Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3991458 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı talha

Onları ben seviyorum valla bu sezon bize açık çek verdiler resmen stadlarını ne zaman isterseniz gelin oynayın dediler sağ olsunlar :) .Sırf bu iyilikleri için bile çıkmalarını isterim.
Eğer son dklarda birşeyler dönmezse Kayseri Adana Demir ve Osmanlı çıkacak gibi..

Ya işin ucu o noktaya gitmese oynadıkları top falan kesinlikle kaliteli takım ama insan maalesef siyaset ayağını bilince ister istemez soğuyor. Yoksa tabi Allah razı olsun onlardan.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Fatih

Onları ben seviyorum valla bu sezon bize açık çek verdiler resmen stadlarını ne zaman isterseniz gelin oynayın dediler sağ olsunlar :) .Sırf bu iyilikleri için bile çıkmalarını isterim.
Eğer son dklarda birşeyler dönmezse Kayseri Adana Demir ve Osmanlı çıkacak gibi..
Bu kadar fazla iyimser olma bence :)
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Samet Ç

o bizim futboldaki yası ilerlemiş yamalar gibi oldu yani hikmet karamangillerden :))

iyidir ama fazlasını vaad edemez bana gore onun için yamadan cok proje lazım ki urasın dediği gibi yuksek ihtimal proje ve hedef konur ise bartzokas gelecek yoksa gelmicek...
Zaten maddiyattan önce proje ve hedeflerle ilgileniyor kendisi. Yarın Yiğiter Uluğ ile proje ve hedefler konusunda konuşacak. Bu arada Yiğiter Uluğ'un vizyonsuz dediği taraftar Bartzokas'ı istediği için yönetim Bartzokas ile görüşüyor yoksa çoktan Murat Didin gelmişti. :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Şubat 2015, 22:02:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı Abi bugünkü antrenmanda yine kondüsyon çalışması yapılmş abi.  :alala: Halbuki son 2-3 antrenmandır yaplmıyordu. Ben mi konuyu yanlış anlamışım yoksa.  :alala:

Kondisyon çalışması her hafta yapılır sadece yükleme yapıldığı zaman haftada 3-4 olur. Tamamen kesilirse zaten 3 hafta sonra topu atar tüm oyuncularımız  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Yorumlarımı silerek olmaz bu iş biz Beşiktaşlıyız eğer kendinize haksız penaltıyı yakıştırıyorsanız kusra bakmayın ama siz Beşiktaşlı değilsiniz kimse kimsenin beşiktaşlılığını sorgulamasın da demeyin Beşiktaşlı olmak iyi insan olmak demektir. Yorumları sile sile nereye kadar size diyecek bir şeyim yok
:D

Çevrimdışı Deniz

Bu kadar fazla iyimser olma bence :)
Benim yapımda vardır biri bana bir iyilik yaptı mı misliyle karşılık veririm :) .Kaldı ki adamların yaptığı iyilik de hafife alınacak birşey değil şampiyon olursak en büyük destekçilerimizden birisi olacak adamlar Allah razı olsun  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Şubat 2015, 22:04:37
  • Beşiktaş / Bodrum
@nihat zorla yaptırdın bunu bana artık.

Yorumların moderasyonda olacak artık onayladığımız zaman görünecek yazıp yazmamak senin tercihin.

Biz burada her yoruma izin veriyoruz ama çıkıp da ''tartışmalı'' penaltıya penaltı değil sevinen de Beşiktaşlı değil diyip, Fernandao'dan bahsetmeyip farklı ya da marjinal gözükmeye çalışmak bu kadar samimi ortamda olmuyor.

Üzgünüm.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

@nihat zorla yaptırdın bunu bana artık.

Yorumların moderasyonda olacak artık onayladığımız zaman görünecek yazıp yazmamak senin tercihin.

Biz burada her yoruma izin veriyoruz ama çıkıp da ''tartışmalı'' penaltıya penaltı değil sevinen de Beşiktaşlı değil diyip, Fernandao'dan bahsetmeyip farklı ya da marjinal gözükmeye çalışmak bu kadar samimi ortamda olmuyor.

Üzgünüm.

ya şuna prim vermeyin.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Şubat 2015, 22:14:13
  • Beşiktaş / Bodrum
10 deplasmanın 9'unu kazandık.

Bu periyotta 2 derbiyi iç sahada oynadık.

Ona rağmen fark 1 puan :)

Aynısını seneye yapalım, derbileri kazanalım fark 10 puandan az olursa ben hiçbir şey bilmiyorum demektir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Şubat 2015, 22:20:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Eskişehir çıkışa geçme eyleminde beynine indirmemiz lazım sopayı ilk yarıda.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Bursaspor maçındaki penaltımız penaltı değildi. Herkes maçı kazandık diye seviniyor ama bu penaltı pozisyonunu gördükçe sevinesim gelmiyor. Sevinenlere de yazıklar olsun diyorum Beşiktaşlılık böyle olmaz.
Ona penaltı değil diyorsan ise senin futbol bilgin yok demektir... Arkadan oyuncuyu itmek ikili mücadelemi acaba ? niye sağ dirsek bölümü ile iteliyorsun ? dengesiz giriyorsun deşarj yapıyorsun...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Şubat 2015, 22:22:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Eskişehir çıkışa geçme eyleminde beynine indirmemiz lazım sopayı ilk yarıda.
Bizle oynuyor ya normal..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Fatih

Bu hafta kar yagisi da var... Eskisehir'e de kutlesel sekilde kar yagar simdi...  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Yalnız genel olarak forumda derbilerden herkes çok umutsuz.Bence ortada böyle olmayı gerektirecek bir durum yok.Geçen sene de deplasman derbilerinde Olimpiyattan daha iyi oynamıştık ve bu sene ek olarak Sosa ve Demba Ba gibi kazanmayı bilen 2 oyuncumuz daha var.Eğer Biliç korkmayıp Fenerbahçe'nin üstüne giderse rakibin defoları çok rahat ortaya çıkabilir.Yaş ortalamaları yüksek ve bizim tempomuza dayanmaları çok zor.Eğer orta sahalarımızdan biri cezalı ya da sakat olmazsa rakibi yetenek olarak değil ama mücadele olarak rahatlıkla sürklase ederiz.Kazandığımız taktirde de şampiyonluk bize çok yakın olur.

Çevrimdışı Doğukan E.

Kondisyon çalışması her hafta yapılır sadece yükleme yapıldığı zaman haftada 3-4 olur. Tamamen kesilirse zaten 3 hafta sonra topu atar tüm oyuncularımız  :)
Saol abi anladım.Cenk te çalısmalara başlamış insallah bu hafta eski macında verim alırız.

Çevrimdışı ozan062

4 ingiliz macında yani arsenal ve tott maclarındaki skorlar sunlar
Beşiktaş   0   -   0   Arsenal   
Arsenal   1   -   0   Beşiktaş

Tottenham   1   -   1   Beşiktaş
Beşiktaş   1   -   0   Tottenham

yani 4 maçta iki gol attık iki gol yedik
bence bu buyuk bir basarı
evimizde kaybetmiyoruz deplasmanda 1-1 durumlar
bu bize iyi bir ısık veriyor liverpool için
bilicin dediği gibi umuttan cok sansımız fazlasıyla var :ok:

bu maclarda atılacak bir gol  ilerideki oyuncuların fiyatınıda katlıcaktır bu katsayıda onemli:)
[ Son Düzenleme: 16 Şubat 2015, 22:44:36 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Yalnız genel olarak forumda derbilerden herkes çok umutsuz.Bence ortada böyle olmayı gerektirecek bir durum yok.Geçen sene de deplasman derbilerinde Olimpiyattan daha iyi oynamıştık ve bu sene ek olarak Sosa ve Demba Ba gibi kazanmayı bilen 2 oyuncumuz daha var.Eğer Biliç korkmayıp Fenerbahçe'nin üstüne giderse rakibin defoları çok rahat ortaya çıkabilir.Yaş ortalamaları yüksek ve bizim tempomuza dayanmaları çok zor.Eğer orta sahalarımızdan biri cezalı ya da sakat olmazsa rakibi yetenek olarak değil ama mücadele olarak rahatlıkla sürklase ederiz.Kazandığımız taktirde de şampiyonluk bize çok yakın olur.
Zaten asıl mesele Bilic'in derbilerde rakibin üstüne gitmeyi düşünmemesi.

Açıkçası derbilerden 1'er puan alsak bile bize yeter.

2 derbiyi kaybedip geriye kalan tüm maçları kazanırsak da Fb'nin en azından 6 puan kaybetmesi lazım ki şampiyon olabilelim.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

ysariusta

• Ziyaretçi

merak etmeyin, bir tökezlemesine bakar iki takımında. Derbilerde 4 puan bize yetecektir.

Çevrimdışı safa burak

derbilerden üzgün ayrılmak istemiyorsanız benim gibi rakibe basın paranızı. iddia yı kazanayım diye kaybedelim istemiyorum tabii ki kazanırsak param feda olsun ama kaybedince de ufak bir teselli oluyor. denemelisiniz :icool:

Çevrimdışı murat

merak etmeyin, bir tökezlemesine bakar iki takımında. Derbilerde 4 puan bize yetecektir.
en az 2 puana razıyım ama 3 puana razı değilim.6-4 veya 2 puan iyidir.

Çevrimdışı murat

derbilerden üzgün ayrılmak istemiyorsanız benim gibi rakibe basın paranızı. iddia yı kazanayım diye kaybedelim istemiyorum tabii ki kazanırsak param feda olsun ama kaybedince de ufak bir teselli oluyor. denemelisiniz :icool:
bende böyle totemler deniyorum arasıra.

Çevrimdışı Çağatay

en azından şimdi veli-atiba dan birinin bile sakat yada cezalı oması durumunda
oraya koyabileceğimiz bir tolgay var
şu bile aslında çok önemli
ama asıl önemli olan maç taktiğinden ziyade
maç motivasyonu ve bunu da saha kenarında biliçin
saha içinde de demba ba nın filan yapması lazım
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Şubat 2015, 23:26:17
  • Beşiktaş / Bodrum

Abi biz 4 puan alalım isterse tökezlemesinler  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...