Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3962708 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

tamam işte burda cagrı cok guzel dedi hocalarıyla buyur takımlar
o zaman güzel bir birliktelik olmus ve takımlar stadlarına geçer geçmez süpürmüşler ortalıgı ama bizimkine sabrımız kalmamısken
yeni sezonda olası seri maglubiyetler ki suanda benzeri var
tekrarlarsa geçmiş olsun o guzelim sinerji p.c olur gider:))
Şampiyon bile olsak Bilic gönderilmeli. Yeni statta çok kötü bir tepki olur bu basiretsiz, üretken olmayan ve zevksiz futbola. Bu kadroyla bu futbolu oynatabilmek ciddi başarı bu açıdan Bilic'i tebrik ediyorum. Daha kötü kadrolar gördü bu takım ama böyle rezil bir futbol görmedi kimse kusura bakmasın.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Gerekli en az 5 takviye yapılmazsa önümüzdeki sezon
Hala Olcay,Ersan,Veli,Serdar 11 oyuncusu olursa
Kalecimiz var denip "maç kurtaracak" bir kaleci alınmazsa
Motta gibi hatta Opare gibi yabancı transferleri yapılırsa 14 yabancıya rağmen
Ba'nın arkasında yedek bekleyen hala Pektemek olursa,Cenk olursa
Ve Bilicle,onun bu oyun anlayışıyla devam edersek
Kusura bakmayın ama hiç mi hiç ümitlenmeyin yeni stat,sinerji,gaz vs diye
Onlar hep bir yere kadar
Teşhisi koyup tedaviyi uygulamadığımız sürece
Bu hasta ölüme gider

Çevrimdışı Yasin A.

sinirimden geberiyorum arkadaş.
Şu takımda maçı kurtaracak, ortaya çıkacak , puanı söküp alacak bir tane adam yok.
Ne yaptıklarının farkında degil mi ulan bunlar? Neyin mücadelesini verdiklerinden?
Şunun bilincinde olun biraz, profesyonel futbolcusunuz şampiyonluga oynuyorsunuz hesapta.
biraz sahada canlanın arkadaş, canlanın !
bu ölü toprağını atmak gerekiyor üstümüzden, yoksa biliçi göndermekle, 4-5 tane adam almakla olmuyor bu işler. bugünkü problem bu degil.
motivasyon lazım. toplantı yapmaları lazım, herşey antreman degil.
Mental olarak temizlenmeleri lazım. kendi aralarında konuşmaları, yönetimin olaya el atıp, gerekli bilinci ve nerede oldugunu ve BEŞİKTAŞ klübünün kim oldugunun şayet unutulduysa tekrar anlatılması lazım.
Biz sabır çekiyoruz da, neticede sevdamız Renklere. bu kadar zorlamayın taraftarı. bir ışık gösterin artık taraftara.
son düzlükteyiz

Çevrimdışı yigitcan1903

Şu takımda maçı kurtaracak, ortaya çıkacak , puanı söküp alacak bir tane adam yok.
Ne yaptıklarının farkında degil mi ulan bunlar? Neyin mücadelesini verdiklerinden?
Şunun bilincinde olun biraz, profesyonel futbolcusunuz şampiyonluga oynuyorsunuz hesapta.
bu ölü toprağını atmak gerekiyor üstümüzden, yoksa biliçi göndermekle, 4-5 tane adam almakla olmuyor bu işler. bugünkü problem bu degil.
Mental olarak temizlenmeleri lazım. kendi aralarında konuşmaları, yönetimin olaya el atıp, gerekli bilinci ve nerede oldugunu ve BEŞİKTAŞ klübünün kim oldugunun şayet unutulduysa tekrar anlatılması lazım.
Biz sabır çekiyoruz da, neticede sevdamız Renklere. bu kadar zorlamayın taraftarı. bir ışık gösterin artık taraftara.
son düzlükteyiz
Eldekilerin kalitesi bu,oluru bu
Yüzlerce konuşma yapsalar da bir şey değişmeyecek
Beşiktaş 11 oyuncusu olamayacak adamlarla bu kadar gidebilir,Bilicdeki anlayışla Bursayla yarışabilir
Oyun tarzı değişikliği de takviye de şart
Herhangi birinin eksikliğinde önümüzdeki sezon yine aynı şeyleri yaşayacağız

Çevrimdışı Serhat Akkaya

son düzlükteyiz
Bu motivasyonu sağlayacak olan teknik direktördür. O sağlayamıyorsa sahada ruhsuz dolaşmalarını izliyorsa gönderilmesi gerekir arkadaşım. Bu bir maçtır böyle değil 20-30 maçtır aynı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yakup

geçen hafta köşemde bilic'e "korkak" dediğimde yemediğim laf neredeyse kalmamıştı. şimdi soruyorum bilic dün akşam "korkak" bir oyun anlayışı sergilemedi mi?

dün gecenin tek artısı günay güvençtir. herkes görmüştür ki bir cenk bir tolga yoksa da günay vardır. bize böyle bir kaleciyi neredeyse bedavaya kazandırdığı için önder özen'e teşekkür ediyorum. gelelim takıma oynayan kimse yok, sakatlıktan yeni çıkan herkes sahada haftalardır dökülen olcay, töre demba ba sahada. kerim ve cenk ile başlamak günay ile başlamak kadar zor olmasa gerek. koca 90 dakikada 2-3 pozisyon buluyorsan onları skora çevirmen gerekiyor çeviremezsen böyle skorları kabul edersin diğer bir seçenekte pozisyon sayısını arttırmak ki bunu epey zamandır yapamıyoruz.  :boxin: :boxin:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı GÖRKEM

Bu motivasyonu sağlayacak olan teknik direktördür. O sağlayamıyorsa sahada ruhsuz dolaşmalarını izliyorsa gönderilmesi gerekir arkadaşım. Bu bir maçtır böyle değil 20-30 maçtır aynı.

hayir Bilic cok iyi motive etti Oyunculari ama sorunlar orda basliyor. sadece motive etti cünkü.  sadece motive olmakla uzun süre basarili olamazsin taktik anlamda bu kadar zayifsan. ne kadar motive olsan bir yerde cökersin. belli bir kadro yapin olur belki 1 sezonu sonuna kadar götürürsün. ancak Taktik ile beraber bir de kalite ve özgüven eksikligi olursa onuda yapamazsin.

Çevrimdışı Kemal

Şu durumun sorumluları

%60 yönetim   -   %30 Bilic  -     %10 Futbolcular     %0 Taraftardır

Sebepleri ;

Puan kaybettiğimiz maçlara bakın ( uefa dahil ) ve dünkü maça

sağbekimizin solbekimizin bindirmeleri içeri kat edip orta yapmaları %0 , hatta Serdar pozisyonların içine ediyor auta orta yapıyor. Topla çıkışlarda hep top adamlarda.

Yönetime aylarca solbek solbek diye yalvardık Holebaslar gündemdeydi, ne oldu 2m euro kiralama + satın almayla motta alındı . Başarı nedir 0, şimdi 2 seneye ne yapacaklar yine sol bek arayışı!. Yahudinin dediği gibi ''Ucuz mal alacak kadar zengin değilim '' , o zaman harcamadığın bütçeyi yine harcayacaksın Mottayla toplarsak ama 2 vasat topçuyla başarın 0 olacak .

Sağbek konusunu söylemiyorum,yazmıyorum bile. 6 yaşında çoçuklar bile bunu biliyor bu ülkede.

Stoper , tecrübeli stoper alın alın alın dendi geçen sene Danny yi aldılar GS den Şampiyonlar Ligi gitti, bu senede UEFA da ilerlememiz gitti , Fb maçı gitti ve bir dünya puan kaybı. Necipten devşirildi çünkü stoper bu seferde.

Pektemek ve Ersan konuları seneye patlayacak

----------------------%60 yönetim suçludur-----------------------

--------------------------------------------------------------------

Bilic ;  Bir kere şunu kabul edelim ki Bilic Türkiyede 2 büyük olduğunu GS-FB ve bizi de onların arkasından kovalayan takım olarak görüyor, yani Atletico Madrid --- Barce ve Real modeli gibi.  Demeçleri, oyuna başlamaları derbilerde,  oyunun gidişine göre pozisyon almaları hep böyle. Şunu düşünmüyor , 4 derbi oynarsın hepsini kaybedersen   24 puan geride başlarsın ve Şampiyonluk şansın çok ama çok geriler.

Diğer konularda ise çok inatçı , yanlışda olsa inadından vazgeçmiyor. Ki çoğu savunduğu yanlış. Oyuna başlamaları yanlış. 4. Hakemle sürekli didişmesi yanlış.

-------------------------%30 Bilic suçludur ----------------------
-----------------------------------------------------------------

Bu bir ekip işi kalan yüzde 10 luk kısımda futbolculardadır.

Şimdi ne olacak Fikret ORMAN ve ekibinin stat dolayısıyla 1 senelik opsiyonu kaldı, şampiyon olamazsa, tüm tribün Yönetim gitsin﹗ diye bağıracak. Silahlarında son mermileri kaldı. O silahıda yabancı sınırı kalkmış durumdayken Pektemekle falan sözleşme yenileyerek kendilerine çeviriyorlar haberleri yok.

Bilic zaten seneye bu takım başında durmaz, duramazda.

Çevrimdışı cisse557

EN BÜYÜK SEN DEĞİL MİSİN? ALDIRMA KARTAL ALDIRMA

Çevrimdışı BlackEagle1989

bir sezonu daha kapattik... bizler inanmistik ama onlar .......

Çevrimdışı esguel

Ben yönetimin değişmesi taraftarı değilim fakat yeni bir transfer komitesi kurulmalı takıma 2-3 tane yıldız oyuncu şart vasat oynayan gs ye sneijder fb maçını nasıl kazandırdı veya quaresma maccabi maçını büyük maçları büyük oyuncularla kazanabiliriz ancak yoksa her sene böyle 3. oluruz

Çevrimdışı ozan062

hayır senelerdir yarısa erken havlu atardık aslında bu senede attık diyebiliriz ama tabiki hala sansımız var fakathiç olmadıgı kadarda inancsızız
tersi olması gerekirken cnk yıllardır erken havlu atan biz...
işte insan bunlara üzülüyor sevinemiyoruz dogru duzgun...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cisse557

son düzlükteyiz
Tolga Zengin'e çiçek verilip özür dilendiği gün ölü toprağı serpiştirdiler iyice. Taraftarın ha hu olayı umrumda değil tepkisizlik kahrediyor beni. Oyuncular sahada uyuyor da sen ne yapıyorsun arkadaş diyenler olmuyor.

Çevrimdışı alperenn58

Şu durumun sorumluları

Sebepleri ;

sağbekimizin solbekimizin bindirmeleri içeri kat edip orta yapmaları %0 , hatta Serdar pozisyonların içine ediyor auta orta yapıyor. Topla çıkışlarda hep top adamlarda.

Yönetime aylarca solbek solbek diye yalvardık Holebaslar gündemdeydi, ne oldu 2m euro kiralama + satın almayla motta alındı . Başarı nedir 0, şimdi 2 seneye ne yapacaklar yine sol bek arayışı!. Yahudinin dediği gibi ''Ucuz mal alacak kadar zengin değilim '' , o zaman harcamadığın bütçeyi yine harcayacaksın Mottayla toplarsak ama 2 vasat topçuyla başarın 0 olacak .

Sağbek konusunu söylemiyorum,yazmıyorum bile. 6 yaşında çoçuklar bile bunu biliyor bu ülkede.

Stoper , tecrübeli stoper alın alın alın dendi geçen sene Danny yi aldılar GS den Şampiyonlar Ligi gitti, bu senede UEFA da ilerlememiz gitti , Fb maçı gitti ve bir dünya puan kaybı. Necipten devşirildi çünkü stoper bu seferde.

Bilic ;  Bir kere şunu kabul edelim ki Bilic Türkiyede 2 büyük olduğunu GS-FB ve bizi de onların arkasından kovalayan takım olarak görüyor, yani Atletico Madrid --- Barce ve Real modeli gibi.  Demeçleri, oyuna başlamaları derbilerde,  oyunun gidişine göre pozisyon almaları hep böyle. Şunu düşünmüyor , 4 derbi oynarsın hepsini kaybedersen   24 puan geride başlarsın ve Şampiyonluk şansın çok ama çok geriler.

Diğer konularda ise çok inatçı , yanlışda olsa inadından vazgeçmiyor. Ki çoğu savunduğu yanlış. Oyuna başlamaları yanlış. 4. Hakemle sürekli didişmesi yanlış.

Şimdi ne olacak Fikret ORMAN ve ekibinin stat dolayısıyla 1 senelik opsiyonu kaldı, şampiyon olamazsa, tüm tribün Yönetim gitsin﹗ diye bağıracak. Silahlarında son mermileri kaldı. O silahıda yabancı sınırı kalkmış durumdayken Pektemekle falan sözleşme yenileyerek kendilerine çeviriyorlar haberleri yok.

dunku maci seyircisiz oynamamizin sebebi  taraftar degilmiydi herkes kotu  bi biz  sutten cikmis ak kasik  tff yi ac bi bak besiktas kufurden ne kadar milyon dolar ceza yemis seyircisiz oynamasida cabasi

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı f_madida

Biraz sakin olun, bu koprunun altindan daha cok su akar, sezon bitmis degil daha rakiplerin ne puan kayiplari olacak gorecegiz...

Ancak yonetimin duruma el atmasi lazim. Bilic, avrupa maclarina gosterdigi onemin yarisini lige gostermiyor...2 hafta boyunca Basaksehir'i cozecek zamani var, ama takim dunku macta plansiz.. Kafasina gore oyuncu tercihleri de var ki ne farkeder desek bile aslinda cok sey farkeder, sampiyonluk isteyen hoca en iyi kadrosunu duzgun taktikle cikartmak zorunda..

Bir de bu oyuncularin artik cok rahat 90 dk mac cikartmalari lazim, yorgunluk bahanesi olamaz, butun kupalardan elendik, iki hafta aradan donmus takimin rakibi surklase edememesi aciklanabilir birsey degil. Tahminim o ki hafta ici futbolcularin pestilini cikartip, maclarda sahaya oyunculari yorgun halde suruyorlar..

En onemli nokta da kotu sonuclari ve ufak takim kafasini bize satmaya calismasi, dunku mactan sonra yapilan aciklama, bursa maci icin yapilan aciklama, hatta eskisehir macinin kadrosu ve taktigi bunlarin en iyi ornekleri. Yonetimin artik devreye girmesi lazim.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı ALI RIZA

Şu durumun sorumluları

Sebepleri ;

Yönetim taraftar Oyalamak için yaptıgı yegane dehset olmayan transferler ile 2 sene şampiyonlugu verdi...!
Üstelik liglerin tatil edilmesini talep etti...! Teşekkürler Fikret Orman rakibin Sakatları iyileşsin Şampiyon olsun sende izle alkışla...!
Peki Fikret Orman Senin derbinde hocana küfür edenlere TFF neden ceza vermedi hala sonucu açıklamadı sordun mu yoksa Unutalım mı

Çevrimdışı ozan062

maçlar kaldıgı yerden değil bir sonraki maçtan baslıcakmıs yani
bursa maçı olmucak o olmucak bu olmucak bu sefer rakipler tabi iddalarını bitirmiş olacak fener ve gs maclarına prestij amacıyla cıkacaklar
tehlikebnin farkındasınız dimi??
boyle yonetimin ben...
savunmaları su,, oyunbozan olmak istemem..
olacaksın arkadas sampiyon olmak istiyorsan bozan olacaksın
simdi biz sene sonu sampiyon olursak fener yine olaylar cıkarır bizim sampiyonlugumuzu golgeler her zaman yaptıgı sey
sen onada karsı gelemezsin her zamanki gibi...onun için ben sıkıldım
[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2015, 12:09:29 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Serkan P.

Allahını seven şu takımın başına kendini kanıtlamış bir Türk hoca getirsin  :s20: Allahını seven şu takıma tecrübeli oyuncu getirsin  :s20:  Allahını seven şu tff ye mhk ye bir ayar çeksin  :s20: Ben delirecem ya. Elimizden gitti gidecek şampiyonluk şansımız. Lanet olsun.

Çevrimdışı ALI RIZA

Böyle bir Başkan olur mu ?
"LİGLERİN ERTELENMESİNE TARAFTAR DEĞİLİM"
Fenerbahçe'ye yapılan saldırının ardından liglerin bir hafta kaydırılmasına taraftar olmadığını vurgulayan Orman şöyle devam etti, "Fenerbahçe vahim bir olay yaşadı. Spor; kardeşlik, barış ve ahlaktır. Kavgalı ülkeler bile spor sayesinde bir araya gelir. Bu olay akıl sağlığı yerinde olmayan birisi tarafından mı yapıldı ya da bir terör saldırısı mı bilemiyorum. Sporcuların bu işlere alet edilmesi üzücü. Fenerbahçe’ye geçmiş olsun mesajı yayınladık. Kulüpler Birliği yaptığı toplantıda bir tepki verilmesi için bir hafta erteleme kararı aldı. Ben bu ertelemeye taraftar değilim. Bu karar, kötü niyetli kişilere prim vermek gibi olur. Kulüpler Birliği’nin aldığı karara saygı duyuyoruz.”

Taraftar değilim diyorsunuz da neden erteliyorsunuz ? TFF başkanı denen ZAT cıkıyor diyor bende ertelemesine karşı değilim ama klüpler birliği aldı ısrar etti diyor...!
TFF hiç olan bir kurum...! Lağv edilmesi lazım...!

Çevrimdışı Deniz

Yonetimin bir sene daha kredisi var simdi yonetim gitsin demek bizi daha kotu kaosa surukler.

Yonetim de kredisinin yavas yavas tukendiginin farkinda.hele ki yine ve yine 3. Olursak (ki oyle duruyor) yonetim son sansini bilicle harcamayacaktir.
Hele ki mustafa pektemek ve ersan gibi çöp lerle 4 senelik korkunç paraya imza atmanin hesabini nasil vereceklerini düşünüyorlardır.

Yonetimin yapmasi gereken cok is var.ne yapip edip senol gunes ile anlasip 3 tane ilk 11 de kesin olarak oynayacak,2 tane de rotasyonda siritmayacak adam alip yeni stada kazanmayi bilen,kaybetmeye tahammülu olmayan ,derbilerde ezik futbol degil büyük takim futbolu oynatan bir takim kurup şampiyonluğu kazanmali.

Bilicle devam edilirse muhtemelen sezona baslamadan ligdeki yerimiz olacak 3. Luk garantilenmiş olur.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Yonetimin bir sene daha kredisi var simdi yonetim gitsin demek bizi daha kotu kaosa surukler.

Yonetim de kredisinin yavas yavas tukendiginin farkinda.hele ki yine ve yine 3. Olursak (ki oyle duruyor) yonetim son sansini bilicle harcamayacaktir.
Hele ki mustafa pektemek ve ersan gibi çöp lerle 4 senelik korkunç paraya imza atmanin hesabini nasil vereceklerini düşünüyorlardır.

Yonetimin yapmasi gereken cok is var.ne yapip edip senol gunes ile anlasip 3 tane ilk 11 de kesin olarak oynayacak,2 tane de rotasyonda siritmayacak adam alip yeni stada kazanmayi bilen,kaybetmeye tahammülu olmayan ,derbilerde ezik futbol degil büyük takim futbolu oynatan bir takim kurup şampiyonluğu kazanmali.

Bilicle devam edilirse muhtemelen sezona baslamadan ligdeki yerimiz olacak 3. Luk garantilenmiş olur.
Kısaca Kollej takımı mezun oldu başarısızlıkla...!
Yönetim %100 hatalıdır..!

Çevrimdışı Deniz

Kısaca Kollej takımı mezun oldu başarısızlıkla...!
Yönetim %100 hatalıdır..!
Bu sezon artik gitti.çok buyuk surpriz olmazsa sampiyonluk hayal.

"Mustafa iyi cocuk" "ersan iyi cocuk" diyerek%40 lara varan zamlarla 4 senelik hayat sigortasi sözleşmeler yapip Besiktasin gelecegini bunlarin sınırlı yeteneklerine kurban etmenin elbet bir bedeli olacaktir.

Ama bunu yonetimin telafi etme sansi var.yukarda yazdigim gibi Besiktasa yakisan bir hoca ve Besiktasa yakisan oyuncularla kurulu sampiyon bir takim kurup bunu telafi edebilirler.

Yok yine bilicle devam edip her zamanki gibi 3. Olup ,"iyi cocuk" sozlesmeleri yapilirsa onumuzdeki secimde rakip olarak kim cikarsa ciksin kazanir.yonetim de bunun bilincindedir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Bu sezon artik gitti.çok buyuk surpriz olmazsa sampiyonluk hayal.

"Mustafa iyi cocuk" "ersan iyi cocuk" diyerek%40 lara varan zamlarla 4 senelik hayat sigortasi sözleşmeler yapip Besiktasin gelecegini bunlarin sınırlı yeteneklerine kurban etmenin elbet bir bedeli olacaktir.

Ama bunu yonetimin telafi etme sansi var.yukarda yazdigim gibi Besiktasa yakisan bir hoca ve Besiktasa yakisan oyuncularla kurulu sampiyon bir takim kurup bunu telafi edebilirler.

Yok yine bilicle devam edip her zamanki gibi 3. Olup ,"iyi cocuk" sozlesmeleri yapilirsa onumuzdeki secimde rakip olarak kim cikarsa ciksin kazanir.yonetim de bunun bilincindedir.
Yönetime gel içimi orada dökeyim  :bandit: :bandit: