"Kazanan" bir antrenör talep edip Şenol Güneş'i istemek de enteresan.
Kazanmayı kupalar ile ölçmem lakin;kupa dışında ne kazandırmış?Benim gördüğüm Türk Futbol Tarihinin en iyi jenerasyonu ve UEFA şampiyonu kadrosunun iskeleti ile 2002 Dünya Kupası 3.'lüğü dışında Trabzonspor ve Bursaspor'da oyuncu gelişimine sağladığı katkıyı çıkarırsak Şenol Hoca pratikte hangi kalibrede bir hoca?Şenol Güneş'i sorgulamak haddime değil;bence entelektüel birikimi,yaşam felsefesi ve eğitimci yönü ile ülke futbolunun ışık saçan bir avuç insanından biri fakat aradığımız şey model mi;isim mi?
Avrupa kupalarında kulüp kariyerinde başarısı olmayan,keza oyun içi hamleleri pekte sağlıklı olmayan,oyuncu kumaşından pek anlamayan transfer konusunda pek başarılı olamayan birisinden söz ediyoruz.Durun ya bu birine çok benziyor!

Unutmadan TS ile şampiyonluğa oynadığı kadrodan gelen Selçuk-Burak ikilisinin ne kadar önemli olduğunu sonra ki 2 yıl GS formasıyla fazlasıyla gördük.Ayrıca Şenol Hocanın gerek Kore macerası gerek ise uzun antrenörlük kariyeri boyunca en büyük başarısının lig 2.liği olması Bilic'e olan eleştirileri nasıl aklar?En beğendim bir kaç antrenörden biri,Lucien Favre olan biri olarak harbiden kupa kaldırması önemli değil;bir tavır,futbol derinliği ve bunu teoriden pratiğe geçirecek bir antrenör becerisi görmek istiyorum.Şu son 8 haftaya girdiğimizde her şeyiyle antrene etmeyi bilen bir metodu olan her şeyi ampirik yollarla aramayan bir teknik direktör yönetsin,futbol aklı olsun diyorum da neyse Sergen gelecekse Şenol Hoca candır deyip herkes gibi olalım