Günaydın değerli arkadaşlarım,
Brüj ve FB maçından sonra gereksiz stres yüklendiğim için artık forumu okumam ve takip etmem laf dalaşı ve şahsi mesele halini almıştı. O sebeple kendime 2 hafta kafa izni verdim ve geri döndüm

Daha önce forumda kırdığım veya sinirlendirdiğim arkadaşlar varsa özür dilerim. Futbol hayatımızda hiç görmediğimiz muhtmelende görmeyeceğimiz insanları yazı ile kıracak veya sinirlendirecek kadar önemli bi mesele değil.
Genelde Bilic hakkında görüşler dönmüş bu iki haftada. Ben de katkı yapmak isterim:
- Forum yorumlarımı takip eden arkadaşlar varsa bilirler, Bilic bana göre tartışmasız başarılıdır. Kendi adıma, Beşiktaş'ın kadro kalitesinin FB'den de GS'den de düşük olduğuna inanıyorum. Çoğu pozisyondaki bireysel bazda oyuncu kalitesi dışında FB ve GS nin futbolcuları müthiş tecrübeliler. Bizim takımda ne madden ne manen psikolojik savaşa cevap verecek adam var. Belki biraz Pektemek ama o da zaten gitmesi gereken bir adam. FB maçında Töre Emre'nin sırtını pışpışlıyordu, ben bu ana bakıp sinirden kendimi yerken.
- Bilic'in bana göre başarılı olduğu görüşümden devam edelim. Özellikle ligin ilk yarısında sahada ne yaptığını bilen, puan kaybettiği maçlarda dahi (FB ve GS maçları hariç) devamlı poziyona giren ve göze hoş gelen bir oyun oynayan ekip vardı. Şu an yok. Çağrı kardeşim bunu yanlış kondisyon yüklemesine bağlıyor, bence mantıklı. Bana göre oyuncular fikir olarak düştüler, bu da teknik ekibin veya futbol şubesinin meselesi. Gerçek şu ki, her iki durumda da ortada bariz bir eksiklik var. Bunun hesabı sorulmalı sezon sonunda.
- Yine kendi adıma, Biealsa ve belki Luce hariç hangi hoca gelseydi takımı bu kadar başarılı oynatamazdı. Bir şekilde, şu an verim alamasak da oyun sistemimiz oturdu ve belli bir mantaliteye sahip olduk. Bugünkü maçı alırsak yine 1 puan farkla ikinci olacağız ki genel olarak baktığımızda az buz bişey değil. Benim şöyle bir teorim var: Takım bu yıl hem avrupa da hem ligde beklentilerin üzerinde başarılı olduğu için taraftara gereksiz bir başarı yüklemesi oluştu. O sebeple çoğu kazanımımız görmezden gelinerek acımasız eleştirilere maruz kaldı başta bilic olmak üzere takım. Biraz daha içinde bulunduğumuz şartları değerlendirirsek aslında yaptığımız şeyin az buz bi olay olmadığını göreceğiz.
- Ve son olarak Bilic. Şampiyon olması veya +70 puan üzeri 2. olması halinde bile kalmasını isterim ama taraftarımız çok yıprattı. Bundan sonra kalması hem kendine hem yönetime büyük zarar verir. Artık eskisi kadar sık kupa gelmediği için çok sabırsısız. Belki Bilic gelmeden önce 1 şampiyonluk gelse idi yine sabır gösterebilirdi taraftar ama artık zor. Bir de 1-2 puan farkla burun farkı ile şampiyonluk giderse ve takımdan ayrılmazsa bu krizden çıkamayız. Umarım taraftar doğru karar alıyordur, çünkü Bilic'in ayrılmasının en büyük sebeplerinden birisi taraftar baskısı olacak.
Eyyorlamam bu kadar, "Herkesin hayatına kimse karışamaz"