Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3963062 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

takımdan gönderilmesi gerekenler..

serdar kurtuluş.
mustafa pektemek.
cenk gönen
ramon motta

+Uğur boral
+İsmail köybaşı
+
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sallapati

Bilic in kuyusunu kazmayalım.. FBnin ilk yarıdaki tüm maçlarında uyduruk penaltılar çalındı.. 3-4 maçta da şike var fbnin.. Bugun bizim olan penaltımızı vermiyor hakem...
Normal şartlarda fb ve gs bu kadar puan alamazdı
..

Bilice tam destek beyler

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

İnsanlar, kendilerini mutlu edecek yalanlara inanmayı severler..

Mesela, Stadımız bitsin uçarız kaçarız 17de 17 yaparız, bu sene stadımız olsaydı açık ara şampiyonduk falan filan.

Açın özellikle son 10 hatta 15 seneye, şampiyon olduğumuz sezonlar dahil totalde 14 galibiyetimiz yoktur.

İnönüde ne maçlar ne puanlar ne derbiler kaybedilmiştir.

Arkadaşlar, küçüldük. Evet, tam manasıyla küçüldük. Artık derbi galibiyetleri umrumuzda değil, galibiyeti geçtim golümüz yok, ama yinede eyvallah çekiyoruz. Gs-fb sanki her maç olimpiyattaydıda geldiler bizi yendiler.
Teknik direktörün, bizim için en büyük derbi bursa diyor, yine ses çıkartılmıyor çünkü bilinç altında bu çoktan onaylanmış durumda.

Örneğin geçen sene 2.liğin şampiyonluk değerinde olduğu sezon gs ile yarışırken son düzlükte yaptıklarımız..

son 9 maç 4 galibiyet

Bunlar akhisar, kayserispor, kasımpaşa ve elazığ

Kasımpaşa ve elazığ küme düştüler.

Bu senede farklı bir film izlemeyeceğiz. Takımdaki sinerjinin, enerjinin bozulduğunu, hatta olmadığını görmüyor musunuz?

Bakın açık net söylüyorum, hazır 1 hafta ligler ertelendi, yarın ilk iş biliçle yollar ayrılmalı.Yeni TD belki enerjisiyle sinerjisiyle 2.yapabilir bizi ama biliç kalırsa inanın bana ilk 2 den 3 hafta sonra koparız.

Çevrimdışı Deniz

Bilic in kuyusunu kazmayalım.. FBnin ilk yarıdaki tüm maçlarında uyduruk penaltılar çalındı.. 3-4 maçta da şike var fbnin.. Bugun bizim olan penaltımızı vermiyor hakem...
..

Bilice tam destek beyler
Bana ne kardesim fenerden gsden?
Ben sahada bizimkiler top oynuyorlar mi ona bakarim.
Ligin ikinci yarisindan beri kac macta doğru duzgun top oynamisiz?
Kac macta buyuk takim gibi oynamisiz?
Bilice destek verelim diyoruz karnesi rezil.7 derbiye cikmis 5 kez yenilmis galibiyet yuzu gorememis.
İki tribunu kapali,oyuncusu sahayi terk etmis,3 sakat vermis fenere yeniliyor ,utanmadan,1 puan alsak iyiydi diyor.
Bugun basaksehiri yenemiyor adil sonuctu diyor.
Adamin umrunda bile degil.sampiyonluk gidiyor ama bizimki "adil sonuc" diye sacma sapan bir aciklama yapiyor.
Yahu sampiyonluk gidiyor daha otesi var mi bu nasil bir aciklamadir!
Bir insan hic mi düşünmez sampiyon olabilecegini.hic mi kendini o koltuga yakistirmaz.
Futbolculuk kariyerinde sampiyonlugu yok, td direktorluk kariyerinde sampiyonlugu yok adam bilmiyor ki o duyguyu!
Alismis kaybetmeye.onun icin siradan.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

takımdan gönderilmesi gerekenler..

serdar kurtuluş.
mustafa pektemek.
cenk gönen
ramon motta

Seneye hepsi takımda olacaklar :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Mustafa pektemek sozlesme yeniledigi gunden beri kartal yuvasini kendi adina boykot eden biri olarak soyluyorum,yonetimin kacan sampiyonlukta payi %20 yi gecmez.bence yonetime gelene kadar epey yol var.
Sampiyonluk kacmissa %50 bilic %20 yonetim %20 taraftar %10 futbolcular sucludur.

Bilici cok elestirdim ve artik onun hakkinda yorum bile yazmak istemiyorum yolu acik olsun.yonetimi elestirmeden once bir taraftar olarak kendimi elestiririm.bakarim bugun 2 tribunu kapali basaksehir stadinin bile yarisini dolduramadiysak kimse ben temizim demesin.hadi passo boykot ediliyor edene eyvallah deriz ama 100.000 kusur passo satmisiz nerde bu millet?yok muydu koca istanbulda 7000 kartal maca gidecek?evde oturarak sampiyonluk gelmez.
Yonetime gelince mustafa pektemekten tabii ki baslamak lazim.yeter mi?yetmez ersan,necip,cenk gonen gibi adamlara da %40 a varan zamlar ve 4 senelik hayat sigortalari yaptilar.hem de yabanci siniri kalmışken bunu yaptilar.bunun izahi yok.tabi bu karar sezondan cok onumuzdeki sezonlari etkileyecek.
Son olarak da futbolculara gelirsrk bence en az suclusu onlar.az calisan yok mu tabii ki var.sahada bireysel hatalar yapan yok mu var,simaran yok mu var.
Ama unutmamak lazim ki bu oyunculara sozlesme uzatan bizim yönetim,inatla sahaya koyan bilic,besteler yapip simartan da taraftar.ne ekersen onu bicersin.

Çevrimdışı Tolga

..

Bilice tam destek beyler
Sene sonunda ben puan tablosuna bakarım şampiyon olamadıktan sonra gerisi hikaye.

Kimse yok o oldu bu oldu diye bakmaz sezon sonu şampiyonsan iş bitmiştir olamıyorsan geçmiş olsun.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Nisan 2015, 03:28:28
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Benim canım yanmıyor artık işin kötü yanı bu.

Ruhsuzlaşıyorum kaybede kaybede.

Ruhu kaybedersek her şeyi kaybederiz.

Kazandığında mutlu olan kaybettiğinde işine bakan bir gruba dönüştürecekler bu şekilde giderse.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Kazandığında mutlu olan kaybettiğinde işine bakan bir gruba dönüştürecekler bu şekilde giderse.
İşte bu gidiş iyi bir gidiş değil.

Hepimiz normal karşılar olduk bu durumu 10 yıl önce böyle miydi.

Derbi kazanamamak normal karşılanır oldu ya da şampiyon olamamak.

Büyük kulüpler her daim şampiyon olmak zorundadırlar en azından o mücadele içerisinde olmak zorundadırlar.

2-3 sene daha böyle devam ederse artık Gs ve Fb ile yarışacak ve rekabet edecek gücümüz hiç kalmayacak.

Çevrimiçi Necmi

..

Bilice tam destek beyler
birine destek vermek için önce bulunduğu yerin büyüklüğünün farkında olması lazım ingilizlerle 7 maç yaptık oynadığımız oyunun hiç birini ligde tek bir takıma karşı bile oynamadık burda bir sıkıntı var bunu oyuncuya bağlayamayız biliç vitrin maçlarda takımını iyi oynatıyor ama lige aynı derecede önem vermiyor sırf avrupa kupalarını hedef alarak takıma yükleme yaptı ve bedelini ligde ödetti aradan çıktık takım yorgunluktan adım atamıyordu Biliçi bu takımın başında tutacak tek şey şampiyonluktur belki o bile tutamaz artık taraftar desteğini yitirdi yönetim zaten göndermek için bahane arıyordu taraftar desteğinden çekiniyordu büyük takımsan penaltı verilmedi diye ağlamayacaksın üç tane sallayıp geçip gideceksin biliç fark atmak için oynamıyor üstteki guruptan kopmamak için oynuyor zor maçsa beraberlik iyidir diyor fener maçında kalecimizin sözleri aslında durumu net açıklıyor takıma kazanmayı vermemişki tamam hala şampiyonluk şansımız var ama sekiz maçta çok sancılı geçecek sıkıntılı bir iki ay bekliyor bizi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

inanma üzülürsün aynı hataya bende düştüm hep yaş 19 kafada saç kalmadı stresten bundan sonra rölantide izleyeceğim maçları en iyisi bu bence biz ne kadar kendimizi yırtsak da bazıları inanmayınca olmuyor işte.
Kardeşim aynı durumdayız benimde kafada saç kalmadı  :tabe:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bana ne kardesim fenerden gsden?
Ben sahada bizimkiler top oynuyorlar mi ona bakarim.
Ligin ikinci yarisindan beri kac macta doğru duzgun top oynamisiz?
Kac macta buyuk takim gibi oynamisiz?
Bilice destek verelim diyoruz karnesi rezil.7 derbiye cikmis 5 kez yenilmis galibiyet yuzu gorememis.
İki tribunu kapali,oyuncusu sahayi terk etmis,3 sakat vermis fenere yeniliyor ,utanmadan,1 puan alsak iyiydi diyor.
Bugun basaksehiri yenemiyor adil sonuctu diyor.
Adamin umrunda bile degil.sampiyonluk gidiyor ama bizimki "adil sonuc" diye sacma sapan bir aciklama yapiyor.
Yahu sampiyonluk gidiyor daha otesi var mi bu nasil bir aciklamadir!
Bir insan hic mi düşünmez sampiyon olabilecegini.hic mi kendini o koltuga yakistirmaz.
Futbolculuk kariyerinde sampiyonlugu yok, td direktorluk kariyerinde sampiyonlugu yok adam bilmiyor ki o duyguyu!
Alismis kaybetmeye.onun icin siradan.
:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı yavvuzz

Her zaman için birine bir işi emanet ettiğimde olayın akışına çok takılmam . Bu süreç beni çok rahatsız etse de kendimi tutarım . Çünkü sonuç benim için çok önemlidir. Bilic için şuan beklenilen bu , bu sene sonunda bu takım şampiyon olamazsa yapılacak maalesef bir şey var. Fakat bu mantıklı mı değil mi bakmak lazım . Herkesin dediği gibi yeni bir hoca bize çok şey kaybettirebilir fakat bilic biz de gordon milne olmak istiyor mu ? orası büyük bir muamma , sürekli ingiltere ligi hayali kuran bir adam beşiktaşın hocası olamaz. O nedenle sene sonuna kadar sabredip ardından masaya oturmak lazım . Yakın bir zamanda başarı kazanıp gidecekse şimdiden yolların ayrılıp beşiktaşın büyüklüğünü taşıyacak bir hoca lazım . Ayrıca şu da var , gerçekten takımımız kalite olarak renklilerden geride . Bu takıma en az 2-3 adet işini iyi yapan topçu lazım . Özellikle orta saha ve defansa .

Dipnot: Atiba ile sözleşme imzalanmasın , türk ve yeteneksiz oyunculara bir nebze olsun dayanabilirim fakat atiba lütfen olmasın , lütfen. En az cisse ayarında bir adam lazım oraya .Şu anda ligde bu durumda olmamızın iki nedeninden biridir o adam .

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Togay_1981

Mustafa pektemek sozlesme yeniledigi gunden beri kartal yuvasini kendi adina boykot eden biri olarak soyluyorum,yonetimin kacan sampiyonlukta payi %20 yi gecmez.bence yonetime gelene kadar epey yol var.
Sampiyonluk kacmissa %50 bilic %20 yonetim %20 taraftar %10 futbolcular sucludur.

Bilici cok elestirdim ve artik onun hakkinda yorum bile yazmak istemiyorum yolu acik olsun.yonetimi elestirmeden once bir taraftar olarak kendimi elestiririm.bakarim bugun 2 tribunu kapali basaksehir stadinin bile yarisini dolduramadiysak kimse ben temizim demesin.hadi passo boykot ediliyor edene eyvallah deriz ama 100.000 kusur passo satmisiz nerde bu millet?yok muydu koca istanbulda 7000 kartal maca gidecek?evde oturarak sampiyonluk gelmez.
Yonetime gelince mustafa pektemekten tabii ki baslamak lazim.yeter mi?yetmez ersan,necip,cenk gonen gibi adamlara da %40 a varan zamlar ve 4 senelik hayat sigortalari yaptilar.hem de yabanci siniri kalmışken bunu yaptilar.bunun izahi yok.tabi bu karar sezondan cok onumuzdeki sezonlari etkileyecek.
Son olarak da futbolculara gelirsrk bence en az suclusu onlar.az calisan yok mu tabii ki var.sahada bireysel hatalar yapan yok mu var,simaran yok mu var.
Ama unutmamak lazim ki bu oyunculara sozlesme uzatan bizim yönetim,inatla sahaya koyan bilic,besteler yapip simartan da taraftar.ne ekersen onu bicersin.

Taraftar noktasına katılmıyorum. Ayrıca futbolcularda daha fazla suç bulunduğunu yeteri kadar mücadele edip istemediklerini düşünüyorum. Türkiye'de taraftar profili bellidir. Profesyonel değil duygusal düşünür. Taraftarı tribüne çekmek için derbi galibiyeti alacaksın. Aman ne olacak derbileri kaybediyim diğerlerini kazanayım millet kaybetsin aradan sıyrılayım dolmasını taraftar yemez Türkiye'de. Dün maçtan dönerken bir baba ile çocuğunu gördüm. Vasıta bulamadıkları için tahminen sağanak yağmur altında yürümekte idiler. Çocuk maksimum 5 yada 6 yaşında idi. Arkalarına bile bakmadan hiçbir mazeret üretmeden yürüyorlar idi. Evleri nerede bilemiyorum elbet ama donlarına kadar ıslanmışlardı yüksek ihtimalle. Çocuğun hasta olmamasını dileyelim. Bu örnek özelinde taraftara kimse birşey diyemez. Hele hele 2 yılda takıma ne bir hücum planı ne bir hırs veremeyenler , transfer dönemi pişkin pişkin pazarlık yapıp derbilerde pısırık kediye dönenler hiç diyemez. Stadsızlık v.s. goy goyuna sığındılar 2 senedir iyi kötü inandırdılar bize. Bunlar olurken gidip Pektemekler ile Ersanlar ile milyon Euro' luk sözleşmeler imzaladılar yine. Vodafone'da bu kabiliyetsiz oyuncu ve vizyonsuz hoca grubu ile milletin karşısına çıksınlar bakalım neler oluyor...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

..

Bilice tam destek beyler
Sen heralde Real Madrid maçlarını izliyorsun Beşiktaş diye. Hala çıkıp Bilic'e tam destek yazıyorsun.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Taraftar noktasına katılmıyorum. Ayrıca futbolcularda daha fazla suç bulunduğunu yeteri kadar mücadele edip istemediklerini düşünüyorum. Türkiye'de taraftar profili bellidir. Profesyonel değil duygusal düşünür. Taraftarı tribüne çekmek için derbi galibiyeti alacaksın. Aman ne olacak derbileri kaybediyim diğerlerini kazanayım millet kaybetsin aradan sıyrılayım dolmasını taraftar yemez Türkiye'de. Dün maçtan dönerken bir baba ile çocuğunu gördüm. Vasıta bulamadıkları için tahminen sağanak yağmur altında yürümekte idiler. Çocuk maksimum 5 yada 6 yaşında idi. Arkalarına bile bakmadan hiçbir mazeret üretmeden yürüyorlar idi. Evleri nerede bilemiyorum elbet ama donlarına kadar ıslanmışlardı yüksek ihtimalle. Çocuğun hasta olmamasını dileyelim. Bu örnek özelinde taraftara kimse birşey diyemez. Hele hele 2 yılda takıma ne bir hücum planı ne bir hırs veremeyenler , transfer dönemi pişkin pişkin pazarlık yapıp derbilerde pısırık kediye dönenler hiç diyemez. Stadsızlık v.s. goy goyuna sığındılar 2 senedir iyi kötü inandırdılar bize. Bunlar olurken gidip Pektemekler ile Ersanlar ile milyon Euro' luk sözleşmeler imzaladılar yine. Vodafone'da bu kabiliyetsiz oyuncu ve vizyonsuz hoca grubu ile milletin karşısına çıksınlar bakalım neler oluyor...
Sonuna kadar katılıyorum yazdıklarının. Bilic ve bu futbolcu tayfası ile Vodafone Arena'da olay çıkar. Kimse bu futbolu izlemek için gelmez oraya.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Brugge maçına ulaşmak için o soğukta yarım saat yürüdük. Döndüğümüzde arabalarımızın camlarını patlatılmış olarak bulduk ama halen suçlu taraftar. Şu psikolojiden sıyrılın artık. Dünyanın hiç bir yerinde taraftar futbolcuları gaza getirmez bir ekip işidir bu. Bu ruhsuz ve zevksiz futbolu izlemeye kim koşa koşa gider bana bir söyler misiniz?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ebabil

bir beşiktaşlının, derbi galibiyeti olmayan, galibiyeti bırakın golü olmayan hocaya yönetime ve takıma eleştiride bulunmamasını kafam almıyor kusura bakmayın. hala biliç miliç demenin manası yok.

Çevrimdışı ozan062

sadece bilic değil olcay ve serdar'dan da kurtulmalı

acıkcası kotu gununde bile vasatın ustu olacak topcularla doldurmak lazım takımı yoksa boyle anadoludan ote amator takımı  sıfatıyla gezeriz ortalıkta
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Hoca konusunda Sergen deniyor ya mesela kendisini Bursa'da şampiyon olup kanıtlamış bir E.Sağlam'ı hiçbirimiz gündeme getirmiyoruz.

Ben onun da gelmesini istemem şu aşamada fakat Sergen falan geleceğine en azından kendisini kanıtlamış şampiyonluk yaşamış E.Sağlam'ı getirmek daha mantıklı yani.

bilemezsin :biggrinking:

Çevrimdışı ozan062

Tezi yanlış.. Porto kupayı yeni stadındaki ilk sezonunda kazandı... BUna anti tez olarak bir sürü örnek veririm..

Bayen Münih Allianz arenadan önce ve sonrasına bakın... Schalkenin eski ve yeni stadındaki durumuna bakı.. tespit yanlış Çağrı

tamam işte burda cagrı cok guzel dedi hocalarıyla buyur takımlar
o zaman güzel bir birliktelik olmus ve takımlar stadlarına geçer geçmez süpürmüşler ortalıgı ama bizimkine sabrımız kalmamısken
yeni sezonda olası seri maglubiyetler ki suanda benzeri var
tekrarlarsa geçmiş olsun o guzelim sinerji p.c olur gider:))

Çevrimdışı ozan062

Seneye hepsi takımda olacaklar :)

aynnen hepsi bizim türklerin hepsi takımda kalacaktır:) cnk bu bazı enkazlara kim para verir:) tamam belki fazla tepki veriyorum ama ben bi kasımpasa olsam alabilieceğim türk beşiktaşta sayısı 1-2 dir yani:) burdanda bakmak lazım tabiki

Çevrimdışı ozan062

acayip ard arda mesajlar atıyorum ama idare:D
ben samimi olmayı severim
luce zamanından beri soyle bi gariplik beni kapladı nedir o biliyormusunuz
ilk yarıda golu yiyelim ikinci yarı toparlarız:) 15 sene oldu hala aynı kafadayım
bide kaos futboluna hayranım yani golu yemeyi o kadar cok seviyorumki toparlarız diye
misal maçta gol yok benim gozler bazı maclarda uykuludur ama bi gol yiyelim hemen toparlanırım :evillol:
bakın psikolojik rahatsızlıga bakın yani beni bu hale sokanlar yoneticiler ve topculardır sagolsunlar düzgün düşünen bizleri
bozuk paraya çevirdiler...