Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3961043 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Az önce elime klavyeyi aldım,
Bugünkü maçla ilgili bir analiz yapayim güzel bir yazı yazim dedim,
Yemin ediyorum rezil futboldan başka yazacak birşey bulamadım.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Az önce elime klavyeyi aldım,
Bugünkü maçla ilgili bir analiz yapayim güzel bir yazı yazim dedim,
Yemin ediyorum rezil futboldan başka yazacak birşey bulamadım.
artık bugünü geride bırakmak lazım. Ligin bu dönemleri bence performans önemli değil tabela önemli. Bugün mesela çok iyi oynayarak kaybedebilirdik ve şampiyonluk yarışına havlu atabilirdik. :) Benim için şu anda ligde en önemli şey tabela da galip gözükmemiz avrupada da iyi oyun. :)

Çevrimdışı Deniz

artık bugünü geride bırakmak lazım. Ligin bu dönemleri bence performans önemli değil tabela önemli. Bugün mesela çok iyi oynayarak kaybedebilirdik ve şampiyonluk yarışına havlu atabilirdik. :) Benim için şu anda ligde en önemli şey tabela da galip gözükmemiz avrupada da iyi oyun. :)
Haklısın ama kötü oyunun da bir sınırı var :)
Nerdeyse kalelerine bile gidemedik adamların.Beşiktaş ın bu kadar aciz olduğu çok az maç hatırlıyorum.Hem de bu kez yorgunluk bahanesi de yoktu.
Başka sıkıntılar var gibi duruyor..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Nerdeyse kalelerine bile gidemedik adamların.Beşiktaş ın bu kadar aciz olduğu çok az maç hatırlıyorum.Hem de bu kez yorgunluk bahanesi de yoktu.
Bence konsantrasyon eksikliği var lig maçlarında.

Avrupa maçlarında Bilic dahil tüm oyuncular daha konsantre oluyorlar ve daha iyi bir oyun ortaya çıkıyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Ligde trabzon maçından sonra hiç bir maçta iyi oynamadık zaten ya vasatın üstüydük ya da vasatın altı ama çoğu maçı kazanmasını bildik. Tr'de böyle şampiyonluk alırsın zaten mesela haftaya Erciyes maçında vasatın üstü oynayacağız kazanacağız Brugge maçlarında olağan üstü oynayacağız turu geçeceğiz fener maçında ise hocanın korkmaması lazım korkmazsa ezeriz bugün fenerin oynadığı oyunu gördüğümde yine ümitlendim şu ölü gs bile kontradan 2 net pozisyon buldu fener kadıköyde sabırlı oynamıyor mesela biz orada kontrollü bir oyun oynarsak korkmadan tarihi fark atarız olay bu fazla analize gerek yok.

Çevrimdışı eski inönü

Kadro kalitesinin yetersizligi bu yogun maç programıyla birlikte iyice su yüzüne çıktı. Kendimce yapılması gereken transfer profillerini yazacagım

1) Kaleci:  1. sınıf bir kaleci. Bakın 2. sınıf degil 1. sınıf. Cok pahalı gelirse 35 yaşında olsun 37 yaşında olsun farketmez. Yeterki 1. sınıf olsun. Kalecinin yaşı onemli degil. Tim Howard bile kabulumdur
2) Merkez Orta Saha: Önliberonun önünde, 10 numaranın arkasında merkezden oyun kurabilecek kapasitede, oyun görüşü üst düzey, teknik, tecrubeli, kariyerinde çokca büyük maçlar oynamış lider karakterli bir orta saha. 30 yaş üstü olsun. Noboa dedik kaçtı, İnler diyoruz kaçmasın. Parası ne ise verilsin. Bu tip oyuncunun yapacagı katkı parayla ölçülmez.
3) Sol Kanat: Aynı merkez orta sahadaki kriterler gecerli. Tecrubeli, kariyerli, üst duzey maçlar oynamaya alışkın olmalı. Yaratıcı olmalı. Gol-Asist ortalaması yuksek olmalı. Ornek vermek gerekirse Salomon Kalou

Bu 3 üst düzey transfer tabloyu çok büyük oranda olumlu yonde degiştirir. Geriye para kalırsa stoper veya sag bek mevkisine 1 takviye daha yapılır. Yalnız stoperde Pedro-Ersan-Milo-Atınc-Necip 5 tane adam var. Ersanla yapılan kontrattan ve Milosevic transferinden çıkardıgım anlam stopere transfer düşünülmüyor. Umuyorumki Miloseviç bir an once formayı kapar ve Pedro ile guzel bir ikili oluşturur. Aksi durumlarda defansta çok sıkıntı çekeriz. Bek pozisyonları bir şekilde idare eder ama stoper idare edilecek bir pozisyon degil. Ersanla Neciple bir yere kadar idare edersin.
[ Son Düzenleme: 09 Mart 2015, 01:41:53 eski inönü ]

Çevrimdışı Deniz

Beyler sorun da orda mac seciyoruz takim olarak..

Çevrimdışı Deniz

Bizim mac secmeden en azindan oynadigimiz lig macini kazanacak oyun oynamamiz lazim.ligde cok ust duzey futbol gerekmiyor ama yine de futbol gerekiyor. Oynamadan hicbir mac kazanilmaz.

Çevrimdışı Lawagolem

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş'ın bu tabiri caizse bitik halini ve kondisyon durumunu dün 90+'da;izlediyseniz Önder Özen üstü kapalı açıkladı.Benim gördüğüm Liverpool maçları dışında(ki yüksek motivasyonun etkisi)Torku Konyaspor maçından bu yana Beşiktaş oyuncuları resmen sahada yürüyor.Önder Hoca,bu durumu yanlış yükleme,rejenerasyon ve antrenman programı bilgisi eksikliğine bağladı.Hatta "yüklemeyi bırak çocuklar uçsun dedi" bir nevi.

Çevrimdışı panic13

Günaydın arkadaşlar,

Bilic hala kovulmamış mı? Nasıl olur ya? Nasıl!!

Derhal kovulup yerine Sergen getirilmeli. Şampiyonluk için de UEFA da başarı için de başka bir yol göremiyorum. Sergen olmazsa Lucescu gelsin. O da olmazsa Daum, o da olmazsa Mustafa Denizli, o da olmazsa Gordon Milne.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağatay

Günaydın arkadaşlar,

Bilic hala kovulmamış mı? Nasıl olur ya? Nasıl!!

Derhal kovulup yerine Sergen getirilmeli. Şampiyonluk için de UEFA da başarı için de başka bir yol göremiyorum. Sergen olmazsa Lucescu gelsin. O da olmazsa Daum, o da olmazsa Mustafa Denizli, o da olmazsa Gordon Milne.

şaka mısın ?
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı panic13

şaka mısın ?

Şaka mı olmasını isterdin gerçek mi? Vat is matriks?

Çevrimdışı Çağatay

Şaka mı olmasını isterdin gerçek mi? Vat is matriks?

forumdaki tüm konulara yazmışsın da aynı şeyi neyin peşindesin ?

Çevrimdışı Hicks

konu acalım buralar biraz hareketlensin baktım simdi

kulübede oturan en değerli oyuncuların Top 11'i

gordugunuz üzere bir besiktaslı
3gsli ve 2 tsli var 1 fbli

buradan birden cok sonuc cıkar
yedek klubemiz sıkıntılı

bu arada cenk tosun antrenmanlara baslamıs

Kusura bakma da buradan hiç bir sonuç çıkmaz, oradaki 4 renkliyi de kulübeyi bırak tesislerde görmek istemem...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı panic13

forumdaki tüm konulara yazmışsın da aynı şeyi neyin peşindesin ?

Sana nasıl cevap vermemi bekliyorsun? Senin gibi ters cevap verip, altı üstü bir forum yazışmaşı yüzünden hayatımızda hiç görmediğimiz, muhtemelen de hiç görmeyeceğimiz, dost veya düşman olmayan insanlar olarak birbirimize gereksiz laflar, hatta küfürler etmemiz mi gerek? Senin yazdığından bunu anlıyorum ve cevap vermiyorum. Cevap veremediğimden değil, konuyu gereksiz yere uzatıp hem buradaki insanlara saygısızlık etmek istemiyorum, hem de kendime yakıştıramıyorum. Çünkü hayatım boyunca böyle yapmadım.

Sen bana istediğin gibi yazabilirsin. Nasıl istersen öyle davran. Ama seni bu posttan sonra (varsa) engelleyeceğim, çünkü altı üstü bir forum yazışması yüzünden gerginleşmek istemiyorum, o yüzden yazdıklarını görmemek ikimiz için de iyi bir çözüm olacak.

Çevrimdışı Nartallo

Olcay ve Veli'deki düşüş beni hayal kırıklığına itiyor. Onların enerjisine, mücadelesine ihtiyacımız var ama bir yerlerde bir sıkıntı var

Çevrimdışı Çağatay

Sana nasıl cevap vermemi bekliyorsun? Senin gibi ters cevap verip, altı üstü bir forum yazışmaşı yüzünden hayatımızda hiç görmediğimiz, muhtemelen de hiç görmeyeceğimiz, dost veya düşman olmayan insanlar olarak birbirimize gereksiz laflar, hatta küfürler etmemiz mi gerek? Senin yazdığından bunu anlıyorum ve cevap vermiyorum. Cevap veremediğimden değil, konuyu gereksiz yere uzatıp hem buradaki insanlara saygısızlık etmek istemiyorum, hem de kendime yakıştıramıyorum. Çünkü hayatım boyunca böyle yapmadım.

Sen bana istediğin gibi yazabilirsin. Nasıl istersen öyle davran. Ama seni bu posttan sonra (varsa) engelleyeceğim, çünkü altı üstü bir forum yazışması yüzünden gerginleşmek istemiyorum, o yüzden yazdıklarını görmemek ikimiz için de iyi bir çözüm olacak.

ters bir cevap vermiyorum sadece forumdaki her yere bilic kovulsun sergen gelsin yok daum gelsin hatta milne gelsin yazmışsın
şu an için böyle bir şeyin olamayacağını senin de biliyor olman gerek bunu yazdıklarına eşdeğer bir şey yazayım bende,
mesela: "messi ile hala anlaşılmadı mı ? daha neyi bekliyoruz messi yi almak için derhal transfer teklifi yapılmalı" gibi

tabiiki burası sadece bir forum ve istediğini yazabilirsin ama mantık çerçevesinden bakıldığı zaman yazdıklarında (ben en azından) bir mantık göremedim
ve her yere de ısrarla yazman sebebiyle merak ederek soruyorum neyin peşindesin diye
öyle kızmana gerek yok ve malesef de engelleyemiyorsun bildiğim kadarıyla

Çevrimdışı Hicks

Aynı senaryonun oynandığı üst üste 3 hafta izledik, bu oyun ve kadro yapısı ile Türkiye Ligindeki futbol katili takımlara karşı başarılı olmak artık imkansız. Bunu net biçimde gördük ama önümüzdeki Brugge ve FB maçlarında böyle olmayacaktır diye düşünüyorum, Erciyes maçında Ankara'da dolu tribünlere karşı işi çabuk bitirirsek bu hale düşmeyebiliriz, sonra 3 maç rahatız, rakipler futbol oynamak isteyen rakipler olacak.

Bunların hiç biri bahane değil elbette, dün Sivas maçında gördüğüm Beşiktaş uzun zamandır, belkide 2-3 sezondur gördüğüm en kötüsüydü, öncesinde Balkes maçında ve ondan da öncesinde EsEs maçında da bu sezonun sırası ile en kötü performanslarını sergiledik. İster istemez kondisyon yüklemesi mi yapılıyor Brugge ve FB maçları için diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Önümüzdeki 4 maçta anlarız...

Sosa'ya ben çok güveniyordum, gol yollarındaki sıkıntımızın tek sebebi O'nun formsuzluğu ve belindeki sakatlıktan olduğunu düşünüyordum ama geçen gün çıktı kendisi açıkladı, beliyle ilgili olmadığını sorunun kendisinde olduğunu söyledi. Aynı durum Motta'da da var özel hayatlarında problemler yaşıyorlar demekki, bu da bizim şansımız işte durup dururken 2 kişi böyle bir sebepten resmen yok oldu takımdan. Sabaha karşı tweetler ve resimler olduğunu duydum bu oyuncular için ama görmedim, gerçekse, ciddi anlamda ceza verilmedir, bu kadar önemli haftalarda kimsenin böyle davranmaya hakkı olmadığını düşünüyorum.

Topu tutmayı öğrenmemiz lazım,  rakibe bu kadar çok topu bırakırsan her şey olur, onun için topu kendinde tutmayı bileceksin en azından bazı zamanlarda. Cenk kaç haftadır resmen puanlara uzanıyor, Tolga olsaydı 3 haftada aldığımız 5 puanı da alamazdık. Veli ve Atiba ciddi formsuzlar, umarım bu dediğim gibi bir yüklemeden kaynaklanıyordur, yoksa işimiz çok zor...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Serkan P.

Çevrimdışı Çağatay

Çevrimdışı Deniz

Dun onder hoca yanlis antrenman dedi ve bu eger dogruysa cok cidsi bir durum.sakatliklar,yorgunluklar da hep buna bagliymis.

Onder hoca istifa etmeden once antrenman programlarinda bilicle ters dusuyoruz demisti..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mart 2015, 12:20:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli