Şu durumun sorumluları
%60 yönetim - %30 Bilic - %10 Futbolcular %0 Taraftardır
Sebepleri ;
Puan kaybettiğimiz maçlara bakın ( uefa dahil ) ve dünkü maça
sağbekimizin solbekimizin bindirmeleri içeri kat edip orta yapmaları %0 , hatta Serdar pozisyonların içine ediyor auta orta yapıyor. Topla çıkışlarda hep top adamlarda.
Yönetime aylarca solbek solbek diye yalvardık Holebaslar gündemdeydi, ne oldu 2m euro kiralama + satın almayla motta alındı . Başarı nedir 0, şimdi 2 seneye ne yapacaklar yine sol bek arayışı!. Yahudinin dediği gibi ''Ucuz mal alacak kadar zengin değilim '' , o zaman harcamadığın bütçeyi yine harcayacaksın Mottayla toplarsak ama 2 vasat topçuyla başarın 0 olacak .
Sağbek konusunu söylemiyorum,yazmıyorum bile. 6 yaşında çoçuklar bile bunu biliyor bu ülkede.
Stoper , tecrübeli stoper alın alın alın dendi geçen sene Danny yi aldılar GS den Şampiyonlar Ligi gitti, bu senede UEFA da ilerlememiz gitti , Fb maçı gitti ve bir dünya puan kaybı. Necipten devşirildi çünkü stoper bu seferde.
Pektemek ve Ersan konuları seneye patlayacak
----------------------%60 yönetim suçludur-----------------------
--------------------------------------------------------------------
Bilic ; Bir kere şunu kabul edelim ki Bilic Türkiyede 2 büyük olduğunu GS-FB ve bizi de onların arkasından kovalayan takım olarak görüyor, yani Atletico Madrid --- Barce ve Real modeli gibi. Demeçleri, oyuna başlamaları derbilerde, oyunun gidişine göre pozisyon almaları hep böyle. Şunu düşünmüyor , 4 derbi oynarsın hepsini kaybedersen 24 puan geride başlarsın ve Şampiyonluk şansın çok ama çok geriler.
Diğer konularda ise çok inatçı , yanlışda olsa inadından vazgeçmiyor. Ki çoğu savunduğu yanlış. Oyuna başlamaları yanlış. 4. Hakemle sürekli didişmesi yanlış.
-------------------------%30 Bilic suçludur ----------------------
-----------------------------------------------------------------
Bu bir ekip işi kalan yüzde 10 luk kısımda futbolculardadır.
Şimdi ne olacak Fikret ORMAN ve ekibinin stat dolayısıyla 1 senelik opsiyonu kaldı, şampiyon olamazsa, tüm tribün Yönetim gitsin﹗ diye bağıracak. Silahlarında son mermileri kaldı. O silahıda yabancı sınırı kalkmış durumdayken Pektemekle falan sözleşme yenileyerek kendilerine çeviriyorlar haberleri yok.
Bilic zaten seneye bu takım başında durmaz, duramazda.