Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3963284 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Arkadaslar bizdeki bu yönetim vizyonu varken öyle luce yada bielsa hayalleri filan kurmayin bilic giderse yerine gelecek adam Şenol Güneş tir. Anç de bayıla bayıla ister zaten...
bi de şunu soylemek istiyorum hic kimseyi körü körüne savunmayin bu kadar bilici savunan sevgili arkadaslarimiz da bugunden itibaren bu fikirlerini degistireceklerdir ufak ufak
ve kimseye yüz vermeyin sonu boyle oluyor iste... ornek: bilic, ba, olcay, yönetim... vs
kime ne kadar yüz verdiysek tepemize pislediler... 
ve bizim profesyonellere ihtiyacimiz var keşke Önder özen tekrar gelebilse o zaman tekrar umutlanirim işte, bu sezon icin olmasa da onumuzdeki sezon için
yoksa biz burda seneye de parmaklarimizi yormaktan başka bir şey yapmayiz burada...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Samet Ç

ben sankilim bir sözünü hatırlıyorum onun ben sadece lucenin yardımçısı olurum diye çok seviyordu sergeni lucescu sıkıntı olmaz
aynen öyle bir sözünü ben de hatırlıyorum gibi eğer Lucescu gelirse yardımcısı Sergen olmalı Sportif Direktörü Zago. Ama imkansız bu yazdıklarım neyse unutalım.

Çevrimdışı Tolga

Bu bence basari eksikliginden kaynaklaniyor
O da var tabi.

Quaresma'da da yaptık aynısını sonunda adam kulüpte kimseyi sallamamaya başladı.

Biz camia olarak yıldızları ne gerektiği gibi seviyoruz-bağrımıza basıyoruz ne de iyi yönetebiliyoruz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

aynen öyle bir sözünü ben de hatırlıyorum gibi eğer Lucescu gelirse yardımcısı Sergen olmalı Sportif Direktörü Zago. Ama imkansız bu yazdıklarım neyse unutalım.
yani tabi biz hayallerde uçarız gene  :by2:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

yani tabi biz hayallerde uçarız gene  :by2:
Şu hayal ettiklerim bir gerçek olsa var ya ah ulan ah nerede   :by2:

Çevrimiçi blackeagle35

Bielsa olmaz ne bize ne de Türkiye'de başka bir takıma ..Zaten gelmez de..Şenol Güneş falan gelirse zaten diyecek bir şey yok..

Çevrimdışı mellfred

yazıklar olsun. bu takımda şampiyonluk kovalayan bir ruh yok

Çevrimdışı ozan062

yonetim avrupada kupa diyor biz senolla sergenle denizliyle ugrasıyoruz
uymuyor hiçbirsekilde bunlar birbirine
yonetimi uyarmak lazım Türk hocaya gerek yok...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

yonetim avrupada kupa diyor biz senolla sergenle denizliyle ugrasıyoruz
uymuyor hiçbirsekilde bunlar birbirine
yonetimi uyarmak lazım Türk hocaya gerek yok...
Evet bir de o var ve biz bunu Şenol ile yapacağız değil mi ? Adama gülerler hatta kahkaha atarlar Avrupa'da hedefin varsa Luceyi Bielsa'yı getirirsin Şenol'u Sergen'i değil.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Nisan 2015, 23:18:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Seçim falan hiç farketmez nasılsa stat yapılmıyor mu yine kazanırlar hiç tasalanmayın.

Y.D 8 sene bu kulüpte nasıl başkanlık yaptı bu yönetim yapar hiç meraklanmayın.

Gs camiasına bu konuda imreniyorum başarılı olmayan yönetimi hemen indiriyorlar biz de illa istikrar sağlanacak.

Olmuyorsa birşeyleri zorlamanın bir manası yok kimse kusura bakmasın.

Bu camiada kimse kimseden hesap soramıyor gördüğümüz gibi.

O kişilerden çok kongre yapısı ve üyeler ile ilgili malesef.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı halvetifarazi

Sevgili beşiktaşlı kardeşlerim ve abilerim çok uzatmaya gerek yok.

Beşiktaş futbol takımı Fikret Orman ve yönetimi olduğu sürece ASLA şampiyon olamaz. Boşuna umut ve heves beslemeyin.

Çevrimdışı Tolga

O kişilerden çok kongre yapısı ve üyeler ile ilgili malesef.
O yüzden Gs örneğini verdim zaten.

Onlarda uzun dönem başkanlık yapan son dönemde tek kişi Özhan Canaydın'dı onun haricinde kim sportif anlamda başarısız olmuşsa onu başkanlıktan indirmişlerdir.

Biz de böyle birşey yok yani iç hesaplaşma yok.

Kim başkan oluyorsa en az 6-7 sene başarısız olsa da kalacakmış gibi geliyor.

Büyük kulüplerin başarılı olmak gibi bir misyonu vardır bu olmadıktan sonra gerisini kimse önemsemez ama bizim kongre yapımız sadece kendini düşünsün.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı atalay

Bugün ki konumumuzun en önemli sebebi de en az Y.D kadar taraftardır.Bugün bile 90.dakika da takımı itmek yerine marş söyleyen bir güruh.Şimdi konu başlığında "2014-2015 sezonu Beşiktaş JK Futbol takımı"yazısını görüyorum;lakin biz bir spor kulübüyüz.Üstelik herhalde dünyada en fazla branşta faaliyet  veren kulüplerin başında geliyoruz.Mesela daha 2 gün önce E-Spor takımı(hiç anlamam)şampiyon oldu.
Şimdi büyük bir borç var;belli ki ortada bir çaba da var.Fakat Y.D enkazına göz yuman;taraftar,yönetim kurulu,kongre üyeleri ve o enkazı toparlayamamış bir Fikret Orman yönetimi var.Önemli bir stat projesi ve başarılı sponsorlukları tebrik etsek de biz bu 3 yıllık sürede ne kazandık.Amaç kısa vade başarı değilse gelecek için ne gibi bir proje ortaya koyduk-Futboldan briç takımına kadar-3 kupalı basketbol takımını dağıttık;voleybolda önce erkek sonra kadın takımı küme düştü.Anlıyorum basketbolda Efes,FB,GS ile voleybolda Arkas,FB,GS,HALK,voleybolda kadınlarda Eczacı,FB,GS,Vakıfbank ile yarışacak bütçelere sahip değiliz lakin bu durum da kabul edilemez.Daha kötüsü de bunu talep eden taraftar hala "aldırma kartal türküleri" söylüyor.Açık söylüyorum parke ekol Hentbol takımı bile GS yada FB'nin katılımı ile ligi şampiyon bitiremez.Örnek:Tekerlekli sandalye basketbol takımı.Hayır,sporcu yetiştirme gibi bir misyonumuz olsa o da yok.3 yıllık mevcut yönetimde amatör branşlar bütçe kısıtlaması ile giderek daha da zayıflıyor.Peki,biz elimizde ki bütçeyi ne kadar doğru kullanıyoruz?
Bir Beşiktaş'lı olarak üzülüyorum.GS'nin aşağıya çektiği Ünal Aysal futbol takımı ile 2 lig şampiyonluğu,1 süper kupa,1 ŞL çeyrek final,1 kez gruptan çıkma.Basketbol takımı ile top 8,bir lig şampiyonluğu 2 final(birinde son maça çıkmadılar)Bayanlar da 1 şampiyonluk bir Euroleague şampiyonluğu,Türkiye kupaları.Amatör branşlarda su topu,tekerlekli basketbol vb.avrupa şampiyonlukları.Ee biz?FB'yi zaten konuşmaya gerek yok.Bunlar ŞL'ne katılacak yine totoyu kurtaracak;biz büyük oynamaz isek yatırımı yapıp,karşılığını almaz isek nasıl kupalar kazanacağız?

Çevrimdışı GÖRKEM

Sorunlarimizin cevaplari burda:

Bizi yarista tutan tek sey Takimin mental olarak basariya sartlanmasidir. Biz örnegin Balikesiri yenseydik Sivasi kesin yenemezdik. Sanstan ziyade yaristan kopmama istegi bize kazandirdi o maci. Yanliz bu istegin de her zaman sinirlari vardir ve Takim su an o sinira cok yaklasmis gibi gözüküyor. Bir yere kadar savasirsin ama bu asiri yipranma sonunda seni cökertir. Mücadelenin BU DERECEDE ön planda oldugu bir Takimla bu kadar uzun bir Yarisi sonuna kadar zor götürürsün. Cok atletik bir Kadro Yapisi olsa belli bir süre böyle oynarsin. Fakat Kadromuzun Oyuncu yapisi bu kadar efor sarfedebilecek sekilde de degil. Oyunumuz bunlara dayali olmasina ragmen atletik ve fiziki acidan cok güclü bir Kadromuz yok.

Takim savunmasini yardimlasarak mücadele ederek iyi yapabiliyoruz, ama bunun icin cok fazla Enerji harcamak zorunda kaliyoruz ve öne gidecek halimiz kalmiyor. Artik birakin öne gitmeyi, belli bir yerden sonra geriye dönmekte bile zorluk cekiyoruz. Bir de teknik zaaflardan dolayi top cevirmekte zorlaninca is tamamen sansa ve Rakibin beceriksizligine kaliyor aynen Sivasta oldugu gibi. Böyle olmamasi icin yapacak bir tek sey vardi oda Kadro kalitesini yükseltmekti. Rotasyona cok cok ihtiyaci olan bir Takim oldugumuz icin bunu üstüne basarak söylüyorum. Daha kaliteli ve özellikle daha genis bir Kadromuz olsaydi bircok sorunu cözmus olur ve IKI Kupayi da kazanabilecek durumda olabilirdik. Ama ne yazikki o Tren kacti.

Üst Düzey Takimlar savunmayi kendini fazla yormadan yapabiliyor. Bunun en önemli sebebi daha tecrübeli olmalari ve nerde duracaklarini daha iyi bilmeleri. Dolayisiyla ikili mücadelelere daha kolay giriyorlar, ve devaminda Top cevirerek zaman gecirebiliyorlar. Bizde bunlardan hicbiri yok. Bizi ayakta tutan unsur Takim savunmasinda iyi bir anlasma saglanmis olmasi ve oyuncularin basari adina yaptiklari fedakarlik. Sezonda kirilma noktasina geldik. Artik her Macin final niteliginde oldugu bir zaman dilimine girdik. Mücadeleci Takimlar kisa dönemlerde genelde daha avantajli olurlar, ama görünen su ki bu bizim icin maalesef gecerli olmayacak.

Cok yorucu bir Oyun oynuyoruz Takim olarak. Liverpoola karsi cikardigimiz oyunu bu sezon tekrarlamak zor olacak cünkü Takim her Macla daha cok yipraniyor. Umarimki söylediklerimde yanlis vardir. Ancak maalesef bunu hic sanmiyorum.

Çevrimdışı ALI RIZA

Sivok Cechi ikna eder mi?
Cek te kaleci mi yav..! Onun devri bitti hala ondan medet ummayın...!
kurtuva yediği golü gördün mü mal gibi gol yedi  :kop: :kop: Onu bizi kaleci yeseydi Öldürmüştük helvasını yemiştik  :sevinc :sevinc

Çevrimdışı atalay

Önder Özen diyor ki:"Bilic ve yardımcıları antrenman planlamasından anlamıyor"
20 dakikadır konuşmasını meali bu.Zemin,doktor,oyuncunun özel hayatı hikaye.(Kas sakatlıklarında Dünyanın 1.takımıyız)

Çevrimdışı Tolga

Önder Özen diyor ki:"Bilic ve yardımcıları antrenman planlamasından anlamıyor"
20 dakikadır konuşmasını meali bu.Zemin,doktor,oyuncunun özel hayatı hikaye.(Kas sakatlıklarında Dünyanın 1.takımıyız)
Bu yüzden anlaşamadılar ya zaten Bilic ile Ö.Özen.

Çevrimdışı atalay

Bu yüzden anlaşamadılar ya zaten Bilic ile Ö.Özen.
Benim gördüğüm Fikret Orman bu saatten sonra Bilic ile 3 yıllık sözleşmeyi çakar.İyi adam/çocuk ne de olsa.

Çevrimdışı Tolga

Benim gördüğüm Fikret Orman bu saatten sonra Bilic ile 3 yıllık sözleşmeyi çakar.İyi adam/çocuk ne de olsa.
Az önce aynısını ben de söyledim transfer bölümünde kalmasını bekliyorum Bilic'in :)

Çevrimdışı atalay

Biz her branşta gelir kalemlerini yükseltecek hamleler yapamaz isek,önemli sponsorluklar ile iş birliğini devam ettiremez isek,hiçbir branş en az 5-6 yıl toparlanamaz.Bir kere ne risk alıyoruz;ne de elimizdeki bütçeyi doğru kullanıyoruz.Lafta çok iyiyiz ama Jose Sambade dünyanın en iyi 2 kaleci antrenöründen biri yetiştirdiği kaleciler Tolga ve Cenk +vaad edildiği gibi kaleci antrenörü filan yetiştirmiyor.Scout ekibi çok iyi ama bulduklarının en iyisi Franco.(3 yılda)Yiğiter Uluğ mükemmel lakin;transferler Bajramovic kıvamında.Ne anlamı kaldı bunların.Voleybol da zaten amaç ne :bilinmiyor!Geleceğe dair bir plan yok.Ne olacak da biz bu b.ktan çıkacağız biri söylesin lütfen?Bunun tek yolu elinde ki bütçeyi planlayacak bir spor aklı o da bizim camia da yok.Olanı da sindirip;kaçırmak gibi büyük bir başarımız var.

Çevrimdışı mellfred

bilic' olmayacak gibi. iyi bir takıma karşı beraberlik aldık diye açıklamayı samet aybaba yapsa valla kovarlar. bilic iyi niyetli bir loserdan fazlası değil. kazanmak için elinden geleni yapacak bir karakter değil.munis bir tip her şeyden önce. bize morinho gibi "galibiyete gidecek her yola varım" tipler lazım başarı ideali değil; en iyisini isteyenle gelir 
[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2015, 00:45:43 mellfred ]

Çevrimdışı sallapati

Bilic e tam destek vermeliyiz... Statsız iyi noktalara geldik

Çevrimdışı GÖRKEM

Bilic'i kesinlikle göndermek zorundayiz.

Ne kadar erken göndersek o kadar iyidir. en iyisi bu aksam gitmesi olurdu ama bizim Yönetim muhtemelen seneye de Bilic ile devam edecektir ne yazik ki.

Bize hücüm organizasyonlarini, set oyununu Takima iyi ögretebilecek bir Teknik Direktör lazim. Topa sahip olan bol pas yapan ofansif bir anlayisa ihtiyacimiz var.

Bunun icin Takima bir kac tane Takviye yapmak zorundayiz. Orta Sahanin göbegine en az 2 iyi Transfer lazim. Bir sag bek, 2 Stoper (Prödl degil), bir sol bek, bir sol acik alirsak bu düzene girmenin Temelini atabiliriz.

Bu sartlarla Teknik Direktör arayisina ciktigimiz zaman, su an en mantikli Tercihin Senol Günes oldugunu görüyoruz.

Bence gelsin. Cok iyi bir Teknik Direktör getiremeyecegimize göre en mantiklisi olur.