Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3973681 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

Korma korkma geri dönecek yüzü yoktur heralde  :alala:
onda yüz yok geri dönebilir,eğer dönmek isterse kongre salonundan ancak çevik kuvvetle çıkabilir.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TØLGA

Ben de Hasan Arat ve Hüsnü Güreliyi çok beğeniyorum.
hüsnü güreli şuanda klüpler birliğinin ekonomik danışmanı'mı ne yanılmıyorsam
kafası çok acayip çalışan bir adam
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Melekcik

onda yüz yok geri dönebilir,eğer dönmek isterse kongre salonundan ancak çevik kuvvetle çıkabilir.
Dönerse neyazıkki kazanır adamı çok allah kahretsin böyle işi bunun için fikret orman kulübe üye sayısını artırmak istedi
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Deniz

Ben Başkanın arkasındayım , Bazı şeylerini ne kadar Eleştirsemde şuan bulunduğu konumu hak ediyor , Eğer Başkan Bırakırsa , Her ne kadar kimse begenmesede Benşm Adayım SERDAL ADALI :ok:
Ver gazi gidip robbeni alir.
Gerek yok boyle seylere.
Adali riskli ,biz de boyle riskleri kaldiracak bir kulup degiliz.
8 seneden sonra özellikle..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Ben hiç öyle düşünmüyorum.

Hala daha kongrede ciddi derecede oyu var adaylığını koyarsa kazanma ihtimali çok yüksek bence.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

fikret ormanı neden seviyorum stadyum yapıyor
neden sevmiyorum ilk sebebi kongre üyesi olmak isteyen başvuru yapan beşiktaşlıları
bazı yöneticiler engelliyor belki kendi'nin'de haberi var bundan korkuyolar o yüzden sevmiyorum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

Acayip tam tilki olarak tabir edilen yöneticilerden.Yönetimdeyken kulübün mali yapısı tüm dünyanın dikkatini çekmişti ve yabancı medyada Beşiktaş gelecek 10 yıla ekonomik olarak damga vurabilecek kulüp olarak gösteriliyordu.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

TFF'de Ekonomi ile ilgili bir departman açıldı yakın zamanda onun başına geçti :)

Çevrimdışı TØLGA

Hala daha kongrede ciddi derecede oyu var adaylığını koyarsa kazanma ihtimali çok yüksek bence.
yesssss aday olsun seçilir valla açıkçası fikret ormanı'da o destekliyor zaten benim görüşüm bu yönde
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

ben taraftar çıkarmaz demek istedim kongrede kesin kazanır bence...

Çevrimdışı Tolga

yesssss aday olsun seçilir valla açıkçası fikret ormanı'da o destekliyor zaten benim görüşüm bu yönde
O kadar detayını bilemiyorum ama destek verdiğini ben de düşünüyorum.

Çevrimdışı Tolga

ben taraftar çıkarmaz demek istedim kongrede kesin kazanır bence...
Ahmet abi hala daha Y.D geri dönsün diyen azımsanmayacak bir grup Beşiktaş taraftarı var ama yine de büyük çoğunluk bunu karşı çıkar tabi :icool:

Çevrimdışı Melekcik

Doğru y.d kim başkan yapmak isterse yapıyor şuan bunun adı fikret orman olur ibrahim altınsay olur fark etmez
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Deniz

Daha secime 1 sene varken baskaik tartışmalarına girmek bence yersiz.
Ama sunu soyleyebilirim Hasan Arat aday olursa cok sevinirim.
Orman vs Arat guzel ve kazananin Besiktas olacagi bir secim olur..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

olacak olacak hazırlık yapıyor hayırlısı diyelim  :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hasan Arat kim? Kendisini pek tanımıyorum birkaç bilgi verebilicek varmı?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

Arat'ın kongre üyeleri arasında bir ağırlığı var mı?Dernekler destekliyor mu acaba?

Çevrimdışı Melekcik

Bizimkiside zenginin parası züğürtün çenesi hesabı ama yönetim çok zayıf

Çevrimdışı TØLGA

@Çağrı  stadyum başlığına uğra bir ara futbol muhabbeti dönüyor yol tüylerini  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

@Çağrı  stadyum başlığına uğra bir ara futbol muhabbeti dönüyor yol tüylerini  :evillol: :evillol:
@Çağrı buralara bakmıyor herhalde yoksa çoktan seçimlerle ilgili sohbete katılırdı hiç kaçırmaz yani :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

Hasan arat sporun icinde olan herkes tarafindan taninan birisi.beyefendi ve seviken birisi.eskiden de baskan adayi olmustu ama secilememisti.

Arat'ın kongre üyeleri arasında bir ağırlığı var mı?Dernekler destekliyor mu acaba?
Kongre uyeleri uzerinde bir ağırlığı var ama bir ANC kadar yok tabi..

Çevrimdışı ahmetx

Beşiktaş'ın eski ikinci başkanı . Capital partners'da icra kurulu başkanı,Acıbadem üniversitesi mütevelli heyeti üyesi,Türkiye milli olimpiyat komitesi'nde başkan yardımcısı bunların yanında tegv, tesev ve gsd eğitim vakfı'nın kurucularından birisi.

Çevrimdışı Melekcik

Hasan arat şuan milli olimpiyat komitesinde görev alıyor 2020 almak için yaptığı lobiyi bizim gezmeyi seven bakanlarımız halleti oylamada aday olan ülkelrin sporcuları giderken bizde bakanlar gitti gerçekten ikili diplomaside yönetilicikte başarılı ve başkan olmasada yönetimde bulunmalı

Çevrimdışı Tolga

Hasan Arat Türkiye Miili Olimpiyat Komitesi 2. Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştı en son.

2020 Olimpiyatları için baya çalışmıştı. :)
[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2015, 18:50:28 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı TØLGA

Beşiktaş'ın eski ikinci başkanı . Capital partners'da icra kurulu başkanı,Acıbadem üniversitesi mütevelli heyeti üyesi,Türkiye milli olimpiyat komitesi'nde başkan yardımcısı bunların yanında tegv, tesev ve gsd eğitim vakfı'nın kurucularından birisi.

milli olimpiyat komitesinden ayrıldı abi o yüzden şuandaki en büyük hedefi başkanlık bence :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK