hepiniz Batsın bu dünya modundasınız anasını satıım. Milne ilk 3 sene şampiyon olamadı.. sonra 3 sene üstüste şampiyon oldu.. maçtan maça skora göre yorum yapıyorsunuz.. Yaşınız da ergen değil ama...
derin fenerbahçelilerin gazına geliyorsunuz ya da Beşiktaşlı değilsiniz.. trollük yapıyorsunuz..
birisi de fikret ormana sallamış..size herşey müstehak
Kimse kimsenin Beşiktaşlılığını sorgulayamaz. Daha dikkatli olalım üslupta.
Milne dönemini ben hatırlamıyorum sen hatırlıyor musun gerçekten? Elinde Metin Ali Feyyaz olması, o dönem ile şimdiki dönem arasındaki farklar
Para faktörü. Bunlrın hiçbiri sağlıklı karşılaştırmalar değil. Bundan 5 yıl öncesine bile gidersen çok şeyi değişmiş bulursun çok genel olur kıyaslaman.
Ben Bilicî eleştirip gitmesi gerekiyor dediğimde gaza mı geliyorum? Yoksa trol mü oluyorum? Benim fikrimin kaynağını bilecek kadar özgüven nereden geliyor?
Herkesin kendi fikri var. Sadece sonuca bakıyorsun oynanan oyuna ve kazanılan maçlara bak. Son 8 maçtır şansımız yaver gitmese biz çoktan kopmuştuk farkında mısın?
Demba'nın kaba etiyle attığı gol ile 3 puan aldık biz bu 8 haftada. Sivas maçı ortada. Bunun gibi haketmediğimiz iyi top oynamadığımız 7 maç sayarım en az.
Rakiplerle kıyaslamazsak sağlıklı yorum yapmış oluruz. Takım 15. haftadan beri sahada yok. Ve Bilic bu takımı kurmak için tam 30 milyon euro bütçe kullandı.
Kendi içimizde kıyaslayacaksak Lucescu çok değil 11 yıl önce 12 milyon dolara 40 maçta 2 kez yenilip 85 puan alan takım yarattı. Hoca var, hoca var.