Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3963345 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Serkan P.

Allahim lutfen takim toparlansin eski haline gelsin. Is Gs derbisine kalsin, 90+3 te Baba galibiyeti getiren golu atsin ve Karakartal sampiyonluga koşsun.

Çevrimdışı ahmet türker

bu ligde şampiyonluk istiyorsan yeri geldiğinde mok gibi oynayarak da olsa balına da olsa bi şekilde o 3 puanı alacaksın arkadaş. malum biz diğer bağzı renkliler gibi hakemlerin son 10 ar dakikalarda verdikleri penaltılarla maç kazanamıyoruz. bu sezon her birinin en az 3er 4er maçı var bu şekilde 3 puan kaptıkları.
bugün hakan baltanın sarı kart gördüğü pozisyonda bizim oyuncumuz olsa direk kırmızıyı yapıştırmışlardı. bize gelince son adam onlara gelince değil.
edit: olcanınki de kırmızı aynı mantıkla. ne kadar da eyyamsız ve adil bir lig. biz de burda 3 puan aldık ama takımımız çok kötü oynadı haketmedik'i tartışıyoruz.
:ok:

Çevrimiçi Samet Ç

Burak'ın pozisyonu tekrar izledim karşı karşıya kaldığı adam vuruyor top havada giderken havada sekiyor nasıl bir iş anlamadım fizik kurallarına aykırı bir olay değil mi bu ?  :alala:

Çevrimdışı Tolga

Burak'ın pozisyonu tekrar izledim karşı karşıya kaldığı adam vuruyor top havada giderken havada sekiyor nasıl bir iş anlamadım fizik kurallarına aykırı bir olay değil mi bu ?  :alala:
Şu pozisyonu bir de ben izleyeyim merak ettim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Şu pozisyonu bir de ben izleyeyim merak ettim.
Özetden kale arkası çekiminde net belli oluyor. Bir ara Rıdvan Saraçoğlunda bir taraftaki kalenin direklerinin hafif yamuk demişti şaşırmıştım bu olayı görünce bildiğin büyü falan yapmışlar diye düşünmeye başladım. Bir de Şansal'da bahsetti inanılır gibi değil dedi. :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Kale arkasında Kamera çekimi Nedeniyle öyle oluyor.. Sana öyle geliyor  :ok:

Çevrimdışı Tolga

Özetden kale arkası çekiminde net belli oluyor. Bir ara Rıdvan Saraçoğlunda bir taraftaki kalenin direklerinin hafif yamuk demişti şaşırmıştım bu olayı görünce bildiğin büyü falan yapmışlar diye düşünmeye başladım. Bir de Şansal'da bahsetti inanılır gibi değil dedi. :)
Ben nedense pek birşey göremedim :)

Çevrimiçi Samet Ç

valla abi kafamda deli sorular var bir kişi tarafından çekilse eli falan sallanmıştır derim de direk kale arkası kamerası çekimi neyse beni ilgilendirmiyor 2 hafta sonra japon bayrağını açacağız zaten.  :)

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

Ben nedense pek birşey göremedim :)
Ben de gördüm çoğu insanda sekti diyor neyse kafa yormaya gerek yok. :D

Çevrimdışı Sedat_BJK

La havler. Bir saattir izliyorum bir turlu goremedim...

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Sedat_BJK

La havle. Bir saattir izliyorum bir turlu goremedim...

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mart 2015, 00:31:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Noboa Yunanistan'da 7 maçta 2  gol oldu bile  :s20:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Noboa Yunanistan'da 7 maçta 2  gol oldu bile  :s20:
Noboa-De Jong olsaydı orta sahamızda gelecek sezon iyi olmaz mıydı :s20:

Çevrimdışı Tolga

Ben de gördüm çoğu insanda sekti diyor neyse kafa yormaya gerek yok. :D
Tamam şimdi vine'dan izleyince farkettim hakikaten de top havada bir kez daha sekiyor çok enteresan :iscrewy:

Çevrimiçi Samet Ç

Tamam şimdi vine'dan izleyince farkettim hakikaten de top havada bir kez daha sekiyor çok enteresan :iscrewy:
Aziz Gandalf'ı satın almıştır.  :D

Çevrimdışı Tolga

Aziz Gandalf'ı satın almıştır.  :D
Saruman'ı satın almıştır o :kop: :kop:

Çevrimdışı Tolga

Sinan Engin geçen hafta İnönü Stadı'nda kale direklerinin arkasına gömülmüş oyuncak bebekler bulduk demişti ya ona da çok gülmüştüm :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Sinan Engin geçen hafta İnönü Stadı'nda kale direklerinin arkasına gömülmüş oyuncak bebekler bulduk demişti ya ona da çok gülmüştüm :evillol: :evillol:
:kop: tarihi eserdir o.

Çevrimdışı Tolga

:kop: tarihi eserdir o.
Stadı yıkarken çıksaydı tarihi eser derlerdi inşaat dururdu :kop: :kop:

Çevrimiçi Samet Ç

Stadı yıkarken çıksaydı tarihi eser derlerdi inşaat dururdu :kop: :kop:
hiç sorma bir aralar at kafası falan çıktı demişlerdi inşaattan hafriyat kaldırırken.  :icool:

Çevrimdışı Tolga

hiç sorma bir aralar at kafası falan çıktı demişlerdi inşaattan hafriyat kaldırırken.  :icool:
Utanmasalar demir çıktı diye inşaatı durduracaklardı :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Utanmasalar demir çıktı diye inşaatı durduracaklardı :evillol: :evillol:
:kop: Beşiktaşlı olmanın zorlukları bir şey başarmak istiyorsan hep engeller çıkartırlar karşına bunları aşmak zorundasın.  :)

Çevrimdışı Tolga

:kop: Beşiktaşlı olmanın zorlukları bir şey başarmak istiyorsan hep engeller çıkartırlar karşına bunları aşmak zorundasın.  :)
Haklısın :icool: