Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3976238 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Onu bilemem de seçime 1 yıl kalmışken başarı olarak sadece stat yapan bir yönetim seneye de 10-12 milyon bonservis bedeli harcayacak yönetime kim gelirse gelsin başarı beklemeyin zaten. Yönetim veya Anç bir daha başkan olmak istiyorsa elini cebine atmalı öyle kurumsal olmaya çalışıyoruz lafları ile bu taraftarı bir yere kadar uyuturlar. Sonları kötü olur. Ben bunu biliyorum bir tek.  :)
Söylediklerinde haklısın ama bizim kongre yapımız malum bunu çok kez konuştuk bence stat bile tek başına tekrardan seçilmelerini sağlayacaktır :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

Beşiktaş önümüzdeki sezon öncesi sezon Vodafone Arena'nın açılışı için Chelsea ile prensip anlaşmasına vardı. (Fanatik)

anca bu olurdu baskandan bi klübe kafayı takıyor tam yani bıktıırır insanları  :akuma:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Altınsay eğer 2016'da hamle yapmazsa gözümde hiçbir değeri kalmayacak.
Sanmıyorum yani olur da Hasan Arat aday falan olursa onun yönetimine girer diye düşünüyorum en fazla.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Nisan 2015, 20:29:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
çok iyi   :bateri:  calarım soylerim herturlu senden daha ustunum taraftarıda arkama alır basar geçerim

Lobi konuşur Ozan  :icool:

Gitarını koltuğunun altına alır evinde dönersin televizyondan izlersin takımı  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Nisan 2015, 20:30:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Sanmıyorum yani olur da Hasan Arat aday falan olursa onun yönetimine girer diye düşünüyorum en fazla.

Adam 60 yaşını geçti yahu ne zaman olacak başkan neyi bekliyor anlamadım ki ben.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş önümüzdeki sezon öncesi sezon Vodafone Arena'nın açılışı için Chelsea ile prensip anlaşmasına vardı. (Fanatik)

anca bu olurdu baskandan bi klübe kafayı takıyor tam yani bıktıırır insanları  :akuma:
Haberin kaynağı fanatik hikaye ilk önce stat bir zamanında açılsın da ondan sonra Chelsea'yi Barcelona'yı Real'i getiririz. Stadın açılışına da çok ünlü bir takım beklemiyorum. Stat açılsın bana yeter.  :)

Çevrimdışı Tolga

Adam 60 yaşını geçti yahu ne zaman olacak başkan neyi bekliyor anlamadım ki ben.
Öyle bir düşüncesi yok işte :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Nisan 2015, 20:31:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Altınsay, konuyla ilgili olarak Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, "Hakan'la da anlaşmıştık. Hakan yıllık sadece 200 bin Euro alacaktı. Kulübü Hamburg ise 2 milyon Euro karşılığında bu teklife evet dedi" şeklinde konuştu.

Altınsay, "Seedorf'la her konuda anlaştık; Beşiktaş'a liderlik yapabilecek; 2 sezon ful performans oynayabilecek bir futbolcuydu. Saha içi önemli kazanımlarımız olabilirdi; fakat o dönem bu transfer yönetim düzeyinde kabul görmedi" dedi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Altınsay, konuyla ilgili olarak Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, "Hakan'la da anlaşmıştık. Hakan yıllık sadece 200 bin Euro alacaktı. Kulübü Hamburg ise 2 milyon Euro karşılığında bu teklife evet dedi" şeklinde konuştu.

Altınsay, "Seedorf'la her konuda anlaştık; Beşiktaş'a liderlik yapabilecek; 2 sezon ful performans oynayabilecek bir futbolcuydu. Saha içi önemli kazanımlarımız olabilirdi; fakat o dönem bu transfer yönetim düzeyinde kabul görmedi" dedi.
:s20: :s20: :bawling: :bawling:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Nisan 2015, 20:32:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Altınsay bildiğim kadarıyla Wanyama ile de anlaşmıştı yönetim kabul etmemişti.

Çevrimdışı atalay

"Kazanan" bir antrenör talep edip Şenol Güneş'i istemek de enteresan.
Kazanmayı kupalar ile ölçmem lakin;kupa dışında ne kazandırmış?Benim gördüğüm Türk Futbol Tarihinin en iyi jenerasyonu ve UEFA şampiyonu kadrosunun iskeleti ile 2002 Dünya Kupası 3.'lüğü dışında Trabzonspor ve Bursaspor'da oyuncu gelişimine sağladığı katkıyı çıkarırsak Şenol Hoca pratikte hangi kalibrede bir hoca?Şenol Güneş'i sorgulamak haddime değil;bence entelektüel birikimi,yaşam felsefesi ve eğitimci yönü ile ülke futbolunun ışık saçan bir avuç insanından biri fakat aradığımız şey model mi;isim mi?
Avrupa kupalarında kulüp kariyerinde başarısı olmayan,keza oyun içi hamleleri pekte sağlıklı olmayan,oyuncu kumaşından pek anlamayan transfer konusunda pek başarılı olamayan birisinden söz ediyoruz.Durun ya bu birine çok benziyor! :evillol:
Unutmadan TS ile şampiyonluğa oynadığı kadrodan gelen Selçuk-Burak ikilisinin ne kadar önemli olduğunu sonra ki 2 yıl GS formasıyla fazlasıyla gördük.Ayrıca Şenol Hocanın gerek Kore macerası gerek ise uzun antrenörlük kariyeri boyunca en büyük başarısının lig 2.liği olması Bilic'e olan eleştirileri nasıl aklar?En beğendim bir kaç antrenörden biri,Lucien Favre olan biri olarak harbiden kupa kaldırması önemli değil;bir tavır,futbol derinliği ve bunu teoriden pratiğe geçirecek bir antrenör becerisi görmek istiyorum.Şu son 8 haftaya girdiğimizde her şeyiyle antrene etmeyi bilen bir metodu olan her şeyi ampirik yollarla aramayan bir teknik direktör yönetsin,futbol aklı olsun diyorum da neyse Sergen gelecekse Şenol Hoca candır deyip herkes gibi olalım :s20:

Çevrimdışı ozan062

Lobi konuşur Ozan  :icool:

Gitarını koltuğunun altına alır evinde dönersin televizyondan izlersin takımı  :icool:

gecen sene donen sohbeti hatırlarsın :icool: izmirdeki derneklerin desteğini alır basarım dugmeye:))
ama yok 2020de ciddi olarak bu işlere giricem o konuda gerekli tecrübeyi edinecez zamanla
artık nasıl olcaksa ... bu secim esnasında yoklamalarım olacak bakalım sistem nasıl yuruyor gorucez
sırf bu sebeble işletme okuyasım var dur bakalım
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı TØLGA

başkan adayı olsa bile çekilir diye tahmin ediyorum sıkıntıya gelemiyor pek
oy pazarlıkları flen olur mutlaka rest çeker oda
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Nisan 2015, 20:35:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Altınsay bildiğim kadarıyla Wanyama ile de anlaşmıştı yönetim kabul etmemişti.

Sanmam 2011 de Celtic'e gitti Orman yoktu o zaman. Celtic'ten de alamazdık zaten ciddi para isterlerdi 15'e gitti adam
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

gecen sene donen sohbeti hatırlarsın :icool: izmirdeki derneklerin desteğini alır basarım dugmeye:))
ama yok 2020de ciddi olarak bu işlere giricem o konuda gerekli tecrübeyi edinecez zamanla
artık nasıl olcaksa ... bu secim esnasında yoklamalarım olacak bakalım sistem nasıl yuruyor gorucez
sırf bu sebeble işletme okuyasım var dur bakalım

ilk rakibini söyliyim o zaman twitterdaki bjkığdır hesabının sahibide 2019daki seçimlere aday olçam diyor  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

İbrahim Altınsay'ı Ali Dürüst'e benzetiyorum hep.

Her seçim döneminde aday ol diyorlar Ali Dürüst'e o da hep yeni oluşan yönetime giriyor ama başkan olmuyor :)

İ.Altınsay'da öyle bence başkanlık yapabileceğine pek inanmıyor bu yüzden de aday olmuyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Nisan 2015, 20:38:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Dede ile Mayke'yi getirene oyum  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı TØLGA

İbrahim Altınsay'ı Ali Dürüst'e benzetiyorum hep.

Her seçim döneminde aday ol diyorlar Ali Dürüst'e o da hep yeni oluşan yönetime giriyor ama başkan olmuyor :)

İ.Altınsay'da öyle bence başkanlık yapabileceğine pek inanmıyor bu yüzden de aday olmuyor.
yönetimde olsun onada razıyım ben
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

yönetimde olsun onada razıyım ben
F.Orman'ın yönetiminde olacağını sanmam artık belki yeni bir başkan ve yönetim oluşursa dahil olabilir :)

Çevrimdışı TØLGA

F.Orman'ın yönetiminde olacağını sanmam artık belki yeni bir başkan ve yönetim oluşursa dahil olabilir :)
o iş geçti zaten artık :D
fikret ormanda'da fahri olarak üyeydi galiba dışardan yönetim kurulunda yoktu
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK