Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3963144 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

hepiniz Batsın  bu dünya modundasınız anasını satıım. Milne ilk 3 sene şampiyon olamadı.. sonra 3 sene üstüste şampiyon oldu.. maçtan maça skora göre yorum yapıyorsunuz.. Yaşınız da ergen değil ama...
derin fenerbahçelilerin gazına geliyorsunuz ya da Beşiktaşlı değilsiniz.. trollük yapıyorsunuz..

birisi de fikret ormana sallamış..size herşey müstehak
Birisi demene gerek yok adım var en azından kullanıcı adım var öyle hitap edebilirsin. Beşiktaşlı değilsiniz olayına girmiyorum. Milne dönemi gibi olacağından %100 eminsen söyle burada herkesi sustur emin değilsin sadece umut ediyorsun olay bu millete de hayal satmayın.

Çevrimdışı GÖRKEM

Her seferinde büyük takımız diyoruz taraftar olarak biri üçüncü büyük bile değilsiniz deyince kıyamet kopuyor ama düşüncelere bakıyorum da sosyal medyada forumlarda olsun taraftarın çoğu küçük düşünüyor ve bende buna ezilmişlik psikolojisi diyorum en azından bu şekilde dile getirmeye çalışıyorum.  :bandit:

nesiller degisiyor. taraftarin cogu belli bir yasa geldi mi koyu Taraftarliktan gittikce uzaklasiyor.

Besiktas'a yeni asik olan cocuklara hersey anlatilsa da eski videolar izletilse bu bazilarinin o bilinc altina saplanmis eziklik hissini tamamen gideremiyor. yasadiklari basarisizliklarla büyüyen gencler ister istemez kücük düsünmeye baslayabiliyorlar.

o yüzden ne kadar böyle devam ederse taraftar profili o kadar kötülesecek.

buna bir an önce dur demek zorundayiz. Stat yapmakla bitmiyor is.

Çevrimdışı Tolga

hepiniz Batsın  bu dünya modundasınız anasını satıım. Milne ilk 3 sene şampiyon olamadı.. sonra 3 sene üstüste şampiyon oldu.. maçtan maça skora göre yorum yapıyorsunuz.. Yaşınız da ergen değil ama...
derin fenerbahçelilerin gazına geliyorsunuz ya da Beşiktaşlı değilsiniz.. trollük yapıyorsunuz..

Milne döneminden bahsediyorsun da o görevindeki ilk 2 senesinde takımı 2. yapmıştı en azından.Yani Fb ve Gs'den birini geçiyordu en azından.

Aynı zamanda derbilerde bu kadar kötü sonuç almamıştı.

Bilic'in bu seviyelerde bir hoca olmadığı ortada bu çok net.

Bilic kalırsa seneye gönderilmeli diyen en başta Bilic'i destekleyenler olur buraya yazıyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sallapati

Bilic i yedirmeyiz birader..

Bilic bu takımın cefasını çektiyse sefasını da sürecek.. adam bin tane sorunla boğuştu yine dimdik ayakta..
Helal olsun Bilic e..

Trömsöyü eledi gruplara kaldı.. ertesi gün avrupadan men edildi..

4 hafta doludizgin gitti bazı güçler sahaya adam soktu.. 4 maç saha kapandı.. kendisi haksız yere 3 maç ceza aldı..

olimpiyatın rüzgarını soğuğunu yedi.. 5-10bin kişi önünde takımını motive etmeye çalıştı.

sahaya adam sokuldu oyuncusuna (fernandes) saldırıldı.

hakemler her maç doğradı..

tüm derbileri eksik tamamladı..oyuncuları atıldı

rakipleri haftada 1 maç yaparken perşembe pazar oynayarak ligde zirvede kaldı...

adam gene de yılmadı..

Bu adam bunları haketmiyor beyler

Çevrimiçi Samet Ç

Bilic bu takımın cefasını çektiyse sefasını da sürecek.. adam bin tane sorunla boğuştu yine dimdik ayakta..
Helal olsun Bilic e..

4 hafta doludizgin gitti bazı güçler sahaya adam soktu.. 4 maç saha kapandı.. kendisi haksız yere 3 maç ceza aldı..

olimpiyatın rüzgarını soğuğunu yedi.. 5-10bin kişi önünde takımını motive etmeye çalıştı.

rakipleri haftada 1 maç yaparken perşembe pazar oynayarak ligde zirvede kaldı...

adam gene de yılmadı..

:D Duygusallıkta son nokta güya kurumsallaşıyoruz başkanın da değimiyle banane başına gelenlerden cukkasını cebine indirdi evinde keyifle yattı dert yok tasa yok dün bunu bir kez daha gördüm adam Beşiktaş'ı iplemiyor.

Çevrimdışı Deniz

Helal olsun Bilic e..

adam gene de yılmadı..

Dikkat et bilic seni yemesin :)

İngiltere den bir takimla anlasti iddiasi var ve bu birkac kaynaktan doğrulandı.

Sen kalsin diyorsun da adamin kalmaya zaten pek niyeti yok.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sallapati

:D Duygusallıkta son nokta güya kurumsallaşıyoruz başkanın da değimiyle banane başına gelenlerden cukkasını cebine indirdi evinde keyifle yattı dert yok tasa yok dün bunu bir kez daha gördüm adam Beşiktaş'ı iplemiyor.

birader

rakamları ortaya koyuyoruz.. duygusallık yapıyorsunuz.

duygusal yazıyoruz yine eleştiriyorsunuz..

Bilic i eleştirecek veri var mı elinde? ortaya koy da görelim...

hepiniz banane istemiyorum modundasınız..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Nisan 2015, 20:52:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Kimse kimsenin Beşiktaşlılığını sorgulayamaz. Daha dikkatli olalım üslupta.

Milne dönemini ben hatırlamıyorum sen hatırlıyor musun gerçekten? Elinde Metin Ali Feyyaz olması, o dönem ile şimdiki dönem arasındaki farklar

Para faktörü. Bunlrın hiçbiri sağlıklı karşılaştırmalar değil. Bundan 5 yıl öncesine bile gidersen çok şeyi değişmiş bulursun çok genel olur kıyaslaman.

Ben Bilicî eleştirip gitmesi gerekiyor dediğimde gaza mı geliyorum? Yoksa trol mü oluyorum? Benim fikrimin kaynağını bilecek kadar özgüven nereden geliyor?

Herkesin kendi fikri var. Sadece sonuca bakıyorsun oynanan oyuna ve kazanılan maçlara bak. Son 8 maçtır şansımız yaver gitmese biz çoktan kopmuştuk farkında mısın?

Demba'nın kaba etiyle attığı gol ile 3 puan aldık biz bu 8 haftada. Sivas maçı ortada. Bunun gibi haketmediğimiz iyi top oynamadığımız 7 maç sayarım en az.

Rakiplerle kıyaslamazsak sağlıklı yorum yapmış oluruz. Takım 15. haftadan beri sahada yok. Ve Bilic bu takımı kurmak için tam 30 milyon euro bütçe kullandı.

Kendi içimizde kıyaslayacaksak Lucescu çok değil 11 yıl önce 12 milyon dolara 40 maçta 2 kez yenilip 85 puan alan takım yarattı. Hoca var, hoca var.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Milne dönemini ben hatırlamıyorum sen hatırlıyor musun gerçekten? Elinde Metin Ali Feyyaz olması, o dönem ile şimdiki dönem arasındaki farklar

Para faktörü. Bunlrın hiçbiri sağlıklı karşılaştırmalar değil. Bundan 5 yıl öncesine bile gidersen çok şeyi değişmiş bulursun çok genel olur kıyaslaman.

Ben Bilicî eleştirip gitmesi gerekiyor dediğimde gaza mı geliyorum? Yoksa trol mü oluyorum? Benim fikrimin kaynağını bilecek kadar özgüven nereden geliyor?

Herkesin kendi fikri var. Sadece sonuca bakıyorsun oynanan oyuna ve kazanılan maçlara bak. Son 8 maçtır şansımız yaver gitmese biz çoktan kopmuştuk farkında mısın?

Demba'nın kaba etiyle attığı gol ile 3 puan aldık biz bu 8 haftada. Sivas maçı ortada. Bunun gibi haketmediğimiz iyi top oynamadığımız 7 maç sayarım en az.

Rakiplerle kıyaslamazsak sağlıklı yorum yapmış oluruz. Takım 15. haftadan beri sahada yok. Ve Bilic bu takımı kurmak için tam 30 milyon euro bütçe kullandı.

Kendi içimizde kıyaslayacaksak Lucescu çok değil 11 yıl önce 12 milyon dolara 40 maçta 2 kez yenilip 85 puan alan takım yarattı. Hoca var, hoca var.
Altına imzamı atarım :claps: :claps:

Çevrimiçi Samet Ç

birader

Rakamlar dediğin Beşiktaş'ın kötü geçirdiği sezonlar yani kötünün iyisi bu mu vizyonumuz kötünün iyisi olalım yeter mi ?
Duygusal yazdığın şeyler de çok saçma Bilic bütün bunlara katlanıyor ama cebine avrupadan alamayacağı bir para girdiği için katlanıyor karşılıksız yapmıyor yani.

Çevrimiçi Samet Ç

:claps:

Çevrimdışı Tolga

Puan kıyaslaması için şunu ekleyeyim.

2007-2008 sezonunda E.Sağlam takımın başındayken 73 puanla 3.olmuştuk.(Fb ve Sivas ile aynı puanı toplayıp 3 lü averajla 3.bitirmiştik)

2008-2009 sezonunda M.Denizli ile 71 puan toplayarak şampiyon olduk.

Yani bu durumda E.Sağlam daha mı başarılı olmuş oluyor tabiki de hayır.

Şampiyon kim olursa o daha başarılıdır puan falan hikaye yani.

Çevrimdışı Alper1903

Helal olsun Bilic e..

adam gene de yılmadı..

Ha milyon dolarlar kazanip yilaydi bi de :D

Sampiyon olamazsa gidecek, bu kadar net.

Çevrimdışı ZEKI

Milne donemini cok iyi bilen birisi olarak sunu soyleyebilirim. Milne takim oyunu oynatiyordu. İngiliz ekolu ile bizi sampiyon yapti. O donemlerde Hem GS hemde FB surekli olarak teknik direktor degistiriyorlardi. En fazla iki sene kaliyorlardi. Milne'nin doneminde fulyada antrenman yapiyorlardi ve halka acikti sabah aksam gunde iki defa antrenmanlari olurdu, ogrenci adamdik dersten cikar izlemeye giderdik. Evde yurume mesafesinde oluncaButun futbolculari her mevkide antrenmanda oynatirdi. Sagdan soldan orta yapan futbolcu sonra defansa gecerdi, Sonrada forvete (Diger hocalar  ne yapiyorlar bilmiyorum). Takimin basinda Seba gibi bir lider vardi. 
Seba Milne' ye liste yap istedigin futbolcuyu alalim demis. Oda yapmis vermis. Seba da paralar abakmis en son siradaki 3 luyu almis. (mc Donald, wilson ve walsh) biliyorsunuz ilk ikisi iki 3 mac sonra kacmislardi. Walsh ile Seba' nin askerlik arkadasi diye dalga gecmislerdi. Oyle bir sol ayakli futbolcu bence daha gelmedi Turkiye'ye.
Gunumuzde Bilic bey, transfer edilecek futbolcuya seni ben istemedim diyebilecek bir adam. Fikret Baskan yumrugunu masaya vuramiyor. Eminimki cogu insan Bilic'in bu tavirlarindan rahatsiz. Bilic Bey takima ruh kazandiramadi. Begenmedigim Samet bile su takima ruh vermisti.
Bugun daha oncede yazdigim gibi Bilic "bizimde hayallerimiz var kimse alamaz hayallerimizi bizden" diye diye bizim sampiyonluk hayallerimizi elimizden aldi.
Bu arada @Çağrı yazdiklarina katilmamak mumkun degil.
[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2015, 21:14:42 ZEKI ]

Çevrimdışı Deniz

birader

Bence birbirimizi anlamaya uğraşalım ,kendi dediklerimizi karşıya dikta etmektense @sallapati.
Basit sorular soracam lütfen yanıt verir misin senin bakış açını öğrenmek için soruyorum:

1)Bilic neden çıktığı 7 derbide de tek bir galibiyet yüzü göremedi?
2)neden bu sezon çıktığı derbilerde tek bir gol dahi atamadı?
3)neden bursa maçını derbi olarak görüyor?
4)Fenerin 5 gsnin 4 attığı hafta şampiyonluk yolundaki bir diğer takım olarak neden 1 gol dahi atamadı,2-3 pozisyon hariç neden pozisyona giremedi?
5)Takımın oynadığı futbolu "şampiyonluk isteyen bir takım" oyunu olarak görüyor musun?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

Bence birbirimizi anlamaya uğraşalım ,kendi dediklerimizi karşıya dikta etmektense @sallapati.
Basit sorular soracam lütfen yanıt verir misin senin bakış açını öğrenmek için soruyorum:

1)Bilic neden çıktığı 7 derbide de tek bir galibiyet yüzü göremedi?
2)neden bu sezon çıktığı derbilerde tek bir gol dahi atamadı?
3)neden bursa maçını derbi olarak görüyor?
4)Fenerin 5 gsnin 4 attığı hafta şampiyonluk yolundaki bir diğer takım olarak neden 1 gol dahi atamadı,2-3 pozisyon hariç neden pozisyona giremedi?
5)Takımın oynadığı futbolu "şampiyonluk isteyen bir takım" oyunu olarak görüyor musun?

1- BJK nin buyuklugunu anlayamadigi icin
2- Defansa dayan gol yeme dedigi icin
3- Kendini Bursa ya karsi motive ettigi icin
4- Sampiyonluktan ziyade sene sonu ingiltereye gitmeyi dusundugu icin
5- Sampiyonluk mu ? inaniyor mu ki

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Deniz

Milne donemini cok iyi bilen birisi olarak sunu soyleyebilirim. Milne takim oyunu oynatiyordu. İngiliz ekolu ile bizi sampiyon yapti. O donemlerde Hem GS hemde FB surekli olarak teknik direktor degistiriyorlardi. En fazla iki sene kaliyorlardi. Milne'nin doneminde fulyada antrenman yapiyorlardi ve halka acikti sabah aksam gunde iki defa antrenmanlari olurdu, ogrenci adamdik dersten cikar izlemeye giderdik. Evde yurume mesafesinde oluncaButun futbolculari her mevkide antrenmanda oynatirdi. Sagdan soldan orta yapan futbolcu sonra defansa gecerdi, Sonrada forvete (Diger hocalar  ne yapiyorlar bilmiyorum). Takimin basinda Seba gibi bir lider vardi. 
Seba Milne' ye liste yap istedigin futbolcuyu alalim demis. Oda yapmis vermis. Seba da paralar abakmis en son siradaki 3 luyu almis. (mc Donald, wilson ve walsh) biliyorsunuz ilk ikisi iki 3 mac sonra kacmislardi. Walsh ile Seba' nin askerlik arkadasi diye dalga gecmislerdi. Oyle bir sol ayakli futbolcu bence daha gelmedi Turkiye'ye.
Gunumuzde Bilic bey, transfer edilecek futbolcuya seni ben istemedim diyebilecek bir adam. Fikret Baskan yumrugunu masaya vuramiyor. Eminimki cogu insan Bilic'in bu tavirlarindan rahatsiz. Bilic Bey takima ruh kazandiramadi. Begenmedigim Samet bile su takima ruh vermisti.
Bugun daha oncede yazdigim gibi Bilic "bizimde hayallerimiz var kimse alamaz hayallerimizi bizden" diye diye bizim sampiyonluk hayallerimizi elimizden aldi.

@ZEKI abi çok güzel bir yazı yazmışsın gerçekten  :claps:

Çevrimdışı Alper1903

Sampiyonluk nedir bilmeyen, 118'de gol atip, 120+ larda kalesinde gol goren hocadan birseyler bekliyoruz bizdeki de deli cesareti  :evillol:

Çevrimdışı alperenn58

birader

olmami gardasim  dunku mac mesela  1 senedir oynamayan sivok 11 de atinc nerde atinci begenmiyor sivoku  7 aydir oynamayan sivoku begeniyorsan   sende bi hal var gardasim   battal battal olali  bboyle oynamadi anasini satiim

mesela  atiba adam sezon  sonu gidiyor  kac mactir eski atibayi goren varmi  yoh neden 11 de

defansa necip sag beke necip ortaya necip  dun necip nerde    gokhan kac mactir quverezjmayi  gecti  egoistlikte  hep kendine oynuyor  takim umurunda degil   ee hoca

hoca olcayi aliyor     frei girene kadar  olcayin  kanat bombos   gokhan  sahada  hala takim  kaptirdigi toplardan  kontra yerken  gokhan efendi rakip sahada sefada oh  suyundanda  goy

haftalardir  yanlis taktik  yanlis oyuncular  hoca  gidecek   hala anliyamadinizmi yahu  adam miklemiyor  bizim  ligi mac  bitince verdigi  roportajidami dinlemiyorsunuz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Nisan 2015, 21:22:02
  • Beşiktaş / Bodrum

İşte bu yüzden diyorum bilen yazmalı diye teşekkürler @ZEKI Abi.

Çünkü şartlar çok farklı. Çok değişti her şey. En basiti Sosa niye formsuz diyince 10 kişiden 7 si uyumuyor abi devamlı twitterda diyebiliyor.

Eskiden tamamen tahminiydi her şey. Bu kadar gösteriş meraklısı değildi oyuncular şimdi hepsi kağıttan kahraman gibi.

Ne Maradona görmüş göz Messi'yi ne Figo görmüş göz Ronaldo'yu ne de Gigs görmüş göz Bale'ı kabullenemez kolay kolay.

Yıldız olmak ayrı ikon olmak sembol olmak apayrı bir olay.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bjk Tv'deki Manşet programında bizim burada yazdıklarımızın aynıları konuşuluyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Nisan 2015, 21:24:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Sampiyonluk nedir bilmeyen, 118'de gol atip, 120+ larda kalesinde gol goren hocadan birseyler bekliyoruz bizdeki de deli cesareti  :evillol:

Bu kadar da abartmamak gerek eleştirirken tabi.

Şuan Bilic bu takımın teknik direktörü. Sadece 3 puan gerideyiz.

Kendi kapasitesi dahilinde elinden geleni yapıyor. Yetmiyor o farklı konu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Helal olsun Bilic e..

adam gene de yılmadı..

Bu kafayla devam edersen bahaneler hiç bitmez.Stattan sonra da Bilic'i savunacak bahane bulunur.Burda insanlar Bilic'i eleştirirken futbol bilgisi olarak eleştiriyor.Zaten şartlar ortada ancak bu şartlar senin oyuncu dizilişini,tercihini,hamlelerini etkilemez.Takım olarak hücüma çıkamıyoruz,oyuncuyu değiştirmeyi unutuyorum,ezbere işler yapıyorum çünkü stadımız yok bu beni etkiliyor desem çok mantıklı olmaz heraldi:)

Slaven Bilic Beşiktaş teknik direktörlüğünü hak edecek potansiyelde bir isim değildir.İnsanlığına lafım yok
Ayrıca kendisi şartları bilerek geldi,kimse ona 2 sene cefasini cekersin sonra sefa senin demedi.Böyle bir garanti de verilmedi yani Bilic'in takımda durması için hiçbir mantıksal neden yok.Bak mantıksal diyorum duygusal değil :)

Çevrimdışı Alper1903

Bu kadar da abartmamak gerek eleştirirken tabi.

Şuan Bilic bu takımın teknik direktörü. Sadece 3 puan gerideyiz.

Kendi kapasitesi dahilinde elinden geleni yapıyor. Yetmiyor o farklı konu.

Bende sabir, alttan alma falan kalmadi artik en ufak basarisizlikta elestiri dozajim da artiyor.