Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3968215 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Sivas maçı büyük bir ihtimal ile pazar günü öğleden sonra oynanacak.

Çevrimdışı alperenn58

Pedroyu neden topu yakalayamadı diye eleştiririm ama neden kırmızı kart yedi diye eleştirmem,tebrik ederim.

Bu 2 etti.Böyle pozisyonlarda indireceksin ve atılacaksın başka yolu yok.O golü yesek 1 puan da gitmişti.Doğru anda doğru hamle,eğer bekleseydi penaltı olurdu yine atılırdı zamanlamasına hayranım açıkçası.

Ama o topa neden yetişemediğini kendinin sorgulaması lazım.
`

Afedersin de gol olacagi nerden belli   kalecimiz yokmu kalede  buradaki asil soru su olmali franko agirmi agir hoca bilmiyormu frankonun agir kaldigini madem oyle neden ersan veya daha hizli opare en  son adam birakilmiyor   

arti orda franko orta cizginin diger tarafinda kalsa adam azda olsa ofsayt  atak olmucak kirmizida  gelmicek

burada bilicin ne kadar acemi hoca oldugunun kaniti olsa  gerek  geldi geleli sosa korner kullaniyor  bir  tanesini dogru atamadi halen de sosa atiyor 

burada benim gordugum  bilicin kendi kariyerine onem vermesi kici kirik tr liginde 1 ci olmaktansa uefa avrupa ligine cok calisiyor  netice ortada  evdeki derbileri en azindan berabere bitirse nerelerdeydik

balikesiri yenemeyeni dovuyorlar biz ise evimizde  beraberligi zor kurtariyoruz
yazacak cok seyler var  ama sahadaki bilic

Çevrimiçi Samet Ç

TFF @TFF_Org  ·  24 sn. 25 saniye önce
12 Mart Prş.oynanacak Club Brugge-Beşiktaş maçı nedeniyle;9 Mart Pzt.günkü Medicana Sivasspor-Beşiktaş STSL maçı 8 Mart Pazar 14:00'e alındı

Çevrimdışı Dogan

`

Afedersin de gol olacagi nerden belli   kalecimiz yokmu kalede  buradaki asil soru su olmali franko agirmi agir hoca bilmiyormu frankonun agir kaldigini madem oyle neden ersan veya daha hizli opare en  son adam birakilmiyor   

arti orda franko orta cizginin diger tarafinda kalsa adam azda olsa ofsayt  atak olmucak kirmizida  gelmicek

burada bilicin ne kadar acemi hoca oldugunun kaniti olsa  gerek  geldi geleli sosa korner kullaniyor  bir  tanesini dogru atamadi halen de sosa atiyor 

burada benim gordugum  bilicin kendi kariyerine onem vermesi kici kirik tr liginde 1 ci olmaktansa uefa avrupa ligine cok calisiyor  netice ortada  evdeki derbileri en azindan berabere bitirse nerelerdeydik

Abi yaşından dolayı sana saygım sonsuz ve boynum kıldan incedir.Lakin elestirinin mantıklı bi dozu olmali.Opare yi orda biraksan soldan kim hücum edicek.En hizli o diye dünyada hangi takim beklerini boyle durumlarda savunmada birakir?(kornerler dışında)Pedro ağır degil.Normal.Sadece fazla yıpranmış.Sercanda öküz gibi yardirdi arkada.olur böyle şeyler.Hafta sonu Yaya toure hayati bi hata yapti mesela.Herkes yapar normaldir.Dün toreyi elestirmek lazim bilicle pedroyu degil.Oraya dikkat.Cok laubali oynadi.Bilicin elindeki bu napsin adam.olmuyo iste.savunma yapmayi beceremiyoruz :(
[ Son Düzenleme: 02 Mart 2015, 15:29:17 Dogan ]

Çevrimdışı Tolga

12 Mart Prş.oynanacak Club Brugge-Beşiktaş maçı nedeniyle;9 Mart Pzt.günkü Medicana Sivasspor-Beşiktaş STSL maçı 8 Mart Pazar 14:00'e alındı
Sivasspor'un da bunu kabul etmesinden dolayı onlara da teşekkür etmek lazım.

K.Erciyes maçı da Pazartesi günü onunda gününün değişmesi gerekiyor.
[ Son Düzenleme: 02 Mart 2015, 15:32:27 Tolgaozkhrmn ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Sivasspor'un da bunu kabul etmesinden dolayı onlara da teşekkür etmek lazım.

K.Erciyes maçı da Pazartesi günü onunda gününün değişmesi gerekiyor.
O da değişir. Sivas'ın da avantajı var yalnız burda 5 marttaki kupa maçları 18 marta ertelendi. Yani teşekkür etmeye gerek yok :)

Çevrimdışı Tolga

O da değişir. Sivas'ın da avantajı var yalnız burda 5 marttaki kupa maçları 18 marta ertelendi. Yani teşekkür etmeye gerek yok :)
Onların da maçı ertelendiyse haklısın :)

Çevrimdışı src35

`

orda "kalede kaleci var ya kaçırırsa" diye bi risk almak manasız olur yıkarsın kırmızını görürsün paşa paşa..

asıl orada o pası attıran adama bakın, birebirde sercanla kim kalırsa kalsın geçilir,mecbur yıkarsın.. o pası attıran adam ersan, pası atanı orda yıksa sarı kart verilir ama bizim ersan yine yakalayamıyor timing falan hakgetire oldugu için ersanda. adam taç çizgisinden dönerek topu öylesine atıyor sercanın önüne.. gariban pedro baktı geçilecek 1 puanı alayım bari diyip yıkıyor..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2015, 15:40:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
`

Hangisi daha çabuk dersen Ersan kısa alanda daha çabuk.

Anca Pedro uzun alanda daha hızlı Ersan'dan. Orada Opare dışında da kimse yakalayamazdı Sercan söz konusu olan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Dogan

:nargile: Maçı alma ihtimalimiz daha da arttı böylece

Çevrimdışı Tolga

Sivas maçında Pedro'nun olmayacak olması çok kötü.

Çevrimiçi Samet Ç

:nargile: Maçı alma ihtimalimiz daha da arttı böylece
Valla Sivas maçını da alamaz isek lige gerçekten havlu atmış oluruz bu hafta Balıkesir'i yenseydik beraberliğe razı olabilirdim ama berabere kalınca tek çıkış yolu galibiyet. :)

Çevrimiçi Samet Ç

Sivas maçında Pedro'nun olmayacak olması çok kötü.
Aynen öyle. Bir de Ersan vakası var elimizde Ersan'ı gördükçe defansta her an gol yiyebiliriz diyorum Necip bile stoper de daha çok güven veriyor.  :)

Çevrimdışı atalay

Skor taraftarlığı yalnızca kaybedilince yapılmaz;kazandığın zaman hataları görmüyorsan eğer bu da skor taraftarlığıdır.Bakın bu sezona:Önde olduğumuz ve oyunu yada skoru koparamadığımız maçlara.

Maç                    Skor                      YENİLEN/Atılan GOL DK.
Beşiktaş-Eskişehir    1-1                                 72.
Beşiktaş-Sivas         3-2                                 74.
Erciyes-Beşiktaş      3-2                               89.-90.
Karabük-Beşiktaş     1-2                                 83.
Rizespor-Beşiktaş     1-2                             89.PEN(A)
Beşiktaş-Bursa         3-2                           90.-90+4(A)
Beşiktaş-Balıkesir     2-2                                 83.
Beşiktaş-Asteras      1-1                                  83.
Beşiktaş-Partizan      2-1                                 78.
Asteras-Beşiktaş      2-2                                  82.

Bu sezon TAM 10 MAÇTA "kabus gibi"maç sonları oynamışız.Ya puanlar kaybetmişiz;üstelik Erciyes maçı epik kayıplar.Ya da Karabük,Asteras,Bursa,Partizan,Rize maçları gibi ucuz yırtmışız.Ben tüm bunların sebebini kusursuz bir şekilde açıklarım-Bilic'in,oyuncu grubunun neden maçı koparamadığına dahil-Lakin;mesele açıklama değil,UEFA kupasını almak isteyen liginde şampiyon olmak isteyen kaç takımın başına gelmiş bu senaryo biri açıklasın lütfen! 
Bunu normal buluyorsanız sözüm yok.Dünkü maç 2-1'de bitse aynısını yazardım ama lig sonuncusuna oynanan son 30 dakikanın izahı yok.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2015, 15:46:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Katılıyorum gerçekten Necip Ersan'dan daha iyi stoper olabilir 4-5 ay oynarsa.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası programlarında bazı gün ve saat değişiklikleri yapıldı.

12 Mart Perşembe günü oynanacak Club Brugge-Beşiktaş maçı nedeniyle; 9 Mart Pazartesi günkü Medicana Sivasspor-Beşiktaş Spor Toto Süper Lig maçı 8 Mart Pazar 14:00'e alındı

5 Mart Perşembe günkü Kayserispor-Medicana Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final 1. maçı da 18 Mart Çarşamba 19:30'a alındı.

Çevrimdışı src35

ersanın stoperligi ciddi anlamda sorgulanmalı.. her maç ölümcül hataları var...

Çevrimdışı Tolga

Açıkçası bu takım pres ve baskı ile yüksek tempo yaparak oynadığı zaman pozisyona girebiliyor.

Oyuncu yapımız böyle olduğu için her maçı böyle oynamak zorundayız.

Liverpool ve Tottenham maçlarının 2.yarılarını böyle oynadık ve bir sürü pozisyon bulduğumuz gibi rakibi de oynatmadık.

Ön alanda pres yaptığımız zaman topu da kalemizden uzak tutmuş oluyoruz.

Öbür türlü oyunu geride kabul ettiğimizde rakibin gücü zayıfta olsa (Balıkesir vb.) ceza sahamızın çevresine yerleştiği her an kalemizde tehlike yaşıyoruz.

Maçlarda mümkün olduğunca topu kalemizden uzak tutmak mecburiyetindeyiz çünkü hem savunmada hem de kalede bireysel hata yapabilecek oyuncularla oynuyoruz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2015, 15:52:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Açıkçası bu takım pres ve baskı ile yüksek tempo yaparak oynadığı zaman pozisyona girebiliyor.

Liverpool ve Tottenham maçlarının 2.yarılarını böyle oynadık ve bir sürü pozisyon bulduğumuz gibi rakibi de oynatmadık.

Öbür türlü oyunu geride kabul ettiğimizde rakibin gücü zayıfta olsa (Balıkesir vb.) ceza sahamızın çevresine yerleştiği her an kalemizde tehlike yaşıyoruz.

Maçlarda mümkün olduğunca topu kalemizden uzak tutmak mecburiyetindeyiz çünkü hem savunmada hem de kalede bireysel hata yapabilecek oyuncularla oynuyoruz.

Tek seçenek bu aynen.

Bunu kırmak da Bilic'in elinde değil malesef.

Bir tane çift yönlü ortasaha alıp Tolgay - İnler oynamaya başladığımız zaman ön liberolarda o zaman rahat maç izleriz.

Ne kadar ekmek o kadar köfte.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hicks

Altın tepsi ile sunulan fırsatları tepmekten çok sıkıldım artık ben. Geçen sene de böyle oldu, GS resmen bize sundu 2.liği ama hayır biz istemeyiz siz olun dedik. Bu sene de elimizde 2 derbiyi de kaybetmeye yetecek kadar puan farkı olacaktı, yine elimizin tersiyle ittik. Bu sene kesinlikle şampiyon olunması lazım, şampiyonluk ve CL katılım geliri bu sene de bir rakibe giderse çok büyük aptallık yapmış oluruz.

Bilic hala nasıl bir takımın hocası olduğunun farkına varamamış, bu maçları ne yapıp edip kazanacaksın. Lig sonuncusu takıma karşı 2 kere öne geçmişsin ve o maçı kazanamıyor isen durup düşünmek lazım. Burada büyük bir terslik var... Öne geçemesen anlarım, kötüsündür, formsuzsundur, yorgunsundur rakibe diş geçiremezsin anlarım ama  kere öne geçip maçı berabere bitirmenin izahı yok!

Sezon başından beri söylüyorum, takımda anlamsız bir dikine gitme hastalığı var, top oynamaya çalışan rakiplere karşı işe yarıyor ama futboldan haberi olmayan mal gibi sadece kendi sahasında kapanan takımlara karşı hiç bir işe yaramıyor, ping-pong topu gibi gidip gidip duvara çarparak geri dönüyorsun, baktığında ileride çoğalamayan bir Beşiktaş, defansta da az adamla yakalanan bir Beşiktaş... Eee? Sorun nerde o zaman, bu kadar adam nerede ileride de geride de az adamla kalıyorsak? İşte sorun bu anlamsız dikine gitme hastalığı, giderken duvardan geri dönüyorsun, takım orta sahada bir ileri bir geri koşmaya çalışıyor ve 60'tan sonra herkesin pili bitiyor. Top oynayan rakiplere karşı bu böyle olmuyor, sana cevap vermeye kalkan rakibi daha çok yoruyorsun ve hep iyi takımlara karşı 60'tan sonra biz daha iyi oluyoruz.

Bunu oturduğum yerden ben bile görüyorsam Bilic Efendi de, yardımcıları da görecek. Hiç bir şey yapamıyorsan al Atınç'ı, Ba ile yan yana koy öne, şişir topu, ikisi indirsin diğerleri toplasın. Bunu da mı akıl edemiyorsun ya? Olmuyor işte olmuyor, 500 dk. da oynansa bu saçma sapan hücum taktiği kapalı takımlara tutmuyor. Öne geçtiğinde oyunu kendi sahanda kabul edeceksin, hala rakibin üstüne mal gibi gitmeyeceksin, bunu yapamazsak daha çok puan kaybederiz...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ersanın stoperligi ciddi anlamda sorgulanmalı.. her maç ölümcül hataları var...
Sorgulayacak olan teknik kadro ve yönetim. Onlara göre yeterli ve başarılı bir stoperki sözleşme yenilediler. Sonra neden halen puan farkını açamadık neden saçma sapan goller yiyoruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Dogan

Valla Sivas maçını da alamaz isek lige gerçekten havlu atmış oluruz bu hafta Balıkesir'i yenseydik beraberliğe razı olabilirdim ama berabere kalınca tek çıkış yolu galibiyet. :)
Relax olmakta fayda var kardeşim.Sana da tavsiye ederim şimdi gider orda kaybederiz felan intihar sebebidir bu eğer kafaya takarsak isimiz yaş  :duman:

Çevrimdışı Tolga

Tek seçenek bu aynen.

Bunu kırmak da Bilic'in elinde değil malesef.

Bir tane çift yönlü ortasaha alıp Tolgay - İnler oynamaya başladığımız zaman ön liberolarda o zaman rahat maç izleriz.

Ne kadar ekmek o kadar köfte.
Başka şansımız yok Bilic'in de bunu kabul edip lig maçlarında bu şekilde takımı oynatması lazım.

Avrupa maçlarında normal sistemle oynayabiliriz tabi.

Çevrimdışı atalay

Altın tepsi ile sunulan fırsatları tepmekten çok sıkıldım artık ben. Geçen sene de böyle oldu, GS resmen bize sundu 2.liği ama hayır biz istemeyiz siz olun dedik. Bu sene de elimizde 2 derbiyi de kaybetmeye yetecek kadar puan farkı olacaktı, yine elimizin tersiyle ittik. Bu sene kesinlikle şampiyon olunması lazım, şampiyonluk ve CL katılım geliri bu sene de bir rakibe giderse çok büyük aptallık yapmış oluruz.

Bilic hala nasıl bir takımın hocası olduğunun farkına varamamış, bu maçları ne yapıp edip kazanacaksın. Lig sonuncusu takıma karşı 2 kere öne geçmişsin ve o maçı kazanamıyor isen durup düşünmek lazım. Burada büyük bir terslik var... Öne geçemesen anlarım, kötüsündür, formsuzsundur, yorgunsundur rakibe diş geçiremezsin anlarım ama  kere öne geçip maçı berabere bitirmenin izahı yok!

Sezon başından beri söylüyorum, takımda anlamsız bir dikine gitme hastalığı var, top oynamaya çalışan rakiplere karşı işe yarıyor ama futboldan haberi olmayan mal gibi sadece kendi sahasında kapanan takımlara karşı hiç bir işe yaramıyor, ping-pong topu gibi gidip gidip duvara çarparak geri dönüyorsun, baktığında ileride çoğalamayan bir Beşiktaş, defansta da az adamla yakalanan bir Beşiktaş... Eee? Sorun nerde o zaman, bu kadar adam nerede ileride de geride de az adamla kalıyorsak? İşte sorun bu anlamsız dikine gitme hastalığı, giderken duvardan geri dönüyorsun, takım orta sahada bir ileri bir geri koşmaya çalışıyor ve 60'tan sonra herkesin pili bitiyor. Top oynayan rakiplere karşı bu böyle olmuyor, sana cevap vermeye kalkan rakibi daha çok yoruyorsun ve hep iyi takımlara karşı 60'tan sonra biz daha iyi oluyoruz.

Bunu oturduğum yerden ben bile görüyorsam Bilic Efendi de, yardımcıları da görecek. Hiç bir şey yapamıyorsan al Atınç'ı, Ba ile yan yana koy öne, şişir topu, ikisi indirsin diğerleri toplasın. Bunu da mı akıl edemiyorsun ya? Olmuyor işte olmuyor, 500 dk. da oynansa bu saçma sapan hücum taktiği kapalı takımlara tutmuyor. Öne geçtiğinde oyunu kendi sahanda kabul edeceksin, hala rakibin üstüne mal gibi gitmeyeceksin, bunu yapamazsak daha çok puan kaybederiz...
Öyle deme bak burdakiler çok kızar.Sonunda biri benim gibi 2,5 yıldır aynı filmi izlediğini söyledi.Yahu Bursaspor maçında siz bu adamı asacaktınız aynısı oldu üste yazdım 10 maçı da.Asıl skor taraftarlığı yapanlar böyle maçlar kazanılınca görmezden gelenler.

Çevrimdışı src35

+ compact oyunda yavaş yavaş kaybolmaya başladı, savunmayla hücum oyuncuları arasındaki mesafe, maçlarda artmaya başladı adeta 5e 5 kalmaya/yakalanmaya başladık özellikle son maçta çok belirginleşti.