Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3980236 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı yigitcan1903

her turlu arsiv bulunur onda :naughty:
Dikkat etsin de geçen seferki gibi kendi arşivleri de çıkmasın
BJK TV'yi ne olarak kullandığını gördü herkes

Çevrimdışı ozan062

Selam arkadaşlar,

hava gazı/tüp gazı ile uğraşanların yönettiği dönemde kulübün nasıl yönetildiğini asla unutulmaması için aşağıdaki postu buraya atıyorum. Genç Beşiktaşlı kardeşlerimiz nerelerden geldiğimizi unutmasınlar.

f.o bu kadar oy alıyorsa o kişiliklerde o zaman o dombiliyi ibra etmeseydi
bu kadar basit,, hesabı klubun sahipleri verir, vermemisse her gelecek kişilik o borcu veya itibari  tekrar yukarı cekecektir
kim olursa olsun.. onun için marifet saymıyorum ben bunları
fakat hakkını vereyim eskisinden ck daha iyi yerlerdeyiz fakat biz taraftarın baktıgı yerler bombos..onun için ben lafa değil icraata bakıyorum artık

unutmayalım bir dedikodu vardır
f.o ve demirorenciler birlikte hareket etmiştir seçimde
zaten 100milyonun bir türlü halledilememesi artı hesabın sorualamamsı
bunun en buyuk kanıtıdır
bizim daha cook yol katetmemiz lazım
[ Son Düzenleme: 10 Nisan 2015, 15:35:45 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı yigitcan1903

Selam arkadaşlar,

hava gazı/tüp gazı ile uğraşanların yönettiği dönemde kulübün nasıl yönetildiğini asla unutulmaması için aşağıdaki postu buraya atıyorum. Genç Beşiktaşlı kardeşlerimiz nerelerden geldiğimizi unutmasınlar.

Nereden geldiğimiz belli de nereye gittiğimiz meçhul
Orası sıkıntı esas
Hala futbol olarak beş para etmez adamlar kadroda
Ölümü gördüm diye sıtmaya razı olamam   
Herkes kendine çeki düzen versin,Beşiktaşı akıllıca yönetsinler
[ Son Düzenleme: 10 Nisan 2015, 15:34:35 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaş sezon sonuna kadar oynayacağı 4 iç saha maçını Ankarada oynayacak... Son dakika
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı yigitcan1903

Beşiktaş sezon sonuna kadar oynayacağı 4 iç saha maçını Ankarada oynayacak... Son dakika
Karabük kabul etmedi diyorlardı Ankarayı

Çevrimdışı Fatih

Olimpiyat'ta bakim calismasi basladi, TFF aldi karari...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu kabul etmeyenleri yazın hafızanıza..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı yigitcan1903

Olimpiyat'ta bakim calismasi basladi, TFF aldi karari...
İyi olmuş Karabük'e
Heriflerin dibinde Ankara
Puan alacaklar ya olimpiyattan
İlla İstanbul'a gelecekler

Çevrimdışı panic13

f.o bu kadar oy alıyorsa o kişiliklerde o zaman o dombiliyi ibra etmeseydi
bu kadar basit,, hesabı klubun sahipleri verir, vermemisse her gelecek kişilik o borcu veya itibari  tekrar yukarı cekecektir
kim olursa olsun.. onun için marifet saymıyorum ben bunları
fakat hakkını vereyim eskisinden ck daha iyi yerlerdeyiz fakat biz taraftarın baktıgı yerler bombos..onun için ben lafa değil icraata bakıyorum artık

unutmayalım bir dedikodu vardır
f.o ve demirorenciler birlikte hareket etmiştir seçimde
zaten 100milyonun bir türlü halledilememesi artı hesabın sorualamamsı
bunun en buyuk kanıtıdır
bizim daha cook yol katetmemiz lazım

Herhangi bir konuda konuşamam taraftar hakkında ama bu konuda en büyük suçlu taraftar. Dışarıdan atıp tutmakla zaman kaybediyoruz, imkanı olan herkes kulübe üye olmalı. Yeni nesil beşiktaşlılar çok daha uyanık. Üyelik 1 defaya mahsus 1200,00 tl sonra yıllık 120 tl. Herkes olsun demiyorum, imkanı olan 5000 kişi üye olsa bile çok şey değişir. Zaman taşın altına elini koymamızın zamanıdır.

Ayrıca, bilgin olmadığını varsayarak konuşuyorum, kulübün şu anki üye yapısını bilsen orman'ın bile baakan olmasının ufak çaplı bi mucize olduğunu anlarsın. Son seçimde Serdal Adalı'nın nasıl başkan olmadığına hala hafiften şaşarım o üye yapısı ile. Değişim istiyorsak biz yürümeliyiz, yoksa başkasının ihsanı ile olmaz o işler.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı panic13

Nereden geldiğimiz belli de nereye gittiğimiz meçhul
Orası sıkıntı esas
Hala futbol olarak beş para etmez adamlar kadroda
Ölümü gördüm diye sıtmaya razı olamam   
Herkes kendine çeki düzen versin,Beşiktaşı akıllıca yönetsinler

Herkesin kendisine çeki düzen vermesini ve BJK'nin akıllıca yönetilmesini istiyorsan kulübe üye olarak denetim-sorgu mekanizmasına katılabilir, hatta ileride yönetici bile olabilirsin :)

Yukarıda yazmıştım, buraya da ekliyorum;

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Herhangi bir konuda konuşamam taraftar hakkında ama bu konuda en büyük suçlu taraftar. Dışarıdan atıp tutmakla zaman kaybediyoruz, imkanı olan herkes kulübe üye olmalı. Yeni nesil beşiktaşlılar çok daha uyanık. Üyelik 1 defaya mahsus 1200,00 tl sonra yıllık 120 tl. Herkes olsun demiyorum, imkanı olan 5000 kişi üye olsa bile çok şey değişir. Zaman taşın altına elini koymamızın zamanıdır.

Ayrıca, bilgin olmadığını varsayarak konuşuyorum, kulübün şu anki üye yapısını bilsen orman'ın bile baakan olmasının ufak çaplı bi mucize olduğunu anlarsın. Son seçimde Serdal Adalı'nın nasıl başkan olmadığına hala hafiften şaşarım o üye yapısı ile. Değişim istiyorsak biz yürümeliyiz, yoksa başkasının ihsanı ile olmaz o işler.

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Çevrimdışı ozan062

dostum zaten üyeyim bütün ailemiz oyle,, bi sekilde kongre uyeleride dolaylı kazandırıyoruz bir tanesinede vesile oldum bizim uyelerden
yani biz yurutuyoruz ama bilmediğin birsey var
twitterda ergin aslan var bizim referans için basvurdugumuz birisi
daha sabah üye yapısnın ne kadar carpık oldugnuu anlattı üye oluyorsun herseyin tamam ama 8 ay bekletiliyorsun, özellikle yapılıyor
ama baskanın üye yaptıkalrı ertesi gun onaylanıyor
yani bunu en iyi taraftar biliyor zaten
stad yokki tepkiler gosterilsin onun olmasını ondan istiyorum zaten

Çevrimdışı panic13

dostum zaten üyeyim bütün ailemiz oyle,, bi sekilde kongre uyeleride dolaylı kazandırıyoruz bir tanesinede vesile oldum bizim uyelerden
daha sabah üye yapısnın ne kadar carpık oldugnuu anlattı üye oluyorsun herseyin tamam ama 8 ay bekletiliyorsun, özellikle yapılıyor

Eyvallah, senin gibi taraftar lazım camiaya. Tam doğru kişi ile muhatap olmuşum :)

Dediğin konuyu ben de duydum, olimpiyatta geçen sezon bazı maçlarda bu konu hakkında cılız tepkiler olmuştu. Böyle devam ederse arenada baya sıkıntı çeker yönetim.

Çevrimdışı ozan062

Eyvallah, senin gibi taraftar lazım camiaya. Tam doğru kişi ile muhatap olmuşum :)

Dediğin konuyu ben de duydum, olimpiyatta geçen sezon bazı maçlarda bu konu hakkında cılız tepkiler olmuştu. Böyle devam ederse arenada baya sıkıntı çeker yönetim.

aynen öyle kesinlikle
deniyorya hani sezon bitsin tepkiler gosterilsin bilic için
yahunereye gostericeksin tesisleri uzaklastırdın yoneticiler dokunulmaz
biz nerde ilan edicez rahatsızlıgımızı?:)))
kongre zaten biliniyor dengesiz dagılım var.
zor işler cook ondan zaten yıldırıyorlar bizi
ne kadar ugrassanda bi cacık olmuyor ve bırakıyorsun pes ediyorsun
istenilende zaten bu

Çevrimdışı ozan062

paylasmadan edemiycem

34 yaşındaki Dirk Kuyt, 1041 günlük Fenerbahçe kariyerinin sadece 46 gününü sakat geçirdi. 12 maç kaçırdı.

bu nasıl bir olaydır arkadas,, bizimkiler daha sahaya cıkmadan sakatlanıyor
bunu gorsunler kendilerinden utansınlar...
gerci bu sakatlıkların yarısı futbolcudan kaynaklı olsa gerisi ya antrenman yada doktordandır
bunu iyi arastırmak lazım
ama ugrasıyorlarmı acaba?

Çevrimdışı Tolga

Üyelikler konusunda bu yönde çok tepki var yönetime.

Birçok kişi aylarca bekletiliyorken yönetime yakın olan kişilerin üyelikleri hemen onaylanıyormuş.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı yigitcan1903

Herkesin kendisine çeki düzen vermesini ve BJK'nin akıllıca yönetilmesini istiyorsan kulübe üye olarak denetim-sorgu mekanizmasına katılabilir, hatta ileride yönetici bile olabilirsin :)

Yukarıda yazmıştım, buraya da ekliyorum;

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Üyeyim halihazırda
O blok kongre üyelerinin kararına kalmasın diye kulübün kaderi
O bilet yollanan,kombine alımında öncelik tanınan derneklerin ve grupların eline kalmasın diye
Herkesin üye sayısını artırmaya çalıştığını biliyoruz,kandırmayalım kendimizi
Ormanın başkan olması da mucize değil,Adalının blok oyunun olmayışından ve meşhur dava sürecinden kaynaklı 
Adalının da başarılı olamayacağını düşünüyordum şahsen ama orası ayrı konu
Fikret Orman ve Çebi de dahil birçok önde gelen ismin kendi üye profillerini genişlettiğini biliyoruz zaten
Sağlıklı bir kongre yapısı,bağımsız ve biat etmeyen üyelerin katılımından geçiyor
Kimsenin adamı olmadan,her yönetime eleştirel gözle bakılmalı ve eşit mesafede durulmalı
O yüzden üyelerin yönetimi beğenme veya beğenmeme hakları vardır ancak işi sevgi-minnet boyutuna getirmemeleri gerekir
Çok söylendiği için bununla örnekliyorum
Zor zamanda sahip çıkmasını takdir edebilirim Fikret Ormanın ama bu her eylemini bunu referans alarak değerlendireceğimi göstermez 
Yanlışına yanlış doğrusuna doğru demek elzemdir
Bir takım önemli doğruları varken yanlışları görmezden gelemeyiz
Şu an camiada yaygın şekilde bu tarzda bakıldığını gözlemleyerek söylüyorum 

Çevrimdışı panic13

Üyeyim halihazırda
O blok kongre üyelerinin kararına kalmasın diye kulübün kaderi
O bilet yollanan,kombine alımında öncelik tanınan derneklerin ve grupların eline kalmasın diye
Herkesin üye sayısını artırmaya çalıştığını biliyoruz,kandırmayalım kendimizi
Ormanın başkan olması da mucize değil,Adalının blok oyunun olmayışından ve meşhur dava sürecinden kaynaklı 
Adalının da başarılı olamayacağını düşünüyordum şahsen ama orası ayrı konu
Fikret Orman ve Çebi de dahil birçok önde gelen ismin kendi üye profillerini genişlettiğini biliyoruz zaten
Sağlıklı bir kongre yapısı,bağımsız ve biat etmeyen üyelerin katılımından geçiyor
Kimsenin adamı olmadan,her yönetime eleştirel gözle bakılmalı ve eşit mesafede durulmalı
O yüzden üyelerin yönetimi beğenme veya beğenmeme hakları vardır ancak işi sevgi-minnet boyutuna getirmemeleri gerekir
Çok söylendiği için bununla örnekliyorum
Zor zamanda sahip çıkmasını takdir edebilirim Fikret Ormanın ama bu her eylemini bunu referans alarak değerlendireceğimi göstermez 
Yanlışına yanlış doğrusuna doğru demek elzemdir
Bir takım önemli doğruları varken yanlışları görmezden gelemeyiz
Şu an camiada yaygın şekilde bu tarzda bakıldığını gözlemleyerek söylüyorum

eyvallah, sizin gibi insanları üye olmasından çok büyük sevinç duyuyorum. Sizin gibilerin sayısının kulüpte artması en büyük dileğim. Devri değişti, bizim öne çıkmamız lazım.

Çevrimdışı Türkay

Millet Gazetesi'ne konuşan Mircea Lucescu, telefonda, Ukrayna'yı kastederek "Burada görevimi yaptığımı düşünüyorum. Bu sezon benim için Ukrayna artık son. 11 yıldır buradayım. Kendimi yenilemem lazım. Sezon biter bitmez Shakhtar'dan ayrılırım. Türkiye'ye gelir miyim, inanın bunu şimdiden söylemek çok güç ama gelecek teklifleri değerlendirebilirim. Neden olmasın" şeklinde konuştu.

Doğru mu bilmiyorum tabi  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Millet Gazetesi'ne konuşan Mircea Lucescu, telefonda, Ukrayna'yı kastederek "Burada görevimi yaptığımı düşünüyorum. Bu sezon benim için Ukrayna artık son. 11 yıldır buradayım. Kendimi yenilemem lazım. Sezon biter bitmez Shakhtar'dan ayrılırım. Türkiye'ye gelir miyim, inanın bunu şimdiden söylemek çok güç ama gelecek teklifleri değerlendirebilirim. Neden olmasın" şeklinde konuştu.

Doğru mu bilmiyorum tabi  :bandit:
Oradan ayrılacağı kesin gibi artık ama buraya gelir mi bilemiyorum :)

Çevrimdışı Tolga

Fenerbahçe takım otobüsüne yapılan silahlı saldırı nedeniyle Spor Toto Süper Lig'de bir hafta kaydırılan 27. hafta müsabakalarının programı belli oldu.
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Süper Lig'de 27. haftanın maç programı şöyle:

17 Nisan Cuma:

20.00 Gaziantepspor-Torku Konyaspor (Kamil Ocak)

18 Nisan Cumartesi:

16.00 Kardemir Karabükspor-Gençlerbirliği (Dr. Necmettin Şeyhoğlu)

19.00 Kasımpaşa-Beşiktaş (Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan)

19 Nisan Pazar:

13.00 Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor-Eskişehirspor (Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has)

15.00 Medicana Sivasspor-Balıkesirspor (Sivas 4 Eylül)

16.00 İstanbul Başakşehir-Çaykur Rizespor (Başakşehir Fatih Terim)

19.00 Trabzonspor-Galatasaray (Hüseyin Avni Aker)

20 Nisan Pazartesi:

20.00 Mersin İdmanyurdu-Akhisar Belediyespor (Mersin)

20.00 Fenerbahçe-Bursaspor (Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fenerbahçe takım otobüsüne yapılan silahlı saldırı nedeniyle Spor Toto Süper Lig'de bir hafta kaydırılan 27. hafta müsabakalarının programı belli oldu.
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Süper Lig'de 27. haftanın maç programı şöyle:

17 Nisan Cuma:

20.00 Gaziantepspor-Torku Konyaspor (Kamil Ocak)

18 Nisan Cumartesi:

16.00 Kardemir Karabükspor-Gençlerbirliği (Dr. Necmettin Şeyhoğlu)

19.00 Kasımpaşa-Beşiktaş (Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan)

19 Nisan Pazar:

13.00 Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor-Eskişehirspor (Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has)

15.00 Medicana Sivasspor-Balıkesirspor (Sivas 4 Eylül)

16.00 İstanbul Başakşehir-Çaykur Rizespor (Başakşehir Fatih Terim)

19.00 Trabzonspor-Galatasaray (Hüseyin Avni Aker)

20 Nisan Pazartesi:

20.00 Mersin İdmanyurdu-Akhisar Belediyespor (Mersin)

20.00 Fenerbahçe-Bursaspor (Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu)

Renklilerden önce oynamamız bizim için avantaj :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Lucescu ile ilgili bugün Gökhan Dinç bir yazı yazmış;

Yalancının mumu
Yaklaşık 20 yıl oldu. Birçok kez yaptığım haberler, birçok kulüp tarafından yalanlandı! Ancak yalanlamanın ömrü yatsıya kadar sürdü hep. Son haber Fikret Orman- Lucescu görüşmesiydi.
Bir ay önce ikili bir araya geldi. Lucescu, Orman'a "Sezon sonunda benim için Bilic'i gönderme. Benim için kimseye tazminat ödeme. Bırak gidecekse kendi gitsin. Biz seninle yeniden masaya otururuz" dedi. İşte aldığı bu cevap Orman'ı fazlasıyla mutlu etti.
Haber beklemez diye öğrettiler bana ama ben bekledim, iki hafta kadar..
Sonrasında da bu sütundan haberin bir kısmını sizinle paylaşmıştım. İşte bunlar da konuşmaların detayları. Ancak Beşiktaş kulübü Lucescu görüşmesini yalanladı. Pekii hangi sözlerle: "Teknik direktörümüz Bilic ile bir yıllık daha sözleşmemiz var!"
Neden gelecek sezonda da takımın başında Bilic olacak, kesinlikle gelecek sezonda da takımımız Bilic'e emanet demediniz!
Çünkü sezon sonunda şampiyonluk kazanılmazsa zaten size kalmadan taraftar baskısı ile Bilic'i göndermek zorunda kalacağını, siz de benim kadar biliyorsunuz.

İlk ve tek tercih Lucescu
Beşiktaş için başarı şampiyonluk söylemlerini dün gibi hatırlıyorum. Kaldı ki hala bir derbi zaferi olmayan Bilic şimdilerde futbolcularını ateşe atmaya başladı.
Ama şunu bilmeli ki Türkiye'de hatta birçok Avrupa kulübünde de teknik direktörün kaderini oyuncular belirler.
Başarısızlığı ilk ve en büyük faturasını teknik adamlar öder.
Filmin sonuna gelindi. Önemli fırsatları elinin tersi ile iten bir anlayışın, saha kenarından yaptığı tribün şovları, bu taraftara inandırıcı gelmez. Bunlar reklam kokan hareketler.
Gelelim Lucescu kanadına.. Rumen teknik adam, Shakthar ile sözleşme yenileme görüşmelerine katılmıyor. Savaş gölgesinde futbol oynatmak istemeyen Lucescu'nun, dünya zengini başkanı ile yapacağı sözüm ona görüşme, tehdit sınırlarının ötesine geçmez ise Rumen teknik adam gelecek sezon Türkiye'de olacak gibi. Pekii doğru tercih mi olur Beşiktaş için? Kesinlikle doğru olur.
Hatta ilk ve tek tercih olmalı.

Ben yine de çok umutlanmamak gerektiğini düşünüyorum yani şahsi olarak kendimi en kötüye hazırladım :icool:

Olursa o zaman sevinirim olmazsa da çok üzülmem bence sizlerde kendinizi ona göre ayarlayın sonra büyük hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Valla ben Lucescu dönemini de göremedim var mı biraz bahsedicek olan? :D :D

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada Lucescu ile ilgili bugün Gökhan Dinç bir yazı yazmış;

Yalancının mumu
Yaklaşık 20 yıl oldu. Birçok kez yaptığım haberler, birçok kulüp tarafından yalanlandı! Ancak yalanlamanın ömrü yatsıya kadar sürdü hep. Son haber Fikret Orman- Lucescu görüşmesiydi.
Bir ay önce ikili bir araya geldi. Lucescu, Orman'a "Sezon sonunda benim için Bilic'i gönderme. Benim için kimseye tazminat ödeme. Bırak gidecekse kendi gitsin. Biz seninle yeniden masaya otururuz" dedi. İşte aldığı bu cevap Orman'ı fazlasıyla mutlu etti.
Haber beklemez diye öğrettiler bana ama ben bekledim, iki hafta kadar..
Sonrasında da bu sütundan haberin bir kısmını sizinle paylaşmıştım. İşte bunlar da konuşmaların detayları. Ancak Beşiktaş kulübü Lucescu görüşmesini yalanladı. Pekii hangi sözlerle: "Teknik direktörümüz Bilic ile bir yıllık daha sözleşmemiz var!"
Neden gelecek sezonda da takımın başında Bilic olacak, kesinlikle gelecek sezonda da takımımız Bilic'e emanet demediniz!
Çünkü sezon sonunda şampiyonluk kazanılmazsa zaten size kalmadan taraftar baskısı ile Bilic'i göndermek zorunda kalacağını, siz de benim kadar biliyorsunuz.

İlk ve tek tercih Lucescu
Beşiktaş için başarı şampiyonluk söylemlerini dün gibi hatırlıyorum. Kaldı ki hala bir derbi zaferi olmayan Bilic şimdilerde futbolcularını ateşe atmaya başladı.
Ama şunu bilmeli ki Türkiye'de hatta birçok Avrupa kulübünde de teknik direktörün kaderini oyuncular belirler.
Başarısızlığı ilk ve en büyük faturasını teknik adamlar öder.
Filmin sonuna gelindi. Önemli fırsatları elinin tersi ile iten bir anlayışın, saha kenarından yaptığı tribün şovları, bu taraftara inandırıcı gelmez. Bunlar reklam kokan hareketler.
Gelelim Lucescu kanadına.. Rumen teknik adam, Shakthar ile sözleşme yenileme görüşmelerine katılmıyor. Savaş gölgesinde futbol oynatmak istemeyen Lucescu'nun, dünya zengini başkanı ile yapacağı sözüm ona görüşme, tehdit sınırlarının ötesine geçmez ise Rumen teknik adam gelecek sezon Türkiye'de olacak gibi. Pekii doğru tercih mi olur Beşiktaş için? Kesinlikle doğru olur.
Hatta ilk ve tek tercih olmalı.

Ben yine de çok umutlanmamak gerektiğini düşünüyorum yani şahsi olarak kendimi en kötüye hazırladım :icool:

Olursa o zaman sevinirim olmazsa da çok üzülmem bence sizlerde kendinizi ona göre ayarlayın sonra büyük hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz :)
Baştan beri söylüyorum LUCESCU gelecek başka çaresi yok Fikret Orman'ın. Bu sene şampiyonluk hikaye seneye seçim var Şenol ile olmaz böyle bir hamle yapması lazım tüm camiayı etkilemek için.