Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3963226 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Mart 2015, 14:12:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İyi performans gösterirse geriye kalan maçlarda bence yüksek ihtimal bonservisi alınır ama illa kadroda tutulacaksa bile bir kez daha kiralanmasından yanayım.

Bir kez daha kiralarlarsa muhtemelen opsiyon yükselir. Şuan 2 milyon euro eğer alınacaksa bu 1.5 civarına iner tahminim.

Ama bence yine sol tarafa direk yazılacak iki isim de olmaz Motta Opare rotasyonunda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bir kez daha kiralarlarsa muhtemelen opsiyon yükselir. Şuan 2 milyon euro eğer alınacaksa bu 1.5 civarına iner tahminim.

Ama bence yine sol tarafa direk yazılacak iki isim de olmaz Motta Opare rotasyonunda.
İşte ben de onu demek istiyorum yani ikisi de güvenle gel oyna diyebileceğimiz oyuncular değiller özellikle Motta ben de tam bir hayal kırıklığı.

Hani sağ bek için Maxi diyoruz ya sol bek için de aynı seviyede bir oyuncu alınmalı bence.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı src35

tempolu adamlar özellikle bek bölgesinde her zaman iş görür, opare'de de git gel çok, maşallah hızıda iyi.. birde sağ bekte görmek isterim ama kara çocugun faydası olacak gibi, belki üst tarafını biraz daha kuvvetlendirebilir...

Çevrimdışı ozan062

Bu durumda sırf şampiyonluk aldığı için Ertuğrul Şenol Güneş'ten daha iyi hoca demezsin di mi Ozan  :biggrinking:

yandık o zaman:D tecrübe olarak yılmaz vural derim ve kacarım:D
acık soyleyim vurallardan bakkalrdan bir farkı yoktur var tabiki ama aman aman değil
onun için boyle bir sacmalık yaparsa ahmet baskan ben umidi komple keserim

milli takımda o donem fatih terimin ürettiklierini kaymagını yedi sırf ona bakarak gidersek mesela yandık:))

[ Son Düzenleme: 05 Mart 2015, 14:31:38 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı dewe34

oparenin opsiyonu hakkında detaylı bir açıklama yapılmadı eğer belli bir rakama alma hakkımız varsa bonservisini almakta acele etmememiz gerek ama net bir opsiyonu yok sadece satın alma önceliği bizdeyse erken davranmak mantıklı olur böyle giderse her maç değerini dahada arttıracak

Çevrimdışı ozan062

opare cok duygusal bir arkadas
onun için ben alınması konusunda sezon sonunu bekleyelim derim
bizler artık daha profesyonel ve devamlılıgı olan topcular almalıyız boyle 2 mac iyi 10 mac kotulerle işimiz yok
hatta paramız aolacak bana sorarsanız sagada solada baska adamlar alalım

Çevrimdışı Çağatay

yönetim oparenin bonservisini almak için harekete geçecekmiş diyollar..
sadece iki maça cıkmış, maçlarda da yine de iyi bir performas sergilemiş
ama bu kadar erken bir tanıya varmış bizim yönetim

ne kadar doğrudur tartışılır
beklerler inşallah biraz daha
yani motta dan ağzımız yandı
akıllanmamız gerek atlamamak lazım
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı src35

yandık o zaman:D tecrübe olarak yılmaz vural derim ve kacarım:D
acık soyleyim vurallardan bakkalrdan bir farkı yoktur var tabiki ama aman aman değil
onun için boyle bir sacmalık yaparsa ahmet baskan ben umidi komple keserim

milli takımda o donem fatih terimin ürettiklierini kaymagını yedi sırf ona bakarak gidersek mesela yandık:))
vural- bakkal-güneş bu nasıl kıyastır..
sırf oyuncular üzerindeki etkisi bile ligdeki hocalardan ayırır güneşi.. gerisini yazmaya gerek duymam...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Mart 2015, 14:39:48
  • Beşiktaş / Bodrum
oparenin opsiyonu hakkında detaylı bir açıklama yapılmadı eğer belli bir rakama alma hakkımız varsa bonservisini almakta acele etmememiz gerek ama net bir opsiyonu yok sadece satın alma önceliği bizdeyse erken davranmak mantıklı olur böyle giderse her maç değerini dahada arttıracak

2 milyon euro opsiyonu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

vural- bakkal-güneş bu nasıl kıyastır..
sırf oyuncular üzerindeki etkisi bile ligdeki hocalardan ayırır güneşi.. gerisini yazmaya gerek duymam...

sakinn:))takılıyoruz orada

dogru baya oyuncuyu parlattı fakat sonuca bakalım biz parlamadan cok basarı istiyoruz...
arastırmak lazım kaç tane büyük takım galibiyeti var
en basiti senol gunesi seven sayısı coksa bilinki 3 büyüklere karsı galibiyeti yoktur
aynı besiktasımızın cogunlugun ikinci takımı olması gibi,
umarım anlatabilmişimdir :ok:
bu yasına gelmiş bir hocanın varmıymıs hiç efsane bir maçı
milli takımlar haric,,

benim suanki hocamın bile simdiden yazılacak hikayeleri var)) daha yası 46
[ Son Düzenleme: 05 Mart 2015, 15:02:26 ozan062 ]

Çevrimdışı Dogan

Opare'nin bonservisi alındıktan sonra Motta gibi performansı düşebilir.

Eğer sezonun geri kalanında çok iyi oynasa bile bir kez daha kiralanmalı ve ona göre bonservisi alınmalı.
Kesinlikle böyle yapılmalı.Motta gibi çıkarsa gider alayini vururum.Bi motta sendromunu daha kaldiramam  :steamed:

Çevrimdışı Dogan

Kiralık gelip burda yarım sezon fırtınalar estirip daha bonservisi alındıktan sonra fos çıktı mı kimse kusura bakmasın ama teknik heyetin ve transfer komitesinin suçudur.Bu şekilde adam alınmaz.Bakin malagaya amrabati 2 yildir kiraliyola mesela.Bi adam en az 1.5 yıl kiralanmalidir.Ondan sonra belli olur.opare istediği kadar ii oynasin ben seneye tekrar kiralama taraftarıyım.Eger kiralamiyacaklarsa almasınlar.

Çevrimdışı src35

sakinn:))takılıyoruz orada

dogru baya oyuncuyu parlattı fakat sonuca bakalım biz parlamadan cok basarı istiyoruz...
arastırmak lazım kaç tane büyük takım galibiyeti var
en basiti senol gunesi seven sayısı coksa bilinki 3 büyüklere karsı galibiyeti yoktur
aynı besiktasımızın cogunlugun ikinci takımı olması gibi,
umarım anlatabilmişimdir :ok:
bu yasına gelmiş bir hocanın varmıymıs hiç efsane bir maçı
milli takımlar haric,,
bende zaten oyuncuların gelişminin güneşin elinde daha yukarı çıkacagını düşündügüm için onu isterim.. elimizde genç ve gelişime açık nüvenin mevcut kapasitesinin üstüne çıkarabilecegini düşünmekteyim. kaldıki yarışmacı/sonuç odaklı takımlarıda çalıştırabilecegini kanıtlamıştır.

efsane maç kriterini de ilk defa duydum bu arada :D

Çevrimdışı ozan062

bende zaten oyuncuların gelişminin güneşin elinde daha yukarı çıkacagını düşündügüm için onu isterim.. elimizde genç ve gelişime açık nüvenin mevcut kapasitesinin üstüne çıkarabilecegini düşünmekteyim. kaldıki yarışmacı/sonuç odaklı takımlarıda çalıştırabilecegini kanıtlamıştır.

efsane maç kriterini de ilk defa duydum bu arada :D

oda bir bakıs fakat ben artık bu sekilde oyuncular almayacagımızı dusundugumden dolayı gereksiz buluyorum artık olmus oyuncular alınacagından :biggrinking:

tabi canım :) efsane mac kriteri cok onemli tabi hepimiz oyuncu scout sistemi diyoruz ama bunun bir baska versiyonuda hocalardır, o yasa gelmiş biri birseyler ispatlamıstır dimi
bende ona gore sana kriter üretiyorum iki dakkada  :evillol: :evillol:
yanlıs anlasılma olmasın hocayı begenirim severimde ama bize uygun değil veya  samet hocadan sonra gelseydi tamam artık bizim seviyemiz arttı dolayısıyla ona gore hareket edilmeli avrupa tecrübesi aranmalı.. misal luce:)  alsana en büyük örnek

konudan konuya atlıcam yeni mesaj atmayım dedim

sunu anlamıyorum mesela senol hoca gitti çinlerde japonyalarda yıllarını verdi
buraya geldiğinde ordan bir tane bile topcu getirmedi getirmiyorda yahu orasıda iyi bir havuz ozellikle beklerde
getir dimi yok
bizim hocaya geliyorsun hırvatlar balkanlar diyorsun bir tane  alternatif ismini unuttum onun haricinde biriyle bile ugrasmıyorsun
neden acaba? risk alıcak tutmazsa sıkıntıya duser diyemidir anlamıyorum nedne oralardan topcu getirmezsinki:((
ki altyas grupları ve milli takım ondan soruluyordu..garip, burdan bile hocaların anlastıgı menejerlerle alısveris yapma muhabbeti kanıtlanırcasına..
samet hoca bu konuda doktora yapmıstır mesela:))
[ Son Düzenleme: 05 Mart 2015, 15:25:20 ozan062 ]

Çevrimdışı src35

oda bir bakıs fakat ben artık bu sekilde oyuncular almayacagımızı dusundugumden dolayı gereksiz buluyorum artık olmus oyuncular alınacagından :biggrinking:

tabi canım :) efsane mac kriteri cok onemli tabi hepimiz oyuncu scout sistemi diyoruz ama bunun bir baska versiyonuda hocalardır, o yasa gelmiş biri birseyler ispatlamıstır dimi
bende ona gore sana kriter üretiyorum iki dakkada  :evillol: :evillol:
yanlıs anlasılma olmasın hocayı begenirim severimde ama bize uygun değil veya  samet hocadan sonra gelseydi tamam artık bizim seviyemiz arttı dolayısıyla ona gore hareket edilmeli avrupa tecrübesi aranmalı.. misal luce:)  alsana en büyük örnek
hoaydaaa yine mi luce yaa..
seviyemiz arttı ama henüz o seviye degil bence, hayal ettigimiz ve ya beklentilerimiz arttı. çünkü hala gelişime açık bir kadroyuz. çok fazlasını hayal ettiriyor bu takım.

bu arada devre arasında da yine olmamış/olacak/potansiyel oyuncular alındı. sene sonu iki tecrübe alınabilir. ancak bu gelecek vadeden oyuncu transferi bi gelenek halini alabilir. işe yaradıgını gördüler çünkü.

Çevrimdışı ozan062

hoaydaaa yine mi luce yaa..
seviyemiz arttı ama henüz o seviye degil bence, hayal ettigimiz ve ya beklentilerimiz arttı. çünkü hala gelişime açık bir kadroyuz. çok fazlasını hayal ettiriyor bu takım.

bu arada devre arasında da yine olmamış/olacak/potansiyel oyuncular alındı. sene sonu iki tecrübe alınabilir. ancak bu gelecek vadeden oyuncu transferi bi gelenek halini alabilir. işe yaradıgını gördüler çünkü.

dogru soyluyorsun baktılar bu sistem uyuyor simdi yabancı sıralamasıda kalktı boyle yatırımlar yapabilirler ki ne kadarda biz planlı gidiyoruz deselerde :biggrinking:

Çevrimdışı ozan062

əvrən ‏@evrenmanchester  31 sn.32 saniye önce
MAXI PEREIRA

roma nin maicon u sutlamasi soz konusu . Dolayisiyla ii bi teklif yapip maxi yi almayi planliolar

benim guvendiğim birisidir kaynagı
dunde yabancı bir menejer benzerini soylemişti yani roma ihtimali haylice arttı
alternatiflere agırlık vermemiz gerek

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Opare için çok acele ediliyor.Bir hafta önce bu saatlerde millet oynamasından endişe duyuyordu.Şimdi bonservisi alınsın diyorlar.

Bekle işte sene sonunu TR ligini takip eden yok alıcısı da çıkmaz bu acele anlamsız.Ben olsam seneye opare'yi 1 yıllık kiralarım+sol bek alırım.Böylece hem sağa hem sola 2 alternatif olur.

Çevrimdışı ThbrK

Kiralık gelip burda yarım sezon fırtınalar estirip daha bonservisi alındıktan sonra fos çıktı mı kimse kusura bakmasın ama teknik heyetin ve transfer komitesinin suçudur.Bu şekilde adam alınmaz.Bakin malagaya amrabati 2 yildir kiraliyola mesela.Bi adam en az 1.5 yıl kiralanmalidir.Ondan sonra belli olur.opare istediği kadar ii oynasin ben seneye tekrar kiralama taraftarıyım.Eger kiralamiyacaklarsa almasınlar.
Malaga bu sene satın almak istedi,Galatasaray'da son anda yabancı fazlalılığından gitti

Çevrimdışı Türkay

Yönetim Porto'yla pazarlıklara şimdiden başlasın zaten en kısa pazarlık 6 ay sürüyor o zamana kadar Opare'nin de performansı belli olmuş olur  :ishock:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Önder Özen benim sene başından beri dediğimi demiş geçen gün. Biz çok çabuk takıma küsüp çok çabuk takımı şampiyon yapabiliyoruz. Kaybettikten sonra bile şampiyonluğa inansak zaten alır yürürüz taraftar olarak

Çevrimdışı atalay

Şu gazete,internet haberlerine inanmayı vazgeçin.Tr'de yıllarca kiralık bir oyuncu 2 tane iyi maç oynasın yönetim hemen bonservisini alma girişiminde bulunuyor.Opare,zaten Motta ve İsmail'in mevcut durumu düşünülürse,Serdar'ın da sakatlık ya da cezalı duruma düşmesi durumuna hem ligde -ki derbi performansları önemli- hem avrupada ciddi maçlarda iki kanatta da boy gösterecek.Şu 2 maçlık performansı devam ettirirse zaten opsiyonu neyse ödenir;alınır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Mart 2015, 18:58:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, devre arasında Porto'dan kiralanan Daniel Opare'nin bonservisinin alınmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Çebi, "Acelemiz ne? Daha biraz daha çıkacak, öyle hemen yok" dedi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Bebe Demba Ba bestesi diye ağlıyor  :kop:

[ Son Düzenleme: 05 Mart 2015, 19:07:14 FARUK ]

Çevrimdışı Türkay

Bu arada ben niye videoları mesajlar da ekran gibi yapamıyorum da link çıkıyor :s20: