Senin yazdıkların benim yazdıklarıma karşı iyi bir örnek oldu. 100 metreyi 11 saniyede koşan bir sprinter "ben bundan sonraki ilk yarışımda dünya rekoru bekliyorum" derse kendini kandırmış olur. Dünya rekoru 9.70 civarı. Stadsız, parasız, kadrosuz ve kulissiz Türkiye'de şampiyon olmazsın. O-LA-MAZ-SIN. GS 2006 yılında TD siz şampiyon oldu, bu yıl şampiyon olursa FB TD siz şampiyon olacak.
Parasiz tabiki hic bir Kulüp Sampiyon olamaz ama Fenerbahce ve özellikle Galatasaray'in maddi Durumu bizden bu kadar cok mu iyi? Yaklasik 15 senedir heryerde G.Saray'in borctan battigini ve parasi kalmadigini duyuyorum ama sonucta Kadrolari belki 1-2 sezon haricinde hep bizden iyi.
Bu Sezon olamazsak son 20 Yilda biz sadece 2 Defa Sampiyon olmus olacagiz. Galatasaray bu zaman icinde 9 defa Sampiyon oldu Fenerbahce ise 8.
Aradaki fark bu kadar büyük mü? Bizden bu kadar cok mu paralari var, özellikle Galatasaray'in?
Demek istiyorum ki dogru görevi dogru insanlara yaptirirsak biz de daha basarili oluruz. Bir kere sportif isleri profesyonel ekiplere birakacaksin. Yönetim olarak Transferlere karismayacaksin. Profesyonelce hareket etmedikten sonra tabi ki bir yere varamazsin.
Renkliler cok mu Profesyonel? Degil ama özellikle Fenerbahce maddi yönden daha kuvvetli olduguicin bizim kadar etkilenmiyor. Galatasaray ise en azindan genel olarak en profesyonel calisan Kulüp oldugu icin basarili oldu.
bizde ikisi de yoktu ve hala yok.