Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3966287 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı sallapati

Bence birbirimizi anlamaya uğraşalım ,kendi dediklerimizi karşıya dikta etmektense @sallapati.
Basit sorular soracam lütfen yanıt verir misin senin bakış açını öğrenmek için soruyorum:

1)Bilic neden çıktığı 7 derbide de tek bir galibiyet yüzü göremedi?
2)neden bu sezon çıktığı derbilerde tek bir gol dahi atamadı?
3)neden bursa maçını derbi olarak görüyor?
4)Fenerin 5 gsnin 4 attığı hafta şampiyonluk yolundaki bir diğer takım olarak neden 1 gol dahi atamadı,2-3 pozisyon hariç neden pozisyona giremedi?
5)Takımın oynadığı futbolu "şampiyonluk isteyen bir takım" oyunu olarak görüyor musun?

derbileri genelde ev sahibi takımlar kazanır..Bilic döneminde baskı kuracağımız bir ev sahibi stadımız yoktu..
bu seneki derbilerde hep sahada eksik kaldı.. sen sonki fb maçı brugge maçı sonrasında oldu.takım yorgundu.
bursayı derbi olarak gördüğünü sanmıyorum..orda tercüme hatası var muhtemelen.. önemli maç demek istemiştir..
ona bakarsan trabzon maçları da derbidir...2 tane ts maçı kazandı bilic... 2-0 ve 3-0
rize ve karabüğü başakşehir ile kıyaslayamazsın.. rize kalecisi bariz maç sattı bu hafta..
bu takım 26 haftasnın 12sinde liderdi..avrupa maçları çok yoğun geçti.. orda düşüş yaşadık.. atiba ve sosanın sakatlıkları belimizi büktü

Çevrimdışı sallapati

Kimse kimsenin Beşiktaşlılığını sorgulayamaz. Daha dikkatli olalım üslupta.

Milne dönemini ben hatırlamıyorum sen hatırlıyor musun gerçekten? Elinde Metin Ali Feyyaz olması, o dönem ile şimdiki dönem arasındaki farklar

Para faktörü. Bunlrın hiçbiri sağlıklı karşılaştırmalar değil. Bundan 5 yıl öncesine bile gidersen çok şeyi değişmiş bulursun çok genel olur kıyaslaman.

Ben Bilicî eleştirip gitmesi gerekiyor dediğimde gaza mı geliyorum? Yoksa trol mü oluyorum? Benim fikrimin kaynağını bilecek kadar özgüven nereden geliyor?

Herkesin kendi fikri var. Sadece sonuca bakıyorsun oynanan oyuna ve kazanılan maçlara bak. Son 8 maçtır şansımız yaver gitmese biz çoktan kopmuştuk farkında mısın?

Demba'nın kaba etiyle attığı gol ile 3 puan aldık biz bu 8 haftada. Sivas maçı ortada. Bunun gibi haketmediğimiz iyi top oynamadığımız 7 maç sayarım en az.

Rakiplerle kıyaslamazsak sağlıklı yorum yapmış oluruz. Takım 15. haftadan beri sahada yok. Ve Bilic bu takımı kurmak için tam 30 milyon euro bütçe kullandı.

Kendi içimizde kıyaslayacaksak Lucescu çok değil 11 yıl önce 12 milyon dolara 40 maçta 2 kez yenilip 85 puan alan takım yarattı. Hoca var, hoca var.

hakaretamis yorumlar yazanlara dedim sana değil

Çevrimdışı ZEKI

Bu kadar da abartmamak gerek eleştirirken tabi.

Şuan Bilic bu takımın teknik direktörü. Sadece 3 puan gerideyiz.

Kendi kapasitesi dahilinde elinden geleni yapıyor. Yetmiyor o farklı konu.
Ben yaptigina inanmayanlardanim. Takimi motive etmiyor. Cunku Turkiye ligini takmiyor. Amaci İngiltereye gidebilmek. Newcastle dan bir teklif vardi ne oldu bilmiyorum. Arsenal, Tottenham ve Liverpool a bu kadar guzel futbol oynatan ayni hoca Asteras ve Partizan' a neden oynatmadi ?

Aslinda bu hafta liglerin ertelenmesi takimin moral motivasyonu icin bize daha cok yarayacak.

Bu arada kimse takim cok yoruldu demesin, İngilizler senede 70 e yakin mac oynuyorlar Pazar Carsamba Pazar oynuyorlar. Onlar fubolcuda biizmkiler ne peki ?

Çevrimdışı sallapati

Bilic büyük maç kazanamıyor yalanını çürütüyorum beyler

BJK-TS = 2-0
Feyenoord - BJK =  1-2
BJK-Feyenoord = 3-1
BJK- TS 0 3-0
BJK - Tottenham = 1-0
BJK - Liverpool = 1-0

ayrıca
FB-BJK = 3-3
BJK- FB = 1-1
BJK- Arsenal = 0-0
Tottenham - BJK = 1-1

:bandit: :bandit:  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

derbileri genelde ev sahibi takımlar kazanır..Bilic döneminde baskı kuracağımız bir ev sahibi stadımız yoktu..
bu seneki derbilerde hep sahada eksik kaldı.. sen sonki fb maçı brugge maçı sonrasında oldu.takım yorgundu.
bursayı derbi olarak gördüğünü sanmıyorum..orda tercüme hatası var muhtemelen.. önemli maç demek istemiştir..
ona bakarsan trabzon maçları da derbidir...2 tane ts maçı kazandı bilic... 2-0 ve 3-0
rize ve karabüğü başakşehir ile kıyaslayamazsın.. rize kalecisi bariz maç sattı bu hafta..
bu takım 26 haftasnın 12sinde liderdi..avrupa maçları çok yoğun geçti.. orda düşüş yaşadık.. atiba ve sosanın sakatlıkları belimizi büktü
Eyvallah cevaplarına katılmasam da neler düşündüğünü az çok anladım.
Ama şunları eklemek isterim:
Derbilerde 1 gol dahi atamayacak kadar yorgun olduğumuzu düşünmüyorum.Hele ki fenere karşı.Adamların 2 triibünü kapalı 4 oyuncusu sakat 46da değişiklik hakkı bitmiş,takım karışmışken.
Bursa için Derbi dedi,tercüme hatası yok ben dinledim diyor yani..
Trabzon maçı hiçbir zaman derbi olmadı hiçbir zaman da olmaz.ha önemsiz maç ya da sıradan maç demek haksızlık olur ama kesinlikle bir derbi değil.
Rizenin maç sattığını düşünmüyorum fener şans ve atak futboluyla rakibi bunalttı.5 de atardı 7 de atardı o maçta.Çok iyi oynadılar.
Milli aradan çıktık ve çok fazla oyuncu yollamadık yorguluk olduğunu düşünmüyorum.Başakşehir maçını kazanmak gerekiyordu ve bunun için pek de istekli değildik.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bilic büyük maç kazanamıyor yalanını çürütüyorum beyler

BJK-TS = 2-0
Feyenoord - BJK =  1-2
BJK-Feyenoord = 3-1
BJK- TS 0 3-0
BJK - Tottenham = 1-0
BJK - Liverpool = 1-0

ayrıca
FB-BJK = 3-3
BJK- FB = 1-1
BJK- Arsenal = 0-0
Tottenham - BJK = 1-1

:bandit: :bandit:  :bandit:

Arkadaş siz kendinize imkansız aşklar bulun öyle kederlenin Beşiktaş'ı şu duygusal işlerinize bulaştırmayın yav bize bu kaybettiriyor :)

Çevrimdışı sallapati

Fbyi ve gsyi yenemememiz beni çok ilgilendirmiyor açıkçası...

ben mesela balıkesir ve erciyes maçlarına daha çok üzülmüştüm..

çünkü vodafone arenada fbyi ve gsyi uzun seneler tokatlayacağımızı biliyorum..

iç saha olmadan derbi kazanmak zordur

Çevrimdışı talha

Gene hoca hakkında kendine göre tahmin ve varsayımlara başlamışsınız. Çok yanlış bir noktadayız.

Bana zeki adam lazım. Şenol Güneş gelecekse gelmesin. İstemiyorum. İsteyen varsa ona hayırlı olsun.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı sallapati

Arkadaş siz kendinize imkansız aşklar bulun öyle kederlenin Beşiktaş'ı şu duygusal işlerinize bulaştırmayın yav bize bu kaybettiriyor :)

niye birader , bu maçları Bilic kazandırmadı mı?

Çevrimdışı Attila

Genc arkadaslar bilmeyebilir ama yasi daha buyuk birilerine sorarlarsa ya da en azindan o donemin futbolcularinin roportajlarini dinlerlerse Milne'nin vasatin alti bir hoca oldugunu ogreneceklerdir. Gordon Milne'nin futbolculuk donemini bir kenara birakip, teknik direktorluk kariyerini konusursak, Besiktas onun zirvesidir, zaten baska bir kariyeri de yoktur. Kendisi, ogrencileri tarafindan da daima elestirilmis, cogu zaman verdigi direktiflere uyulmamis ama hep saygi gormus bir insandir.

Futbolun durarak oynandigi, presin ya da onde basmanin neredeyse olmadigi, hatta tek pasin dahi cok da onemli olmadigi o yillardaki Turk futbolunda takim oyunundan cok kisisel beceriler on plandaydi. Besiktas'ta ise altyapinin basinda olan Serpil Hamdi Tuzun tarafindan, Milne'nin eline, hazir bir takim verilmisti. Total futbol piyasada olsa da Turkiye'ye daha ugramadigi icin, takim oyununu cok iyi oynayan o jenerasyon buyuk bir fark yaratmisti. Zaten o jenerasyon yaslanmaya basladiginda da Milne'nin isine son verilmisti, keza Besiktas artik cok da iyi oynayamiyordu.

Bilic'i, Milne ornegiyle ile savunmak cok yanlis olur. Bilic Milne'ye gore cok daha donanimli bir teknik direktor. Ancak sistemine asiri bagli olmasi ve b planinin olmamasi, ayrica yaptigi yanlis oyuncu degisiklikleri yuzunden hakli olarak elestiriliyor. Bir de kaybedilen puanlari stada baglayan arkadaslar, kotu oynadigimiz ya da baska bir deyisle Bilic'in sistemi yuzunden oldukca kisir gecen maclarda, Tore'nin kisisel becerileriyle, Veli'nin, Tolgay'in...vs'nin 30 metreden cektigi sutlarla aldirdigi puanlari da konussunlar.

Uzun zamandir iyi futbol oynamiyoruz. Yalan mi? Tamam stadimiz yok ama onceki senelere gore daha iyi ve oturmus bir kadromuz, takimin basinda da neredeyse 2 seneyi dolduracak olan bir teknik direktorumuz var ve rakiplerimizden biri Ersun Yanal gibi Feneri tekrar sampiyon yapmasi beklenilen bir hocayi gorevden alip yerine stajyer bir emanetciyi gecirmis, digeriyse sezon ortasinda hoca degistirmis.

Hepsini gectim 3 tane as adami sakatlanmis Fenerbahce'ye bile baski kuramadik. O Fener ki kilit adamlari sakat oldugunda Anadolu takimlarindan bile puan almakta zorlanan bir takim. Aslinda bu da birsey degil, 10 kisi kalmis Anadolu takimlarina bile baski kuramiyoruz. Neden? Cunku Bilic'in yazabildigi sadece bir senaryo var. Arsenal'a da, Eskisehir'e de, Erciyes'e de ayni senaryo. Macin sonunda soyleyebildigimiz tek sey "Basa bas oynadik" oluyor.

Ben artik zayif takimlarla basabas oynayan bir takim gormek istemiyorum. Ayrica bu durumu UEFA maclarina, yorgunluga, sakatliklara, ya da stadsizliga baglamak da istemiyorum, cunku UEFA, yorgunluk ve sakatlik faktorleri devredisi kalsa bile, Besiktas'in oyun anlayisi degismiyor.

Senol Gunes

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

Genc arkadaslar bilmeyebilir ama yasi daha buyuk birilerine sorarlarsa ya da en azindan o donemin futbolcularinin roportajlarini dinlerlerse Milne'nin vasatin alti bir hoca oldugunu ogreneceklerdir. Gordon Milne'nin futbolculuk donemini bir kenara birakip, teknik direktorluk kariyerini konusursak, Besiktas onun zirvesidir, zaten baska bir kariyeri de yoktur. Kendisi, ogrencileri tarafindan da daima elestirilmis, cogu zaman verdigi direktiflere uyulmamis ama hep saygi gormus bir insandir.

Futbolun durarak oynandigi, presin ya da onde basmanin neredeyse olmadigi, hatta tek pasin dahi cok da onemli olmadigi o yillardaki Turk futbolunda takim oyunundan cok kisisel beceriler on plandaydi. Besiktas'ta ise altyapinin basinda olan Serpil Hamdi Tuzun tarafindan, Milne'nin eline, hazir bir takim verilmisti. Total futbol piyasada olsa da Turkiye'ye daha ugramadigi icin, takim oyununu cok iyi oynayan o jenerasyon buyuk bir fark yaratmisti. Zaten o jenerasyon yaslanmaya basladiginda da Milne'nin isine son verilmisti, keza Besiktas artik cok da iyi oynayamiyordu.

Bilic'i, Milne ornegiyle ile savunmak cok yanlis olur. Bilic Milne'ye gore cok daha donanimli bir teknik direktor. Ancak sistemine asiri bagli olmasi ve b planinin olmamasi, ayrica yaptigi yanlis oyuncu degisiklikleri yuzunden hakli olarak elestiriliyor. Bir de kaybedilen puanlari stada baglayan arkadaslar, kotu oynadigimiz ya da baska bir deyisle Bilic'in sistemi yuzunden oldukca kisir gecen maclarda, Tore'nin kisisel becerileriyle, Veli'nin, Tolgay'in...vs'nin 30 metreden cektigi sutlarla aldirdigi puanlari da konussunlar.

Uzun zamandir iyi futbol oynamiyoruz. Yalan mi? Tamam stadimiz yok ama onceki senelere gore daha iyi ve oturmus bir kadromuz, takimin basinda da neredeyse 2 seneyi dolduracak olan bir teknik direktorumuz var ve rakiplerimizden biri Ersun Yanal gibi Feneri tekrar sampiyon yapmasi beklenilen bir hocayi gorevden alip yerine stajyer bir emanetciyi gecirmis, digeriyse sezon ortasinda hoca degistirmis.

Hepsini gectim 3 tane as adami sakatlanmis Fenerbahce'ye bile baski kuramadik. O Fener ki kilit adamlari sakat oldugunda Anadolu takimlarindan bile puan almakta zorlanan bir takim. Aslinda bu da birsey degil, 10 kisi kalmis Anadolu takimlarina bile baski kuramiyoruz. Neden? Cunku Bilic'in yazabildigi sadece bir senaryo var. Arsenal'a da, Eskisehir'e de, Erciyes'e de ayni senaryo. Macin sonunda soyleyebildigimiz tek sey "Basa bas oynadik" oluyor.

Ben artik zayif takimlarla basabas oynayan bir takim gormek istemiyorum. Ayrica bu durumu UEFA maclarina, yorgunluga, sakatliklara, ya da stadsizliga baglamak da istemiyorum, cunku UEFA, yorgunluk ve sakatlik faktorleri devredisi kalsa bile, Besiktas'in oyun anlayisi degismiyor.

:claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Tolga

Mükemmel bir yazı  :claps: :claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Naif misiniz yoksa argo derecede saf mısınız?

Beşiktaş'ın son 10 yılda rakiplerinden daha iyi bir kadro kurduğu sezon hiç olmadı!Yüksek potansiyel oyuncular varken de bir türlü doğru organizasyon sağlanamadı.Saç ayaklarından biri Y.D ve ekibi olursa çok normal bir durum.Beşiktaş şampiyon olduğu sezonda dibi gördüğünde de hiç İnönü'de büyük takım,şampiyon sonuçları alamadı.(17'de 13,14,15,16,17 yaptığımızı hatırlayan var mı?)
Bknz:2003-2004 sezonundan bu yana Galatasaray ile yaptığımız 24 maçta 6 G,6 B,12 Y almışız.(Yani 100.yıldan sonraki sezon ve 2010-2011 yılında ki GS'ı yenemeyeni dövdükleri sezon da var.Ki 2 galibiyetimiz o sezondan)
İşin FB kısmı daha karamsar Türkiye Kupası Final ve Yarı Finalleri çıkarırsak -ki bizim Avrupa kupalarına katılmak için olmazsa olmaz maçlarımızdı- FB'ye karşı daha fazla kaybetmişiz.Ayrıca Fb son yıllarda İnönü'de ve Olimpiyatta bizden daha fazla derbi galibiyeti almış.

Velhasıl kelam mesela gayet açık ne yönetim olarak,ne derbi atmosferini lehimize çevirecek taraftar reaksiyonu hususunda ne de sahada rakibe cevap verecek oyuncu grubu açısından biz güçlü bir yapı kuramamışız.İki rakibimiz bize büyük bir üstünlük kurmuş.Olimpiyat,İnönü,Vodafone Arena değil mesele;güçlü,nerede ne yapmasını bilen,bu maçları oynayacak bir oyuncu grubu ve teknik heyet gerekli olan şey.-ki bunu son 3 sezondur daha net görüyoruz.

Ayrıca önümüzde FB gerçeği var bize 10 yıldır,Gs'ya 16 yıldır,Ts'a galiba 16 yıldır Kadıköy'de yenilmiyor.Çünkü genelde güçlü kadrolar kurdular ve ligi en kötü 2.sırada bitirdiler.Bu iş böyle buraları oynamayı bilen bir ekibin olursa derbide kazanırsın;şampiyon da olursun.

Çevrimdışı ozan062

hepiniz Batsın  bu dünya modundasınız anasını satıım. Milne ilk 3 sene şampiyon olamadı.. sonra 3 sene üstüste şampiyon oldu.. maçtan maça skora göre yorum yapıyorsunuz.. Yaşınız da ergen değil ama...
derin fenerbahçelilerin gazına geliyorsunuz ya da Beşiktaşlı değilsiniz.. trollük yapıyorsunuz..

birisi de fikret ormana sallamış..size herşey müstehak
simdi evet bilic sayesinde simdiye kadar işi goturduk ki 2009dan beri ve ondan oncesindede bu sekilde son 8 haftaya yarısta kalmamıstık
evet bu basarı,, bircok kulvarda yarıstık hepsinden elendik ama grupları asarak buda basarıdır
sezon basında bilic ısrarla soyledi bizim takımımz bircok kulvarda oynamadı bakalım ne olacak dedi yani kendide takımda bunu ilkkez tecrübe ediyor
buda dogru yani sans vermek gibi bir dusunce olabilir seneye
fakaattt:))
o iş o kadar kolay değil cnk ligde rakiplerin habire saçma puanlar vermesi bize hayli faydası oldu,rakipleri devirermemek
ve bana gore en onemlisi ilk 12-13 hafta biz ligin en iyi topunu oynuyorduk acık ara dimi kimse kimseye birsey demiyordu
ama sonrasında bursa on plana cıktı simdi tekrardan fb ve gs peki neden??
cnk sen sonunu getireceksin yani ya genele yayıcaksın iyi performansını yada son haftada yükselen form tutacaksın
bizde bu olmayınca sabırda kalmadı cnk hepsinden umutlarla doluyken  beklemediğimiz maglubiyetler aldık
sebebi bu kadar basit aslında:)
[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2015, 22:23:55 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi blackeagle35

Bu puan arttırma konusunda FB maçından sonra yazmıştım,kısaca FB hariç ilk 6 sıradaki her takım puan arttırmış..Burada başarı mı lig kalitesi mi soru bu..Bu takım Konya'daki Trabzon maçından beri istisnalar hariç top oynamıyor..Buna önlem alamayan bir teknik direktör var..Sadece bu bile ciddi eleştiri oluşturur..Ki Bilic'in yaptığı hataları yazmaktan bıktım..3-5 istatistikle,stad mazereti ile savunulmaz Bilic..Geçmiş kariyerinde de benzer problemleri var..Bilic Lokomotiv'den istifa ettiğinde eyvah demiştim,başımıza geldi..

Çevrimdışı A_Aydin

Gordon dönemi konuşulunca geçenlerde eski ders kitaplarımın arasında bulduğum bir resmi paylaşayım

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Arkadaşlar ligimiz çok kötü. İnanın bana çok çok çooooook kötü. Standart bir ligde hiç bir takım 8/8 9/9 yapamaz. Bu 3 takım bunu yaptı ve 4. ile fark açıldı.

Gs ile kadro farkı olduğu söyleniyor, lakin inanın ben bunu göremiyorum. Öyle bahsi geçen kadro farkı olsaydı şuan 8-10 ar puan önde olurdu rakipler.

Stadsızlığa bağlanıyor bazı şeyler. İnönüde ligi domine ettiğimiz sezon varmı diye sormuştum? En iyi sezonumuzda dahi minimum 4 maç puan kaybı yaşıyoruz inönüde. Normal sezonlarımızı geçtim bakın.

Biliçe niye kızıyoruz?

Yaklaşık 90 maçtır beşikaşın başında. Resmi maçtan bahsediyorum 90 maç 90 adet 90 dakika. 8100 dakika ediyor. Bunun en fazla 270 inde falan farklı bir oyun anlayışı denemiştir. 4-4-2 ye dönmek. 3-4-3 e dönmek gibi, geriye kalan dakikalarda Olcay-frei - Sosa- Oğuzhan son 10 dakika da ba-Cenk/tosun değişikliği olmuştur. Yani beşiktaş aslında şifrelerini tüm türkiye liglerindeki hocalara vermiştir.
Biliçe niye kızıyoruz? Ligde son 15 dakikalarda en çok gol yiyen kafa takımı olduğu için kızıyoruz.
Biliçe niye kızıyoruz, 2 -0 öne dahi geçsek maçı tutmayı öğretemediği için kızıyoruz.
Biliçe niye kızıyoruz? Formsuzluğu aşikar adamlardaki ısrarı için kızıyoruz. (Demba ba, Olcay, Sosa, Ersan, Tolga) gibi.
Biliçe niye kızıyoruz? 1 kere de biz mağlupken bir hamle yapsın da maçı alalım istiyoruz ama hep tersi olduğu için kızıyoruz.
Biliçe niye kızıyoruz? De sutter ve Battal ı, asrın forveti gibi oynattırdığı için kızıyoruz. Hiç bana oyuncum yetersiz falan filan anlatmasın kimse, yetersizse, aldıracak yeterli oyuncuyu, aldıramıyorsa burada işim yok diyip gidecek. Öyle ben bu oyuncuyu istemedim, ama bunu aldılarla olmaz bu işler.

Biliçe niye kızıyoruz? Beşiktaşın büyüklüğünü kavrayamadığı için kızıyoruz. Gerçi kendisinin profesyonel kariyerinde şampiyonluğu yok sanıyorum, ne Futbolcu ne TD kariyerinde, Şampiyonluğu tatmayan adamdan fazlasını beklememek gerekir elbette.
Ben biliçe niye kızıyorum, hakikaten saha kenarında herkese salça olmasına aşırı kızıyorum, ama oyuncu ama hakem ama rakip Td, illa birine salça oluyor, sonra sempatik görünmeye çalışıp unutturma çabasına giriyor.

Biliçe niye kızıyorum, Geçen sene son 9 hafta performansımız 4 mağlubiyet 2 beraberlik 3 galibiyet falan olsa gerek. Mağlubiyetlerden biride 3-0 lık sivas maçı, ruhsuz iğrenç bir oyun sonrası, hala umudumuz var gibisinden saçma söylemleri yüzünden kızıyorum.
Biliçe niye kızıyorum, Belediyeyi ilk maçta yendiysen, demek ki yenilebilir bir rakip, ikinci ve önemli maçta, rakiplerinin kayıpsız geçtiği, birinin haftaya bursa diğerinin ts ile oynayacağı hafta, pozisyon dahi bulamadan berabere bitirdiği maçtan sonra adil bir sonuç dediği için kızıyorum.  Futbolcu ne düşünür ? Demek ki beraberlik yeterli bu maçlarda, sıkıntı yok devam.

Biliçe niye kızıyorum, Ver töreye izle modunda maçlar oynadığımız için kızıyorum. 2 tane yan top atamadan maçlar bitirdiğimiz için kızıyorum.
Biliçe niye kızıyorum, koskoca 26 haftada yanılmıyorsam ilk yarıdaki rize maçı hariç kornerden golümüz yok diye kızıyorum onuda olcay iğne deliğinden geçirmişti sanırım.

vss vs.. Uzar gider.

İstikrar kesin çözüm olsaydı inanın manchester united moyes de ısrarcı olurdu. İstikrarın yanına yazılacak adam ferguson, hatasından dönüp van gaal tercihi yaparak yeniden diriltti takımı. Bunlar da, sizin eski model kafalarınızdaki istikrar algısını değiştirir umarım.

Evet istikrar güzeldir, ama ileriye yönelik gelişim varsa iyidir. koca 26 hafta kornerden golün yok, iki orta açıp gol atmışlığın yok, en az 10-12 adet kurdeşen döktürerek izlettiğin maç var, oyunu tutabilmişliğin yok(geçen seneden beri) ehh insan bi düşünür, istikrar tamam da, neye istikrar.

Çevrimdışı Deniz

Gordon dönemi konuşulunca geçenlerde eski ders kitaplarımın arasında bulduğum bir resmi paylaşayım

Efsane efsane...

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaşlar ligimiz çok kötü. İnanın bana çok çok çooooook kötü. Standart bir ligde hiç bir takım 8/8 9/9 yapamaz. Bu 3 takım bunu yaptı ve 4. ile fark açıldı.

Gs ile kadro farkı olduğu söyleniyor, lakin inanın ben bunu göremiyorum. Öyle bahsi geçen kadro farkı olsaydı şuan 8-10 ar puan önde olurdu rakipler.

Stadsızlığa bağlanıyor bazı şeyler. İnönüde ligi domine ettiğimiz sezon varmı diye sormuştum? En iyi sezonumuzda dahi minimum 4 maç puan kaybı yaşıyoruz inönüde. Normal sezonlarımızı geçtim bakın.

Biliçe niye kızıyoruz?

Yaklaşık 90 maçtır beşikaşın başında. Resmi maçtan bahsediyorum 90 maç 90 adet 90 dakika. 8100 dakika ediyor. Bunun en fazla 270 inde falan farklı bir oyun anlayışı denemiştir. 4-4-2 ye dönmek. 3-4-3 e dönmek gibi, geriye kalan dakikalarda Olcay-frei - Sosa- Oğuzhan son 10 dakika da ba-Cenk/tosun değişikliği olmuştur. Yani beşiktaş aslında şifrelerini tüm türkiye liglerindeki hocalara vermiştir.
Biliçe niye kızıyoruz? Ligde son 15 dakikalarda en çok gol yiyen kafa takımı olduğu için kızıyoruz.
Biliçe niye kızıyoruz, 2 -0 öne dahi geçsek maçı tutmayı öğretemediği için kızıyoruz.
Biliçe niye kızıyoruz? Formsuzluğu aşikar adamlardaki ısrarı için kızıyoruz. (Demba ba, Olcay, Sosa, Ersan, Tolga) gibi.
Biliçe niye kızıyoruz? 1 kere de biz mağlupken bir hamle yapsın da maçı alalım istiyoruz ama hep tersi olduğu için kızıyoruz.
Biliçe niye kızıyoruz? De sutter ve Battal ı, asrın forveti gibi oynattırdığı için kızıyoruz. Hiç bana oyuncum yetersiz falan filan anlatmasın kimse, yetersizse, aldıracak yeterli oyuncuyu, aldıramıyorsa burada işim yok diyip gidecek. Öyle ben bu oyuncuyu istemedim, ama bunu aldılarla olmaz bu işler.

Biliçe niye kızıyoruz? Beşiktaşın büyüklüğünü kavrayamadığı için kızıyoruz. Gerçi kendisinin profesyonel kariyerinde şampiyonluğu yok sanıyorum, ne Futbolcu ne TD kariyerinde, Şampiyonluğu tatmayan adamdan fazlasını beklememek gerekir elbette.
Ben biliçe niye kızıyorum, hakikaten saha kenarında herkese salça olmasına aşırı kızıyorum, ama oyuncu ama hakem ama rakip Td, illa birine salça oluyor, sonra sempatik görünmeye çalışıp unutturma çabasına giriyor.

Biliçe niye kızıyorum, Geçen sene son 9 hafta performansımız 4 mağlubiyet 2 beraberlik 3 galibiyet falan olsa gerek. Mağlubiyetlerden biride 3-0 lık sivas maçı, ruhsuz iğrenç bir oyun sonrası, hala umudumuz var gibisinden saçma söylemleri yüzünden kızıyorum.
Biliçe niye kızıyorum, Belediyeyi ilk maçta yendiysen, demek ki yenilebilir bir rakip, ikinci ve önemli maçta, rakiplerinin kayıpsız geçtiği, birinin haftaya bursa diğerinin ts ile oynayacağı hafta, pozisyon dahi bulamadan berabere bitirdiği maçtan sonra adil bir sonuç dediği için kızıyorum.  Futbolcu ne düşünür ? Demek ki beraberlik yeterli bu maçlarda, sıkıntı yok devam.

Biliçe niye kızıyorum, Ver töreye izle modunda maçlar oynadığımız için kızıyorum. 2 tane yan top atamadan maçlar bitirdiğimiz için kızıyorum.
Biliçe niye kızıyorum, koskoca 26 haftada yanılmıyorsam ilk yarıdaki rize maçı hariç kornerden golümüz yok diye kızıyorum onuda olcay iğne deliğinden geçirmişti sanırım.

vss vs.. Uzar gider.

İstikrar kesin çözüm olsaydı inanın manchester united moyes de ısrarcı olurdu. İstikrarın yanına yazılacak adam ferguson, hatasından dönüp van gaal tercihi yaparak yeniden diriltti takımı. Bunlar da, sizin eski model kafalarınızdaki istikrar algısını değiştirir umarım.

Evet istikrar güzeldir, ama ileriye yönelik gelişim varsa iyidir. koca 26 hafta kornerden golün yok, iki orta açıp gol atmışlığın yok, en az 10-12 adet kurdeşen döktürerek izlettiğin maç var, oyunu tutabilmişliğin yok(geçen seneden beri) ehh insan bi düşünür, istikrar tamam da, neye istikrar.
Cok guzel bir yazi :claps:

Çevrimdışı Deniz

Biliçe niye kızıyoruz?

vss vs.. Uzar gider.

:claps: :claps:

Çevrimdışı Hicks

Bilic'in hatalarını çok söyledik ama hakem hataları ile bıraktığımız puanların da haddi hesabı yok bu sene. Eleştirirken bunu da göz önünde bulundurmak lazım. Hatta kendisine karşı yapılan eleştirilere bu argümanla cevap vermesi lazım bence. En büyük sorun O'nun bu uysal kişiliği, yeri geldiğinde sopanı göstereceksin, Rusya'da da bunu yapamadığı için başarısız oldu artık akıllanması, hem futbolcusunu hem de camiasını yönetmesini öğrenmesi lazım...

Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Togay_1981

Biliçe niye kızıyoruz?

vss vs.. Uzar gider.

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Güzel yazı bravo. Klavyene sağlık :)

Çevrimdışı atalay

Bilic'in artılarını eksilerini daha önce naçizane yazdım.Lakin;antrenman planlaması yüzünden majör liglerde en fazla sakatlık ve en fazla kas sakatlığı yaşayan takımın hocası isen;bunun kabul edilebilir bir tarafı yok.Bunu ben demiyorum;Bilic'i getiren Beşiktaş'ın eski Futbol Direktörü Önder Özen "üstü kapalı" bir şekilde söylüyor.Takımın 1. ve 2.kalecisi adale sakatlığı yüzünden sezonun yarısında forma giyemiyor-ki şu anda 3.kaleci süre alıyor-
Bursa-Sivas maçları sonrasında demiştim;sorun bu kötü maçlardan sonra hataları görüp eleştirmek;skor taraftarı olmak "yalnızca kazanınca susmak" demek değildir diye.Şimdi konuşulmasının sebebi de kazanamıyoruz işte.Ee oyun olarak Torku Konya maçından beri kazandığımız maç sayısı 3'ü geçmez zaten.Brugge maçından sonra söyledim:Bırakın beraberliği biz Fb'yi yenemezsek şampiyon olamayız diye ki göreceksiniz kalan 8 hafta da daha çok puan kaybedeceğiz.Keşke yanılan ben olsam. :s20:  Neyse hedef 8 de 8 :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA