Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3963474 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı sallapati

Bilic'i kesinlikle göndermek zorundayiz.

Ne kadar erken göndersek o kadar iyidir. en iyisi bu aksam gitmesi olurdu ama bizim Yönetim muhtemelen seneye de Bilic ile devam edecektir ne yazik ki.

Bize hücüm organizasyonlarini, set oyununu Takima iyi ögretebilecek bir Teknik Direktör lazim. Topa sahip olan bol pas yapan ofansif bir anlayisa ihtiyacimiz var.

Bunun icin Takima bir kac tane Takviye yapmak zorundayiz. Orta Sahanin göbegine en az 2 iyi Transfer lazim. Bir sag bek, 2 Stoper (Prödl degil), bir sol bek, bir sol acik alirsak bu düzene girmenin Temelini atabiliriz.

Bu sartlarla Teknik Direktör arayisina ciktigimiz zaman, su an en mantikli Tercihin Senol Günes oldugunu görüyoruz.

Bence gelsin. Cok iyi bir Teknik Direktör getiremeyecegimize göre en mantiklisi olur.

gaza gelmeyelim.. iyi durumdayız.. Bilic e desteğe devam

Çevrimdışı GÖRKEM

gaza gelmeyelim.. iyi durumdayız.. Bilic e desteğe devam

iyi durumdamiyiz? son haftalardaki Maclarimizi ve özellikle bugünkü Maci izledinmi?

Buraya yaziyorum. bundan sonra Bilic ile devam ettigimiz sürece durumumuz gittikce daha da kötülesecek.

Seneye de bu kadar Puani hayatta toplayamayiz Bilic ile devam edilirse.

Çevrimdışı Tolga

iyi durumdamiyiz? son haftalardaki Maclarimizi ve özellikle bugünkü Maci izledinmi?

Buraya yaziyorum. bundan sonra Bilic ile devam ettigimiz sürece durumumuz gittikce daha da kötülesecek.

Seneye de bu kadar Puani hayatta toplayamayiz Bilic ile devam edilirse.
Buna ben de katılıyorum seneye kendi sahamızda oynayacak olsak bile Bilic'le bence bu seneki puana ulaşamayız.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mellfred

sadece bilic değil olcay ve serdar'dan da kurtulmalı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Nisan 2015, 01:31:51
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sahada takım olacak.Arsenal Highbury gibi stadyumda namağlup şampiyon oldu,şampiyonlar liginde finale çıktı  ancak Emirates'e geçtiğinden

beri başarısı yok.Porto Dragao stadı olmadan berbat stadında şampiyonlar ligi kupası kazandı.Bütün mesele sahaya çıkan futbolcular.

Arsenal

Porto

Çok doğru olmakla beraber en başta teknik direktör.

Balık baştan kokar.

Şirket kurucusunun karakteri kadar büyür.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

@Gate15

Cok güzel bir tespit.

Bu bizim icin de gecerli olur. Bilic döneminde ruhsuz ve defansif futbol oynayan klasik bir Deplasman Takimiyiz biz.

Bilic icin yeni Stat dezavantaj olur.

Çevrimdışı Tolga

Çok doğru olmakla beraber en başta teknik direktör.

Balık baştan kokar.

Şirket kurucusunun karakteri kadar büyür.
Hoca konusunda Sergen deniyor ya mesela kendisini Bursa'da şampiyon olup kanıtlamış bir E.Sağlam'ı hiçbirimiz gündeme getirmiyoruz.

Ben onun da gelmesini istemem şu aşamada fakat Sergen falan geleceğine en azından kendisini kanıtlamış şampiyonluk yaşamış E.Sağlam'ı getirmek daha mantıklı yani.

Çevrimdışı Alper1903

Hoca konusunda Sergen deniyor ya mesela kendisini Bursa'da şampiyon olup kanıtlamış bir E.Sağlam'ı hiçbirimiz gündeme getirmiyoruz.

Ben onun da gelmesini istemem şu aşamada fakat Sergen falan geleceğine en azından kendisini kanıtlamış şampiyonluk yaşamış E.Sağlam'ı getirmek daha mantıklı yani.

Evlerden irak..

Çevrimdışı f_madida

Bilic gitsin muhabbeti su an icin cok erken, sezon bitince gorucez, surada 8 mac kaldi zaten.

Su an Sergen icin cok erken, Ertugrul Saglam ise 8-0'in mimari, ayrica futbol bilgisi olarak da zayif.

Ligin sonu gelsin, takim ne yapmis gorelim ona gore karar verilsin. Ayrica illa gidecekse ben yabanci hoca isterim, artik yabanci siniri kalkiyor, oyle yerli oyuncuyla anlasacak, yerli topcunun derdini anlayacak, kaprisini cekecek adama ihtiyac yok.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Tolga

Evlerden irak..
Bilic gitsin muhabbeti su an icin cok erken, sezon bitince gorucez, surada 8 mac kaldi zaten.

Su an Sergen icin cok erken, Ertugrul Saglam ise 8-0'in mimari, ayrica futbol bilgisi olarak da zayif.

Ligin sonu gelsin, takim ne yapmis gorelim ona gore karar verilsin. Ayrica illa gidecekse ben yabanci hoca isterim, artik yabanci siniri kalkiyor, oyle yerli oyuncuyla anlasacak, yerli topcunun derdini anlayacak, kaprisini cekecek adama ihtiyac yok.
Zaten ben de şu aşamada gelmesini istemem de Sergen falan kaza bela gelirse o zaman geçmiş olsun.

Çevrimdışı f_madida

Zaten ben de şu aşamada gelmesini istemem de Sergen falan kaza bela gelirse o zaman geçmiş olsun.

En az 100-150 mac teknik direktor olarak ciksin, iyi bir tecrube kazansin sonra gelebilir. Futbol zekasi yuksek, ama her halukarda yanina saglam bir destek kadrosu gerekir, mesela bir Alman kondisyoner, iyi bir kaleci antrenoru vs...Bir de benim Sergen'den en buyuk cekincem, kafasina gore hareket etmesi, durduk yere, olmadik isler yapabilir sirf medyada yer almak icin...  Ancak ciddiyetli ve oturakli bir sekilde gelirde, bu takimla lige ambargo koyarim derse onu da yapabilecek zekaya sahip, bir de madem konusu cok tartisiliyor, Sergen bir winner, mantalitesi hep oyleydi hep oyle devam eder... Umarim kariyerini ciddiye alip tecrube kazanir ve bir iki sene sonra bize gelip Besiktas'a borcu olan sampiyonluklari yasatir..

Sergen'in bize en az 2-3 sampiyonluk borcu var zira, malum Istanbulspor'a gitmeyip Besiktas'ta kalsa o aradaki senelerin en az 2sinde biz sampiyon olmustuk...
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Nisan 2015, 02:10:18
  • Beşiktaş / Bodrum

O da aynı şekilde uzak olsun Bilic'ten de daha sistemsiz her şeyiyle kötü  :steamed:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

O da aynı şekilde uzak olsun Bilic'ten de daha sistemsiz her şeyiyle kötü  :steamed:
E.Sağlam bile gündeme gelmiyorsa Sergen'in falan hiç gündeme gelmemesi lazım o açıdan söyledim yoksa dediğim gibi bende gelmesine karşıyım :icool:

Çevrimdışı sallapati

Sahada takım olacak.Arsenal Highbury gibi stadyumda namağlup şampiyon oldu,şampiyonlar liginde finale çıktı  ancak Emirates'e geçtiğinden

beri başarısı yok.Porto Dragao stadı olmadan berbat stadında şampiyonlar ligi kupası kazandı.Bütün mesele sahaya çıkan futbolcular.

Arsenal

Porto

tespit doğru değil.. bu sene bizim bir iç sahamız yoktu.. highbury ile olimpiyat stadını ankarayı mı karşılaştırıyorsunuz?

ayrıca Porto 2004 de Şampiyonlar Ligini yeni stadında kazandı.. Yeni stadında finale kadar yükseldi... Finalde Gelsenkirchen deydi
[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2015, 02:26:09 sallapati ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Nisan 2015, 02:25:59
  • Beşiktaş / Bodrum
tespit doğru değil.. bu sene bizim bir iç sahamız yoktu.. highbury ile olimpiyat stadını ankarayı mı karşılaştırıyorsunuz?

Bunu nasıl böyle anladın @sallapati  :D

Bizle kıyaslamıyor genel bir tez atmış ortaya. Zaten bizle kıyaslamamış takımları kendi şartlarıyla kıyaslamış.

Bizle kıyaslarsak İnönü'deydik bizde 2 sene öncesine kadar ama 15 yılda 2 şampiyonluk vardı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

Bunu nasıl böyle anladın @sallapati  :D

Bizle kıyaslamıyor genel bir tez atmış ortaya. Zaten bizle kıyaslamamış takımları kendi şartlarıyla kıyaslamış.

Bizle kıyaslarsak İnönü'deydik bizde 2 sene öncesine kadar ama 15 yılda 2 şampiyonluk vardı.

Tezi yanlış.. Porto kupayı yeni stadındaki ilk sezonunda kazandı... BUna anti tez olarak bir sürü örnek veririm..

Bayen Münih Allianz arenadan önce ve sonrasına bakın... Schalkenin eski ve yeni stadındaki durumuna bakı.. tespit yanlış Çağrı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Nisan 2015, 02:28:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Luciano Spalletti

Walter Mazzarrı

Sezon sonu ikisinden birisi ile sözleşme imzalanmalı.

Mazzarri'den Allah korusun.

Splaetti süper olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

Bilicle Deplasman şampiyonuyuz.. VOdafone Arenada oynasak Bilicle 17 maçın en az 15ini kazanırız...

güzel günler yakın.. Bilic e destek

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Nisan 2015, 02:30:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Tezi yanlış.. Porto kupayı yeni stadındaki ilk sezonunda kazandı... BUna anti tez olarak bir sürü örnek veririm..

Bayen Münih Allianz arenadan önce ve sonrasına bakın... Schalkenin eski ve yeni stadındaki durumuna bakı.. tespit yanlış Çağrı

Yeni stad sadece maddi açıdan artı giriş sağlıyor. Takımın iyi değilse stad süper olsa ne olacak.

Porto stadtan önce de dev bir takımdı aksine yeni stad ile daha başarısızlar 90 lara göre. Ajax keza aynı şekilde.

Stad önemli ama takım çok daha önemli bence de.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Yönetimde ki bu kafa yapısı değişmeden ben başarı filan beklemiyorum.Teknik Direktör konusunda da ülkemizde yenilikçi,Beşiktaş'a seviye atlatabilecek bir Türk teknik adamın varlığını göremiyorum.Dile kolay bu sezon ile beraber 7 yıllık özlem ve bizim için normalleşen bir durum -Şampiyon olamamak-Bunu 2 hafta öncede;Y.D döneminde de söyledim.Beşiktaş'ın hedefi ne?Demagoji yapıp;"Beşiktaş'ın olduğu yerde hedef şampiyonluktur"demek zavallılık.Hani hangi branşta;nerede şampiyonluk?9 hafta kalmasına rağmen bir tutam ümit yok ise taraftar da biz daha neyi konuşuyoruz!
3 yıldır bu haftalarda yarıştan kopuyoruz.3 yıldır problem belli neşteri vuracak bir iş bilir yok.Senin kadron ne domestik nede uluslararası anlamda bir kazanan değil;hala bunu görememek akıl tutulması.3 yılda sadece bonservislere 40 milyondan fazla para harcanmış.Yetmemiş Tabatalara taş çıkaracak transfer hamleleri yapılmış(Hem iç,hem dış transferde)Milan LAB projesi ile yola çıkılıp;40 küsur sakatlık vererek Majör liglerde en çok sakatlık yaşayan kulüp haline gelinmiş.Zaten dipte olan amatör branşlar daha da dibe çakılmış.Borç iki katına çıkmış;soğuk hava deposu,iyi niyet anlaşmaları gibi projeler hayalde kalmış.Hasan Türkler alt liglere doğru koşmaya başlamış;bu süre zarfında altyapıdan 1 tane oyuncu A takıma monte edilememiş;hesaplar sorulamamış.Beşiktaş'ın hakkını yedirmem dediğin adamlar ile sarmaş dolaş olunmuş.Yazacak daha 50 tane şey var iken elde bir tek stat projesi kalmış o da 2016'yı ancak görecek gibi.Şimdi eğer bunu 1 ay önce niye söylemedin diyen olursa şimdiden söyleyeyim mesele de bu zaten.Diğer takımların dalga geçtiği gibi bu sene rekoru geliştirdik son 9 hafta kala hala şampiyonluk iddiasıyla gelebildik buralara.O yüzden Beşiktaş'ın bir spor aklı olmadığı sürece bir şirket gibi yönetilip kongre yapısı değişmediği sürece,kimse gelip şapkadan tavşan çıkartamayacak!Unutmadan Fikret Orman'ın yola çıktığı tüm dostları onu terketti(Bir kaçı hariç)ve bu takım 3 yılda 2 sportif direktör(Altınsay'ı da ekle) 3 teknik adam değiştirdi.(Bilic'in kendi isteği ile gideceğini düşünüyorum)3 yılda hentbol şampiyonlukları dışında takım sporlarında 1 tane kupa kazanamadık.(3 kupalı basketbol takımını bu yönetime dahil edemeyiz)Şimdi ortada bir emek var Y.D ile kıyaslamak gibi bir vicdansızlığı da yapmayacağım lakin;1-2 yılda senin Y.D'den ne farkın kalacak.Biri borçlanarak küçüldü;diğeri küçülerek...

Çevrimdışı sallapati

Yeni stad sadece maddi açıdan artı giriş sağlıyor. Takımın iyi değilse stad süper olsa ne olacak.

Porto stadtan önce de dev bir takımdı aksine yeni stad ile daha başarısızlar 90 lara göre. Ajax keza aynı şekilde.

Stad önemli ama takım çok daha önemli bence de.

tabiki tek başına stadla birşey olmaz.. ama bu seneki durumumuz bence başarıdır stadsız olarak... takımdan4-5 adam gönderilip kaleye ve defansa takviye yapılırsa gelecek sene sağlam takım oluruz...

Çevrimdışı sallapati

takımdan gönderilmesi gerekenler..

serdar kurtuluş.
mustafa pektemek.
cenk gönen
ramon motta

Çevrimdışı Efe

tabiki tek başına stadla birşey olmaz.. ama bu seneki durumumuz bence başarıdır stadsız olarak... takımdan4-5 adam gönderilip kaleye ve defansa takviye yapılırsa gelecek sene sağlam takım oluruz...

bu sezonu şampiyon bitirmek gerekiyordu gelecek sezonda çok bişey beklememek gerek parasal  açaıdan yeniden geriye düşüyoruz gelecek nakit para gelmeyecek o yüzden takviye işlerine çok bakmayın bu takım devam eder belki biliç gider 2-3 tanede vasatın üzeri oyuncu alabilirler parasal konular tekrar açılacak yönetim şampiyonlar liginden gelecek paraya bakıyordu oda olmadı yeniden sıkışık duruma girdik  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Sergen sivasın başına geçtiğinden beri bilicten 3 puan az kazanmış.
Bizim maçta nasıl şansa 1 puanı bile hak etmeden yendiğimizi hatırlatmaya gerek yok  :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sallapati

bu sezonu şampiyon bitirmek gerekiyordu gelecek sezonda çok bişey beklememek gerek parasal  açaıdan yeniden geriye düşüyoruz gelecek nakit para gelmeyecek o yüzden takviye işlerine çok bakmayın bu takım devam eder belki biliç gider 2-3 tanede vasatın üzeri oyuncu alabilirler parasal konular tekrar açılacak yönetim şampiyonlar liginden gelecek paraya bakıyordu oda olmadı yeniden sıkışık duruma girdik  :bandit:

2. olarak da şl ye gidebiliriz.. enseyi karartmayın.. FB hakemler ve şikeler olmasa bu kadar puan alamazdı.. Rizenin kalecisini izledin mi.. adam hersene fbye 2 maç satıyor...

bizim maçlarda kaleciler panter mübarek.. takımlar ölümüne oynuyor..