Beni rakamlar ilgilendirir
2009/2010 = 64 puan (inönü stadı faaliyette)
2010/2011 = 54 puan (inönü stadı faaliyette)
2011/2012 = 55 puan (inönü stadı faaliyette)
2012/2013 = 58 puan (inönü stadı faaliyette, avrupada cezalı olduğumuz için haftada tek maç yapıldı)
BİLİC DÖNEMİ
2013/2014 = 62 puan (statsız , bir sürü ceza alınmış , hükümet bizimle uğraşıyor , sahaya adamlar giriyor vs)
2014/2015 = 8 hafta kala 55 puan (statsız, haftaiçi avrupa maçları yapılıyor.. ankarada , konyada maçlar yapılıyor)
Bilic e başarısız demek insafsızlıktır.. Vodafone Arenada 1-2 yıl oynasın takım ondan sonra yorumunuzu yapın..
Gordon Milne ilk 3 sezonunda 2. oldu.. sonraki 3 sezon şampiyon oldu.
Bilic e tam destek verelim.. Oyunlara gelmeyin..
Önceki sezonlardaki başarısızlıklarla kıyaslama bu sezonunun başarılı olduğunu göstermez
Kaldı ki topladığı puan nispeten yüksek olsa dahi
Ekseriyetle kötü oynayarak kazanılan maçlar var ve bu konuda herhangi bir umut ışığı göremiyorum
Yani sezon sonunda şampiyon olmasından ziyade oyun tarzının gelişim göstermesi önemli
Hala matematiksel olarak şampiyonluk şansımız devam ediyor ama bu Bilicin kısır ve sabit bir futbol anlayışı olduğu gerçeğini değiştirmiyor
Bilic gidip de West Ham gibi takımlarla Premiere League'de sükse yaratabilir çıkardığı maçlarla yahut iki ayaklı turnuvalarda başarı kazanabilir
Yalnız daha üst seviye takımlarda fırsat bulursa oralarda kısa vadede başarılı olacağını düşünmüyorum,çünkü o mantalitenin çok uzağında
Büyük kulüpler nasıl yönetilir,o hedeflere nasıl ulaşılır konusunda bence çok eksiği var
Hatta belki teknik direktörlük kariyeri bunları açıkları kapatamadan sona erecek