Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3963495 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Mart 2015, 02:10:28
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
1903'te coşmuş neşeli gençlik yoruma bakın  :kop: :kop:

Alıntı

Bence biliçle olmuyor.. Takımı Oktay Derelioğlu Alpay Özalan ikilisine emanet etmeliyiz.. En azından kendi evlatlarımız.. Kaleci antrönörüde yine Mrmiç, Cordopa, Asper gibi eski kalecilerden seçilmeli

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

1903'te coşmuş neşeli gençlik yoruma bakın  :kop: :kop:

:kop: :kop: :kop: Gece gece kahkaha attım :kop: :kop:

Çevrimdışı Sarp

Beşiktaş'a doğum günü bestesi!!!

Çok güzeldi. Sabah sabah keyfim yerine geldi. :D
[ Son Düzenleme: 05 Mart 2015, 09:20:44 Boreaphoros ]

Çevrimdışı Hicks

Şu an üretkenliğimizi kısıtlayan, az gol atmamızın ve kapalı rakibi çözemememizin, ileride çoğalamamamızın tek sebebi Veli + Atiba ikilisi. Özellikle Veli bu sene çok formsuz, Atiba da ona katılınca takımın üretkenliği kalmıyor. Arkada Ersan çok aksıyor, O'nun aksaması Motta ve Veli'yi de etkiliyor. Seneye kesinlikle çok iyi bir stoper, bir sag bek ve bir sol bek şart bu takıma. Veli ve Ersan da sadece kulübede hamle oyuncusu olarak kalmalı. Atiba eski formunu gösterirse yanında Tolgay ya da Oğuzhan ile daha etkin olabiliriz. Burada Oğuzhan'a da çok iş düşüyor, ayrıca Sosa ile birlikte o mevkiiyi çok iyi doldurmalı, ihtiyaç olduğunda hemen verim sağlamalı. Atiba böyle devam ederse bir de orta sahaya ihtiyacımız var maalesef.
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Mart 2015, 11:36:17
  • Beşiktaş / Bodrum
Şu an üretkenliğimizi kısıtlayan, az gol atmamızın ve kapalı rakibi çözemememizin, ileride çoğalamamamızın tek sebebi Veli + Atiba ikilisi. Özellikle Veli bu sene çok formsuz, Atiba da ona katılınca takımın üretkenliği kalmıyor. Arkada Ersan çok aksıyor, O'nun aksaması Motta ve Veli'yi de etkiliyor. Seneye kesinlikle çok iyi bir stoper, bir sag bek ve bir sol bek şart bu takıma. Veli ve Ersan da sadece kulübede hamle oyuncusu olarak kalmalı. Atiba eski formunu gösterirse yanında Tolgay ya da Oğuzhan ile daha etkin olabiliriz. Burada Oğuzhan'a da çok iş düşüyor, ayrıca Sosa ile birlikte o mevkiiyi çok iyi doldurmalı, ihtiyaç olduğunda hemen verim sağlamalı. Atiba böyle devam ederse bir de orta sahaya ihtiyacımız var maalesef.

Aynen öyle :)

Sol Bek

Sağ Bek

Stoper

Ortasaha

Sol Açık

Kaleci

Normalde :) Ama son 2 sıradaki yüksek ihtimal olmaz seneye.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hicks

Aynen öyle :)

Sol Bek

Sağ Bek

Stoper

Ortasaha

Sol Açık

Kaleci

Normalde :) Ama son 2 sıradaki yüksek ihtimal olmaz seneye.

Kaleci için ben Cenk'e kesinlikle güveniyorum, Tolga yedek kalacaksa kaleci ihtiyacımız olmayabilir ama Tolga oynayacaksa ve Cenk oynatılmayacaksa kesinlikle transfer lazım. Sol açık için Kerim - Olcay yeterli bir ikili gibi, bu mali yapıda daha iyi bir seçenek bulamayabiliriz gibi geliyor. Takımın
yapısını da çok bozmamak lazım, 5-6 yeni oyuncu biraz hayal gibi geliyor, maksimum 4 transfer bekliyorum ve bunlar kesin ilk 11 oyuncusu olmalı...

Kadro 27 kişi; Uğur, Motta/İsmail, Sivok şeklinde en az 3 kişi ile yollar ayrılmalı, Ümit kiralık gönderilmeli, bu 4 kişinin yerine 4 transfer mantıklı gibi. Böylece A Takım'ın maksimum 28 kişi olma kuralına uymak için de +1 opsiyonumuz olacak. Transferlerin tamamı da yabancı ve risksiz ilk 11 oyuncusu olmak zorunda. Kaleci değişimi düşünülürse sorun yok 27 kişilik şu anki kadroda Enes ve Günay var, biri değiştirilir, hatta 3'e düşürülebilir kaleci sayısı belki...

Kadro mühendisliği de önemli hale geliyor TFF'nin koyduğu 28 kişi sınırı ile ve biz gayet iyi durumdayız birden fazla mevkiiyi yedekleyen bir çok oyuncumuz var bu konuda sıkıntı çıkmayacaktır.

Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Mart 2015, 12:38:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

uzak dursun o kişi....
Nasıl Uzak durdur En iyi Teknik Direktör Türkiyede 3 kişiden biri... 3 kişi arasında Fatih Terim yok...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Mart 2015, 12:49:30
  • Beşiktaş / Bodrum
24 yaşındaki oyuncu için Porto'ya kiralama bedeli ödemeyen Beşiktaş, Opare'nin satın alma opsiyonunu elinde bulunduruyor. Devre arasında yapılan anlaşmada satın alma opsiyonu 2 milyon Euro olarak belirlenmişti.

2 milyonmuş opsiyon.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Mart 2015, 12:50:55
  • Beşiktaş / Bodrum
2 maçlık performansı çok iyi Opare'nin. Bu şekilde 5-6 maç daha çıkarırsa istikrarlı olarak kesinlikle alınmalı bonservisi.

Yabancı kuralı yok hiçbir yerli bek Opare kadar rotasyon yaratacak düzeyde değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

2 maçlık performansı çok iyi Opare'nin. Bu şekilde 5-6 maç daha çıkarırsa istikrarlı olarak kesinlikle alınmalı bonservisi.

Yabancı kuralı yok hiçbir yerli bek Opare kadar rotasyon yaratacak düzeyde değil.
çağrı anlamadığım bu adam ilk maçında ayağına geleni stopere atıyordu
rize maçında sakatlanmadan öncede bu şekildeydi

maç eksiği sorunsa bu performansı gittikçe artabilirde
çünkü hala bazı pozisyonlarda koordinasyon eksikliği göze çarpıyor toparlayabilir

Çevrimdışı Deniz

Opare şu an muazzam ama erken davranmamak lazım.Daha çok maç var.Bir performansını görelim,sakatlık durumunu görelim.Kötü oyuncu olsa zaten porto almazdı ama sakatlanmayıp istikrarlı olması önemli bizim için.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Opare Kendi istediği gibi oynuyor Taktikle Oynamıyor... Top alıp çizgiye inip baştakine pas vermiyor kaleye vuruyor... Uzaktan direk pas vermeyip Şut çekiyor... Bu da Serbest kafana göre oynuyor... Biz de alışmamışız bu tarz oyuncu sağdaki Serdar böyle oynasa süper olur

Çevrimdışı ozan062

:2talk: :angryrazz:

Nasıl Uzak durdur En iyi Teknik Direktör Türkiyede 3 kişiden biri... 3 kişi arasında Fatih Terim yok...

hepside baska camialardan ne cok seviyoruz boyle adamları dimi:)))
tabiki işin baska boyutu türk hocaya karsıyım  en gereksiz hamle olur
biz niye o zaman bilicten vazgeçiyoruz acık soyluyorum fazla para verir tutaraım bilici daha iyi
cnk o geldiğinde yine bilice verilen imkanlar senol hocayada verilir fakat biz hocanın hocalıgı yapmasını gelecek koordinatöründe
işini yapmasını istiyoruz fakat bu yonetimin derdi o değil baya uzerler bizi
baksanıza habire aglasıyor demeclerinde bize geldiğinde dahada cok gundeme duser ben sevmem böyle seyleri..
[ Son Düzenleme: 05 Mart 2015, 13:00:15 ozan062 ]

Çevrimdışı ozan062

artı baktım simdi senol gunes bu ulkede bir sampiyonluk dahi almamıs:) boyle bir adamın bizde işi ne gecelim bu işleri,
iki kerede türkiye kupası almıs bu kadar:)
[ Son Düzenleme: 05 Mart 2015, 13:12:27 ozan062 ]

Çevrimdışı Tolga

Opare'nin bonservisi alındıktan sonra Motta gibi performansı düşebilir.

Eğer sezonun geri kalanında çok iyi oynasa bile bir kez daha kiralanmalı ve ona göre bonservisi alınmalı.

Çevrimdışı Deniz

Motta ile 2+1 mi imzalanmıştı ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Mart 2015, 13:45:10
  • Beşiktaş / Bodrum
çağrı anlamadığım bu adam ilk maçında ayağına geleni stopere atıyordu
rize maçında sakatlanmadan öncede bu şekildeydi

maç eksiği sorunsa bu performansı gittikçe artabilirde
çünkü hala bazı pozisyonlarda koordinasyon eksikliği göze çarpıyor toparlayabilir

@FARUK İnan bana en çok şaşıran benim sanırım. Hala ciddi eksikleri var o kesin ama adam savunmasını baya geliştirmiş.

Benim izlediğim opare çok kolay çalım yerdi 2 sene önce şimdi baya baya savunma yapıyor. Hızı zaten muazzam.

Ve kondisyon dediğin gibi bu yüzde 70'i bu adamın normalde ciğersizdir. 150 DK Oynar tık demeden o konuda hiç sıkıntı yok.

Ben sadece bir tahmin yürütebilirim bu özgüven konusunda, Ya Bilic özgür bıraktı ya da 1 senedir kaybettiği özgüveni  Liverpool maçıyla yerine geldi.

Tahminim daha da iyi işler yapacak. Sıfıra inip yaya yerden pas bırakan bek ben hiç hatırlamıyorum uzun süredir bizde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Mart 2015, 13:46:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir de şu var.

Opare bence sol beke transfer olarak alınmalı sene sonu İsmail gönderilmeli.

Maxi Pereira yine alınmalı. Çünkü Opare de set ve pas oyunu bilmiyor. O da takımın karakterinde.

Sağda maxi solda Opare ile verim sağlanabilir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Mart 2015, 13:47:55
  • Beşiktaş / Bodrum
artı baktım simdi senol gunes bu ulkede bir sampiyonluk dahi almamıs:) boyle bir adamın bizde işi ne gecelim bu işleri,
iki kerede türkiye kupası almıs bu kadar:)

Bu durumda sırf şampiyonluk aldığı için Ertuğrul Şenol Güneş'ten daha iyi hoca demezsin di mi Ozan  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bir de şu var.

Opare bence sol beke transfer olarak alınmalı sene sonu İsmail gönderilmeli.

Maxi Pereira yine alınmalı. Çünkü Opare de set ve pas oyunu bilmiyor. O da takımın karakterinde.

Sağda maxi solda Opare ile verim sağlanabilir.
Yukarıda da dediğim gibi korkum Opare'nin bonservisini aldıktan sonra Motta gibi performansının düşebileceği.

Zaten şuan Motta felaket seviyede bir de Opare bonservisi alındıktan sonra etkisiz oynarsa sol tarafta 2 etkisiz transfer olabilir yani böyle bir ihtimal var bence.

Çevrimdışı FARUK

Yukarıda da dediğim gibi korkum Opare'nin bonservisini aldıktan sonra Motta gibi performansının düşebileceği.

Zaten şuan Motta felaket seviyede bir de Opare bonservisi alındıktan sonra etkisiz oynarsa sol tarafta 2 etkisiz transfer olabilir yani böyle bir ihtimal var bence.

masa başı haberdir umarım
sabırlı davranılmalı bence

Çevrimdışı Tolga

masa başı haberdir umarım
sabırlı davranılmalı bence
İyi performans gösterirse geriye kalan maçlarda bence yüksek ihtimal bonservisi alınır ama illa kadroda tutulacaksa bile bir kez daha kiralanmasından yanayım.