Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3968109 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2015, 15:59:28
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Öyle deme bak burdakiler çok kızar.Sonunda biri benim gibi 2,5 yıldır aynı filmi izlediğini söyledi.Yahu Bursaspor maçında siz bu adamı asacaktınız aynısı oldu üste yazdım 10 maçı da.Asıl skor taraftarlığı yapanlar böyle maçlar kazanılınca görmezden gelenler.

Hocam herkes eleştiriyor sakin olalım.

7 maç yazısı yazmışım, 6'sını kazanmışız eleştirmediğim yazı yok nerdeyse.

Herkes farkında sadece bazılarımız daha umutlu ya da iyimser bakmaya çalışıyor durum bundan ibaret.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Dogan

Bilic adam mıdır? :D Madem o zmn necip i ersan in yerine oynatta görelim hünerini.Vallaha normal şartlarda necip pedro olur.Ersan felan hikaye.Necip bana gayet guven veriyor defansta.Mümkünse orta sahadan ziyada defansta oynatsin onu.Mascherano nasil oynuyosa necipte oynar.

Hayati soru şu.Senin elinde orta saha var ve stoperinden daha ii stoper.Sen hangisini oynatirsin?Bilic bilmiyoki sampiyonlugu ince detaylar belirler.Bu hafta necip oynar.Gene ayni performansi sergilerse ve hala ersanda israr ederse sene sonu  :by2: demek lazim
[ Son Düzenleme: 02 Mart 2015, 16:03:26 Dogan ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Altın tepsi ile sunulan fırsatları tepmekten çok sıkıldım artık ben. Geçen sene de böyle oldu, GS resmen bize sundu 2.liği ama hayır biz istemeyiz siz olun dedik. Bu sene de elimizde 2 derbiyi de kaybetmeye yetecek kadar puan farkı olacaktı, yine elimizin tersiyle ittik. Bu sene kesinlikle şampiyon olunması lazım, şampiyonluk ve CL katılım geliri bu sene de bir rakibe giderse çok büyük aptallık yapmış oluruz.

Bilic hala nasıl bir takımın hocası olduğunun farkına varamamış, bu maçları ne yapıp edip kazanacaksın. Lig sonuncusu takıma karşı 2 kere öne geçmişsin ve o maçı kazanamıyor isen durup düşünmek lazım. Burada büyük bir terslik var... Öne geçemesen anlarım, kötüsündür, formsuzsundur, yorgunsundur rakibe diş geçiremezsin anlarım ama  kere öne geçip maçı berabere bitirmenin izahı yok!

Sezon başından beri söylüyorum, takımda anlamsız bir dikine gitme hastalığı var, top oynamaya çalışan rakiplere karşı işe yarıyor ama futboldan haberi olmayan mal gibi sadece kendi sahasında kapanan takımlara karşı hiç bir işe yaramıyor, ping-pong topu gibi gidip gidip duvara çarparak geri dönüyorsun, baktığında ileride çoğalamayan bir Beşiktaş, defansta da az adamla yakalanan bir Beşiktaş... Eee? Sorun nerde o zaman, bu kadar adam nerede ileride de geride de az adamla kalıyorsak? İşte sorun bu anlamsız dikine gitme hastalığı, giderken duvardan geri dönüyorsun, takım orta sahada bir ileri bir geri koşmaya çalışıyor ve 60'tan sonra herkesin pili bitiyor. Top oynayan rakiplere karşı bu böyle olmuyor, sana cevap vermeye kalkan rakibi daha çok yoruyorsun ve hep iyi takımlara karşı 60'tan sonra biz daha iyi oluyoruz.

Bunu oturduğum yerden ben bile görüyorsam Bilic Efendi de, yardımcıları da görecek. Hiç bir şey yapamıyorsan al Atınç'ı, Ba ile yan yana koy öne, şişir topu, ikisi indirsin diğerleri toplasın. Bunu da mı akıl edemiyorsun ya? Olmuyor işte olmuyor, 500 dk. da oynansa bu saçma sapan hücum taktiği kapalı takımlara tutmuyor. Öne geçtiğinde oyunu kendi sahanda kabul edeceksin, hala rakibin üstüne mal gibi gitmeyeceksin, bunu yapamazsak daha çok puan kaybederiz...
Bilic'in hiç suçu yok, oyuncu kadrosu yetersiz. Avrupa maçlarında Real Madrid'ten oyuncu kiralıyoruz takım ondan iyi görünüyor  :evillol:
İşin geyiği bir yana Bilic 2 senedir bunu çözümünü bir türlü bulamıyor veya şöyle söyleyim daha açık olmak gerekirse "göremiyor". Pozisyon bulmakta sıkıntı çekerken bile aynı taktikte ısrarla oynamaya devam ediyor, aynı golleri defalarca yedik, hiç mi maçları izlemiyorlar videodan, oyunculara izletmiyorlar mı veya izletirlerken nelerden bahsediyorlar. Bir sorun 2 senedir çözülemiyorsa bunu oyuncu yapısına bağlamak tamamen saçmalık! Yukarıda yazdım hücuma çıkıyoruz defansımız ile hücum oyuncumuz arasında 70 mt var ve kontra yiyoruz bu normal bir şey değil bunun taktiksel hata dışında açıklanabilecek bir durumu yok.
Aynen dediğin gibi gol attıktan sonra ne doğru düzgün hücum yapabiliyoruz ne de defans, ikisinin ortası bir şey yapmaya çalışırken birbirinin kopyası goller yiyoruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Öyle deme bak burdakiler çok kızar.Sonunda biri benim gibi 2,5 yıldır aynı filmi izlediğini söyledi.Yahu Bursaspor maçında siz bu adamı asacaktınız aynısı oldu üste yazdım 10 maçı da.Asıl skor taraftarlığı yapanlar böyle maçlar kazanılınca görmezden gelenler.
Dün mesela aşırı derece kızmam gerekirdi normal de ama artık normal karşılamaya başladığım için aşırı derecede tepki de vermedim.

Kazandığımız maçlarda bile Bilic'i ya da takımı o kadar çok eleştirdim ki artık geriye sarıp aynı şeyleri yazmaktan yoruldum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hicks

Bence yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar, sorun topu kaleye yakın tutmamız değil, sorun az adamla yakalanmamız. Çok adamla oyunu kendi sahanda topu tutarak kabul edersen hiç bir şey olmaz, hatta ölümcül kontra atak adamların var, rakip üstüne gelmek zorunda olduğu için anında cezasını kesebilirsin. Kendi yarı sahamızı parsellemeyi hiç ama hiç bilmiyoruz, bütün sorun da bundan kaynaklanıyor. Takım öne geçtiğinde skoru korumaya yönelik bir oyun planımız yok, böyle olunca da biz hep eksik yakalanıyoruz rakibe, sıkışınca da elimiz ayağımız birbirine dolanıyor...

@Çağrı
@Tolgaozkhrmn
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı atalay

Hocam herkes eleştiriyor sakin olalım.

7 maç yazısı yazmışım, 6'sını kazanmışız eleştirmediğim yazı yok nerdeyse.

Herkes farkında sadece bazılarımız daha umutlu ya da iyimser bakmaya çalışıyor durum bundan ibaret.
Hocam sakinim zaten.10 maçlık paylaştığım iletiyi gördüysen affedersin ama kıçı kırık ligde skoru koruyamıyorsan Totenham,Arsenal,Liverpool sallandırmanın hiçbir faydası yok.Bende bu takımın potansiyelini görüyorum sorunda o zaten.Beklentim olmasa banane derim.Lakin dünyanın hiçbir taraftarı böyle maç kaybetmek istemez ve büyük takım böyle kaybetmez.2 gündür söylüyorum bana FB ile Gs'nin öne geçip kaybettiği bir tane maç gösterin.Sonra da diyorsunuz ki bu kötü GS mı şampiyon olacak?Evet bu kötü Gs şampiyonda olacak bizim topladığımız puanlar ile ŞL'ne de gidecek.(Geçen sene ki gibi ellerimiz ile sunuyoruz) :s20:

Çevrimdışı Deniz

`

Afedersin de gol olacagi nerden belli   kalecimiz yokmu kalede  buradaki asil soru su olmali franko agirmi agir hoca bilmiyormu frankonun agir kaldigini madem oyle neden ersan veya daha hizli opare en  son adam birakilmiyor   

arti orda franko orta cizginin diger tarafinda kalsa adam azda olsa ofsayt  atak olmucak kirmizida  gelmicek

burada bilicin ne kadar acemi hoca oldugunun kaniti olsa  gerek  geldi geleli sosa korner kullaniyor  bir  tanesini dogru atamadi halen de sosa atiyor 

burada benim gordugum  bilicin kendi kariyerine onem vermesi kici kirik tr liginde 1 ci olmaktansa uefa avrupa ligine cok calisiyor  netice ortada  evdeki derbileri en azindan berabere bitirse nerelerdeydik

balikesiri yenemeyeni dovuyorlar biz ise evimizde  beraberligi zor kurtariyoruz
yazacak cok seyler var  ama sahadaki bilic
Gol olacagi nerden belli mi ? :)

Dunyanin neresine giderseniz gidin butun iyi savunma oyunculari bu hamleyi yapar.pique ramos pepe david luiz ve nicelerinin boyle yedigi onlarca kirmizi kart var.pedro da yapti ve gol olmasini engelledi.demek ki dogru hamle.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2015, 16:07:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Bence yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar, sorun topu kaleye yakın tutmamız değil, sorun az adamla yakalanmamız. Çok adamla oyunu kendi sahanda topu tutarak kabul edersen hiç bir şey olmaz, hatta ölümcül kontra atak adamların var, rakip üstüne gelmek zorunda olduğu için anında cezasını kesebilirsin. Kendi yarı sahamızı parsellemeyi hiç ama hiç bilmiyoruz, bütün sorun da bundan kaynaklanıyor. Takım öne geçtiğinde skoru korumaya yönelik bir oyun planımız yok, böyle olunca da biz hep eksik yakalanıyoruz rakibe, sıkışınca da elimiz ayağımız birbirine dolanıyor...

@Çağrı
@Tolgaozkhrmn

Sorun şurada zaten. Öne geçince tutabilecek ne ortasahamız ne stoperlerimiz var.

Biz geride karşılayamayız yapamayız yani bu oyuncu grubuyla bir kere fizikli takım değiliz.

Bizim 2-3'ü atmamız gerek. Ona da sağolsun Bilic izin vermiyor. Aybaba döneminde de benzer sorun vardı.

Bunlar 2 ön liberounun ikisinin de hem statik oyun hem set oyunu bilmemelerinden kaynaklanıyor bence.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2015, 16:09:00
  • Beşiktaş / Bodrum
pique ramos pepe david luiz

Listede Thiago Silva yok çünkü o yakalardı  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Sorun şurada zaten. Öne geçince tutabilecek ne ortasahamız ne stoperlerimiz var.

Biz geride karşılayamayız yapamayız yani bu oyuncu grubuyla bir kere fizikli takım değiliz.

Bizim 2-3'ü atmamız gerek. Ona da sağolsun Bilic izin vermiyor. Aybaba döneminde de benzer sorun vardı.

Bunlar 2 ön liberounun ikisinin de hem statik oyun hem set oyunu bilmemelerinden kaynaklanıyor bence.
Katılıyorum bizim mutlaka 2-3'ü bulup rakibin direncini kırmamız gerekiyor.

Öbür türlü 1 gol atıp geriye yaslandığımız zaman işte saçma sapan goller yiyoruz.

Zaten kalemize maç boyunca 2-3 top geliyorsa bunlardan 1 ya da 2 tanesi gol oluyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Israrla Tolgay'ın yedek bekletilmesinin sence sebebi ne olabilir @Çağrı? Oyuna yedekten katkı yapacak bir adamın kulübede olmasını istemesi mi yoksa?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Kendinizi ne kadar analizci ileri görüşlü sanıyorsunuz. Halbuki tek hizmetiniz işler kötü gittiğinde bir kurban bulup ona cezayı kesmek için baskı yapmak.

Daha 1 hafta önce Opare'ye herkes sallıyordu bugün hiç kimse bir laf söyleyemiyor. Bu bile iki yüzlülük örneğidir. Sizin gibiler puan kaybını şartlar ne olursa olsun istemez, her kulvarda derhal büyük başarı gelmeli. İşiniz gücünüz maç ertesi skor yorumu yapmak. Eses maçından önce herkes çılgın atıyordu lideriz şampiyonuz diye. Şimdi ne değişti aynı takım aynı futbolcular hattta Opare ve Tolgay artısı var eksisi yok.

Bu hafta 2 puan kaybettik ama 2 tane adam gibi futbolcu kazandık. Şampiyonluk yolunda tek rakibimiz renkli balı ve fırsatçı skor yorumcuları. Sağlam bir seri yakalarsak hepsi susacak inşallah.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2015, 16:12:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Israrla Tolgay'ın yedek bekletilmesinin sence sebebi ne olabilir @Çağrı? Oyuna yedekten katkı yapacak bir adamın kulübede olmasını istemesi mi yoksa?

Bence bu maç tam olarak dediğini düşündü.

Balıkesir savunacak yorulacak bu arada tolgay'ı kullanır bir de atamazsam Veli ile mi skor bulacğaım diye düşünerek tuttu.

Oğuzhan olsa muhtemelen ya tolgay ya ozi oynayacaktı. Necip bile oynayabilirdi ön liberolardan birinin yerine.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2015, 16:16:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Mesela elimizde bir Mehmet Topal olsa oyun çok rahat tutarız.

Tam çapa çünkü. Bosquets tarzında bir adam yok. Yoksa ne yapmalı?

Şenol Güneş'in elinde de yok o yüzden diyor ki 70 dakika saldırır 3lük yaparım rakibi son 20 dk kontra beklerim. Ha onların akdro yetmiyor bizde o da var.

Bana kalsa Atiba - Tolgay - Oğuzhan ortasahası ile çıkar Sosa'yı sağ kanada Töre'yi sol kanada atar 60 dakikada öldürür rakibi 60'tan sonra Sosa Olcay, Oğuzhan Veli değişikliği yapar rakibi en az 3 golle yollarım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Katılıyorum gerçekten Necip Ersan'dan daha iyi stoper olabilir 4-5 ay oynarsa.

benzer bi yonleri var
mesela necip oyle bir hamle yapıyorki rakip oyuncuya direk ayagını koparmaya ve buda tek hamle sansı tanıyor adam senden kacırırsa direk kaleciyle basbasa kalıyor
aynısı bence ersan içinde gecerli hatta nasıl kanıtlarım dersen ensonliverpoolda oynadıgı macta oyle guzel adamlar onun tek hamleli olmasını kullandılarki habire bosa attılar ayagını onun,calımlarda cabası rezil oldu bikaç pozisyonda hatta:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Açıkçası bu takım pres ve baskı ile yüksek tempo yaparak oynadığı zaman pozisyona girebiliyor.

Oyuncu yapımız böyle olduğu için her maçı böyle oynamak zorundayız.

Liverpool ve Tottenham maçlarının 2.yarılarını böyle oynadık ve bir sürü pozisyon bulduğumuz gibi rakibi de oynatmadık.

Ön alanda pres yaptığımız zaman topu da kalemizden uzak tutmuş oluyoruz.

Öbür türlü oyunu geride kabul ettiğimizde rakibin gücü zayıfta olsa (Balıkesir vb.) ceza sahamızın çevresine yerleştiği her an kalemizde tehlike yaşıyoruz.

Maçlarda mümkün olduğunca topu kalemizden uzak tutmak mecburiyetindeyiz çünkü hem savunmada hem de kalede bireysel hata yapabilecek oyuncularla oynuyoruz.

işte irdelendiğinde cok riskli oldugu ortaya cıkıyor ne oluyor biliyormusunuz
bu oyun stilinde bir değil birden fazla oyuncunun o gun formda olması gerekiyor yoksa golde atamıyorsun ustune goller yiyorsun
onun için birilerini satıp birilerinin yerine daha dengeli adamlar alarak bu oyun anlayısından uzaklasmalıyız
bazen mesela dinlenmemiz gerekiyor oyun içinde oda pasla oluyor fakat bir tane adam dısında bu kabiliyette adam yok
zamanla bu ozelliği kazandırmak için satıcaz iyisini alıcaz satıcaz alıcaz...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şenol Güneş'in elinde de yok o yüzden diyor ki 70 dakika saldırır 3lük yaparım rakibi son 20 dk kontra beklerim. Ha onların akdro yetmiyor bizde o da var.

Bana kalsa Atiba - Tolgay - Oğuzhan ortasahası ile çıkar Sosa'yı sağ kanada Töre'yi sol kanada atar 60 dakikada öldürür rakibi 60'tan sonra Sosa Olcay, Oğuzhan Veli değişikliği yapar rakibi en az 3 golle yollarım.
Aynen öyle. Her kelimenin altına imzamı atarım. Sosa zaten orjinali kanat oyuncusu bir dönem 10 numarada iyi oynadı ama son zamanlarda sırıtmaya başladı, kanatlarda daha skorer ve skora etki eden bir oyuncuya dönüşebilir. Biz dediğin gibi tam tersini yapıyoruz 1 tane atar oyun sıkışırsa oyunu açacak adam alırız diye bakıyoruz aksine oyunu 3 leyip 4 leyip daha sonrasında rolantiye almak için Veli, Olcay veya Necip değişikliği yapılabilir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2015, 16:20:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Kendinizi ne kadar analizci ileri görüşlü sanıyorsunuz.

Ne yapalım kardeşim konuşmayalım mı? İstersen kapatalım konuyu eleştirmeye gerek yok çünkü.

Ne kadar güzel karakter tahlili yaptın hayatında bir kez bile görmediğin insanlara.

İstikrar ister mi, ne kadar hoş görülü hayata nasıl bakar hiçbirini bilmeden hem de.

30 kez uyardım burada birbirinize yapmayın şunu diye. Aksini düşünüyorsan aksini söyler fikrini belirtirsin ama bu şekilde değil.

Bu şekilde 4 kişi sana çullanır sen onlara sadece tartışma çıkar başka bir şey değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı atalay

Küçük takımlara karşı "çapa" ile savunarak,topa sahip olarak oyunu tutmaya gerek yok ki;iki farkı attığın zaman oyun zaten sana geliyor.Beşiktaş bu sezon 15 maç kazanmış sadece 3'ü; 2 ve daha üstü fark ile.Sorun belli.

Çevrimdışı fani madida

açıkçası ben artık şampiyonluğu kaybettik gözüyle bakıyorum. hem uefa maç dönüşleri hem de fikstür olarak çok zor artık. sivas deplasmanı var kim diyebilir ki kesin kazanırız diye ? üstüne fb, gs, ts deplasmanları...

ayrıca biliç balıkesir maçına çift ön libero tek forvet çıktıktan sonra benim gözümde büyük teknik direktör falan sittin sene olamaz. ya balıkesir çift forvet biz atiba-veli çift ön liberosu oynuyoruz böyle saçmalık olmaz.

oyuncular üstünde bir otoritesinin de olduğunu düşünmüyorum. töre mesela tamam bu sezonu harika geçiriyor eyvallah ama dün takımı sabote etti. kafasına göre oynuyor biliç kenardan bakıyor öyle. serdar kafa göz dalacaktı neredeyse ki sonuna kadar haklı öyle bir şey yapsa.
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Yusuf

Bu taktikle oynamak çok mantıklı olabilir ama yine de çok fazla gol bulabileceğimizi düşünmüyorum.Oğuzhan,Sosa ve Demba ba kondisyon olarak çoğu zaman sıkıntı yaşayan adamlar.Hele son haftalardaki formsuzluk da eklenince nasıl oynarsak oynayalım gol atmamız çok zor gibi duruyor.Ayrıca Oğuzhan,Tolgay,Demba,Sosa,,Töre beşlisinin de bu sistemde 60 golü geçmesi gerek çünkü savunma oyuncularımızdan 0 katkı alan bir takımız.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2015, 16:39:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu taktikle oynamak çok mantıklı olabilir ama yine de çok fazla gol bulabileceğimizi düşünmüyorum.Oğuzhan,Sosa ve Demba ba kondisyon olarak çoğu zaman sıkıntı yaşayan adamlar.Hele son haftalardaki formsuzluk da eklenince nasıl oynarsak oynayalım gol atmamız çok zor gibi duruyor.Ayrıca Oğuzhan,Tolgay,Demba,Sosa,,Töre beşlisinin de bu sistemde 60 golü geçmesi gerek çünkü savunma oyuncularımızdan 0 katkı alan bir takımız.

Çok zor zaten sorunlar burada başlıyor hep.

Töre 10 gol atamaz bir sezonda mümkün değil.

Ba'nın 25-30 arası atması gerek anca.

Çünkü Sosa-Tolgay-Oğuzhan-Olcay birlikte 25 atarlarsa öp başına koy.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hicks

Kendinizi ne kadar analizci ileri görüşlü sanıyorsunuz. Halbuki tek hizmetiniz işler kötü gittiğinde bir kurban bulup ona cezayı kesmek için baskı yapmak.

Daha 1 hafta önce Opare'ye herkes sallıyordu bugün hiç kimse bir laf söyleyemiyor. Bu bile iki yüzlülük örneğidir. Sizin gibiler puan kaybını şartlar ne olursa olsun istemez, her kulvarda derhal büyük başarı gelmeli. İşiniz gücünüz maç ertesi skor yorumu yapmak. Eses maçından önce herkes çılgın atıyordu lideriz şampiyonuz diye. Şimdi ne değişti aynı takım aynı futbolcular hattta Opare ve Tolgay artısı var eksisi yok.

Bu hafta 2 puan kaybettik ama 2 tane adam gibi futbolcu kazandık. Şampiyonluk yolunda tek rakibimiz renkli balı ve fırsatçı skor yorumcuları. Sağlam bir seri yakalarsak hepsi susacak inşallah.

Bilic'i eleştirdiğim için bu söylediğini üzerime alarak cevap veriyorum ama emin ol cevabımın bu üslupta olmasının tek sebebi senin de bir Beşiktaş'lı olman yoksa sana tepkim tahmin edemeyeceğin gibi olurdu.

Ben burada Liverpool maçında sol bek kesinlikle Opare oynamalı dediğimde bazıları beni "aklımı kaçırmakla" suçladı, başından beri Opare'nin kağıt üzerinde hatalı bir transfer olduğunu düşündüğüm halde bunu söylemiştim, Opare sağ olsun 2 maçtır elinden gelenin en iyisini yapıyor umarım daha da iyi olur.

Ben kendi adıma konuşayım, burada Bilic'i eleştirirken naçizane kendi gördüğüm yanlışları kendi bildiğim futbol doğruları ile harmanlayarak yapıyorum. Ama hiç bir zaman Bilic gitsin de demedim, benim eleştirim sadece belli başlı noktalarda, eğer bunları düzeltirse zaten winner bir hoca olur. Bilic konusunda benim tek dileğim hatalarını görüp, kabul edip düzeltmesi ve uzun yıllar bu takımın başında kalmasıdır.

Ben bu takımı 3 puan kazanırken de çok eleştirdim, puan kaybında da eleştireceğim elbette ama hiç bir zaman felaket tellallığı yapmadım, hepimiz gibi benim de en çok istediğim şey Beşiktaş'ımın başarısı.

Son olarak sana naçizane bir tavsiye, bir kimseye ya da kişiliğine bir şeyler söylerken iki kere düşün, fikirler ölümüne tartışılabilir ama kişilikler ve Beşiktaşlılık tartışılmaz.  :ok:

Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2015, 16:40:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Bize baya baya gol atan senede 12-15 arası bırakan bir sol açık şart.

Göbeğe de senede 7-8 tane kesin bırakan bir çift yönlü ortasaha.

Yoksa bu kısırlık bitmez çok açık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli