Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3963131 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Anıl

De Marke ‏@demarkesports  9 sn.9 saniye önce
Slaven Bilic: "İyi bir rakibe karşı 2 puan bıraktık. Beraberlik adil bir sonuçtu."

Tövbe estağfurullah  :s20: :s20: :s20:
Hiç sinirli değildim maçla ilgili ama bunun adı rezillik artık. Şu 8 hafta bir an önce bitsin ds gitsin şu adam artık lütfen.

Çevrimdışı Türkay

En azından Bilic bu sene yolcu diyebilir miyiz?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı atalay

Kaçıncıya yazıyorum bilmiyorum ama biz şampiyonluğu son 6 yılın en önemli maçı dediğim FB derbisinde kaybettik.(İmkanı olan 75-90 arasını izlesin)Aşırı umudum yoktu;lakin küçük kalan umudum da son buldu.Bugün içinde şunu söylemek gerek Bilic,Cenk'i çok erken oyuna soktu ve orta saha hakimiyetini rakibe teslim ettik.Zaten onun ikincil bir planı yok,her zaman diyorum esnek ve çok yönlü bir oyuncu grubumuzda yok.Bireysel bir performansta ortaya çıkmayınca sonuç kaçınılmaz.Hakemin penaltı ve genel performansı skandal da daha skandal olan tekme yiyen oyuncunun hiçbir şey yokmuş gibi davranması.
Penaltı pozisyonunda gidin bir hakemi çevreleyin,üzerine yürüyün ayıp değil;hakkınızı arayacaksınız.Bunu yapamıyorlar;yani kısaca bu mahsul olmamış.4-5 tane olgun meyve lazım zaten 2-3 tane genç filiz var bir de iyi bir çiftçi bulursanız yeni bir tarla ile neden olmasın da;Fikret Orman'ın bunu yapacağını sanmıyorum. :s20:

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bu takım sezon finalini Liverpool ile yapıp sezonu kapamış.Yazıklar olsun..Fazla diyecek bir şey yok.Bu saatten sonra 2.liği hedeflemek daha mantıklı en azından ŞL'de ön eleme oynamalıyız.Bilic'e gelince seneye gitmelidir çok net,lamı cimi yok.

Marcelo Bielsa okudum yukarda.Keşke...Ama o adam ayaklarını sağlam basar hücum futbolu oynatıyor,isteklerini yerine getirmemiz çok zor.Bilic bu klübe gelirken belli ki şampiyonluğu hayal olarak görmüş.Önder Özen'i severim ama bu adamı o sardı başımıza.YANLIŞ projeydi çok yanlış

De Marke ‏@demarkesports  9 sn.9 saniye önce
Slaven Bilic: "İyi bir rakibe karşı 2 puan bıraktık. Beraberlik adil bir sonuçtu."

Tövbe estağfurullah  :s20: :s20: :s20:

Adamdaki rahatlığa bak.Sanki Gençlerbirliği teknik direktörüymüş de orta sıra takımı olduğundan hedefi yokmuş gibi konuşmuş..Diyorum arkadaş bu adama Beşiktaş'ı yanlış tanıtmışlar.Taraftar 3.büyük diye adlandırılmaya kızıyor ama Bilic'e sorsan o da aynı şey der.Bursapor maçına derbi diyen gitsin FM 2015 oynasın

Çevrimdışı Alper1903

Neyse zaten yagmur yagiyordu, adil sonuc oldu, hem bursadan da yukaridayiz, kimse bizden umudumuzu sokup alamaz, bazilari kupalara bazilari sampiyonluga...

Çevrimdışı Tolga

Bu takım sezon finalini Liverpool ile yapıp sezonu kapamış.Yazıklar olsun..Fazla diyecek bir şey yok.Bu saatten sonra 2.liği hedeflemek daha mantıklı en azından ŞL'de ön eleme oynamalıyız.Bilic'e gelince seneye gitmelidir çok net,lamı cimi yok.

Marcelo Bielsa okudum yukarda.Keşke...Ama o adam ayaklarını sağlam basar hücum futbolu oynatıyor,isteklerini yerine getirmemiz çok zor.Bilic bu klübe gelirken belli ki şampiyonluğu hayal olarak görmüş.Önder Özen'i severim ama bu adamı o sardı başımıza.YANLIŞ projeydi çok yanlış
Suç tek başına Bilic'te değil kulübe gelirken bu kulübün hedefinin şampiyonluk olduğunu yönetimin iyi anlatamadığını düşünüyorum.

Derbilerde bu bile belli oluyor yani Bilic hiçbir zaman ne Fb ve Gs'yi yenebileceğine inanıyordu ne de onları geçip şampiyon olabileceğine.

Kısacası tek başına Bilic'i suçlamak bu konuda hata olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Bielse Marsilya ile kopuyor ligde. 3. bitirecek gibi.

Düşünmemiz lazım kuvvetle.
Lucescu var abi Bielsa gerçekten imkansız. ANÇ ne yapıp etmeli Luce'yi getirmeli Fikret Orman'dan ümidim yok zaten.

Suç tek başına Bilic'te değil kulübe gelirken bu kulübün hedefinin şampiyonluk olduğunu yönetimin iyi anlatamadığını düşünüyorum.

Derbilerde bu bile belli oluyor yani Bilic hiçbir zaman ne Fb ve Gs'yi yenebileceğine inanıyordu ne de onları geçip şampiyon olabileceğine.

Kısacası tek başına Bilic'i suçlamak bu konuda hata olur.

Kesinlikle katılıyorum ikinci attığım mesajda da yazdım.

Çevrimdışı ebabil

neyse en azından biliç romantikleri de yavaş yavaş gerçekleri görmeye başlamış. bu kadro ve bu teknik kadro ile 3. lük beşiktaş için başarıdır.
sinan kurumuş'la twitter bombası niangla da üçüncü olmuştuk menemenci samet aybaba ile. bu takım sezona zaten en kötü 3. lük garanti başlıyor. yani gram ilerleme yok.

Çevrimdışı Alper1903

neyse en azından biliç romantikleri de yavaş yavaş gerçekleri görmeye başlamış. bu kadro ve bu teknik kadro ile 3. lük beşiktaş için başarıdır.
sinan kurumuş'la twitter bombası niangla da üçüncü olmuştuk menemenci samet aybaba ile. bu takım sezona zaten en kötü 3. lük garanti başlıyor. yani gram ilerleme yok.

O sene derbi kazanmistik

Çevrimdışı Türkay

Ben hala şampiyonluğa inanmak istiyorum.

Çevrimdışı Tolga

Lucescu var abi Bielsa gerçekten imkansız. ANÇ ne yapıp etmeli Luce'yi getirmeli Fikret Orman'dan ümidim yok zaten.
Bizi şampiyon yapabilecek tek isim Lucescu'dur ama o da böyle bir futbol ortamı varken bu ülkeye gelmez.

Zaten bakın yine söylüyorum Bilic kalırsa kimse şaşırmasın.

Çevrimiçi Samet Ç

Sergen yola çıkmış İstanbul'a geliyormuş İnstagramda fotoğraf paylaşmış.

Çevrimdışı Tolga

Dostum senin yaşlarında bende öyle inanmak istiyordum ama önce takım inanacak ondan sonra bize inandıracak üzgünüm durum bu maalesef bu sezon da elveda dedik.

Çevrimiçi Samet Ç

Bizi şampiyon yapabilecek tek isim Lucescu'dur ama o da böyle bir futbol ortamı varken bu ülkeye gelmez.

Zaten bakın yine söylüyorum Bilic kalırsa kimse şaşırmasın.
Lucescu açıklama yaptı sene sonu ayrılacağım diye. Çok az bir ümidim var Luce Td Sergen yardımcısı olabilir 2 sene sonra koltuk Sergene kalır diye düşünüyorum ama bu ihtimal çok düşük.

Çevrimiçi Samet Ç

inanma üzülürsün aynı hataya bende düştüm hep yaş 19 kafada saç kalmadı stresten bundan sonra rölantide izleyeceğim maçları en iyisi bu bence biz ne kadar kendimizi yırtsak da bazıları inanmayınca olmuyor işte.

Çevrimdışı Tolga

Lucescu açıklama yaptı sene sonu ayrılacağım diye. Çok az bir ümidim var Luce Td Sergen yardımcısı olabilir 2 sene sonra koltuk Sergene kalır diye düşünüyorum ama bu ihtimal çok düşük.
Keşke olsa ama hiç zannetmiyorum hatta Lucescu akıllarına bile gelmez.

Çevrimdışı ebabil

sergen kimsenin yardımcısı olmaz, sanmam. luce iyidir ama o da çok yaşlandı.

Çevrimdışı kyiv

Kesinlikle tek ve en kestirme çözüm şu ortamda tartışmasız LUCESCU. Hiç zaman kaybetmeden yıllık 5 milyon euroyu basacağız ve bir looserdan kurtulup 1 adet twknik direktör değil WINNER alacağız.

Önümüzdeki sene şampiyonluk şart oğlu şart. Bu da ancak Lucescu ile gerçekleşir.

Sakın ola önümüzdeki sene ile Biliç ile başlanmasın yeminle Vodafone Arenayı haketmedi. Gitsin Wolfsburgu, WestHam ı falan çalıştırsın.

Çevrimiçi Samet Ç

adamı oynatmayacağız köşede duracak taktik verecek bunu tekerlekli sandalyede bile yapabilir o açıdan bir sıkıntı yok  :)

Çevrimdışı Türkay

Dostum senin yaşlarında bende öyle inanmak istiyordum ama önce takım inanacak ondan sonra bize inandıracak üzgünüm durum bu maalesef bu sezon da elveda dedik.

Görünen durum maalesef bu ama inanmayınca da olmuyor

Çevrimdışı Tolga

Biz kendi değerlerimizi kendi kendimize bitirmeye bayılıyoruz Ba bunun en büyük örneğidir.

Adam geldiğinden beri besteler-şarkılar falan yaparsan adam da iyice yatmaya başlar bu kadar basit.

Bizim ortamız yok ya çok seviyoruz ya da öldürüyoruz.

Sonuçta ikisinin de bize olumsuz anlamda etkisi oluyor.

Çevrimdışı Alper1903

Biz kendi değerlerimizi kendi kendimize bitirmeye bayılıyoruz Ba bunun en büyük örneğidir.

Adam geldiğinden beri besteler-şarkılar falan yaparsan adam da iyice yatmaya başlar bu kadar basit.

Bizim ortamız yok ya çok seviyoruz ya da öldürüyoruz.

Sonuçta ikisinin de bize olumsuz anlamda etkisi oluyor.

Bu bence basari eksikliginden kaynaklaniyor

Çevrimdışı TØLGA

ben sankilim bir sözünü hatırlıyorum sergenin ben sadece lucenin yardımçısı olurum diye çok seviyordu sergeni lucescu sıkıntı olmaz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK