Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3973682 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

milli olimpiyat komitesinden ayrıldı abi o yüzden şuandaki en büyük hedefi başkanlık bence :)
milli olimpiyat komitesinin internet sitesinde halen adı geçiyor ama.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Melekcik

Bende 2020 sürecinden sonra ayrıldı diye biliyorum
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı TØLGA

kendi açıklaması vardı benim bildigim 2020 olimpiyatlarını kaybettikten hemen sonra
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Melekcik

Aman zaten olimyatları almadan olipiyat sıtadı yapan ülkeyiz görevinden ayrılır beşiktaşımdan önemlimi
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Tolga

Aman zaten olimyatları almadan olipiyat sıtadı yapan ülkeyiz görevinden ayrılır beşiktaşımdan önemlimi
:evillol: :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Düzgün bir insana benziyo :)
Ama hale hazırdaki yönetim de çok takdiri hak ediyo :tabe:
Sportif başarı gelmiyor evet haklıyız bu konuda ama ben yönetimden memnunum şahsen
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

Sportif başarı gelmiyor evet haklıyız bu konuda ama ben yönetimden memnunum şahsen
mesela nesinde memnunsun açarmısın biraz :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Hasan arat su an dunya olimpiyat komitesinde en fazla oy alan 2. Yonetici olarak gorev aliyor.
Sporun icinden gelebilecek en iyi adaydir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Melekcik

Yok zaten kimse fikret orman ve ekibinin hakını yemesin tamam bazı konularda hataları olsada ama yönetimini güçlendirmeli veya herkezin inandığı birinin yönetimine girmeli

Çevrimdışı TØLGA

bu arada hasan arat olimpiyat aday komitesi başkanıymış 2020'de ondan ayrıldı galiba karışmasın  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Nisan 2015, 19:10:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı  stadyum başlığına uğra bir ara futbol muhabbeti dönüyor yol tüylerini  :evillol: :evillol:

:upto:   :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Nisan 2015, 19:11:08
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı buralara bakmıyor herhalde yoksa çoktan seçimlerle ilgili sohbete katılırdı hiç kaçırmaz yani :kop: :kop:

Tez yazıyorum  :steamed: :steamed:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Nisan 2015, 19:12:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Ne kadar uğraştırır bilirim :steamed: :steamed:

İkinciyi yazıyorken düşün bir de  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

mesela nesinde memnunsun açarmısın biraz :)
Beşiktaş'ın hakkını korumasında, kulübe onyıllarca hizmet verecek salon-stadyum adımlarında, rakiplerle diyaloglarda mesela..

Bir de Beşiktaş başkanlığına çok yakıştırdığım birisiydi Fikret Orman en başından beri. Şuan da gayet yerine yakışıyo bence :)

İyi eğitimli, efendi, Beşiktaş'ın içinden doğmuş,
İngilizce bilen(bunu belki komik bulabilirsiniz ama dünyaya açılma konusunda yabancı iş ortaklarıyla sağlıklı görüş alışverişi yapamayan başkanın pek faydası olmazdı bize :) )

Kendisine hiç bir zaman "gitsin" gözüyle bakmadım çünkü günün şartlarına göre, geleceği de düşünerek adımlar attığını görebiliyorum
Bu görüşüm benim gördüğüm, takip ettiğim şeylerle sınırlıdır. Hataları tabiki de vardır :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Melekcik

Beşiktaş'ın hakkını korumasında, kulübe onyıllarca hizmet verecek salon-stadyum adımlarında, rakiplerle diyaloglarda mesela..

Bir de Beşiktaş başkanlığına çok yakıştırdığım birisiydi Fikret Orman en başından beri. Şuan da gayet yerine yakışıyo bence :)

İyi eğitimli, efendi, Beşiktaş'ın içinden doğmuş,
İngilizce bilen(bunu belki komik bulabilirsiniz ama dünyaya açılma konusunda yabancı iş ortaklarıyla sağlıklı görüş alışverişi yapamayan başkanın pek faydası olmazdı bize :) )

Kendisine hiç bir zaman "gitsin" gözüyle bakmadım çünkü günün şartlarına göre, geleceği de düşünerek adımlar attığını görebiliyorum
Bu görüşüm benim gördüğüm, takip ettiğim şeylerle sınırlıdır. Hataları tabiki de vardır :)
Bende çok fazla iyi çocuğu oynadımızı düşünüyorum net kırmızıya kırmızı yok diyen yönetici 20 numarayı durduran futbolcusu ve kibarlıktan kayben başkanı günümüz şartları fikret orman süleyman seba gibi başkanlar ile yürümez ortam buzuk o ortama ayak uydurmalı
Geleceğe bakmak tek stad ve salonla olmuyor ne yazıkki futbol takımı hatalar yapılmasa çlden gelen para bak bakalım ne değiçtiriyordu
[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2015, 19:22:58 Melekcik ]

Çevrimdışı Tolga

Bende çok fazla iyi çocuğu oynadımızı düşünüyorum net kırmızıya kırmızı yok diyen yönetici 20 numarayı durduran futbolcusu ve kibarlıktan kayben başkanı günümüz şartları fikret orman süleyman seba gibi başkanlar ile yürümez ortam buzuk o ortama ayak uydurmalı
Sezon başı benzer şeyleri bende çok söylemiştim maalesef oyunu kuralına göre oynamak zorundayız yoksa birgün oyun dışı kalacağız. :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Geleceğe bakmak tek stad ve salonla olmuyor ne yazıkki futbol takımı hatalar yapılmasa çlden gelen para bak bakalım ne değiçtiriyordu
Sizlerin yaşı daha büyük tabi benden iyi bilirsiniz. Beşiktaş'ın hiç öyle bir başkanı oldu mu? :)
Benim bildiğim yok çünkü az başkan gördüm. yd çirkef miydi? Hatırlamıyorum hiç :bandit:

Çevrimdışı Melekcik

Sezon başı benzer şeyleri bende çok söylemiştim maalesef oyunu kuralına göre oynamak zorundayız yoksa birgün oyun dışı kalacağız. :)
Zaten hep oyundışı kalıyoruz şampiyon olduğumuz sene ne fb iyi oluyor nede gs genelde

Çevrimdışı Melekcik

Sizlerin yaşı daha büyük tabi benden iyi bilirsiniz. Beşiktaş'ın hiç öyle bir başkanı oldu mu? :)
Benim bildiğim yok çünkü az başkan gördüm. yd çirkef miydi? Hatırlamıyorum hiç :bandit:
Eskiden ortamda aziz yıldırım gibi ali dürüst gibi yönetiçiler yoktu süleyman seba özhan  canaydın ali şen gibi üslubu düzgün başkanlat vardı yani o dönem böyle başkan tipine ihtiyaç yoktu o dönemde bulunduğu ortamın en iyi başkanı süleyman seba vardı

Çevrimdışı TØLGA

yaaa başka camialara olan davranışından geçtim ben
şeffaflık ile çıktı yola ernst-young raporu vardı neden açıklanmadı o ??
çok soru sorarım ben çok açığı var malesef
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Eskiden ortamda aziz yıldırım gibi ali dürüst gibi yönetiçiler yoktu süleyman seba özhan  canaydın ali şen gibi üslubu düzgün başkanlat vardı yani o dönem böyle başkan tipine ihtiyaç yoktu o dönemde bulunduğu ortamın en iyi başkanı süleyman seba vardı
Anladım.. Kurallar değişti yani :)

Çevrimdışı alimm

şöyle bir soru sormak istiyorum..: bilic bugün istifa etse ve anç de hiç zaman kaybetmeden ş.güneşin takımından istifa etmesini sağlayıp (bursanın istifayı kabulettiği varsayılarak) takımın başına getirse...

kalan 8 haftalık süreçte liderin 3 puan gerisinde olan "ş.güneş li beşiktaş" sizce ligi nerede bitirir....???

Yorumlarınızı şiddetle bekliyorum...
Şimdiden tşkrlr....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...