Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3963464 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada ben niye videoları mesajlar da ekran gibi yapamıyorum da link çıkıyor :s20:
https'yi sil öyle yapıştır  :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Mart 2015, 19:44:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

[ Son Düzenleme: 05 Mart 2015, 21:08:43 Türkay ]
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı FARUK

Ne oldu hocam?

gol attı bugün 40m felan sürüp ters köşeye gönderdi devre arasında adı geçmişti ama imkansız artık tabi :)

Çevrimdışı FARUK

gol attı bugün 40m felan sürüp ters köşeye gönderdi devre arasında adı geçmişti ama imkansız artık tabi :)
2. yi de attı juventus a

Çevrimdışı Kemal

Devre arası da imkânsızdı Salah

Çevrimdışı ozan062

Devre arası da imkânsızdı Salah

öyle bir adamki mou
ortalıga benim kiraya vericek adamım yok diyor ama aldıgı ilk heriften sonra hemen o klube kiraya veriyor topcusunu ardından iki oyuncu daha baskalarına :tabe:

demekki bizim baskan o sıra baya sıkıstırmıs onları sonra kilidi bi acmıslar arkası kesilmemiş
tabi bize yine birsey yok :evillol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı FARUK

bu serdar sarıdağ twitter da paristen bir önliberodan bahsediyor
kim olabilir sizce?
Ba dan daha çok ses getirecekmiş güya

matuidi olmayacağına göre thiago motta :)
[ Son Düzenleme: 06 Mart 2015, 00:23:17 FARUK ]

Çevrimdışı ozan062

bu serdar sarıdağ twitter da paristen bir önliberodan bahsediyor
kim olabilir sizce?
Ba dan daha çok ses getirecekmiş güya

cagrının adamı olmasın o:)) sisso oynuyordu galiba orda
baktım simdi:) değilmiş belki pastoredir sürekli sonraki devre giriyor gelebilir bi ihtimal :lol:
[ Son Düzenleme: 06 Mart 2015, 00:28:51 ozan062 ]

Çevrimdışı FARUK

cagrının adamı olmasın o:)) sisso oynuyordu galiba orda
eyfel dedi ben direk psg olarak kabul ettim :)
genel anlamda fransa da olabilir

Çevrimiçi Necmi

Bir de şu var.

Opare bence sol beke transfer olarak alınmalı sene sonu İsmail gönderilmeli.

Maxi Pereira yine alınmalı. Çünkü Opare de set ve pas oyunu bilmiyor. O da takımın karakterinde.

Sağda maxi solda Opare ile verim sağlanabilir.
bence sağda denenmeli solu buysa sağı kim bilir nedir güven eksikliği olduğu doğru liverpool maçında açıldı hele balıkesir maçında golden sonra vitesi ikiye taktı ama bir şeyide unutmayalım set oyunu için takıma hazır olmak lazım daha öndeki oyuncuların kapasitesini görememiştir set oyunu hata yapmaya müsait bir oyun şimdi kendini gösterme eğiliminde riske girmiyor daha çok genç ve öğrenmeye açık bence alınmalı üst seviye bir bek olur artık bizde oyuncular öğrenebiliyor yetişiyor Töre geldiğinde sadece topu önüne alıp gitmeyi biliyordu ama şu bir buçuk senede muazam gelişme gösterdi Velide öyle Kerim de gelişiyor buda takımın sürekli üstüne koymasına neden oluyor Biliçde en sevdiğim özellik  bu oyuncu yetiştiriyor bu seviyede takıma gelen her şeyi bilir demiyor şu ana kadarki hocalarımız hep bunu dedi gerçekten yetiştirici bir takım olmaya başladık bu kadro şampiyon olursa gelecek on yılın transfer politikası çizilir senden opare konusunda olumlu şeyler okumakta ayrı güzel @Çağrı

Çevrimiçi Necmi

Opare için çok acele ediliyor.Bir hafta önce bu saatlerde millet oynamasından endişe duyuyordu.Şimdi bonservisi alınsın diyorlar.

Bekle işte sene sonunu TR ligini takip eden yok alıcısı da çıkmaz bu acele anlamsız.Ben olsam seneye opare'yi 1 yıllık kiralarım+sol bek alırım.Böylece hem sağa hem sola 2 alternatif olur.
portoda sakat olduğu için oynayamadı burda yarım sezon oynatıp üst seviyeye çıkartırsan porto onu sana kiralamaz adamların niyeti satıp para kazanmak ve bu oyuncuda para edecek her halinden belli o yüzden ya 2M öder alırsın yada senden gider bir daha ulaşamazsın öğrenmeye açık bir oyuncu çok hızlı şutları ve pasları düzgün fiyatıda 2M ise her türlü riske girilir kalite var cesur rakip tanımıyor ilk kez taraftarın önüne çıkacaksın hemde liverpool gibi bir takıma karşı oynayacaksın bir maç önce seni dağıtmış bir kanat oyuncusunun karşısında olacaksın ve bu kadar soğukkanlı ve iyi bir oyun çıkaracaksın benden her halikarda geçer oyu almıştır bir futbolcunun kalitesi ilk maçta belli olur

Çevrimdışı Deniz

Opare konusunda acele etmemekte fayda var.2 maçla oyuncu alınmaz.Tamam 2 maçtır çok güzel oynuyor ama devamlılık önemli..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Opare 24 yaşında çok genc değil
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağatay

oparenin alınmasını şu sebepten dolayı isterim
adam her iki kanatta da oynayabiliyor
yani tek adam iki yeri birden yedekleyebilir
örneğin solda oynatıyorsun ve maçta sağdaki adamın çok kötü oynadı
sağa çekip sol bekini oyuna sokabilirsin
bunu diğer takımlar yapamazlar işte..
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Şu an oparenin alınmasını isteyenlerin mottanın alınması için de aynı baskıyı yaptığını unutmayın. 2 maçta kral olur; 2 maçta emek hırsızı, aldığı paralar haram olur.

Opare son 2 maç çok iyi oynadı ama Motta da geldiği yarım sezonda takımdaki en istekli, en canla başla uğraşan oyuncuydu, iyi ve beklenmedik şutlar çıkarıp arada gol atıp, asist yaptığı oluyordu. Şimdi takımın en çürük adamı.

Opare'yi 2-3 maç sakatlanınca yine yerin dibine koydular başkanından girdiler transferinden çıktılar. Şimdi de Opare her kadro oluşturanın sağa ya da sola düşündüğü adam oldu.

13-14 maç daha var. Şimdilik sadece iyi oynadığını görüyoruz. Alınır veya alınmaz artık kendini kanıtladıktan sonra karar verilir ama benim derdim şimdi hiç kimse opareyi kötülemezken ilk kötü oynadığı maçta yerin dibine batıranlarla.

Çevrimdışı ozan062

fikret baskan 5 puan kaybında kendisininde suclu oldugunu soylemiş
oyuıncularla ilgilenemedim mesaimi daha fazla topcularla harcıcam demiş

size sorarım avrupada boylemidir? biz işi uzmanlarına bırakıyorduk hani?
oyuncuların ilgiye mi ihtiyacı varmıs? veya daha farklı sorularda cıkar burdan
bana sorarsanız işe burdan baslanmalı, burada herkes işini yapmalı ama işleyişe bakarsanız
oyuncu izlemeyede baskan gidiyor :alala:

bizim kurumsal olmamız için 10 yıl gerekli:) 
biraz opareden uzaklasalım biraz maç havasına girelim dedim belki yanlıs yerden girdim ama bunuda konusmak gerekir diyorum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Mart 2015, 11:21:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
fikret baskan 5 puan kaybında kendisininde suclu oldugunu soylemiş
oyuıncularla ilgilenemedim mesaimi daha fazla topcularla harcıcam demiş

size sorarım avrupada boylemidir? biz işi uzmanlarına bırakıyorduk hani?
oyuncuların ilgiye mi ihtiyacı varmıs? veya daha farklı sorularda cıkar burdan
bana sorarsanız işe burdan baslanmalı, burada herkes işini yapmalı ama işleyişe bakarsanız
oyuncu izlemeyede baskan gidiyor :alala:

bizim kurumsal olmamız için 10 yıl gerekli:) 
biraz opareden uzaklasalım biraz maç havasına girelim dedim belki yanlıs yerden girdim ama bunuda konusmak gerekir diyorum

Yahu Ozan anlıyorsun aslında ne demek istediğini işte niye bu şimdi :)

Baskıyı almak için söylenmiş bir söz teknik heyetin üstünden.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

2 Haftada 5 puan kaybetmek demek , mecbur derbi kazanacaksın demektir , hemde deplasmanda. Kısaca yine zor olan yolu seçtik. Kayıpsız atlatsaydık şu haftaları derbilerde sonuç ne olursa olsun , son haftalarda da son bir ivmeye girerek ipi göhüslerdik. Artık mecburuz derbi kazanmaya.

Çevrimdışı ozan062

Yahu Ozan anlıyorsun aslında ne demek istediğini işte niye bu şimdi :)

Baskıyı almak için söylenmiş bir söz teknik heyetin üstünden.

:us: :us:

acık soyleyim aklıma gelmedi,, niyet baska olunca tabi :evillol: :iblush:

illaki ama yinede bunları yapmamalı baskan soylesin ama uygulamasın
bu sefer hoca bu hamlelere gerekli karsılıgı vermezse bu sefer otoritesi dagılır cnk oyuncuların yoneticilerle hasır nesir olmasının iki sebebi vardır
biri para diğeri yer edinmedir...yani oyuncu toplulugu cakaldır..yöneticiler cok guveniyorlar ama fazlası iyi değildir..ortada bi toraman ornegi var cnk...

bu arada paylasmıslar resmi sitede koyayım bugunden bir kare

gzl cıkmıslar:))
[ Son Düzenleme: 06 Mart 2015, 12:15:46 ozan062 ]

Çevrimdışı ozan062

2 Haftada 5 puan kaybetmek demek , mecbur derbi kazanacaksın demektir , hemde deplasmanda. Kısaca yine zor olan yolu seçtik. Kayıpsız atlatsaydık şu haftaları derbilerde sonuç ne olursa olsun , son haftalarda da son bir ivmeye girerek ipi göhüslerdik. Artık mecburuz derbi kazanmaya.

birde form tutmamız lazım sanki yine dustuk gibi goruyorum ozellikle sonlara dogru yukselen bi grafik sart oglu sart
cnk sampiyonluk sonu getirmekle oluyor uzun yıllardır beceremediğimiz birsey,ilkkez boylesine inanıyoruz umarızki bunu yitiricek seyler yasanmaz

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Maalesef bizim başkan da konuşmayı bilmeyen başkanlardan biri.Fener derbisi öncesinde bülent yıldırıma gözüm üzerinizde dedi bülent fena doğradı bizi.Şimdi de takıma yakışmadı diyor.Bu oyuncuyu baskı altına alır,söylemesi gereken şey takıma şampiyonluk yolunda güvendiği olmalıydı.Bilic de etkilenir bu açıklamalardan oyuncular da.

Çevrimdışı Neo Nesil

seneye ülke puanlarımız... acilen gelecek senelerde 15.000 ve yukarısını yapmamız şart... öncelikle ŞAMPİYON OLUP ŞAMPİYONLAR LIGINE KATILMALIYIZ. OLMADI AVRUPA LIGINDE GELECEK SENEYE YARI FINAL HATTA FINALE KADAR GITMEMIZ LAZIM...

2 sene uefaya gitmememize sebep olan yd adalı ve tayfura selam olsun... küfüre bile değmezsiniz...

BJK 64. SIRADA...
[ Son Düzenleme: 06 Mart 2015, 18:16:50 Neo Nesil ]