Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3960855 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı cisse557

Bir Fener ve Gsli futbolcuların tekniklerine bakıyorum bir de bizdekilere arada uçurum var. Olcay, Veli, Ersan, Serdar, Tolga. Şu 5 i kulübeye mahkum olur rakiplerimizde. Seneye kaliteyi biraz daha artırmalıyız.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mart 2015, 12:24:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bir Fener ve Gsli futbolcuların tekniklerine bakıyorum bir de bizdekilere arada uçurum var. Olcay, Veli, Ersan, Serdar, Tolga. Şu 5 i kulübeye mahkum olur rakiplerimizde. Seneye kaliteyi biraz daha artırmalıyız.

Kesinlikle. Ama teknik malesef para ile satın alınabilen bir şey. Yazın 4 tane teknik satın aldık biz. Bu yaz bir 4 tane daha alacağız muhtemelen.

Parası az olan takım hız, savunma ve  güce başvurur. Biz de buna başvurduk bu sene. Durum umarım değişecektir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Az önce elime klavyeyi aldım,
Bugünkü maçla ilgili bir analiz yapayim güzel bir yazı yazim dedim,
Yemin ediyorum rezil futboldan başka yazacak birşey bulamadım.

o kadar yorum okuyorum
sürekli takımı savunalım surekli koruyalım surekli dısarıdayız taraftar az takım bircok seyle ugrasıyor seklinde savunmalar var
bunları her okudugumda inanın daha cok gundeme getirmek istiyorum eksilerimizi
ama anlayacak insan sayısı cok az ve bu yapacagımız eleştiriyi yıkıcı olarak algılayacak milyonlar var
boyle devam edersek biz sampiyon olsak 2009daki heyecanın bir üstüne cıkamayız...

ama böyle yapmasak birlik olsak ayrılmasak ortak hareket edilse bu sefer tam tersi olur en azından besiktaslılık sorgulanmasa
o zaman butun sartlar bir mazeret olarak gorulmeyecek atesleme unsuru tasıyacak ama imkan vermiyorlarki...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cisse557

Kesinlikle. Ama teknik malesef para ile satın alınabilen bir şey. Yazın 4 tane teknik satın aldık biz. Bu yaz bir 4 tane daha alacağız muhtemelen.

Parası az olan takım hız, savunma ve  güce başvurur. Biz de buna başvurduk bu sene. Durum umarım değişecektir.
Evet 2-3 tane para ile teknik satın alıp biraz da keşfedilmemiş (Pedro gibi) tekniklere yönelirsek olur bence bu iş.

Çevrimdışı ozan062

ters bir cevap vermiyorum sadece forumdaki her yere bilic kovulsun sergen gelsin yok daum gelsin hatta milne gelsin yazmışsın
şu an için böyle bir şeyin olamayacağını senin de biliyor olman gerek bunu yazdıklarına eşdeğer bir şey yazayım bende,
mesela: "messi ile hala anlaşılmadı mı ? daha neyi bekliyoruz messi yi almak için derhal transfer teklifi yapılmalı" gibi

tabiiki burası sadece bir forum ve istediğini yazabilirsin ama mantık çerçevesinden bakıldığı zaman yazdıklarında (ben en azından) bir mantık göremedim
ve her yere de ısrarla yazman sebebiyle merak ederek soruyorum neyin peşindesin diye
öyle kızmana gerek yok ve malesef de engelleyemiyorsun bildiğim kadarıyla

yok hocam o gonderme yapıyor bilici gondermek istiyenlere orda benim gibilerede mesajlar var:D
yani oradaki anlam  mizah anlayısı gereği yazıyor heryere..

Çevrimdışı Deniz

Takımda yanlış giden şey bu olabilir mi ?

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mart 2015, 12:30:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Takımda yanlış giden şey bu olabilir mi ?

Geçen bu konu ile ilgili yorum yapmıştım hatırlarsın çoğunluk sonra takım kötü oynayınca üstüme çöktü  :evillol:

Takımın antrenman sistemi ciddi anlamda yanlış hala yükleme devam ediyor anlamsız yere ama yorum yapmamayı tercih ediyorum bu konuda artık çünkü herkes iyi kondisyonu iyi futbol oynanacak gibi algılıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Hangimiz Fener maçında korkak futbol oynar mıyız acaba diye endişeli? Parmakları görebilir miyim?  :D

Çevrimdışı Deniz

Geçen bu konu ile ilgili yorum yapmıştım hatırlarsın çoğunluk sonra takım kötü oynayınca üstüme çöktü  :evillol:

Takımın antrenman sistemi ciddi anlamda yanlış hala yükleme devam ediyor anlamsız yere ama yorum yapmamayı tercih ediyorum bu konuda artık çünkü herkes iyi kondisyonu iyi futbol oynanacak gibi algılıyor.
Bu konu üstünde durulması lazım.Özen bunu diyorsa kafadan atmaz.Demek ki böyle bir durum var.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Hangimiz Fener maçında korkak futbol oynar mıyız acaba diye endişeli? Parmakları görebilir miyim?  :D
Sivas maçı gibi puana yatmaya oynarsak fenerden 3 yeriz.
Oyunumuzu oynamamız lazım.Avrupadaki gibi.O şekilde feneri yenebiliriz.

Çevrimdışı cisse557

Sosa'nın arka adalesinde 1. derece yırtık tespit edilmiş. İnsan olarak üzüldüm sakatlanmasına istemem kimsenin sakatlanmasına ama madem Biliç form düşüklüğünü umursamıyor bence sakatlanması bizler için iyi oldu. Tolgay daha verimliydi son zamanlarda.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mart 2015, 12:44:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu konu üstünde durulması lazım.Özen bunu diyorsa kafadan atmaz.Demek ki böyle bir durum var.

Çok basit mantık ile anlatayım.

Biz ilk yarının 4-14 haftaları arası resmen uçtuk. Fizik çok üst seviyedeydi. Bu yüzden 3 günde 1 aynı 11 ile kim geldiyse devirdik. Son 3 hafta da göçtük. Olağandı.

Ekip bundan korktuğu için yüklenmeye devam ediyor yüksek ihtimal. Fiziği arttırmaya çalışıyorlar daha da. Uefa'da üst turlarda bundan fazlası gerekecek diye düşünüyorlar.

Ama atladıkları şey bu adamların vücudu bunu kaldıracak kapasitede mi? Kas boyu denilen bir şey vardır. Maksimuma ulaştığında takım uçar. Bir tık daha yüklenirsen bağlar kopar. Kaldırmaz.

Bizim 11 lig, muhtemel 4 uefa maçımız kaldı. Şu dakikadan sonra yüklenmenin mantığı nedir anlamıyorum.

İlk yarı yüklemeden sonra bu takım 18 tane taş gibi maç çıkardı son 3 maçta göçtü. Şimdi 15 maç var neyin korkusu bu?

Finali kazanalım derken önümüzdeki maçlarda boğacaklar bu antrenman temposuyla gidersek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mart 2015, 12:46:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Sosa'nın arka adalesinde 1. derece yırtık tespit edilmiş. İnsan olarak üzüldüm sakatlanmasına istemem kimsenin sakatlanmasına ama madem Biliç form düşüklüğünü umursamıyor bence sakatlanması bizler için iyi oldu. Tolgay daha verimliydi son zamanlarda.

Biz Kerim'i de, Pedro'yu da sakatlık sonrası kazandık. Başka türlü inadı kırılmıyor Bilic'in malesef.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Sivas maçı gibi puana yatmaya oynarsak fenerden 3 yeriz.
Oyunumuzu oynamamız lazım.Avrupadaki gibi.O şekilde feneri yenebiliriz.
Avrupada oynadığımız gibi oynar mıyız emin değilim. Takım maça yorgun çıkacak. Balkes maçında son 15 dakika yürüyecek mecalleri kalmamıştı ki derbi daha tempolü geçecektir. Kendi oynumuzu oynamaya kalksak son maçın yarım saati takım tel tel dökülmeye başlar. Yorgunuz diye daha kontrollü oynarsak 3 yeriz. 2 ucu küflü değnek.

Çevrimdışı Deniz

Çok basit mantık ile anlatayım.

Biz ilk yarının 4-14 haftaları arası resmen uçtuk. Fizik çok üst seviyedeydi. Bu yüzden 3 günde 1 aynı 11 ile kim geldiyse devirdik. Son 3 hafta da göçtük. Olağandı.

Ekip bundan korktuğu için yüklenmeye devam ediyor yüksek ihtimal. Fiziği arttırmaya çalışıyorlar daha da. Uefa'da üst turlarda bundan fazlası gerekecek diye düşünüyorlar.

Ama atladıkları şey bu adamların vücudu bunu kaldıracak kapasitede mi? Kas boyu denilen bir şey vardır. Maksimuma ulaştığında takım uçar. Bir tık daha yüklenirsen bağlar kopar. Kaldırmaz.

Bizim 11 lig, muhtemel 4 uefa maçımız kaldı. Şu dakikadan sonra yüklenmenin mantığı nedir anlamıyorum.

İlk yarı yüklemeden sonra bu takım 18 tane taş gibi maç çıkardı son 3 maçta göçtü. Şimdi 15 maç var neyin korkusu bu?

Finali kazanalım derken önümüzdeki maçlarda boğacaklar bu antrenman temposuyla gidersek.
Aynen katılıyorum..

Çevrimdışı cisse557

Biz Kerim'i de, Pedro'yu da sakatlık sonrası kazandık. Başka türlü inadı kırılmıyor Bilic'in malesef.
Kerim'i kazandık mı ondan da pek emin değilim. Kerim geldiğinde hepimiz Demba Ba'nin gelmesi kadar sevinmişizdir. Töre ilk yılında çok top eziyordu, nerde ne yapması gerektiğini bilmiyordu. Oynadıkça kendini geliştirdi. Ama Kerim hala aynı yerinde sayıyor. Oyuncu oynayarak gelişiyor oynamadan gelişen futbolcu görmedim nerdeyse. Sırf Biliç'in Olcay inadından Kerim level atlayamadı bir türlü.

Çevrimdışı Deniz

Sosada yırtık olmasına açıkçası pek üzülmedim.Bu adam sakatlanmadan Bilicin dinlendireceği yoktu.3-4 haftadır sahada resmen geziyor.Dinlenmesi şart.

Çevrimdışı Dogan

Bu takimin 2 haftaya kadar ucacagini bu maclarin aldatici olduğuna inanan tek benmiyim?

Ancak bunun tek şartı savunmada necip pedro.Ersan yüzünden başımız çok ağrır.
Sivok ne ayak ya?Vallaha sabrim tasti.Ne sakatlikmis arkadas.Adam bi geri dönmedi ya  :s20:

Çevrimdışı Deniz

Ersan konusunda artık ciddi anlamda sabrım kalmadı.
1 maçta 5 kritik hata yapar mı bir oyuncu.
Lig maçlarında atınç oynamalı.

Çevrimiçi blackeagle35

Olcay'ın yerine ligde derbiler hariç Cenk Tosun denenmeli..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mart 2015, 13:01:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Ersan çok büyük kazık.

Pektemek ile ikisi yılda 3 milyon eurodan 12 milyon euro yani 40 milyonluk bir kazıktır.

Emeği geçen kimseyi affetmeyeceğim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

liverpool galibiyetinden dolayı herkes herseyi yapabiliriz sanıyor fakat o gun bircok sey olumlu gitti
11oyunucn hepsi iyi oynadı bu hep tekrarlarmı?
motivasyon hocasından oyuncusundan taraftarına hep boyle olurmu?
tabi birde rakibin motivasyonu onemli bizimle aynı olsaydı durum bu olurmuydu?
cogumuz bunun iksiriyle suan  takımın cok ustune gitmiyor normal sartlarda  bu tepkilerin cok cok dah fazlası yoneltilir
ama olmuyorsa buda tabiki teknik heyetin verdiği ısıktır..

işte bunu fırsat bilip bazı iyileştirmeler yapılmalı
benim önerilerim;

daha fazla basın toplantısı gerek, (taraftar herseyden haberdar olsun),, projeler tv ekranından daha cok duyurulmalı(yeni umutlar pompalanmalı)
iyi oynayan değil her pozisyondan oyuncuyla rop yapılmalı  hatta onlara daha cok agırlık verilmeli
uzun maraton bu sonucta herkesi yarısta tutmak lazım ihtiuyacımız var 23 kişiyede
bu ve benzeri seyler yapılırsa inanın sosyal medyada orda burda toplu küfürler vs kalkar

en buyuk ornek bana gore sudur,,
bakın son zamanlarda olcay o kadar formsuzki ve oyundada cok yanlıs işler yapıyor
fakat eskisi gibi ona tepkiler verilmiyor acaba neden?? cnk ekranlarda daha cok goruluyor
bazen işin showuna kacıyor ama hersey yerinde ve tadında
buda tabiki ister istemez seni taraftarın onune atılmanı engelliyor

bu ornek bana gore cok iyi bir kıyaslama bunun üzerinden gidilmeli derim

[ Son Düzenleme: 09 Mart 2015, 13:08:51 ozan062 ]

ysariusta

• Ziyaretçi

Beyler sorun da orda mac seciyoruz takim olarak..
Taraftarlar tarafından maç seçilmiyor mu Deniz türkiye kupası yok gözüyle bakılmıyor mu

Çevrimdışı Deniz

Taraftarlar tarafından maç seçilmiyor mu Deniz türkiye kupası yok gözüyle bakılmıyor mu
Abi taraftar da maç seçiyor ama futbolcu maç seçmemeli.
Büyük futbolculara bakıyorum messisi ronaldosu hiçbir maçı ayırmadan varını yoğunu ortaya koyuyor.
Ligde artık seçilecek maç kalmadı.Son düzlüğe girmek üzereyiz.3 büyükten birisi 3-4 hafta içinde kopmaya başlayacaktır.
Bunun biz olmamamız için çabalamalıyız.

Çevrimdışı Çağatay

yok hocam o gonderme yapıyor bilici gondermek istiyenlere orda benim gibilerede mesajlar var:D
yani oradaki anlam  mizah anlayısı gereği yazıyor heryere..

Hmm anlaşıldı o zaman bu mesajlarin sırrı :) e sizde niye gondermek istiyosunuz bilici bak sana da döşenecem şimdi mesajı :D

Saka bi yana Bi yanlış anlama olmuş o zaman kusura bakma @panic13 :)
Hope for the Best, Plan for the Worst