bende zaten oyuncuların gelişminin güneşin elinde daha yukarı çıkacagını düşündügüm için onu isterim.. elimizde genç ve gelişime açık nüvenin mevcut kapasitesinin üstüne çıkarabilecegini düşünmekteyim. kaldıki yarışmacı/sonuç odaklı takımlarıda çalıştırabilecegini kanıtlamıştır.
efsane maç kriterini de ilk defa duydum bu arada 
oda bir bakıs fakat ben artık bu sekilde oyuncular almayacagımızı dusundugumden dolayı gereksiz buluyorum artık olmus oyuncular alınacagından

tabi canım

efsane mac kriteri cok onemli tabi hepimiz oyuncu scout sistemi diyoruz ama bunun bir baska versiyonuda hocalardır, o yasa gelmiş biri birseyler ispatlamıstır dimi
bende ona gore sana kriter üretiyorum iki dakkada

yanlıs anlasılma olmasın hocayı begenirim severimde ama bize uygun değil veya samet hocadan sonra gelseydi tamam artık bizim seviyemiz arttı dolayısıyla ona gore hareket edilmeli avrupa tecrübesi aranmalı.. misal luce:) alsana en büyük örnek
konudan konuya atlıcam yeni mesaj atmayım dedim
sunu anlamıyorum mesela senol hoca gitti çinlerde japonyalarda yıllarını verdi
buraya geldiğinde ordan bir tane bile topcu getirmedi getirmiyorda yahu orasıda iyi bir havuz ozellikle beklerde
getir dimi yok
bizim hocaya geliyorsun hırvatlar balkanlar diyorsun bir tane alternatif ismini unuttum onun haricinde biriyle bile ugrasmıyorsun
neden acaba? risk alıcak tutmazsa sıkıntıya duser diyemidir anlamıyorum nedne oralardan topcu getirmezsinki:((
ki altyas grupları ve milli takım ondan soruluyordu..garip, burdan bile hocaların anlastıgı menejerlerle alısveris yapma muhabbeti kanıtlanırcasına..
samet hoca bu konuda doktora yapmıstır mesela:))