Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3963058 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Ön  libero yapalım @Kemal abi  :evillol:

o zamanda çok kırmızı kart görür kardeşim dengesiz dengesiz adamların üzerine atlar ataklarını keser ilk 45 dk da kesin 2 sarı kartı cebinde olur. :)

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Nisan 2015, 14:49:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
o zamanda çok kırmızı kart görür kardeşim dengesiz dengesiz adamların üzerine atlar ataklarını keser ilk 45 dk da kesin 2 sarı kartı cebinde olur. :)

Savaşta en önden gönderilecek asket tipi tam aslında gitsin vurulsun düşmanın nerede olduğunu anlayalım misali  :lol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Nisan 2015, 14:49:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kyiv

Bir de şu durum var eğer Lucescu Fenerbahçe ile anlaşırsa ( ben Fenerbahçenin şampiyon olacağını ve İsmail Kartal İle devam edeceklerini düşünüyorum) önümüzdeki yıllarda şampiyon olmamız imkansızlaşır. Yani Lucescuyu almak demek aynı zamanda rakibine vermemek demek olacak.

Çevrimdışı Yakup

Allah korusun  :duman:

ben çok istiyorum derbi kazanmayı hatırlar, evimizde farklı galibiyetler alır sene de aldığımız 4-6 mağlubiyeti yine alırız.  :ok: :ok:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Kemal

Savaşta en önden gönderilecek asket tipi tam aslında gitsin vurulsun düşmanın nerede olduğunu anlayalım misali  :lol:

Aklım mantığım hafızam almıyor nasıl bu adamla sözleşme yenilersin yani kabul edilir gibi değil. Her Kartal Yuvasına girdiğimde aklıma geliyor içimden atamıyorum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aklım mantığım hafızam almıyor nasıl bu adamla sözleşme yenilersin yani kabul edilir gibi değil. Her Kartal Yuvasına girdiğimde aklıma geliyor içimden atamıyorum.
Benim gibi yap artık Kartal yuvasına girme. Dergi aboneliğini yenileme :) Böylece kafan rahat oluyor en azından paranın saçma adamlara harcanmadığını biliyorsun çünkü para vermiyorsun :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kemal

Benim gibi yap artık Kartal yuvasına girme. Dergi aboneliğini yenileme :) Böylece kafan rahat oluyor en azından paranın saçma adamlara harcanmadığını biliyorsun çünkü para vermiyorsun :)

Yav oda bir çözüm değilki, o zamanda takımın geri gidiyor. Seviyoruz işte olmayınca olmuyor , bak sadece 1000 lerce mesaj burda yazmışız . Bunu Fikret Orman cebinden ödesin diye yürüyüş yapalım Türkiyede ilk olur.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yav oda bir çözüm değilki, o zamanda takımın geri gidiyor. Seviyoruz işte olmayınca olmuyor , bak sadece 1000 lerce mesaj burda yazmışız . Bunu Fikret Orman cebinden ödesin diye yürüyüş yapalım Türkiyede ilk olur.
Ya adam gibi yönetsinler ya da taraftarın bu tür tepkilerine hazır olsunlar. Ben takıma zerre katkı vermeyen adam için kombine alıcam, beşiktaş kredi kartı kullanıcam, dergi abonesi olucam, her alışverişimi kartal yuvasından yapıcam onlar üstüne sözleşme uzatacaklar. Kimse kusura bakmasın bu saatten sonra bu adamların sözleşmeleri iptal edilene kadar tek bir katkı sağlamayacağım bu takım için.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Alper1903

Bir de şu durum var eğer Lucescu Fenerbahçe ile anlaşırsa ( ben Fenerbahçenin şampiyon olacağını ve İsmail Kartal İle devam edeceklerini düşünüyorum) önümüzdeki yıllarda şampiyon olmamız imkansızlaşır. Yani Lucescuyu almak demek aynı zamanda rakibine vermemek demek olacak.

Buna katiliyorum. Bu ulkeye daha once hic gelmemis, sistemi taninayan hocanin basari orani %70'se (en iyisini baz alarak yaziyorum) lucescu'nun orani %80'dir. Hem ligi taniyor, hem iki farkli takimda sampiyonluk yasamis. Besiktas'in su durumu icin en risksiz, basari orani en yuksek hoca lucescu olacaktir. Ayrica algiyi bizim lehimize cevirir lucescu.

Çevrimdışı ozan062

Şenol güneşin başarıları:

Futbolcu olarak:

6 Süper lig şampiyonluğu
3 Türkiye kupası şampiyonluğu
6 Süper kupa şampiyonluğu
3 Başbakanlık kupası

Teknik Direktör olarak:
Fifa Dünya kupası ,Dünya 3.lüğü
Fifa Konfederasyon Kupası 3.lük
2002 Dünyada Yılın Teknik Direktörü

2 Türkiye kupası
2 Süper kupa
2 Başbakanlık kupası

Adam kazanmayı biliyor.Gelirse oraya en az 2 Süper lig şampiyonluğu daha ekler..

ben hala gorusumu savunuyorum
bu adam klubun kapılarından içeri girmemeli
yakıstıramıyorum arkadas bu kadar basit
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Şenol Güneş'in elinde parlayanlar ya da daha da parlatılanlar :

Selçuk İnan

Burak Yılmaz

Şener

Ozan Tufan

Volkan Şen

Emre Taşdemir ( Gelirken bize de getirsin mümkünse )

Colman

Onur Kıvrak

Yalnız Şenol Güneş gelirse yeni kaleciyi unutun kesinlikle yerlileri parlatma yoluna gidecektir.

onur dısında hepsinin karakteri yamuk
bu adamın parlatacagı adamı ben napayım
avrupaya adam satmısmı diye sorarlar
evet duyamıyorum?? bu hocanın piyasası yerlidir(yani oyun bilgisinden dolayı diyorum)
inanılmaz sinirlendim beyler siz hakikaten cok iyilerine layıksınız :s20: :s20: :akuma:
[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2015, 15:43:02 ozan062 ]

Çevrimdışı Alper1903

Burada soylenilen hocalarin hepsi iyi hocalar ama 1 sene daha sabredemeyiz. Yani geldigi anda takimin cehresini degistirmesi, sampiyonluk yarisinda en buyuk aday olmamiz gerek. Bu hocalar bilic yerine gelse itirazim olmazdi ama artik basari bizim icin ihtiyac.

Çevrimdışı Tolga

Aynen katılıyorum eğer olur da Fb'ye falan giderse önümüzdeki 3-4 sezon hiç şampiyon olamayız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sallapati

Beni rakamlar ilgilendirir

2009/2010 = 64 puan (inönü stadı faaliyette)
2010/2011 = 54 puan (inönü stadı faaliyette)
2011/2012 = 55 puan (inönü stadı faaliyette)
2012/2013 = 58 puan (inönü stadı faaliyette, avrupada cezalı olduğumuz için haftada tek maç yapıldı)

BİLİC DÖNEMİ

2013/2014 = 62 puan (statsız , bir sürü ceza alınmış , hükümet bizimle uğraşıyor , sahaya adamlar giriyor vs)
2014/2015 = 8 hafta kala 55 puan (statsız, haftaiçi avrupa maçları yapılıyor.. ankarada , konyada maçlar yapılıyor)

Bilic e başarısız demek insafsızlıktır.. Vodafone Arenada 1-2 yıl oynasın takım ondan sonra yorumunuzu yapın..

Gordon Milne ilk 3 sezonunda 2. oldu.. sonraki 3 sezon şampiyon oldu.

Bilic e tam destek verelim.. Oyunlara gelmeyin..

Çevrimdışı sallapati

Bilic kalan maçlarda en kötü 15 puan almış olsa 70 puan yapıyor..

Bilic Stadı olmadan 2 sezon ortalaması 66 puan .. Buna başarısızlık denemez..

Beşiktaş yıllardır 60lı puanları göremiyor.. Biraz kendinize gelin beyler

Bilic statsız 66 puan ortalama tutturuyor.. Bir sürü engellemelere rağmen..

Vodafone arenada Bilic ile seri şampiyonluklar gelecektir...

Çevrimdışı sallapati

Derin Fenerbahçe , Şansal Büyüka , Rıdvan Dilmen , Sinan Engin , Ertem Şener Bilicle uğraşıyor..

Siz de bu adamların gazına geliyorsunuzz yapmayın...

BUnlar 2004 sezonunda Lucescuya karşı da linç kampanyası yapmışlardı..

Çevrimdışı yigitcan1903

2012/2013 = 58 puan (inönü stadı faaliyette, avrupada cezalı olduğumuz için haftada tek maç yapıldı)

BİLİC DÖNEMİ

2013/2014 = 62 puan (statsız , bir sürü ceza alınmış , hükümet bizimle uğraşıyor , sahaya adamlar giriyor vs)
2014/2015 = 8 hafta kala 55 puan (statsız, haftaiçi avrupa maçları yapılıyor.. ankarada , konyada maçlar yapılıyor)

Bilic e başarısız demek insafsızlıktır.. Vodafone Arenada 1-2 yıl oynasın takım ondan sonra yorumunuzu yapın..

Önceki sezonlardaki başarısızlıklarla kıyaslama bu sezonunun başarılı olduğunu göstermez
Kaldı ki topladığı puan nispeten yüksek olsa dahi
Ekseriyetle kötü oynayarak kazanılan maçlar var ve bu konuda herhangi bir umut ışığı göremiyorum
Yani sezon sonunda şampiyon olmasından ziyade oyun tarzının gelişim göstermesi önemli
Hala matematiksel olarak şampiyonluk şansımız devam ediyor ama bu Bilicin kısır ve sabit bir futbol anlayışı olduğu gerçeğini değiştirmiyor
Bilic gidip de West Ham gibi takımlarla Premiere League'de sükse yaratabilir çıkardığı maçlarla yahut iki ayaklı turnuvalarda başarı kazanabilir
Yalnız daha üst seviye takımlarda fırsat bulursa oralarda kısa vadede başarılı olacağını düşünmüyorum,çünkü o mantalitenin çok uzağında
Büyük kulüpler nasıl yönetilir,o hedeflere nasıl ulaşılır konusunda bence çok eksiği var
Hatta belki teknik direktörlük kariyeri bunları açıkları kapatamadan sona erecek 

Çevrimdışı ozan062

bana resim koydurttunuz artık kacarı yok :kop:

Çevrimdışı sallapati

Bilic e derbi kazanamadı diyorsunuz.. gelin derbileri analiz edelim..

geçen sene
BJK-GS maçı (ilk yarı 1-0 öndeyiz.. Serdarın hatası maç 1-2 oluyor.. sonra olaylar vs
FB-BJK  3-3 (3-2 öndeyiz , Cüney çakır haksız yere Necipi atıyor )
GS-BJK 1-0  (bu maçta kötü oynadık)
BJK- FB 1-1
BJK- FB  0-2 ( Olcay haksız yere atıldı 10 kişi oynadık)
BJK- GS 0-2 (Veli haksız yere atıldı 10 kişi oynadık)
FB- BJK 1-0 (90+1 de gol yedik)

genelde derbileri ev sahibi takımlar kazanır.. Biz 2 senedir ev sahibi olamıyoruz.. Olimpiyat stadında derbi kazanamazsın kolay kolay.

Seneye FB ve GSyi içerde dışarda tokatlayacağımızı düşünüyorum.. Takım olgunlaştı..

Çevrimdışı Alper1903

BİLİC DÖNEMİ

Madem rakamlar ilgiledirir, soyle soyleyeyim. Bilic bastayken kac derbi galibiyeti aldik? Kac sampiyonluk yasadik? Tamam stadsizlik zor is sampiyonlugu es gecebilirsin fakat derbi galibiyetleri?

Çevrimdışı yigitcan1903

geçen sene
BJK-GS maçı (ilk yarı 1-0 öndeyiz.. Serdarın hatası maç 1-2 oluyor.. sonra olaylar vs
BJK- FB 1-1

genelde derbileri ev sahibi takımlar kazanır.. Biz 2 senedir ev sahibi olamıyoruz.. Olimpiyat stadında derbi kazanamazsın kolay kolay.

Seneye FB ve GSyi içerde dışarda tokatlayacağımızı düşünüyorum.. Takım olgunlaştı..
Bu parantez içindeki bahaneler devam ederse
Daha uzun yıllar derbi kazanamayız
İyi oyun oynamayıp hakem hatalarına sığınmak hiçbir şey kazandırmıyor bize
Takır takır oynarsın hakkın yenir amenna
Herifler yürüye yürüye yeniyorlar Bilic o kadar pusmuş

Çevrimdışı Kemal

geçen sene
BJK- FB 1-1

bundan dolayı yüzdeye vurunca 60 yonetım 30 bılıc hatalı dedimya.

geçen sene
BJK-GS maçı (ilk yarı 1-0 öndeyiz.. Serdarın hatası maç 1-2 oluyor.. sonra olaylar vs------= Sağbek ve stoperler
FB-BJK  3-3 (3-2 öndeyiz , Cüney çakır haksız yere Necipi atıyor )-----------= Bilic korkak oynattı yasladı takımı öndeyken
GS-BJK 1-0  (bu maçta kötü oynadık)---------------------= Gs den alınan truva atı Danny
BJK- FB 1-1
BJK- FB  0-2 ( Olcay haksız yere atıldı 10 kişi oynadık) -----------------------= Olcay oraya devşirme sağbek Necipe yardıma gönderildi
BJK- GS 0-2 (Veli haksız yere atıldı 10 kişi oynadık) -----------------------------=   Hava topu stoperlerin 0 ve Melo kafa golü attı
FB- BJK 1-0 (90+1 de gol yedik) --------------------------------=  Yine Necip stoperde oynadı ve yine ileri çıktı saçma sapan dönüp yakalamaya çalışırken 91 de Saw gol attı. Zaten Necipin ilk hatasında Emenike karşı karşıya atsa maç kopmuştu.

Çevrimdışı sallapati

Bilic in yukarıya doğru bir ivmesi var.. Gelecek sene statla birlikte seri şampiyonluklar gelecektir.