Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3963389 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Sowum ailesi Türkiye yi terk etmis dun gece de Ba da kalmis diyorlar.sezon sonu sow da ayrilacakmis
Sezon sonu fener bütün yabancıları gönderecek zaten yerine gelen paralar ile transfer yapacaklar.

Çevrimiçi Samet Ç

Transfer sezonu için sıkıntı yaratacak bu durum. Yabancılar çok etkilenmiş anlaşıldığı kadarı ile. Bu iş hangi geri zekalının elinden çıktı ise tüm takımların
transfer görüşmelerini kötü etkileyecek. Ayrıca Ba bütün gece sow la konuştu deniyor. En kritik dönemde algısı iyice dağılacak Demba Ba'nın.
Hiç sorma Ba'nın konsantrasyonunu bozuyor bu Sow ona sinir oluyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Şu yabancıların hepsi ülkeyi sezon oynanırken terk etse de kurtulsak şu Fener'den.

Çevrimdışı panic13

Beşiktaş'ın hocası olarak ismail kartal veya hamza hamzaoğlu bize bu sene neler katardı? Bunu düşündükçe bile bilic'in başarısı ortaya çıkıyor ama biraz beyin jimnastiğine ihtiyacımız var. Evet bilic avrupada uygulattığı sistemi ligimizde uygulatamıyor. Bunun içinde bir sportif direktör gerekiyordu o zamanda  şuan başka şeyleri konuşuyor olabilirdik.

Ben de seninle aynı fikirdeyim, Önder Özen gibi uyumlu ve uzun vadeli düşünen değil de (bu onun kötü olduğu anlamına gelmiyor, tarzı farklı) Uli Houness gibi gerektiğinde doğrudan müdahele edebilecek 5 okka yüreği olan bi direktör olsa idi durum çok değişik olabilirdi.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı GÖRKEM

Senin yazdıkların benim yazdıklarıma karşı iyi bir örnek oldu. 100 metreyi 11 saniyede koşan bir sprinter "ben bundan sonraki ilk yarışımda dünya rekoru bekliyorum" derse kendini kandırmış olur. Dünya rekoru 9.70 civarı. Stadsız, parasız, kadrosuz ve kulissiz Türkiye'de şampiyon olmazsın. O-LA-MAZ-SIN. GS 2006 yılında TD siz şampiyon oldu, bu yıl şampiyon olursa FB TD siz şampiyon olacak.

Parasiz tabiki hic bir Kulüp Sampiyon olamaz ama Fenerbahce ve özellikle Galatasaray'in maddi Durumu bizden bu kadar cok mu iyi? Yaklasik 15 senedir heryerde G.Saray'in borctan battigini ve parasi kalmadigini duyuyorum ama sonucta Kadrolari belki 1-2 sezon haricinde hep bizden iyi.

Bu Sezon olamazsak son 20 Yilda biz sadece 2 Defa Sampiyon olmus olacagiz. Galatasaray bu zaman icinde 9 defa Sampiyon oldu Fenerbahce ise 8.

Aradaki fark bu kadar büyük mü? Bizden bu kadar cok mu paralari var, özellikle Galatasaray'in?

Demek istiyorum ki dogru görevi dogru insanlara yaptirirsak biz de daha basarili oluruz. Bir kere sportif isleri profesyonel ekiplere birakacaksin. Yönetim olarak Transferlere karismayacaksin. Profesyonelce hareket etmedikten sonra tabi ki bir yere varamazsin.

Renkliler cok mu Profesyonel? Degil ama özellikle Fenerbahce maddi yönden daha kuvvetli olduguicin bizim kadar etkilenmiyor. Galatasaray ise en azindan genel olarak en profesyonel calisan Kulüp oldugu icin basarili oldu.

bizde ikisi de yoktu ve hala yok.

Çevrimdışı GÖRKEM

Senin yazdıkların benim yazdıklarıma karşı iyi bir örnek oldu. 100 metreyi 11 saniyede koşan bir sprinter "ben bundan sonraki ilk yarışımda dünya rekoru bekliyorum" derse kendini kandırmış olur. Dünya rekoru 9.70 civarı. Stadsız, parasız, kadrosuz ve kulissiz Türkiye'de şampiyon olmazsın. O-LA-MAZ-SIN. GS 2006 yılında TD siz şampiyon oldu, bu yıl şampiyon olursa FB TD siz şampiyon olacak.

Parasiz tabiki hic bir Kulüp Sampiyon olamaz ama Fenerbahce ve özellikle Galatasaray'in maddi Durumu bizden bu kadar cok mu iyi? Yaklasik 15 senedir heryerde G.Saray'in borctan battigini ve parasi kalmadigini duyuyorum ama sonucta Kadrolari belki 1-2 sezon haricinde hep bizden iyi.

Bu Sezon olamazsak son 20 Yilda biz sadece 2 Defa Sampiyon olmus olacagiz. Galatasaray bu zaman icinde 9 defa Sampiyon oldu Fenerbahce ise 8.

Aradaki fark bu kadar büyük mü? Bizden bu kadar cok mu paralari var, özellikle Galatasaray'in?

Demek istiyorum ki dogru görevi dogru insanlara yaptirirsak biz de daha basarili oluruz. Bir kere sportif isleri profesyonel ekiplere birakacaksin. Yönetim olarak Transferlere karismayacaksin. Profesyonelce hareket etmedikten sonra tabi ki bir yere varamazsin.

Renkliler cok mu Profesyonel? Degil ama özellikle Fenerbahce maddi yönden daha kuvvetli olduguicin bizim kadar etkilenmiyor. Galatasaray ise en azindan genel olarak en profesyonel calisan Kulüp oldugu icin basarili oldu.

Çevrimdışı f_madida

gs ve fbnin bizden daha profesyonel yonetildigi gibi bir ima var... sasirdim acikcasi, o iki klubun profesyonelligin p'siyle alakasi yok.. tranfserlerden tut, td degisimlerine, odenmeyen maaslardan, urun satislarina kadar rezalet bir yonetim sergiliyorlar. birisi zaten iflas etmek uzere oburu tek bir adamin kefyi kararlarina ve ihtiraslarina mahkum olmus. besiktas cok buyuk bir travmayi geride birakti, acikcasi hayatta kalip kalamayacagi dahi belli degildi, cogu kisi ikinci lige dusecek gozuyle bakiyordu- burada 3 sene oncesinden bahsediyorum, o gunlerden takimi alip getirip avrupada hedeflere oynatacak turkiyede sampiyonlugu alacak sekilde organize etmek, bunu stadsiz oynarken yapmak, yarim milyar tl'lik sponsorluk bulmak bunlar kolay isler degil..besiktas su anda ufak bir mucizeyi yasiyor, bakmayin siz formayi koysak sampiyon oluruz dendigine, sozde soylemek kolay o isi yapmak zor. bugun rakipleriniz tek senede 190 milyon tl zarar verirken bizim klup esas faaliyetinden son 10 yilda belkide ilk kez pozitif butce cikartti.. neyse uzatmayalim ama besiktas yonetim anlayisi olarak rakiplerinden ileride. tabi halen eksikleri var ama iyi yonde gidiyorlar..

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı GÖRKEM

gs ve fbnin bizden daha profesyonel yonetildigi gibi bir ima var... sasirdim acikcasi, o iki klubun profesyonelligin p'siyle alakasi yok.. tranfserlerden tut, td degisimlerine, odenmeyen maaslardan, urun satislarina kadar rezalet bir yonetim sergiliyorlar. birisi zaten iflas etmek uzere oburu tek bir adamin kefyi kararlarina ve ihtiraslarina mahkum olmus. besiktas cok buyuk bir travmayi geride birakti, acikcasi hayatta kalip kalamayacagi dahi belli degildi, cogu kisi ikinci lige dusecek gozuyle bakiyordu- burada 3 sene oncesinden bahsediyorum, o gunlerden takimi alip getirip avrupada hedeflere oynatacak turkiyede sampiyonlugu alacak sekilde organize etmek, bunu stadsiz oynarken yapmak, yarim milyar tl'lik sponsorluk bulmak bunlar kolay isler degil..besiktas su anda ufak bir mucizeyi yasiyor, bakmayin siz formayi koysak sampiyon oluruz dendigine, sozde soylemek kolay o isi yapmak zor. bugun rakipleriniz tek senede 190 milyon tl zarar verirken bizim klup esas faaliyetinden son 10 yilda belkide ilk kez pozitif butce cikartti.. neyse uzatmayalim ama besiktas yonetim anlayisi olarak rakiplerinden ileride. tabi halen eksikleri var ama iyi yonde gidiyorlar..

öyleyse son 20 yildaki basarisizligi neye bagliyorsun? bu Kulübü dedigin o durumlara getirenler kimdi?

Yönetim demi.  :tabe:

[ Son Düzenleme: 06 Nisan 2015, 15:31:47 GÖRKEM ]

Çevrimdışı f_madida

öyleyse son 20 yildaki basarisizligi neye bagliyorsun? bu Kulübü dedigin o durumlara getirenler kimdi?

en buyuk sorumlu yd yonetimi, rakiplerinden biri mali sikintilar yasarken yonettigi 8 senede en az 3 kere sampiyon olmamiz gerekirdi ama surekli olarak td degisikligi, sacma transferler gunu birlik kararlar ve yaptigi hatalardan ders almayan bir tavirla zar zor 1 sampiyonluk alabildik, harcanan milyonlarca lira, alinan borclar ve fulyadan edilen zarar da cabasi..

ondan onceki donemler icin bilgili'ye pek birsey soyleyemem zaten 2.5 sene kaldi, bunlarin birinde efsanevi bir kadro ve sampiyonluk var...onun oncesinde de onursal baskanin donemi var ki, bir iki ufak hata disinda mukemmele yakindi..hatta son 20 degil 25 seneye bakarsak, bu donem de dahil 5 sampiyonluk var, son macta kacan sampiyonlugu da dun gibi hatirliyorum.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı GÖRKEM

en buyuk sorumlu yd yonetimi, rakiplerinden biri mali sikintilar yasarken yonettigi 8 senede en az 3 kere sampiyon olmamiz gerekirdi ama surekli olarak td degisikligi, sacma transferler gunu birlik kararlar ve yaptigi hatalardan ders almayan bir tavirla zar zor 1 sampiyonluk alabildik, harcanan milyonlarca lira, alinan borclar ve fulyadan edilen zarar da cabasi..

ondan onceki donemler icin bilgili'ye pek birsey soyleyemem zaten 2.5 sene kaldi, bunlarin birinde efsanevi bir kadro ve sampiyonluk var...onun oncesinde de onursal baskanin donemi var ki, bir iki ufak hata disinda mukemmele yakindi..hatta son 20 degil 25 seneye bakarsak, bu donem de dahil 5 sampiyonluk var, son macta kacan sampiyonlugu da dun gibi hatirliyorum.

iste bende kötü yönetildik diyorum. Sadece Demirören degil Bilgili icin de gecerli bu. iyi bir baskan olmadigini ben o zaman bile görüyordum ama neyse oraya girmeyelim simdi.

ayni sekilde olmasa da hala iyi yönetilmiyoruz. beni sportif direktör etsinler yetkiyi bana versinler ve isime karismasinlar 10 senede en az 5 defa Sampiyon oluruz bu durumdaki Fener ve G.Saray varken.

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Kemal

Ligler 1 hafta ertelendi.

sakatları iyileşsin açarlar. 1 haftada sanki bütün kötülükler iyiliklere dönüşücek. Süresiz tatil edin seneye açın göreyim.

Çevrimdışı ALI RIZA

sakatları iyileşsin açarlar. 1 haftada sanki bütün kötülükler iyiliklere dönüşücek. Süresiz tatil edin seneye açın göreyim.
Şampiyon belli oldu 2. 3 belirleyecekler...! BJK yönetim sessizliğini anlamıyorum...! Senin takımın 50 bin km yaparken yorgunken avrupada maçlara çıkarken 3 kulvarda oynarken lig fikstiründe yer yok diyen TFF sessiz kalman cabası..! Bu olayı 7 sakat oyuncusu hafta içi maçı ve Hafta sonu ciddi rakiple Bursa maçı oynayacak ve ligdeki kaderi belli olacak maç için yapılan fener komplosu olmadığını nerden biliyorlar...! Ayrıca derbi yaşananları unutturma cabasından da söz ettirmiyoruz TFF karar vermedi..!
Hakem olaylarıyla yırtınan fener bu olayda bu kadar sessiz kabugunda durması başkanları çıkıp konuşmaması sürekli başkanları övmeleri kendileri suçsuz oyuncularının haklı küfürlerini desteklemeleri cabası...!

BJK Yönetimi TFF Derbi sonucu açıklaması için baskı yapmalı...!

Çevrimdışı Kemal

Şampiyon belli oldu 2. 3 belirleyecekler...! BJK yönetim sessizliğini anlamıyorum...! Senin takımın 50 bin km yaparken yorgunken avrupada maçlara çıkarken 3 kulvarda oynarken lig fikstiründe yer yok diyen TFF sessiz kalman cabası..! Bu olayı 7 sakat oyuncusu hafta içi maçı ve Hafta sonu ciddi rakiple Bursa maçı oynayacak ve ligdeki kaderi belli olacak maç için yapılan fener komplosu olmadığını nerden biliyorlar...! Ayrıca derbi yaşananları unutturma cabasından da söz ettirmiyoruz TFF karar vermedi..!
Hakem olaylarıyla yırtınan fener bu olayda bu kadar sessiz kabugunda durması başkanları çıkıp konuşmaması sürekli başkanları övmeleri kendileri suçsuz oyuncularının haklı küfürlerini desteklemeleri cabası...!

BJK Yönetimi TFF Derbi sonucu açıklaması için baskı yapmalı...!

aynen öyle, ben olacağı söyliyeyim burda olursak tozlu raflardan alıntı yaparsınız, bu sene fb olacak şampiyon 4. yıldızı takacaklar seneye elmanın diğer yarısı gs yapılacak oda takacak 4. yıldızını, diğer senede bize fazla ortalık bulandırma statda yapıldı şampiyonluğu 2 sene üst üste şampiyonluğu verip 3. yıldızı taktıracaklar. Arada bu işlerden kimler çöpleniyorsa ekmeğini yiyecek, bizde burda boş beleş muhabbetler yapacaz.

Çevrimdışı Tolga

Liglerin 1 hafta ertelenmesiyle mi bütün sorunlar çözülecek geçsinler o hikayeyi.

Birileri her zaman ki gibi yine şampiyonu belirlediler yazık valla biz de bu tiyatroyu her sene izliyoruz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

şampiyonluk başka bahara bu üretkenlikle benim pek umudum yok kimse kusura bakmasın
stadyum yapıyoruzzzzz biz yeaaaaat tabiiii  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Alper1903

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Nisan 2015, 22:14:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bielse Marsilya ile kopuyor ligde. 3. bitirecek gibi.

Düşünmemiz lazım kuvvetle.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ofcbjk

3. lük hayal değil artık.
Hersene olduğu gibi bu senede aynı.

Çevrimdışı TØLGA

sen düşünürsünde bizdeki vizyon düşünürmü
ayrıca o adamın felsefesini bizim yöneticiler kaldıramaz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Nisan 2015, 22:18:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
sen düşünürsünde bizdeki vizyon düşünürmü
ayrıca o adamın felsefesini bizim yöneticiler kaldıramaz

2016'da seçim var.

Doğru tercih yapmazlarsa kendileri bilir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

2016'da seçim var.

Doğru tercih yapmazlarsa kendileri bilir.
kim gelecek karşısına yıldırım demirörenin arkasını kollarken bunlar?
hoş belli olmaz tff seçimleride var çorapören mazallah diyim
tek çare HASAN ARAT
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Seçim falan hiç farketmez nasılsa stat yapılmıyor mu yine kazanırlar hiç tasalanmayın.

Y.D 8 sene bu kulüpte nasıl başkanlık yaptı bu yönetim yapar hiç meraklanmayın.

Gs camiasına bu konuda imreniyorum başarılı olmayan yönetimi hemen indiriyorlar biz de illa istikrar sağlanacak.

Olmuyorsa birşeyleri zorlamanın bir manası yok kimse kusura bakmasın.

Bu camiada kimse kimseden hesap soramıyor gördüğümüz gibi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Bizim yönetim ona maaşını veremez bence
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

De Marke ‏@demarkesports  9 sn.9 saniye önce
Slaven Bilic: "İyi bir rakibe karşı 2 puan bıraktık. Beraberlik adil bir sonuçtu."

Tövbe estağfurullah  :s20: :s20: :s20:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba