İnsanlar, kendilerini mutlu edecek yalanlara inanmayı severler..
Mesela, Stadımız bitsin uçarız kaçarız 17de 17 yaparız, bu sene stadımız olsaydı açık ara şampiyonduk falan filan.
Açın özellikle son 10 hatta 15 seneye, şampiyon olduğumuz sezonlar dahil totalde 14 galibiyetimiz yoktur.
İnönüde ne maçlar ne puanlar ne derbiler kaybedilmiştir.
Arkadaşlar, küçüldük. Evet, tam manasıyla küçüldük. Artık derbi galibiyetleri umrumuzda değil, galibiyeti geçtim golümüz yok, ama yinede eyvallah çekiyoruz. Gs-fb sanki her maç olimpiyattaydıda geldiler bizi yendiler.
Teknik direktörün, bizim için en büyük derbi bursa diyor, yine ses çıkartılmıyor çünkü bilinç altında bu çoktan onaylanmış durumda.
Örneğin geçen sene 2.liğin şampiyonluk değerinde olduğu sezon gs ile yarışırken son düzlükte yaptıklarımız..
son 9 maç 4 galibiyet
Bunlar akhisar, kayserispor, kasımpaşa ve elazığ
Kasımpaşa ve elazığ küme düştüler.
Bu senede farklı bir film izlemeyeceğiz. Takımdaki sinerjinin, enerjinin bozulduğunu, hatta olmadığını görmüyor musunuz?
Bakın açık net söylüyorum, hazır 1 hafta ligler ertelendi, yarın ilk iş biliçle yollar ayrılmalı.Yeni TD belki enerjisiyle sinerjisiyle 2.yapabilir bizi ama biliç kalırsa inanın bana ilk 2 den 3 hafta sonra koparız.