Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3963138 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Bakın Biliç pırlanta gibi adamdır. Bu Beşiktaş. Çok ciddi söylüyorum. Arenada Galatasaraya 5 atar.

Çevrimdışı Tolga

Benim kıstasım herşeyden önce şudur; bu takımın hocası olacak kişi önce kulübün büyüklüğünün farkında olacak.

Bilic bunun farkında değil bu yüzden de ne kadar puan toplarsa toplasın bu değişmez hatta Bilic bile bu sezon bu kadar puanı nasıl toplayabildiğini düşünüyordur hala.

Derbi kazanamayışımızın tek sebebi Bilic'in kulüp olarak bizi diğer iki kulüpten aşağıda görmesidir.

İnanmak ve cesaretli olmak heryerde çok önemlidir Bilic'te bu yok bu takıma da yansıyor.

Bursaspor maçlarına en büyük derbimiz deme cürretinde bulunan bir hocanın şampiyon olsa bile BJK kulübünde hoca olarak görev almasını istemiyorum.

İddia ediyorum her ne kadar M.Denizli'ye de karşı olan biri olsam da şu milli maç arasında takımın başına gelseydi bu takım dünkü maçı da kazanırdı ve yüksek ihtimalle şampiyon da olurdu.

Bilic'in sezonun belli dönemindeki motivasyonu Liverpool maçlarından sonra sona erdi ve biz de şampiyonluğa elveda dedik bu kadar basit.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı yedic

08-09 son sampiyonluk sezonundan beri ligde ve avrupada maalesef istenen basari gelmedi. Burada bircok teknik direktor - 2 farkli yonetim - stadyum - futbolcular degisti ama taraftarin yillardir bekledigi basari yok. Takimda M. Denizli haric arka arkaya 2 seneyi tamamlamis hoca yok (2008den beri). Burada sorulacak tek soru Bilic ve yonetim hatalardan ders alip kendilerini gelistirecek midir yoksa "sevinmek icin sevmedik" lerde kendimizi avutmaya devam mi edecegiz?

Çevrimdışı GÖRKEM

aramizdaki bazi arkadaslar gibi olaylara at gözlügü ile bakarsak biz önümüzdeki 20 yilda da en fazla 2 Defa Sampiyon oluruz.

Çevrimdışı Türkay

Yorumlardan baktım da bu maç sonrası 6. olmuşuz. Ama sene sonu şampiyon olduk. Bu yüzden hala umudum var.

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı talha

Valla kim ne derse desin vuruşan bır adam ve can kasot var. Ertelenmesidoğru ban kalsa ligisüresiz tatil ederdim. Böyle konular kritik konular
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bilic in yukarıya doğru bir ivmesi var.. Gelecek sene statla birlikte seri şampiyonluklar gelecektir.
Ben futbol anlamında yukarı doğru bir ivme göremiyorum. Biz futbol değil başka bir oyun mu oynuyoruz? Ya da sen sahada Beşiktaş diye Real Madrid'i mi izliyorsun?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı talha

Ben futbol anlamında yukarı doğru bir ivme göremiyorum. Biz futbol değil başka bir oyun mu oynuyoruz? Ya da sen sahada Beşiktaş diye Real Madrid'i mi izliyorsun?

Real mdrid gibi takım görmek istyornız ona göre yapacaksın transferi.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Deniz

Maceraya girmeye gerek yok bilic gitsin şenol gunes gelsin
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Valla yanlış anlaşılma olmasın, sallapatinin konuyu trollediğini düşünmeye başladım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Nisan 2015, 18:28:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Beni rakamlar ilgilendirir

2009/2010 = 64 puan (inönü stadı faaliyette)
2010/2011 = 54 puan (inönü stadı faaliyette)
2011/2012 = 55 puan (inönü stadı faaliyette)
2012/2013 = 58 puan (inönü stadı faaliyette, avrupada cezalı olduğumuz için haftada tek maç yapıldı)

BİLİC DÖNEMİ

2013/2014 = 62 puan (statsız , bir sürü ceza alınmış , hükümet bizimle uğraşıyor , sahaya adamlar giriyor vs)
2014/2015 = 8 hafta kala 55 puan (statsız, haftaiçi avrupa maçları yapılıyor.. ankarada , konyada maçlar yapılıyor)

Bilic e başarısız demek insafsızlıktır.. Vodafone Arenada 1-2 yıl oynasın takım ondan sonra yorumunuzu yapın..

Gordon Milne ilk 3 sezonunda 2. oldu.. sonraki 3 sezon şampiyon oldu.

Bilic e tam destek verelim.. Oyunlara gelmeyin..

İyi de kıyasladığın sezonlar iyi sezonlarmış gibi yazıyorsun kötünün iyisini yapsa ne olacak ki yine elde var sıfır :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

Ne trolü beyler.. size rakamları koyuyorum.. Bilic statsız 66 puan ortalama tutturuyor.. Adam mucize yaratıyor Senelerdir 60lı puanları göremiyoruz..

Siz statsızlığı gözünüzde çok küçültüyorsunuz..

GS-karabük maçını izlediniz mi? Şampiyonluk işte böyle gelir.. adamlar 40bin kişiyle havaya girmişler...

Şampiyonlukta son 8 hafta çok önemlidir... Taraftarıyla birlikte rüzgarı arkasına alan takım ipi göğüsler..

Bizim zaten stadımız yok .. bir de son 3 iç saha maçımızın 2 sinde tribün kapatıldı..tribün kapanan 2 maçta da puan kaybettik... Erciyes maçında biz de GS -Karabük maçındaki gibi ortam yakalamıştık.. havaya girmiştik.. bastılar sonra cezayı..havayı yine bozdular..

son 8 hafta için destek vermek yerine hepiniz Bilic e sallıyorsunuz.. Brugge maçında skor 1-1ken homurdanan taraftarlardan farkınız yok.. Önce siz inanın bu hocaya bu gençlere

bu sene 26 haftanın 12 sinde biz liderdik... 8inde GS liderdi , 5 hafta FB liderdi...

biraz tökezleyince hemen hocaya sallamayın

Çevrimdışı GÖRKEM

olaylara son derece yüzeysel bakinca ve son derece inatci olunca ancak bu kadar gercek disi görüsler olusur.

Çevrimiçi blackeagle35

İlk tercih Lucescu olmazsa Spalletti düşünülmeli..
[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2015, 19:01:12 blackeagle35 ]

Çevrimiçi blackeagle35

İddia ediyorum her ne kadar M.Denizli'ye de karşı olan biri olsam da şu milli maç arasında takımın başına gelseydi bu takım dünkü maçı da kazanırdı ve yüksek ihtimalle şampiyon da olurdu.

Fb maçından sonra söyledim anlamsız buldunuz kardeşim.. Denizli o zaman gelseydi biz en büyük favori olacaktık.. Takımda ne motivasyon var şimdi,ne inanç..

Çevrimdışı Tolga

İlk tercih Lucescu olmazsa Spalletti düşünülmeli..
Lucescu candır :icool: :icool:

Çevrimdışı f_madida

Ne trolü beyler.. size rakamları koyuyorum.. Bilic statsız 66 puan ortalama tutturuyor.. Adam mucize yaratıyor Senelerdir 60lı puanları göremiyoruz..

Siz statsızlığı gözünüzde çok küçültüyorsunuz..

GS-karabük maçını izlediniz mi? Şampiyonluk işte böyle gelir.. adamlar 40bin kişiyle havaya girmişler...

Şampiyonlukta son 8 hafta çok önemlidir... Taraftarıyla birlikte rüzgarı arkasına alan takım ipi göğüsler..

Bizim zaten stadımız yok .. bir de son 3 iç saha maçımızın 2 sinde tribün kapatıldı..tribün kapanan 2 maçta da puan kaybettik... Erciyes maçında biz de GS -Karabük maçındaki gibi ortam yakalamıştık.. havaya girmiştik.. bastılar sonra cezayı..havayı yine bozdular..

son 8 hafta için destek vermek yerine hepiniz Bilic e sallıyorsunuz.. Brugge maçında skor 1-1ken homurdanan taraftarlardan farkınız yok.. Önce siz inanın bu hocaya bu gençlere

bu sene 26 haftanın 12 sinde biz liderdik... 8inde GS liderdi , 5 hafta FB liderdi...

biraz tökezleyince hemen hocaya sallamayın

Taraftara cok birsey demiyecem ama kufredenler Besiktas'in su anki durumundan en az Bilic kadar sorumlu, dun o stat dolu olabilse hakem penaltiyi o kadar kolay es gecemez...Ayni durum Balikesir macinda takimin motivasyonunu kaybettigi anlar icinde gecerli... Kufredeceksen gelme maca, 20 milyon taraftari olan klup uc bes yuz gerizekalinin eline mahkum kalmis, bir grup mankafa fenere cimboma kufredecek diye sampiyonluktan oluyoruz.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı sallapati

İyi de kıyasladığın sezonlar iyi sezonlarmış gibi yazıyorsun kötünün iyisini yapsa ne olacak ki yine elde var sıfır :)

ne yapayım çağrı , 1990 sezonuyla mı karşılaştırayım? son 3-4 sezonu yazdım.. sonuçta yeni ve genç oyuncularla yeni bir takım  oluşturulmaya çalışıyor

Çevrimiçi Samet Ç

ne yapayım çağrı , 1990 sezonuyla mı karşılaştırayım? son 3-4 sezonu yazdım.. sonuçta yeni ve genç oyuncularla yeni bir takım  oluşturulmaya çalışıyor
Eğer tribünde de senin kadar yönetimi ve Td yi destekleyen insanlar varsa vay halimize bitmesin dertler modu hep on durumda olacak o zaman. Bir 8 sene de stat yaptığı için Fikret Orman'a onun aciz yönetimine ve korkak çalışanlarına sabır edeceğiz işimiz zor.  :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Eğer tribünde de senin kadar yönetimi ve Td yi destekleyen insanlar varsa vay halimize bitmesin dertler modu hep on durumda olacak o zaman. Bir 8 sene de stat yaptığı için Fikret Orman'a onun aciz yönetimine ve korkak çalışanlarına sabır edeceğiz işimiz zor.  :bandit:
Kaybetmek ve üzülmek bizim kaderimizde varmış maalesef yapacak birşey yok.

Çevrimiçi Samet Ç

Kaybetmek ve üzülmek bizim kaderimizde varmış maalesef yapacak birşey yok.
Her seferinde büyük takımız diyoruz taraftar olarak biri üçüncü büyük bile değilsiniz deyince kıyamet kopuyor ama düşüncelere bakıyorum da sosyal medyada forumlarda olsun taraftarın çoğu küçük düşünüyor ve bende buna ezilmişlik psikolojisi diyorum en azından bu şekilde dile getirmeye çalışıyorum.  :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Her seferinde büyük takımız diyoruz taraftar olarak biri üçüncü büyük bile değilsiniz deyince kıyamet kopuyor ama düşüncelere bakıyorum da sosyal medyada forumlarda olsun taraftarın çoğu küçük düşünüyor ve bende buna ezilmişlik psikolojisi diyorum en azından bu şekilde dile getirmeye çalışıyorum.  :bandit:
Sezon başı da çok yazmıştım burada ama yine de sezon başlayınca sustum hala da bu konularda konuşmamaya çalışıyorum.

Yönetimsel problemlerin olduğu ortada yani böyle bir gerçek var.

3 sezon oldu ve sürekli 3.lükler görüyoruz BJK taraftarı bunu haketmiyor.

Bu gidişata kim dur diyecek bilemiyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Nisan 2015, 20:28:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Aynen öyle. SOn 3-4 sezon zaten rezalet o yüzden oralarla karşılaştırmazsın.

Karşılaştırabileceğin en en kötü sezon Denizli'nin şampiyon yaptığı sene olur.

Çünkü bahsettiğin sezonlarıdaki teknik adamların tamamı kovuldu. İstisnasız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

hepiniz Batsın  bu dünya modundasınız anasını satıım. Milne ilk 3 sene şampiyon olamadı.. sonra 3 sene üstüste şampiyon oldu.. maçtan maça skora göre yorum yapıyorsunuz.. Yaşınız da ergen değil ama...
derin fenerbahçelilerin gazına geliyorsunuz ya da Beşiktaşlı değilsiniz.. trollük yapıyorsunuz..

birisi de fikret ormana sallamış..size herşey müstehak

Çevrimdışı sallapati

Aynen öyle. SOn 3-4 sezon zaten rezalet o yüzden oralarla karşılaştırmazsın.

Karşılaştırabileceğin en en kötü sezon Denizli'nin şampiyon yaptığı sene olur.

Çünkü bahsettiğin sezonlarıdaki teknik adamların tamamı kovuldu. İstisnasız.

son 3-4 sezonun oyuncuları devam ediyordu takımda..
Fikret Orman geldi.. elinde bir sürü çöp portekizli.... edu , bebe , sidnei  , mehmet akgün , tanju kayhan vs..

adam yeni bir oluşuma girdi Bilic ile.. Genç ve kaliteli bir takım yapmaya çalışıyor.. Bİraz sabır birader