Herkesin kendisine çeki düzen vermesini ve BJK'nin akıllıca yönetilmesini istiyorsan kulübe üye olarak denetim-sorgu mekanizmasına katılabilir, hatta ileride yönetici bile olabilirsin 
Yukarıda yazmıştım, buraya da ekliyorum;
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
Herhangi bir konuda konuşamam taraftar hakkında ama bu konuda en büyük suçlu taraftar. Dışarıdan atıp tutmakla zaman kaybediyoruz, imkanı olan herkes kulübe üye olmalı. Yeni nesil beşiktaşlılar çok daha uyanık. Üyelik 1 defaya mahsus 1200,00 tl sonra yıllık 120 tl. Herkes olsun demiyorum, imkanı olan 5000 kişi üye olsa bile çok şey değişir. Zaman taşın altına elini koymamızın zamanıdır.
Ayrıca, bilgin olmadığını varsayarak konuşuyorum, kulübün şu anki üye yapısını bilsen orman'ın bile baakan olmasının ufak çaplı bi mucize olduğunu anlarsın. Son seçimde Serdal Adalı'nın nasıl başkan olmadığına hala hafiften şaşarım o üye yapısı ile. Değişim istiyorsak biz yürümeliyiz, yoksa başkasının ihsanı ile olmaz o işler.
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Üyeyim halihazırda
O blok kongre üyelerinin kararına kalmasın diye kulübün kaderi
O bilet yollanan,kombine alımında öncelik tanınan derneklerin ve grupların eline kalmasın diye
Herkesin üye sayısını artırmaya çalıştığını biliyoruz,kandırmayalım kendimizi
Ormanın başkan olması da mucize değil,Adalının blok oyunun olmayışından ve meşhur dava sürecinden kaynaklı
Adalının da başarılı olamayacağını düşünüyordum şahsen ama orası ayrı konu
Fikret Orman ve Çebi de dahil birçok önde gelen ismin kendi üye profillerini genişlettiğini biliyoruz zaten
Sağlıklı bir kongre yapısı,bağımsız ve biat etmeyen üyelerin katılımından geçiyor
Kimsenin adamı olmadan,her yönetime eleştirel gözle bakılmalı ve eşit mesafede durulmalı
O yüzden üyelerin yönetimi beğenme veya beğenmeme hakları vardır ancak işi sevgi-minnet boyutuna getirmemeleri gerekir
Çok söylendiği için bununla örnekliyorum
Zor zamanda sahip çıkmasını takdir edebilirim Fikret Ormanın ama bu her eylemini bunu referans alarak değerlendireceğimi göstermez
Yanlışına yanlış doğrusuna doğru demek elzemdir
Bir takım önemli doğruları varken yanlışları görmezden gelemeyiz
Şu an camiada yaygın şekilde bu tarzda bakıldığını gözlemleyerek söylüyorum