır.Belki 1 sezon öylesine takılır gider
:claps:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bu yönetim, Bielsa ile konuşup Biliç ile anlaştı.
Maxi ile Konuşup Porto B takımından Opare ile anlaştı.
Kaboul ile uğraşıp, Milosevic ile anlaştı.

Yani Şimdi biz, Teknik direktörler falan sayıyoruz ya, geçiniz, Biliç istifa etmediği müddetçe bizde. Staj yapan genç arkadaş gibi düşünün. Az paraya, çok fazla sorumluluğu olmadan laylay zaman geçirip tecrübe ediniyor bizde.

Şimdi biz sol kanada ayew danny hayallari kuruyoruz ya, Gerçekler Olcay şahan. Plasesi Mustafa pektemek.

Sağ beke Maxi, Sol kanada fuchs falan diyoruz ya. Opare bonservisi alınır 1 milyona, ,işte şöyle pazarlık ettik böyle pazarlık ettik bu başarıdır( Mottayı 1 milyona alınca sevinç naralarıda atılmıştı), Motta kalır. Yani bek falan alınmaz.

Orta sahaya mavuba mbia de jong deniyor, 1 aya kalmaz, atiba ile sözleşme imzalarlar, atiba veli tolgay necip bize yeter de artar mesajları basına pompalanır, onlarda bize güzel bi pompalarlar haberleri.

Bu takım 1 tane stoper alır, bir tane de hücuma yönelik oyuncu alır transferi bitirir arkadaşlar.

Maç başına 1 kurtarış, 2 sakatlık yaşayan Tolga ile gireriz sezona. Hiiiç hayal kurmayın. Borç içerisindeyiz, 1 kuruş para yok transfere.

Bu sene yine 3. olacağımız için şampiyonlar ligi geliride olmayacak. O açıdan beklentiyi minimize edelim, stadımız açılsın, 3.lük kovalayalım yeni stadımızda, belki süpriz yapar 2. oluruz önümüzdeki senelerde.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yani Şimdi biz, Teknik direktörler falan sayıyoruz ya, geçiniz, Biliç istifa etmediği müddetçe bizde. Staj yapan genç arkadaş gibi düşünün. Az paraya, çok fazla sorumluluğu olmadan laylay zaman geçirip tecrübe ediniyor bizde.

Şimdi biz sol kanada ayew danny hayallari kuruyoruz ya, Gerçekler Olcay şahan. Plasesi Mustafa pektemek.

Sağ beke Maxi, Sol kanada fuchs falan diyoruz ya. Opare bonservisi alınır 1 milyona, ,işte şöyle pazarlık ettik böyle pazarlık ettik bu başarıdır( Mottayı 1 milyona alınca sevinç naralarıda atılmıştı), Motta kalır. Yani bek falan alınmaz.

Orta sahaya mavuba mbia de jong deniyor, 1 aya kalmaz, atiba ile sözleşme imzalarlar, atiba veli tolgay necip bize yeter de artar mesajları basına pompalanır, onlarda bize güzel bi pompalarlar haberleri.

Bu takım 1 tane stoper alır, bir tane de hücuma yönelik oyuncu alır transferi bitirir arkadaşlar.

Maç başına 1 kurtarış, 2 sakatlık yaşayan Tolga ile gireriz sezona. Hiiiç hayal kurmayın. Borç içerisindeyiz, 1 kuruş para yok transfere.

Bu sene yine 3. olacağımız için şampiyonlar ligi geliride olmayacak. O açıdan beklentiyi minimize edelim, stadımız açılsın, 3.lük kovalayalım yeni stadımızda, belki süpriz yapar 2. oluruz önümüzdeki senelerde.

Abi naptın yaşama sevinci kalmadı içimde.. :duman:

Çevrimdışı GÖRKEM

2-3 sene sonra derken demek istedigim tabiki Sergen kendini kanitlamis olursa olur ancak. Futbolcuyken disiplinsiz olmasi Teknik Direktörlük yapamamasi anlamina gelmez. Her seyi zaman gösterecek.

Sergenin Teknik Direktörlügü hakkinda pek birsey söyleyemeyiz su anda.

Çevrimdışı GÖRKEM

kesinlikle olmaz
burda yasasan bilirsin:)) burada sizinkiler gibi vizyon yok burada iş ahlakı gelişmemiş durumda onun için kesinlikle bi onder hocanın sahiplenişi
bi bilicin ısrarını goremezsin burada kalıba gore sekil alanlar olur onun için o iş coktan yalan olmalı

Koskoca Türkiyede egitim görmüs ve isi iyi anlayanlar olmadigina inanmak zor. bilmiyorum.

Çevrimdışı Yusuf

Yazanların çoğu doğru ama yine de fazla karamsar. İki senedir Türkiye şartlarına göre çok doğru hamleler yaptık ve transferlerden verim aldık ama bu sene yine eski halimize dönersek benim de artık yönetime dair hiçbir inancım kalmayacak.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sinan Engin Danny hayırlı olsun diyor :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Sinan Engin Danny hayırlı olsun diyor :bandit:
Yayını açtım ama öyle birşey demedi şu ana kadar :icool:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yayını açtım ama öyle birşey demedi şu ana kadar :icool:
Ertem Şener twitterdan link paylaşıyo periscope diye bi programla telefondan yayın öncesi canlı yayın yapıyo orda söyledi :evillol:
@Tolgaozkhrmn

Çevrimdışı Tolga

Ertem Şener twitterdan link paylaşıyo periscope diye bi programla telefondan yayın öncesi canlı yayın yapıyo orda söyledi :evillol:
@Tolgaozkhrmn
:ok: :ok:

Çevrimdışı ozan062

Koskoca Türkiyede egitim görmüs ve isi iyi anlayanlar olmadigina inanmak zor. bilmiyorum.

tabiki var fakat onları bizimkiler alırmı:))
senin bazı konularda yeteneğin olmalı
simdi burda yazmayım onları karakterle alakalı
onları yaparsan istediğin heryere gelirsin
işi bilene gorevi verselerdi yıllardır biz ve türk futbolu bu hallerde olmazdı:(