Aynen öyle 
Sol Bek
Sağ Bek
Stoper
Ortasaha
Sol Açık
Kaleci
Normalde
Ama son 2 sıradaki yüksek ihtimal olmaz seneye.
Kaleci için ben Cenk'e kesinlikle güveniyorum, Tolga yedek kalacaksa kaleci ihtiyacımız olmayabilir ama Tolga oynayacaksa ve Cenk oynatılmayacaksa kesinlikle transfer lazım. Sol açık için Kerim - Olcay yeterli bir ikili gibi, bu mali yapıda daha iyi bir seçenek bulamayabiliriz gibi geliyor. Takımın
yapısını da çok bozmamak lazım, 5-6 yeni oyuncu biraz hayal gibi geliyor, maksimum 4 transfer bekliyorum ve bunlar kesin ilk 11 oyuncusu olmalı...
Kadro 27 kişi; Uğur, Motta/İsmail, Sivok şeklinde en az 3 kişi ile yollar ayrılmalı, Ümit kiralık gönderilmeli, bu 4 kişinin yerine 4 transfer mantıklı gibi. Böylece A Takım'ın maksimum 28 kişi olma kuralına uymak için de +1 opsiyonumuz olacak. Transferlerin tamamı da yabancı ve risksiz ilk 11 oyuncusu olmak zorunda. Kaleci değişimi düşünülürse sorun yok 27 kişilik şu anki kadroda Enes ve Günay var, biri değiştirilir, hatta 3'e düşürülebilir kaleci sayısı belki...
Kadro mühendisliği de önemli hale geliyor TFF'nin koyduğu 28 kişi sınırı ile ve biz gayet iyi durumdayız birden fazla mevkiiyi yedekleyen bir çok oyuncumuz var bu konuda sıkıntı çıkmayacaktır.