Kendinizi ne kadar analizci ileri görüşlü sanıyorsunuz. Halbuki tek hizmetiniz işler kötü gittiğinde bir kurban bulup ona cezayı kesmek için baskı yapmak.
Daha 1 hafta önce Opare'ye herkes sallıyordu bugün hiç kimse bir laf söyleyemiyor. Bu bile iki yüzlülük örneğidir. Sizin gibiler puan kaybını şartlar ne olursa olsun istemez, her kulvarda derhal büyük başarı gelmeli. İşiniz gücünüz maç ertesi skor yorumu yapmak. Eses maçından önce herkes çılgın atıyordu lideriz şampiyonuz diye. Şimdi ne değişti aynı takım aynı futbolcular hattta Opare ve Tolgay artısı var eksisi yok.
Bu hafta 2 puan kaybettik ama 2 tane adam gibi futbolcu kazandık. Şampiyonluk yolunda tek rakibimiz renkli balı ve fırsatçı skor yorumcuları. Sağlam bir seri yakalarsak hepsi susacak inşallah.
Bilic'i eleştirdiğim için bu söylediğini üzerime alarak cevap veriyorum ama emin ol cevabımın bu üslupta olmasının tek sebebi senin de bir Beşiktaş'lı olman yoksa sana tepkim tahmin edemeyeceğin gibi olurdu.
Ben burada Liverpool maçında sol bek kesinlikle Opare oynamalı dediğimde bazıları beni "aklımı kaçırmakla" suçladı, başından beri Opare'nin kağıt üzerinde hatalı bir transfer olduğunu düşündüğüm halde bunu söylemiştim, Opare sağ olsun 2 maçtır elinden gelenin en iyisini yapıyor umarım daha da iyi olur.
Ben kendi adıma konuşayım, burada Bilic'i eleştirirken naçizane kendi gördüğüm yanlışları kendi bildiğim futbol doğruları ile harmanlayarak yapıyorum. Ama hiç bir zaman Bilic gitsin de demedim, benim eleştirim sadece belli başlı noktalarda, eğer bunları düzeltirse zaten winner bir hoca olur. Bilic konusunda benim tek dileğim hatalarını görüp, kabul edip düzeltmesi ve uzun yıllar bu takımın başında kalmasıdır.
Ben bu takımı 3 puan kazanırken de çok eleştirdim, puan kaybında da eleştireceğim elbette ama hiç bir zaman felaket tellallığı yapmadım, hepimiz gibi benim de en çok istediğim şey Beşiktaş'ımın başarısı.
Son olarak sana naçizane bir tavsiye, bir kimseye ya da kişiliğine bir şeyler söylerken iki kere düşün, fikirler ölümüne tartışılabilir ama kişilikler ve Beşiktaşlılık tartışılmaz.