Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3965408 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mart 2015, 14:24:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sosa bezdirdi artık gerçekten yeter ya oynamasın.

Bu kadar nasıl düşer bir oyuncu anlamak mümkün değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Adam sakat.bilic bezdirdi.oynatmamali artik.nedir bu inat.tolgay ve ozi varken.ben ciksam oynasam sosanin bu halinden iyi oynarim..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı JoseDemba

Biz böyle oynarsak şampiyonluk hayal ötesi. Berbat oynadık kendi takımıma hiç bu kadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum.Öne geçmişiz 1-0 hala alan gitmeye çalışıyor sonrada yorgunuz diyolar beyniniz yokmu top çevirin oyunu soğutun bekleyin top ne kadar sizde kalırsa rakip yorulur ne kadar onlardaysa biz yoruluruz bu kadar basit gs fb çok iyi yapıyor bunu birdaha bu yüzden maç kaybedersek sinirden tv'yi kıracam en sonunda.
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı JoseDemba

Bize gelen bi yerlerini yırtarak oynuyor. Ama herşey olumsuzda değildi Necip ve Cenk'e helal olsun güven veriyorlar
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı atalay

Bu oyunu ne derbidene avrupa da ne de ligde bir kez daha göremezsiniz zaten.Fakat skordan bağımsız yazdıklarım bugün eksiksiz gerçekleşti.Oyuncu grubu da taraftar gibi maçı izleyen Bilic'de "aman gol yemeyelim"kafasında oldukça bu takım bu anları hep yaşayacak.Bu sezon son dakikalarda 4.kez direkten dönüyoruz.Bursa maçı 90+4 penaltı,Rize maçı 89.Penaltı,sadece kaybedince eleştirmeyin kazanınca da sorgulayın.Dünyanın hiçbir majör liginde bir takım -Avrupa Ligi ve kendi liginde şampiyonluğa oynayan-bir sezonda oyunun son bölümlerini bu şekilde aciz geçiren başka takım olamaz.Bu oyuncu grubu ve Bilic olduğu sürece biz bu maçları izleriz.O yüzden 2'yi atacaksın Beşiktaş'ın şua anda tek silahı bu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mart 2015, 16:19:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Adam sakat.bilic bezdirdi.oynatmamali artik.nedir bu inat.tolgay ve ozi varken.ben ciksam oynasam sosanin bu halinden iyi oynarim..

@Deniz adama sordular bundan mı diye adam alakası yok sorun bende dedi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmet türker

Gayrimenkullerden bu şekilde yararlanmak yine problem yaratır. İpoteğe ver kredi al bunu ötele. Böyle çözemezsin. Çünkü asıl gider kalemin bonservisler ve sürekli artıyor. 2 sene idare ettik ama bu sene başında Ba alınsın dedik. Çünkü eldeki golcü iş görmüyordu. Orta saha alınsın dedik. Çünkü takım bu sene bunlarla başarıyı yakalayabilirdi. seneye ŞL olacak biraz daha iyisini isteyecez. sonra orada da ligdede iyi gitsin diye iyi yedekler istenecek. taraftarın istemesi değil TD isteyecek. bu aynı restorana alınan yiyecekler gibi eğer almazsan yemek yapamazsın. yapamazsan satamazsın.
Çözüm gelirini arttırmak. bunlarda artış var. Fulyadan başka yerden gelir elde etmek ve biriken borcu bunlarla ödemek gerekir. Ancak bunu gerçekçi bir hızda yapmanın yolu yine bonservisten kazanmaktan geçiyor. 2015 senede 10 tane futbolcudan para kazanmışız. Asıl kaynağı oradan bulmalıyız. Mesela Fernandes'e 18 verdiyse ruslar tak diye satacaksın. pedro ya talip mi var satacaksın. Törenin yerini 5 milyona doldurabiliyorsan 20 verince Chealseye vereceksin. bunun yolu bu. Gelirin neredense giderinde oradan olacak. Dolar harcıyorsan dolar kazanacaksın.
  :ok:  :ok:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mart 2015, 16:27:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Kaldı 5 deplasman.

Trabzon

Fener

Galatasaray

Akhisar

Paşa
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Kaldı 5 deplasman.

Trabzon

Fener

Galatasaray

Akhisar

Paşa

Derbilerden çok Akhisar ile Kasımpaşa maçı sıkıntı.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Kaldı 5 deplasman.

Trabzon

Fener

Galatasaray

Akhisar

Paşa
Ben artık kaç deplasman maçımız kalmış kaç iç saha maçımız kalmış diye bakmıyorum.

Gidiyoruz Balıkesir'i yenemiyoruz sonra rezalet oynadığımız maçta Sivas'ı deplasmanda yeniyoruz.

İç saha maçlarımız kolay diyordum ama biz daha içeride çok maç kaybederiz.

Deplasmanları saymıyorum bile.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mellfred

erciyes maçını Ankara'da değil  de istanbul'da oynamalı. daha az Seyehat etmiş ,daha dinç kalmış oluruz.önce erciyes adından brugge ardından fener maçlarının tamamı istanbul'da kamış oluruz

Çevrimdışı Kemal

Erciyes maçını Başakşehir stadında oynama ihtimalimiz var mi acaba

Çevrimdışı nannan

erciyes maçını Ankara'da değil  de istanbul'da oynamalı. daha az Seyehat etmiş ,daha dinç kalmış oluruz.önce erciyes adından brugge ardından fener maçlarının tamamı istanbul'da kamış oluruz
Ankara'da ortam çok iyi oluyor takım iyi oynuyor. Seyahat yorgunluk getirecektir ama takım Ankara'da dolu tribünlere oynamaktan zevk alıyor. Değiştirmeye gerek yok. Brugge maçından sonra bomboş bir olimpiyat stadı takımı düşürür bence.

Çevrimdışı Deniz

Simdiye kadar hep bilici savundum hala da savunurum ama son haftalardaki ligdeki rezil futbolun savunulacak bir yani yok.boyle futbol mantigi olmaz.

3 puani aldik siz ona bakin diyenler,bizi Allah korudu.o kadar gol kacmasi,topun direkten cikmasi tamamen sans.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sedat_BJK

Berabere bitmeyecekse umarim fener 2 farkli kazansinda liderligi tekrar devralalim bari...

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bilicin konsantrasyonu dagilmis bence. Ne mac oncesinde ne de mac sirasinda oyunu cozemiyor artik. Takimin bir oyun sistematigi var ve bunu artik her takim cozuyor. Brugge da dersine iyi calisir gelir.

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Koskoca takımda doğru düzgün kaleci yok yahu.Cenk bugün iyi kurtarışlar yaptı ancak her topta boşa çıktı.Cenk ve Tolgadan daha iyi 10 kaleci sayarım bu ligte bunlar gelip beşiktaşta nasıl oynayabiliyor?
[ Son Düzenleme: 08 Mart 2015, 19:51:32 Celestine Babayaro ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mart 2015, 19:54:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Koskoca takımda doğru düzgün kaleci yok yahu.Cenk bugün iyi kurtarışlar yaptı ancak her topta boşa çıktı.Cenk ve Tolgadan daha iyi 10 kaleci sayarım bu ligte bunlar gelip beşiktaşta nasıl oynayabiliyor?

Değil 10 tane 4 tane bile sayamazsın bence o kadar da değil.

İyi değil ama bu kadar da kötü değil kalecilerimiz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Kartal Ç

bu ligde şampiyonluk istiyorsan yeri geldiğinde mok gibi oynayarak da olsa balına da olsa bi şekilde o 3 puanı alacaksın arkadaş. malum biz diğer bağzı renkliler gibi hakemlerin son 10 ar dakikalarda verdikleri penaltılarla maç kazanamıyoruz. bu sezon her birinin en az 3er 4er maçı var bu şekilde 3 puan kaptıkları.
bugün hakan baltanın sarı kart gördüğü pozisyonda bizim oyuncumuz olsa direk kırmızıyı yapıştırmışlardı. bize gelince son adam onlara gelince değil.
edit: olcanınki de kırmızı aynı mantıkla. ne kadar da eyyamsız ve adil bir lig. biz de burda 3 puan aldık ama takımımız çok kötü oynadı haketmedik'i tartışıyoruz.
[ Son Düzenleme: 08 Mart 2015, 20:30:38 Kartal Ç ]

Çevrimdışı panic13

Bilic derhal kovulsun, yerine sergen gelsin.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı src35

sezonu kapatmış olabilir sosa..

Çevrimdışı Çağatay

sezonu kapatmış olabilir sosa..

adalesinde çekme varmış diyollar..

o kadar ciddi olamaz sanki ?
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mellfred

bugün fener-cincon maçında bir kez daha gördük ki evinde derbileri kazanacaz aga. evinde kazanamıyorsan şampiyonluk hayal. ilk yarı iki derbiyi de vermemiş olsak 6 puan öndeydik. bırak balıkesir, eskişehirde kaza olsun; ama derbi kazanamayan şampiyon olamıyor.
bu yüzden bilic'i sevmedim sevemedim

Çevrimdışı Tolga

bugün fener-cincon maçında bir kez daha gördük ki evinde derbileri kazanacaz aga. evinde kazanamıyorsan şampiyonluk hayal. ilk yarı iki derbiyi de vermemiş olsak 6 puan öndeydik. bırak balıkesir, eskişehirde kaza olsun; ama derbi kazanamayan şampiyon olamıyor.
bu yüzden bilic'i sevmedim sevemedim
Derbi konusunda çok haklısın aynen katılıyorum.

Hatta 2 maçta berabere bile kalmış olsaydık çok iyiydi ama 2 maçtan da puansız ayrıldık maalesef.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Herşeye rağmen iyi yerdeyiz şampiyonluk için umutluyuz inanalım destek olalım neden olmasın?