Aynı senaryonun oynandığı üst üste 3 hafta izledik, bu oyun ve kadro yapısı ile Türkiye Ligindeki futbol katili takımlara karşı başarılı olmak artık imkansız. Bunu net biçimde gördük ama önümüzdeki Brugge ve FB maçlarında böyle olmayacaktır diye düşünüyorum, Erciyes maçında Ankara'da dolu tribünlere karşı işi çabuk bitirirsek bu hale düşmeyebiliriz, sonra 3 maç rahatız, rakipler futbol oynamak isteyen rakipler olacak.
Bunların hiç biri bahane değil elbette, dün Sivas maçında gördüğüm Beşiktaş uzun zamandır, belkide 2-3 sezondur gördüğüm en kötüsüydü, öncesinde Balkes maçında ve ondan da öncesinde EsEs maçında da bu sezonun sırası ile en kötü performanslarını sergiledik. İster istemez kondisyon yüklemesi mi yapılıyor Brugge ve FB maçları için diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Önümüzdeki 4 maçta anlarız...
Sosa'ya ben çok güveniyordum, gol yollarındaki sıkıntımızın tek sebebi O'nun formsuzluğu ve belindeki sakatlıktan olduğunu düşünüyordum ama geçen gün çıktı kendisi açıkladı, beliyle ilgili olmadığını sorunun kendisinde olduğunu söyledi. Aynı durum Motta'da da var özel hayatlarında problemler yaşıyorlar demekki, bu da bizim şansımız işte durup dururken 2 kişi böyle bir sebepten resmen yok oldu takımdan. Sabaha karşı tweetler ve resimler olduğunu duydum bu oyuncular için ama görmedim, gerçekse, ciddi anlamda ceza verilmedir, bu kadar önemli haftalarda kimsenin böyle davranmaya hakkı olmadığını düşünüyorum.
Topu tutmayı öğrenmemiz lazım, rakibe bu kadar çok topu bırakırsan her şey olur, onun için topu kendinde tutmayı bileceksin en azından bazı zamanlarda. Cenk kaç haftadır resmen puanlara uzanıyor, Tolga olsaydı 3 haftada aldığımız 5 puanı da alamazdık. Veli ve Atiba ciddi formsuzlar, umarım bu dediğim gibi bir yüklemeden kaynaklanıyordur, yoksa işimiz çok zor...