Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3964473 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Attila

Biz Gs ve Fb ile oynadigimiz 7 mactan sadece 1 puan cikaralim, sonra da Anadolu takimlarinin onlardan puanlar almasini bekleyelim. Yok oyle bir dunya. Adama sorarlar; madem Anadolu takimlarimdan bu dusuk butceleriyle FB ve GS'den puanlar almalarini bekliyorsun, nasil 7 macta sadece 1 puan cikartabildin?

Yenmeyi falan gectim 2-3 beraberlik alabilseydik hem adamlarin puanlari ve motivasyonu daha dusuk, hem de bizimki daha yuksek olacakti.
Senol Gunes

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"Antrenmana tedavisi devam eden Tolga Zengin ile bireysel çalışan Alexander Milosevic ve Daniel Opare katılmadı. Veli Kavlak ise takımla birlikte çalıştı."

Başka eksiğimiz yok çok şükür :super:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

"Antrenmana tedavisi devam eden Tolga Zengin ile bireysel çalışan Alexander Milosevic ve Daniel Opare katılmadı. Veli Kavlak ise takımla birlikte çalıştı."

Başka eksiğimiz yok çok şükür :super:

Veli zaten cezalıydı  :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Veli zaten cezalıydı  :D
Resmi site sakatlıktan döndüğü için ayrıca belirtmiş Veli'yi ama farketmeden yarın olmayacak oyuncuları yazmış oldu :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

FB'nin kupa ve lig maçlarının ertelenmesini anlamak mümkün değil.Bu süre zarfında ligler iptal edilse anlarım;hatta olması gerekenin bu olduğunu düşünüyorum.Lakin;sadece FB'ye böyle bir nevi ayrıcalık tanımak yalnızca benim canım ülkemin spor organizasyonunda olur.Fakat bunun en büyük sorumlusu biziz.Ne yazmıştım;2008-2009 sezonundan beri en önemli maçımız FB derbisiydi.Kazanacaktık;lider kalacaktık ve Gs derbisinde beraberlik ile şampiyonluk turu atlayacaktık.Şimdi ne oldu 7 puan takacağımız takım dün 50 golde atsa zerre baş ağrısı olmayacakken şimdi şampiyonluğun favorisi durumuna geçti.Artık nasıl 5 atarlar,4 mü olmuş!diye her hafta şaşırıp durmayın.

Çevrimdışı Togay_1981

Biz Gs ve Fb ile oynadigimiz 7 mactan sadece 1 puan cikaralim, sonra da Anadolu takimlarinin onlardan puanlar almasini bekleyelim. Yok oyle bir dunya. Adama sorarlar; madem Anadolu takimlarimdan bu dusuk butceleriyle FB ve GS'den puanlar almalarini bekliyorsun, nasil 7 macta sadece 1 puan cikartabildin?

Yenmeyi falan gectim 2-3 beraberlik alabilseydik hem adamlarin puanlari ve motivasyonu daha dusuk, hem de bizimki daha yuksek olacakti.

Aynen böyle :) Kendimiz ne içerde ne dışarda beceremiyoruz ama el şeyine güvenimiz tam :D

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaslar bu oyunlar bozulmak icindir ve biz bu oyunu bozacagiz takima guvenelim yeter son 9 mac 27 puan.. olaya birde boyle bakalim.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Şurda Fenerbahce yerine Beşiktaş olsa bu karaktersiz Bursasporlular 7/24 ağlardı.Bir tanesinin sesini duydunuz mu şimdiye kadar?

Çevrimiçi Rasim

@Efe hic tanidigin Bursasporlu yokmu ne diyorlar bu erteleme isine :s20:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

Arkadaslar bu oyunlar bozulmak icindir ve biz bu oyunu bozacagiz takima guvenelim yeter son 9 mac 27 puan.. olaya birde boyle bakalim.
insallah
Beşiktaş!

Çevrimdışı f_madida

insallah

biz kendi isimize bakalim, maclarimizi kazanalim yeter...banane rakibin ertelenen bursa macindan, iki hafta 6 puan topladin mi adamlar bursa macina minimum 4 puan geride cikacak, bunun yaratacagi psikolojik baskiyi da dusunun...erteledikleri maclar ilerideki fiksturu de zora sokar, kupa maci + ekstra lig maci derken takim yorulur, ekstra mac temposuna dayanamaz isin bir de bu yani var... dedigim gibi biz kendi isimizi yapalim maclarimizi yenelim yeter...
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Necmi

FB'nin kupa ve lig maçlarının ertelenmesini anlamak mümkün değil.Bu süre zarfında ligler iptal edilse anlarım;hatta olması gerekenin bu olduğunu düşünüyorum.Lakin;sadece FB'ye böyle bir nevi ayrıcalık tanımak yalnızca benim canım ülkemin spor organizasyonunda olur.Fakat bunun en büyük sorumlusu biziz.Ne yazmıştım;2008-2009 sezonundan beri en önemli maçımız FB derbisiydi.Kazanacaktık;lider kalacaktık ve Gs derbisinde beraberlik ile şampiyonluk turu atlayacaktık.Şimdi ne oldu 7 puan takacağımız takım dün 50 golde atsa zerre baş ağrısı olmayacakken şimdi şampiyonluğun favorisi durumuna geçti.Artık nasıl 5 atarlar,4 mü olmuş!diye her hafta şaşırıp durmayın.
iyide bence bu onlara avantaj olmayacak kendi maç programlarını sıkıştırdılar Bursada uefa mücadelesi veriyor geri düşecek ve maça daha fazla asılmak zorunda kalacak biz yeterki kazanalım bizim kazandığımız her maç rakiplerimizi dahada zora sokacak fenerin şampiyon olması için kendi kazanması yetmiyor puan kaybetmemiz gerekiyor ama bizim kimsenin puan kaybını beklememize gerek yok önümüzdeki maçları alalım yeter gs yi burda ciddiye almıyorum zaten onlarla maçımız var kazan şampiyon ol o yüzden bizi başkalarının ne yapacağı ilgilendirmiyor önemli olan bizim ne yapacağımız takım yorgunluğunu üzerinden attı en fit durumda şu an

Çevrimdışı BlackEagle1989

kardeslerim abilerim cok basit ciksinlar adam gibi oynasinlar 9 macin 9u kazansinlar sampiyon olsunlar bu bukadar basit..

Çevrimdışı atalay

Elbette ipler bizim ve Galatasaray'ın elinde lakin;şu derbi sonuçlarını aramayız umarım.Bakalım ligler ertelenecek mi?

Çevrimdışı Sarp

Bugünkü haberlere bakarsak ertelenebilir. Karşı şeritten gelen bir aracın ateş ettiğini söylemeye başladılar.
Hareket halinde yine hareket halinde bir aracın şoför mahallini vuruyorlar. Organize olduğu anlaşıldığı an Tff kamuoyu baskısı yer
ve lig'in ertelenmesi için bastırırlar.   

Çevrimdışı cisse557

Liglerin ertelenmesi çözüm müdür? Herkes ertelensin diyor da neden ertelenmesi gerektiğini kimse açıklamıyor.

Diyelim 1 hafta liglere ara verildi. Peki ya sonra? Bu erteleme artık bize güneşli bir pazar günü etkisi mi yaracak? Yani herkesin ortaya attığı çözüm; 1 hafta ligleri erteleyelim, 1 haftada insanlar değişir işte çözüm budur mu? Ne yazık ki bunun bize bir faydası olmayacaktır kafa ve aile yapılarını değiştirmediğimiz sürece.

Çevrimdışı panic13

Günaydın değerli arkadaşlarım,

Brüj ve FB maçından sonra gereksiz stres yüklendiğim için artık forumu okumam ve takip etmem laf dalaşı ve şahsi mesele halini almıştı. O sebeple kendime 2 hafta kafa izni verdim ve geri döndüm :) Daha önce forumda kırdığım veya sinirlendirdiğim arkadaşlar varsa özür dilerim. Futbol hayatımızda hiç görmediğimiz muhtmelende görmeyeceğimiz insanları yazı ile kıracak veya sinirlendirecek kadar önemli bi mesele değil.

Genelde Bilic hakkında görüşler dönmüş bu iki haftada. Ben de katkı yapmak isterim:

- Forum yorumlarımı takip eden arkadaşlar varsa bilirler, Bilic bana göre tartışmasız başarılıdır. Kendi adıma, Beşiktaş'ın kadro kalitesinin FB'den de GS'den de düşük olduğuna inanıyorum. Çoğu pozisyondaki bireysel bazda oyuncu kalitesi dışında FB ve GS nin futbolcuları müthiş tecrübeliler. Bizim takımda ne madden ne manen psikolojik savaşa cevap verecek adam var. Belki biraz Pektemek ama o da zaten gitmesi gereken bir adam. FB maçında Töre Emre'nin sırtını pışpışlıyordu, ben bu ana bakıp sinirden kendimi yerken.

- Bilic'in bana göre başarılı olduğu görüşümden devam edelim. Özellikle ligin ilk yarısında sahada ne yaptığını bilen, puan kaybettiği maçlarda dahi (FB ve GS maçları hariç) devamlı poziyona giren ve göze hoş gelen bir oyun oynayan ekip vardı. Şu an yok. Çağrı kardeşim bunu yanlış kondisyon yüklemesine bağlıyor, bence mantıklı. Bana göre oyuncular fikir olarak düştüler, bu da teknik ekibin veya futbol şubesinin meselesi. Gerçek şu ki, her iki durumda da ortada bariz bir eksiklik var. Bunun hesabı sorulmalı sezon sonunda.

- Yine kendi adıma, Biealsa ve belki Luce hariç hangi hoca gelseydi takımı bu kadar başarılı oynatamazdı. Bir şekilde, şu an verim alamasak da oyun sistemimiz oturdu ve belli bir mantaliteye sahip olduk. Bugünkü maçı alırsak yine 1 puan farkla ikinci olacağız ki genel olarak baktığımızda az buz bişey değil. Benim şöyle bir teorim var: Takım bu yıl hem avrupa da hem ligde beklentilerin üzerinde başarılı olduğu için taraftara gereksiz bir başarı yüklemesi oluştu. O sebeple çoğu kazanımımız görmezden gelinerek acımasız eleştirilere maruz kaldı başta bilic olmak üzere takım. Biraz daha içinde bulunduğumuz şartları değerlendirirsek aslında yaptığımız şeyin az buz bi olay olmadığını göreceğiz.

- Ve son olarak Bilic. Şampiyon olması veya +70 puan üzeri 2. olması halinde bile kalmasını isterim ama taraftarımız çok yıprattı. Bundan sonra kalması hem kendine hem yönetime büyük zarar verir. Artık eskisi kadar sık kupa gelmediği için çok sabırsısız. Belki Bilic gelmeden önce 1 şampiyonluk gelse idi yine sabır gösterebilirdi taraftar ama artık zor. Bir de 1-2 puan farkla burun farkı ile şampiyonluk giderse ve takımdan ayrılmazsa bu krizden çıkamayız. Umarım taraftar doğru karar alıyordur, çünkü Bilic'in ayrılmasının en büyük sebeplerinden birisi taraftar baskısı olacak.

Eyyorlamam bu kadar, "Herkesin hayatına kimse karışamaz"
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ozan062

- Bilic'in bana göre başarılı olduğu görüşümden devam edelim. Özellikle ligin ilk yarısında sahada ne yaptığını bilen, puan kaybettiği maçlarda dahi (FB ve GS maçları hariç) devamlı poziyona giren ve göze hoş gelen bir oyun oynayan ekip vardı. Şu an yok. Çağrı kardeşim bunu yanlış kondisyon yüklemesine bağlıyor, bence mantıklı. Bana göre oyuncular fikir olarak düştüler, bu da teknik ekibin veya futbol şubesinin meselesi. Gerçek şu ki, her iki durumda da ortada bariz bir eksiklik var. Bunun hesabı sorulmalı sezon sonunda.

- Ve son olarak Bilic. Şampiyon olması veya +70 puan üzeri 2. olması halinde bile kalmasını isterim ama taraftarımız çok yıprattı. Bundan sonra kalması hem kendine hem yönetime büyük zarar verir. Artık eskisi kadar sık kupa gelmediği için çok sabırsısız. Belki Bilic gelmeden önce 1 şampiyonluk gelse idi yine sabır gösterebilirdi taraftar ama artık zor. Bir de 1-2 puan farkla burun farkı ile şampiyonluk giderse ve takımdan ayrılmazsa bu krizden çıkamayız. Umarım taraftar doğru karar alıyordur, çünkü Bilic'in ayrılmasının en büyük sebeplerinden birisi taraftar baskısı olacak.

hep diyorum tekrarlayım hocam bu arada hosgeldin
simdi yeni bir hoca geldi ve yeni sezonda ilk 5 macı kaybettik diyelim simdi hocaya guven sarsılır ama sezonu bitirmesi beklenir
peki bunu bilice cevirelim?? tabiki gorevine son verilir bu sefer neler kaybederiz onceki senelerde olmayan?
yeni stadın ivmesini kaybederiz hocanın takımı tanımasına vereceiğimiz süre koca sezonu kapsıyacak bide onun içni sabredicez derken hersey yine dagılacak...yine taraftar oyuncuyu yonetimi dogal olarak istifaya davet edicek ve baskan ordan cıkacak hey ben size  basket arena yapıyorum dicek o sezon sonu yine seçimi kazanacak ve yine sportif basarılar uzun sure bize ugramayacak:)
bu arada illaki ilk 5 hafta puan kaybı olması gerekmiyor herhangi bir kupadan elenmekte yeter buna

risk cok buyuk yani devam edilmesi halinde cok buyuk olaylar olur gereksiz.. ha biz 9da 9 yaparsak olur ama 9da 5 yaptıgımız halde sampiyon olursak olmaz bak cnk rakipler kotu diye biz almısızdır o kupayı ve bende cok sevinemem acıkcası
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı GÖRKEM

Günaydın değerli arkadaşlarım,

Brüj ve FB maçından sonra gereksiz stres yüklendiğim için artık forumu okumam ve takip etmem laf dalaşı ve şahsi mesele halini almıştı. O sebeple kendime 2 hafta kafa izni verdim ve geri döndüm :) Daha önce forumda kırdığım veya sinirlendirdiğim arkadaşlar varsa özür dilerim. Futbol hayatımızda hiç görmediğimiz muhtmelende görmeyeceğimiz insanları yazı ile kıracak veya sinirlendirecek kadar önemli bi mesele değil.

Genelde Bilic hakkında görüşler dönmüş bu iki haftada. Ben de katkı yapmak isterim:

- Forum yorumlarımı takip eden arkadaşlar varsa bilirler, Bilic bana göre tartışmasız başarılıdır. Kendi adıma, Beşiktaş'ın kadro kalitesinin FB'den de GS'den de düşük olduğuna inanıyorum. Çoğu pozisyondaki bireysel bazda oyuncu kalitesi dışında FB ve GS nin futbolcuları müthiş tecrübeliler. Bizim takımda ne madden ne manen psikolojik savaşa cevap verecek adam var. Belki biraz Pektemek ama o da zaten gitmesi gereken bir adam. FB maçında Töre Emre'nin sırtını pışpışlıyordu, ben bu ana bakıp sinirden kendimi yerken.

- Yine kendi adıma, Biealsa ve belki Luce hariç hangi hoca gelseydi takımı bu kadar başarılı oynatamazdı. Bir şekilde, şu an verim alamasak da oyun sistemimiz oturdu ve belli bir mantaliteye sahip olduk. Bugünkü maçı alırsak yine 1 puan farkla ikinci olacağız ki genel olarak baktığımızda az buz bişey değil. Benim şöyle bir teorim var: Takım bu yıl hem avrupa da hem ligde beklentilerin üzerinde başarılı olduğu için taraftara gereksiz bir başarı yüklemesi oluştu. O sebeple çoğu kazanımımız görmezden gelinerek acımasız eleştirilere maruz kaldı başta bilic olmak üzere takım. Biraz daha içinde bulunduğumuz şartları değerlendirirsek aslında yaptığımız şeyin az buz bi olay olmadığını göreceğiz.

Avrupa'da iyi Takimlara karsi iyi maclar cikardik ama sonuc olarak yine de fazla ilerleyemedik. Derbilerdeki Oyunu zaten hic konusmaya gerek yok. Ligde Puan acisindan iyiyiz ama oynanan Oyun gittikce kötülesiyor. bunlardan dolayi Fener ve Galatasarayi resmen havaya soktuk ve Brügge gibi bir Takimdan 2 macta Toplam 5 Gol yiyip elendik. Taktik hatalari ve inanilmaz sekilde hamlesiz kalmasina zaten diyecek birsey yok. Son olarakta Kadro zayif diyorsan bu Kadroyu kimin kurduguna bakacaksin.

biz bu Tablo'da Teknik Diirektörü gercekten basarili görüyorsak artik büyük Takimiz veya Sampioynluk hedefliyoruz falan demeyelim.

Çevrimdışı panic13

Avrupa'da iyi Takimlara karsi iyi maclar cikardik ama sonuc olarak yine de fazla ilerleyemedik. Derbilerdeki Oyunu zaten hic konusmaya gerek yok. Ligde Puan acisindan iyiyiz ama oynanan Oyun gittikce kötülesiyor. bunlardan dolayi Fener ve Galatasarayi resmen havaya soktuk ve Brügge gibi bir Takimdan 2 macta Toplam 5 Gol yiyip elendik. Taktik hatalari ve inanilmaz sekilde hamlesiz kalmasina zaten diyecek birsey yok. Son olarakta Kadro zayif diyorsan bu Kadroyu kimin kurduguna bakacaksin.

biz bu Tablo'da Teknik Diirektörü gercekten basarili görüyorsak artik büyük Takimiz veya Sampioynluk hedefliyoruz falan demeyelim.

Senin yazdıkların benim yazdıklarıma karşı iyi bir örnek oldu. 100 metreyi 11 saniyede koşan bir sprinter "ben bundan sonraki ilk yarışımda dünya rekoru bekliyorum" derse kendini kandırmış olur. Dünya rekoru 9.70 civarı. Stadsız, parasız, kadrosuz ve kulissiz Türkiye'de şampiyon olmazsın. O-LA-MAZ-SIN. GS 2006 yılında TD siz şampiyon oldu, bu yıl şampiyon olursa FB TD siz şampiyon olacak.

Biz, büyük bir takımız. Kendi kodumuzu, görgümüzü ve duruşumuzu oluşturmuş ve bunu herkesin kabul ettiği büyük bir camiayız. Bundan kuşku duyan kendine Beşiktaşlı demesin zaten. Kabul etmediğimiz ise şu; içinde bulunduğumuz şartlarla FB ve GS ile mücadele edemiyoruz. Buraya senin yazdığın gibi 10 tane sebep yazabilirim. Son 5 yıla,10 yıla, Denizli'nin şampiyonluğu dahil, bunu uygulayabilirsin. Türkiye değişti, STSL değişti, ekonomi at başı oldu. Şu anki taraftar ve ekonomik yapı ile en azından önümüzdeki 3 sene FB ve GS ile ancak başabaş gelebiliriz. "Sen beşiktaş'ı küçük mü görüyorsun? icabında hakemi, federasyonu ve medyayı yenip şampiyon oluruz!". Hayır, olamayız, o dediklerin herkesin benzer şartlarda ve imkansızlıkta olduğu 90 larda geçerli idi. Şu an söz konusu bile değil. Ne zaman ki takım stadın bitmesi ile ekonomik olarak şahlanır, buna paralel kulis ve medya gücüne haiz olur, o zaman konuşuruz. Sadece bu yıl FB nin nasıl kayrıldığını düşünmen yeter, artık hiç bir kalkana gerek kalmadan kayrılıyorlar, öyle bir aymazlık. Aynısı bize yapılır mı? Komik bil değil di mi?

Bu yıl ki şampiyonluk pisi pisine kaçacak, bunun farkındayım. Belki Bilic'i çok sevdiğim ve başarısızlığı yakıştıramadığım için hala onun başarılı olduğunu düşünemem bu yüzdendir, şu an fark edemiyorum, belki seneye. Ama bunlar, taraftarın yukarıda yazdıklarımı görmezden gelerek yorum yaptığı gerçeğini değiştirmiyor. Ben Beşiktaşlı olarak hala romantik bir tarafa sahibim, keşke realite bu kadar naif olsa.

Ezcümle ikimizin aynı yerde buluşması mümkün değil, o sebeple tartışmamızın ve konuşmamızın faydası yok. Beşiktaş bi şekilde başarılı olsun da hayallerdeki gibi, ister senin yönteminle olsun, ister benim yöntemimle.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Yakup

Beşiktaş'ın hocası olarak ismail kartal veya hamza hamzaoğlu bize bu sene neler katardı? Bunu düşündükçe bile bilic'in başarısı ortaya çıkıyor ama biraz beyin jimnastiğine ihtiyacımız var. Evet bilic avrupada uygulattığı sistemi ligimizde uygulatamıyor. Bunun içinde bir sportif direktör gerekiyordu o zamanda  şuan başka şeyleri konuşuyor olabilirdik.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Deniz

Sowum ailesi Türkiye yi terk etmis dun gece de Ba da kalmis diyorlar.sezon sonu sow da ayrilacakmis
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı siyah-1903

9 maçın var, 9 galibiyet lazım. olay çok da karışık değil.. fb isterse 34436475 gol atsın. isterse tüm rakipleri önünde yatsın, maçları ertelensin..
akşam beşiktaşımın maçı var, imkanı olan herkesin da o stadda desteğe gelmesi gerekiyor... kalan 2 tribünü fulleyelim
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Sarp

Sowum ailesi Türkiye yi terk etmis dun gece de Ba da kalmis diyorlar.sezon sonu sow da ayrilacakmis
Transfer sezonu için sıkıntı yaratacak bu durum. Yabancılar çok etkilenmiş anlaşıldığı kadarı ile. Bu iş hangi geri zekalının elinden çıktı ise tüm takımların
transfer görüşmelerini kötü etkileyecek. Ayrıca Ba bütün gece sow la konuştu deniyor. En kritik dönemde algısı iyice dağılacak Demba Ba'nın. 

Çevrimdışı Sarp

Ne kadar saçma sapan hareketler yaptığımızı, insanların spor müsabakaları için can almayı düşünür hale geldiğinden bahsetmiyorum bile!
Arkadaş elektrik kesildi şu yüzden oldu diye bilen bir adam yok.
Devletin savcısı öldü tövbeler olsun otopsisi var mı yok mu belli değil.
Kaç gün oldu takım otobüsü vuruldu, bu iş kimin işi belli değil.
Allah'a emanet yaşıyoruz!