Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979699 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf

Bu arada Lucescu ile ilgili bugün Gökhan Dinç bir yazı yazmış;

Yalancının mumu
Yaklaşık 20 yıl oldu. Birçok kez yaptığım haberler, birçok kulüp tarafından yalanlandı! Ancak yalanlamanın ömrü yatsıya kadar sürdü hep. Son haber Fikret Orman- Lucescu görüşmesiydi.
Bir ay önce ikili bir araya geldi. Lucescu, Orman'a "Sezon sonunda benim için Bilic'i gönderme. Benim için kimseye tazminat ödeme. Bırak gidecekse kendi gitsin. Biz seninle yeniden masaya otururuz" dedi. İşte aldığı bu cevap Orman'ı fazlasıyla mutlu etti.
Haber beklemez diye öğrettiler bana ama ben bekledim, iki hafta kadar..
Sonrasında da bu sütundan haberin bir kısmını sizinle paylaşmıştım. İşte bunlar da konuşmaların detayları. Ancak Beşiktaş kulübü Lucescu görüşmesini yalanladı. Pekii hangi sözlerle: "Teknik direktörümüz Bilic ile bir yıllık daha sözleşmemiz var!"
Neden gelecek sezonda da takımın başında Bilic olacak, kesinlikle gelecek sezonda da takımımız Bilic'e emanet demediniz!
Çünkü sezon sonunda şampiyonluk kazanılmazsa zaten size kalmadan taraftar baskısı ile Bilic'i göndermek zorunda kalacağını, siz de benim kadar biliyorsunuz.

İlk ve tek tercih Lucescu
Beşiktaş için başarı şampiyonluk söylemlerini dün gibi hatırlıyorum. Kaldı ki hala bir derbi zaferi olmayan Bilic şimdilerde futbolcularını ateşe atmaya başladı.
Ama şunu bilmeli ki Türkiye'de hatta birçok Avrupa kulübünde de teknik direktörün kaderini oyuncular belirler.
Başarısızlığı ilk ve en büyük faturasını teknik adamlar öder.
Filmin sonuna gelindi. Önemli fırsatları elinin tersi ile iten bir anlayışın, saha kenarından yaptığı tribün şovları, bu taraftara inandırıcı gelmez. Bunlar reklam kokan hareketler.
Gelelim Lucescu kanadına.. Rumen teknik adam, Shakthar ile sözleşme yenileme görüşmelerine katılmıyor. Savaş gölgesinde futbol oynatmak istemeyen Lucescu'nun, dünya zengini başkanı ile yapacağı sözüm ona görüşme, tehdit sınırlarının ötesine geçmez ise Rumen teknik adam gelecek sezon Türkiye'de olacak gibi. Pekii doğru tercih mi olur Beşiktaş için? Kesinlikle doğru olur.
Hatta ilk ve tek tercih olmalı.

Ben yine de çok umutlanmamak gerektiğini düşünüyorum yani şahsi olarak kendimi en kötüye hazırladım :icool:

Olursa o zaman sevinirim olmazsa da çok üzülmem bence sizlerde kendinizi ona göre ayarlayın sonra büyük hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz :)

Lucescu buraya gelirse başarılı olabilir mi? Türkiye'de olduğu dönemleri yaşımdan dolayı bilemediğim için soruyorum bunu. Shaktar da çok önemli işler yaptı ama Ukrayna ligi bizim ligimize kıyasla daha kolay ve farklı bir lig. Tam bizim gibi takımların aradığı hoca profilinde ama 10 sene içinde Türkiye'de ve kulübümüzde maalesef bizim aleyhimize birçok durum gelişti. Lucescu gelirse bizi yeniden eski seviyemize taşıyabilir mi acaba?

Çevrimdışı Tolga

Baştan beri söylüyorum LUCESCU gelecek başka çaresi yok Fikret Orman'ın. Bu sene şampiyonluk hikaye seneye seçim var Şenol ile olmaz böyle bir hamle yapması lazım tüm camiayı etkilemek için.
Umarım gelir bunu benden daha çok isteyen yoktur herhalde gittiğinde bile ne kadar ağladığımı hala hatırlarım :bawling: :bawling:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Valla ben Lucescu dönemini de göremedim var mı biraz bahsedicek olan? :D :D

Buyur izle.  :)

Çevrimdışı Tolga

Anlatılmaz yaşanır :kop: :kop:

Çevrimdışı Tolga

Lucescu buraya gelirse başarılı olabilir mi? Türkiye'de olduğu dönemleri yaşımdan dolayı bilemediğim için soruyorum bunu. Shaktar da çok önemli işler yaptı ama Ukrayna ligi bizim ligimize kıyasla daha kolay ve farklı bir lig. Tam bizim gibi takımların aradığı hoca profilinde ama 10 sene içinde Türkiye'de ve kulübümüzde maalesef bizim aleyhimize birçok durum gelişti. Lucescu gelirse bizi yeniden eski seviyemize taşıyabilir mi acaba?
Rahatlıkla taşır ondan hiç kimsenin kuşkusu olmasın zaten Lucescu'da bizi bu durumdan kurtaramıyorsa kim kurtarır bilemiyorum açıkçası :)

Türkiye'de görev yaptığı 4 sene de 2 kez şampiyon olmuş bir hocadan bahsediyoruz tabi hoş anılarla ayrılmadı orası ayrı.

Çevrimdışı talha

Bu arada Lucescu ile ilgili bugün Gökhan Dinç bir yazı yazmış;

Yalancının mumu
Yaklaşık 20 yıl oldu. Birçok kez yaptığım haberler, birçok kulüp tarafından yalanlandı! Ancak yalanlamanın ömrü yatsıya kadar sürdü hep. Son haber Fikret Orman- Lucescu görüşmesiydi.
Bir ay önce ikili bir araya geldi. Lucescu, Orman'a "Sezon sonunda benim için Bilic'i gönderme. Benim için kimseye tazminat ödeme. Bırak gidecekse kendi gitsin. Biz seninle yeniden masaya otururuz" dedi. İşte aldığı bu cevap Orman'ı fazlasıyla mutlu etti.
Haber beklemez diye öğrettiler bana ama ben bekledim, iki hafta kadar..
Sonrasında da bu sütundan haberin bir kısmını sizinle paylaşmıştım. İşte bunlar da konuşmaların detayları. Ancak Beşiktaş kulübü Lucescu görüşmesini yalanladı. Pekii hangi sözlerle: "Teknik direktörümüz Bilic ile bir yıllık daha sözleşmemiz var!"
Neden gelecek sezonda da takımın başında Bilic olacak, kesinlikle gelecek sezonda da takımımız Bilic'e emanet demediniz!
Çünkü sezon sonunda şampiyonluk kazanılmazsa zaten size kalmadan taraftar baskısı ile Bilic'i göndermek zorunda kalacağını, siz de benim kadar biliyorsunuz.

İlk ve tek tercih Lucescu
Beşiktaş için başarı şampiyonluk söylemlerini dün gibi hatırlıyorum. Kaldı ki hala bir derbi zaferi olmayan Bilic şimdilerde futbolcularını ateşe atmaya başladı.
Ama şunu bilmeli ki Türkiye'de hatta birçok Avrupa kulübünde de teknik direktörün kaderini oyuncular belirler.
Başarısızlığı ilk ve en büyük faturasını teknik adamlar öder.
Filmin sonuna gelindi. Önemli fırsatları elinin tersi ile iten bir anlayışın, saha kenarından yaptığı tribün şovları, bu taraftara inandırıcı gelmez. Bunlar reklam kokan hareketler.
Gelelim Lucescu kanadına.. Rumen teknik adam, Shakthar ile sözleşme yenileme görüşmelerine katılmıyor. Savaş gölgesinde futbol oynatmak istemeyen Lucescu'nun, dünya zengini başkanı ile yapacağı sözüm ona görüşme, tehdit sınırlarının ötesine geçmez ise Rumen teknik adam gelecek sezon Türkiye'de olacak gibi. Pekii doğru tercih mi olur Beşiktaş için? Kesinlikle doğru olur.
Hatta ilk ve tek tercih olmalı.

Ben yine de çok umutlanmamak gerektiğini düşünüyorum yani şahsi olarak kendimi en kötüye hazırladım :icool:

Olursa o zaman sevinirim olmazsa da çok üzülmem bence sizlerde kendinizi ona göre ayarlayın sonra büyük hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz :)

Sallıyor hemde çok fena sallıyor. Gçkhan'ın öğrendiği Beşiktaşın diğer daha büyük pirleri mi öğrenemeyecek. Amacı ne çok merak ettim. Milleti umutlandırıp yönetime küstürmek mi? Ya da baskıları artırıp Bilic'i gönderip peşine de Lucescu'yu getiremedi diye yönetimi istifaya zorlamak mı?

Bir de Fotomaç ki...
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Sallıyor hemde çok fena sallıyor. Gçkhan'ın öğrendiği Beşiktaşın diğer daha büyük pirleri mi öğrenemeyecek. Amacı ne çok merak ettim. Milleti umutlandırıp yönetime küstürmek mi? Ya da baskıları artırıp Bilic'i gönderip peşine de Lucescu'yu getiremedi diye yönetimi istifaya zorlamak mı?

Bir de Fotomaç ki...
Zaten ben de pek ihtimal vermiyorum o yüzden uyarıyorum herkesi çok büyük beklentilere girmemek lazım.

Olursa da o zaman oturur seviniriz tabi :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

Zaten ben de pek ihtimal vermiyorum o yüzden uyarıyorum herkesi çok büyük beklentilere girmemek lazım.

Olursa da o zaman oturur seviniriz tabi :)

Boşuna umutlandırıyorlar milleti. Burda sen ben farkında olan kişileriz ama piyasada şunun yazdığı habere inanacak olan 1 milyon taraftar vardır. Seneye olmadı gelmedi olacakları sen düşün.  Cidden merak ettim amacı nedir.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yusuf

Buyur izle.  :)

Yalnız o zamanlar ne kadar zengin bir hücum hattımız varmış. Sergen,Tümer,İlhan,Pancu,Nouma,Ahmet Dursun gibi bir hücum hattına keşke şu anda da sahip olabilseydik. Şimdi elimizdeki futbolcular 1 maç iyi 3 maç kötü oynuyorlar ve arkalarında onları zorlayan biri olmadığı için de oldukça rahatlar.

Çevrimdışı Serkan P.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bu sezon bizim için olumsuz sonuçlanırsa geriye dönüp baktığımızda kırılma noktasının FB maçı olduğunuz göreceğiz.O maçta sezonun en kötü FB'sini yenseydik ligin seyri çok değişirdi.Bilic şimdi yatsın kalksın rakipler saçma puan kaybı yapsın diye dua etsin yoksa ipleri elimizden kaçıralı epey oldu.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu sezon bizim için olumsuz sonuçlanırsa geriye dönüp baktığımızda kırılma noktasının FB maçı olduğunuz göreceğiz.O maçta sezonun en kötü FB'sini yenseydik ligin seyri çok değişirdi.Bilic şimdi yatsın kalksın rakipler saçma puan kaybı yapsın diye dua etsin yoksa ipleri elimizden kaçıralı epey oldu.
O resimdeki kim öyle yav :alala:
Joseph Morgan'la Diego Simeone arası bişey olmuş :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Vay arkadaş oldu mu ya o kadar  :D

Çevrimdışı Serkan P.

Olcay evlenmis. Performansi artabilir 😃

Çevrimdışı Deniz

Olcay evlenmis. Performansi artabilir 😃
Performansi boyle artacak olsa...:)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Bilic begenmeyenlere gelsin ve sizin görmediğiniz...! Sosa vs begenmiyorsunuz ya maçları tekrar izleyin görün...!

Çevrimdışı ZEKI

Bilic begenmeyenlere gelsin ve sizin görmediğiniz...! Sosa vs begenmiyorsunuz ya maçları tekrar izleyin görün...!

@ALI RIZA Bilic o maçları kendi kariyeri icin oynatti, Turkiye Ligini dusunse Fenere de galatasarayada oyle oynatirdi. O kadar onemsemiyorki Eskisehir macini bile bile verdi. Bak simdi o 3 puan ne kadar onemli hale geldi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@ALI RIZA Bilic o maçları kendi kariyeri icin oynatti, Turkiye Ligini dusunse Fenere de galatasarayada oyle oynatirdi. O kadar onemsemiyorki Eskisehir macini bile bile verdi. Bak simdi o 3 puan ne kadar onemli hale geldi.
Adamın ingilizlerle bi alıp veremediği var abi :bandit:

Hatırlarsanız Hırvatistan'ın başındayken de ingilizleri elemişti euro2008 elemelerinde :D

Çevrimdışı ZEKI

Adamın ingilizlerle bi alıp veremediği var abi :bandit:

Hatırlarsanız Hırvatistan'ın başındayken de ingilizleri elemişti euro2008 elemelerinde :D
İngiltereye kapak atmaya calisiyor. Futbolcuyken cok kamis, bir daha nasil geri donerimin hesaplarini yapiyor.  :kop:
Simdi sorarim @ALI RIZA sana Bilic giderse mi uzulursun yoksa Lucescu gittigi zaman mi uzuldun. Hala hepimizin icinde yaradir Lucescunun gitmesi. Ama Bilic giderse cogumuz iyiki gitti diyecegiz. Bu takima veya taraftara Bilic bir iz birakamadi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İngiltereye kapak atmaya calisiyor. Futbolcuyken cok kamis, bir daha nasil geri donerimin hesaplarini yapiyor.  :kop:
Simdi sorarim @ALI RIZA sana Bilic giderse mi uzulursun yoksa Lucescu gittigi zaman mi uzuldun. Hala hepimizin icinde yaradir Lucescunun gitmesi. Ama Bilic giderse cogumuz iyiki gitti diyecegiz. Bu takima veya taraftara Bilic bir iz birakamadi.
Katılıyorum abi :D :D

Ya şey diycektim. Diego bizim takım da olsaydı nasıl oynardı sizce? Faydalı olurmuydu?
Bu arada sene sonunda satılcak diyolar..

Benim şahsi görüşüm olurdu. Bilekleri hızlı ve tam bizim oynadığımız pas oyununa uygun bir oyuncu.
Sosa ilk 3 ay gibi değil, sahada çok hantal hissettiriyo bana kendini :bandit:

Siz ne düşünürsünüz?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bir de artık şu lig maçlarını İngiltere ve Almanya gibi öğleden sonra yapsalar ne güzel olur be :bandit:
Bizim stat muazzam görünür gündüz maçında :tabe:

Çevrimdışı TØLGA

aynı işi derbilerde'de yapsın o zaman?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

Katılıyorum abi :D :D

Ya şey diycektim. Diego bizim takım da olsaydı nasıl oynardı sizce? Faydalı olurmuydu?
Bu arada sene sonunda satılcak diyolar..

Benim şahsi görüşüm olurdu. Bilekleri hızlı ve tam bizim oynadığımız pas oyununa uygun bir oyuncu.

Siz ne düşünürsünüz?
Sosa ilk 3 ay gibi değil, sahada çok hantal hissettiriyo bana kendini :bandit:
Son macta Sosa bayagi duzelmisti, yeterlimiydi degildi. Ama ne Sosa nede Diego bir Alex veya Bir hagi kadar etkili olamaz. Bizim derdimiz bizi 5-6 sene sirtlayacak bir lider oyuncu bulamamak.
[ Son Düzenleme: 11 Nisan 2015, 01:37:18 ZEKI ]