Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3989558 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Şu aralar GS ile oynasak güzel olurdu ya baya formsuzlar...

Çevrimdışı Hicks

- FB attığı ilk golden sonra, bize karşı doğru düzgün pozisyona bile giremeyen Gaziantep'e 4 net pozisyon verdi.
- GS Bursa'dan sonra Balıkesir karşısında da deli gibi pozisyon verdi.
- GS'yi sahasında perişan eden Bursa bize karşı attığı son gol dahil pozisyon bulmakta zorlandı.
- Olimpiyat gibi rezil bir stadyumda Bursa'ya karşı gol yedikten sonraki 3 dakikada 2 net pozisyon bulduk.

yani bakmayın puan farkının açılmamasına.. biz kötüyüz dediğimiz maçlarda bile rakiplere böyle pozisyon vermiyoruz.. belki zaman zaman tempomuz düşüyor, az pozisyon buluyoruz ama FB ve GS'nin durumu çok farklı.. bu hafta da sıçradılar ama böyle devam ederlerse aranın açılması çok uzun sürmez.. bu noktada beni endişelendiren tek bi konu vardı o da zulumpiyat.. görünüşe göre ondan da kurtulduk.. sadece avrupa maçlarında kullanacağız ve deplasmandaki skora göre o maçlarda avantaj bile sağlayabilir.

Aynen, biz kötü oynuyoruz dediğimiz maçlarda alıştığımız tempoyu görmediğimiz için öyle yorumluyoruz. Zaten rakibe fazla pozisyon vermiyoruz, tolga sağ olsun verdiğimiz pozisyon direk gol oluyor zaten. Kalemize gelip de gol olmayan pozisyon sayısı az sezon başından beri. Ama rakipler düzinelerce pozisyon veriyor her maçta ama gol yemiyorlar. Puan farkının açılmamasının başlıca sebebi bu ve derbideki mağlubiyetlerimiz. Zaten bunlar olmasa 10 puan fark olurdu.
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Erdem Çözer

Aynen, biz kötü oynuyoruz dediğimiz maçlarda alıştığımız tempoyu görmediğimiz için öyle yorumluyoruz. Zaten rakibe fazla pozisyon vermiyoruz, tolga sağ olsun verdiğimiz pozisyon direk gol oluyor zaten. Kalemize gelip de gol olmayan pozisyon sayısı az sezon başından beri. Ama rakipler düzinelerce pozisyon veriyor her maçta ama gol yemiyorlar. Puan farkının açılmamasının başlıca sebebi bu ve derbideki mağlubiyetlerimiz. Zaten bunlar olmasa 10 puan fark olurdu.

Derbiler ortadaki maçlardır, kazanırsın/kaybedersin.. Oyun farkına rağmen puan farkının açılmamasının asıl sebebi (zulimpiyat dışında), dediğin gibi rakiplerin bize karşı girdiğini atması ama diğerlerine karşı bol bol kaçırması.. bu hep böyle devam etmeyecektir
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

- FB attığı ilk golden sonra, bize karşı doğru düzgün pozisyona bile giremeyen Gaziantep'e 4 net pozisyon verdi.
- GS Bursa'dan sonra Balıkesir karşısında da deli gibi pozisyon verdi.
- GS'yi sahasında perişan eden Bursa bize karşı attığı son gol dahil pozisyon bulmakta zorlandı.
- Olimpiyat gibi rezil bir stadyumda Bursa'ya karşı gol yedikten sonraki 3 dakikada 2 net pozisyon bulduk.

yani bakmayın puan farkının açılmamasına.. biz kötüyüz dediğimiz maçlarda bile rakiplere böyle pozisyon vermiyoruz.. belki zaman zaman tempomuz düşüyor, az pozisyon buluyoruz ama FB ve GS'nin durumu çok farklı.. bu hafta da sıçradılar ama böyle devam ederlerse aranın açılması çok uzun sürmez.. bu noktada beni endişelendiren tek bi konu vardı o da zulumpiyat.. görünüşe göre ondan da kurtulduk.. sadece avrupa maçlarında kullanacağız ve deplasmandaki skora göre o maçlarda avantaj bile sağlayabilir.

FB 7 haftada sadece 1 gol yedi buna tesadüf diyemeyiz. Hocam antepin 4 net pozisyonu var da 5-0 yenildi sonuçta :) Bir hafta istatistiği üzerinden konuşmak doğru olmaz. Gs de 3-0 yaptı zaten yenecek kadar oynadılar. Balıkesir'e karşı da 3-0 öndeyken derbi ciddiyetiyle oynanmaz. Ben bu tarz karşılaştırmaları sevmiyorum karşılaştırma yapacağına derbi maçında kazan. İki takım da bizi kendi evimizde 2-0 yendiler. Başka takımlara karşı pozisyon üstünlüğümüzle kendimizin daha iyi olduğunu savunmamız biraz kaçak dövüş gibi. Derbi günü ezelim sonra konuşalım bu üstünlüğü. :)

Ayrıca son 10 maç

BJK 9G 1M 27 puan
FB   9G 1B 28 puan
GS  8G  2B 26 puan

FBnin son 10 karşılaşmada puan kaybettiği tek maç TSnin 11 kişi defans yapıp 0-0 bitirdiği maç.
Ayrıca diğer takımlar da bursa maçı haricinde konyaspor maçından beridir kötü oynadığımızı söylüyorlar ve haklılar. 5 haftalık bir periyotta çok güzel maçlar çıkarmadık ama idare ettik.
Bursa maçı bizim çok iyi oynadığımız maçlardan biri, TS maçı gibi oldu umarım devam eder.

Ama karşı olduğum nokta Gs ile kendimizi kıyaslarken sahamızda 2-0 yenildiğimiz maçı değil de GS'nin bursaya puan kaybetmesini bizim ise son dakikalardaki baskıyla yenmemizi örnek vermişsin. Şunu da unutma GS o maçı 2-2 yaptıktan sonra Umut Bulut karşı karşıya pozisyonda kaçırdı. Atsa şu an bizim gibi son dklarda 3-2 yenmiş olacaklardı. Yani aramızda 1 tık fark var o da zaten 2 puan fark olarak puan durumunda gözüküyor. :)

Ben şu an için 3 takımın da karşılaştırma yapılamayacak derecede denk performansları olduğunu düşünüyorum. Hepimiz günü kurtaracak 3 puanları alıp derbileri bekliyoruz sanki.

Çevrimdışı Hicks

FB 7 haftada sadece 1 gol yedi buna tesadüf diyemeyiz. Hocam antepin 4 net pozisyonu var da 5-0 yenildi sonuçta :) Bir hafta istatistiği üzerinden konuşmak doğru olmaz. Gs de 3-0 yaptı zaten yenecek kadar oynadılar. Balıkesir'e karşı da 3-0 öndeyken derbi ciddiyetiyle oynanmaz. Ben bu tarz karşılaştırmaları sevmiyorum karşılaştırma yapacağına derbi maçında kazan. İki takım da bizi kendi evimizde 2-0 yendiler. Başka takımlara karşı pozisyon üstünlüğümüzle kendimizin daha iyi olduğunu savunmamız biraz kaçak dövüş gibi. Derbi günü ezelim sonra konuşalım bu üstünlüğü. :)

Ayrıca son 10 maç

BJK 9G 1M 27 puan
FB   9G 1B 28 puan
GS  8G  2B 26 puan

FBnin son 10 karşılaşmada puan kaybettiği tek maç TSnin 11 kişi defans yapıp 0-0 bitirdiği maç.
Ayrıca diğer takımlar da bursa maçı haricinde konyaspor maçından beridir kötü oynadığımızı söylüyorlar ve haklılar. 5 haftalık bir periyotta çok güzel maçlar çıkarmadık ama idare ettik.
Bursa maçı bizim çok iyi oynadığımız maçlardan biri, TS maçı gibi oldu umarım devam eder.

Ama karşı olduğum nokta Gs ile kendimizi kıyaslarken sahamızda 2-0 yenildiğimiz maçı değil de GS'nin bursaya puan kaybetmesini bizim ise son dakikalardaki baskıyla yenmemizi örnek vermişsin. Şunu da unutma GS o maçı 2-2 yaptıktan sonra Umut Bulut karşı karşıya pozisyonda kaçırdı. Atsa şu an bizim gibi son dklarda 3-2 yenmiş olacaklardı. Yani aramızda 1 tık fark var o da zaten 2 puan fark olarak puan durumunda gözüküyor. :)

Ben şu an için 3 takımın da karşılaştırma yapılamayacak derecede denk performansları olduğunu düşünüyorum. Hepimiz günü kurtaracak 3 puanları alıp derbileri bekliyoruz sanki.

Gaziantep - Fenerbahçe maçını 90 dakika seyretmediğinizi varsayıyorum. Basitçe özet geçeyim, Antep baskılı başladı, FB şansa ilk kontrada gol buldu, Antep durmadı ve ilk yarının sonuna kadar haşat etti FB'yi. 4-5 tane karşı karşıya gol kaçırdılar. İkinci yarı da aynı şekilde başladı, Topal'a 2. sarı çıkmadı, 58. dakikada Egemen rakibinin ayağına basarak net bir faul ile aldığı topun devamında FB 2. golü buldu. Bu zamana kadar Antep'in en az 6 net pozisyonu var. FB kaleye 2 kere gitti maç 0-2 oldu yani. Sonra 0-3 oldu, FB'nin penaltısından 2 dakika önce Egemen penaltı + kırmızı görmesi gerekirken verilmedi, o dakikadan sonra bile o maç dönebilirdi. Sonuç ne? 0-5, şaka gibi gerçekten... Şu maçı biz oynasaydık 5-0 yenilirdik, o kadar açık söylüyorum.

Çevrimdışı panic13

Ayrıca son 10 maç

BJK 9G 1M 27 puan
FB   9G 1B 28 puan
GS  8G  2B 26 puan

Veriler konusunda haklısın, yalnız FB ve GS yıllardır böyle işte. Medya, kulis, baskı bu ortamlarda işe yarıyor. Adamların ölüsü bu nedenlerle en kötü 3. oluyor. Aynı bizim gibi, çok çok acayip işler olmadığı müddetçe bu düzen değişmiyor.

Ayrıca, 3 puan alınca yanına "kötü oynadılar" şerhi düşülmüyor. 3 puan, 3 puandır. Zaten mesele kötü oynadığın gün 3 puanı kotarmak. iyi oynadığında zaten 3 puan alıyorsun, normal oynadığında genelde 3 puan alıyorsun, Beşiktaş son 5 haftadır görece kötü oynadığı zamanlarda dahi 3 puan alıyor ki zaten bu sayede şampiyon oluyorsun. FB geçen sene kötü oynadığı en az 4 maçta son 5 dakikada bulduğu gollerle 3 puan aldı. Zaten o puanlar şampiyon yapıyor.

Şu an lideriz, en basit en temel matematikle kalan 14 maçı kazanırsak şampiyonuz :) ilk üçün değişmeyeceği belli, 12 G ve artı 2 derbiden B çıkarırsak yine şampiyonuz. Futbol, bazen üzerinde çok düşünmeyi gerektirmez :)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı fani madida

Oley oley oley Besiktasim oley oley k..su burdaya K... Su bursaya k.. Su g... Bursaya.. Vs diye giden
yahu şu saçmalık hala bizim tribünlerde söyleniyor inanılır gibi değil. yani bunu beşiktaş taraftarı değil de başka bir taraftar söylese ergen diye dalgaya alınır. hayret bir şey ya. hiç mi aklı başında bi adam yok tribünde şunu bağırmayın diyecek acaba..
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Veriler konusunda haklısın, yalnız FB ve GS yıllardır böyle işte. Medya, kulis, baskı bu ortamlarda işe yarıyor. Adamların ölüsü bu nedenlerle en kötü 3. oluyor. Aynı bizim gibi, çok çok acayip işler olmadığı müddetçe bu düzen değişmiyor.

Ayrıca, 3 puan alınca yanına "kötü oynadılar" şerhi düşülmüyor. 3 puan, 3 puandır. Zaten mesele kötü oynadığın gün 3 puanı kotarmak. iyi oynadığında zaten 3 puan alıyorsun, normal oynadığında genelde 3 puan alıyorsun, Beşiktaş son 5 haftadır görece kötü oynadığı zamanlarda dahi 3 puan alıyor ki zaten bu sayede şampiyon oluyorsun. FB geçen sene kötü oynadığı en az 4 maçta son 5 dakikada bulduğu gollerle 3 puan aldı. Zaten o puanlar şampiyon yapıyor.

Şu an lideriz, en basit en temel matematikle kalan 14 maçı kazanırsak şampiyonuz :) ilk üçün değişmeyeceği belli, 12 G ve artı 2 derbiden B çıkarırsak yine şampiyonuz. Futbol, bazen üzerinde çok düşünmeyi gerektirmez :)

Bunu demek istiyorum abi ben de şampiyon olmak için asıl şart iyi oynamadığında da favori olduğun maçları kazanmak. Bir sezon bütün maçlarda süper oynayamazsın uefası ziraat kupası var, odaklar planlar değişkenlik gösteriyor. Adamlar şampiyon olması gereken bir takım gibi kötü oynadıkları maçta yakaladıklarını attılar. Antepin pozisyon sayısının önümüzdeki hafta için zerre önemi yok. Bir sonraki maç yine 0-0 başlıyor. Adamlar da o maçı o günün şartlarına göre oynayıp 3 puanı almaya uğraşacak. Bursa'ya Trabzona Eskişehire karşı kötü oynayıp 3 puan almak imkansız gibidir. Ama rizeye balıkesire antepe konyaya karabüke karşı kötü oynasan da 3 puan alabilirsin. Futbolcular da maçına göre efor harcıyor. Önemli olan Bursayı Tsyi esesi vb maçları iyi oynayıp yenmek, diğerlerini çok iyi oynamasan da üstün veya denk olarak oynayıp 3 puanı alıp yoluna bakmak. Bir tek derbiler kalıyor o da işte zaten bu senenin belirleyicisi.

Çevrimdışı ALI RIZA

Haydaaaaaaaaaaaa Bursa macinda kufur edilmedi ki niye bizi pfdk'ya sevk ettiler yine...
Uçan tekme sonrasında edildi... Pefedeke olacak zat kurum görevlendirdiği kişileri statta taraftarın içinde oturtacaksın

Çevrimdışı panic13

Bunu demek istiyorum abi ben de şampiyon olmak için asıl şart iyi oynamadığında da favori olduğun maçları kazanmak. Bir sezon bütün maçlarda süper oynayamazsın uefası ziraat kupası var, odaklar planlar değişkenlik gösteriyor. Adamlar şampiyon olması gereken bir takım gibi kötü oynadıkları maçta yakaladıklarını attılar. Antepin pozisyon sayısının önümüzdeki hafta için zerre önemi yok. Bir sonraki maç yine 0-0 başlıyor. Adamlar da o maçı o günün şartlarına göre oynayıp 3 puanı almaya uğraşacak. Bursa'ya Trabzona Eskişehire karşı kötü oynayıp 3 puan almak imkansız gibidir. Ama rizeye balıkesire antepe konyaya karabüke karşı kötü oynasan da 3 puan alabilirsin. Futbolcular da maçına göre efor harcıyor. Önemli olan Bursayı Tsyi esesi vb maçları iyi oynayıp yenmek, diğerlerini çok iyi oynamasan da üstün veya denk olarak oynayıp 3 puanı alıp yoluna bakmak. Bir tek derbiler kalıyor o da işte zaten bu senenin belirleyicisi.

Bu haftaki ES ES maçı dışında, o da Skibbe faktörü nedeni ile, zorlanacağımız bir maç olmayacaktır. Trabzon maçı dahil. Ben ilk yarıdaki TS maçından beri iddiamın arkasındayım; derbiler dışında her maça 3 puan yazalım korkmadan. Şu kadro Bİlic ile üst üste 2 derbi kazansa, çok şey değişir. Özellikle Kadıköy'de bizi çok zor bir atmosfer bekleyecek. Gerçi onlarda tribünleri dolduramıyor, bu avantaj olabilir.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Deniz

Forzada su sacma tezahuratla ilgili konus acmislar bi daha soylenecegini sanmiyorum ama is isten gecti osmanli stadindaki maçta maraton tribunu kapanir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

@Volkan Başaran abi liverpool maçı için ne kadar bilet satıldı paylaşabilir misin ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Tribun Dergi ‏@tribundergi  1 dk.1 dakika önce
Lazar Markovic, Besiktas'a karşı forma giyemeyecek.

Çevrimdışı Tolga

Tribun Dergi ‏@tribundergi  1 dk.1 dakika önce
Lazar Markovic, Besiktas'a karşı forma giyemeyecek.
Markovic cezalıymış :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Şubat 2015, 14:09:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Forzada su sacma tezahuratla ilgili konus acmislar bi daha soylenecegini sanmiyorum ama is isten gecti osmanli stadindaki maçta maraton tribunu kapanir..

Yok yahu o kadar da değil.

Nerden edidiyse orayı kapatıyorlar hesapta ama Kale arkası filan kapatırlar herhalde zaten ufacık saha
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Hicks

Demba ba salatlanmıs mı

Nereden duydun? Olabilecek en kötü şey L'pool deplasmanı öncesi!

Çevrimdışı Tolga

Demba ba salatlanmıs mı
Bugün antremana çıkmamış ama ciddi birşeyi yoktur Liverpool maçında sahada olur.

Çevrimdışı ALI RIZA

Demba ba salatlanmıs mı
Dinlensinler haftasonu maç pis bir zemin de oynandı ayrıca taktik çalışmalarını içeri de yapabilirler... sakat değil dinleniyorlar... Motta da iğne ile oynadı dinleniyor... Olcay biraz kendini toparlasa iyi form düşüklüğü var resmen sahada verimsiz duruyor...

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Erdem Çözer

Ayrıca son 10 maç

BJK 9G 1M 27 puan
FB   9G 1B 28 puan
GS  8G  2B 26 puan

Derbileri düzgün bi sahada ve önemli eksikler olmadan oynasak sana katılırdım ve ikinci devre deplasman bile olsa düzgün sahalarda yine sonuçlar böyle olursa yine katılırım :) Ayrıca evet 2-0 yenildik ama iki maçında durumu ortada.. iki maçta 2-0'lık değildi..

FB'nin az gol yediği bir gerçek ama bir gerçek daha var çok pozisyon veriyorlar.. Özellikle son maç tam bir fiyaskoydu.. Skora aldanma.. İlk golle ikinci gol arasında geçen 50 dakikada neler yaşandığını gördük.. Aciz durumlara düştüler.. Bu yüzden böyle devam ederlerse o az gol yeme olayı bir anda tersine dönebilir.. Skorları değil oyunları değerlendirmek lazım..

GS ile ise Bursa maçını kıyasladım çünkü derbide zaten açık bir şekilde üstün oynayan bizdik.. ama o sahada belli bi sürede 10 kişiyle o kadar oldu.. Bursa maçını da evet haklısın kazanabilirlerdi ama bu özellikle ilk devre 4-5 net gol pozisyonu verdikleri gerçeğini değiştirmiyor.. bize ilk pozisyonunda gol atan Bakambu GS karşısında çok daha rahat pozisyonlarda saç baş yoldurdu :)

Yani oyunlar denk değil çünkü FB ve GS biraz da şanslarıyla az yedikleri için puan kaybetmiyorlar.. yüklenen her takım savunmalarını perişan ediyor.. biz ise çok daha dengeli oynuyoruz.. sonuç değil oyun yorumu yapacak olursak durum bu

Demba ba salatlanmıs mı

GTORE dün twitter hesabından paylaşmıştı biraz yenilenme çalışması diye Demba ile pedal çeviriyorlardı salonda rejenere çalışması olarak.
Bugün de Demba İstanbulda kar-trafik'ten şikayet etmiş. Yani izinlidir. Dinlenip yarın çıkarlar antrenmana.

[ Son Düzenleme: 17 Şubat 2015, 15:02:37 Heliya Sîa ]

Derbileri düzgün bi sahada ve önemli eksikler olmadan oynasak sana katılırdım ve ikinci devre deplasman bile olsa düzgün sahalarda yine sonuçlar böyle olursa yine katılırım :) Ayrıca evet 2-0 yenildik ama iki maçında durumu ortada.. iki maçta 2-0'lık değildi..

FB'nin az gol yediği bir gerçek ama bir gerçek daha var çok pozisyon veriyorlar.. Özellikle son maç tam bir fiyaskoydu.. Skora aldanma.. İlk golle ikinci gol arasında geçen 50 dakikada neler yaşandığını gördük.. Aciz durumlara düştüler.. Bu yüzden böyle devam ederlerse o az gol yeme olayı bir anda tersine dönebilir.. Skorları değil oyunları değerlendirmek lazım..

GS ile ise Bursa maçını kıyasladım çünkü derbide zaten açık bir şekilde üstün oynayan bizdik.. ama o sahada belli bi sürede 10 kişiyle o kadar oldu.. Bursa maçını da evet haklısın kazanabilirlerdi ama bu özellikle ilk devre 4-5 net gol pozisyonu verdikleri gerçeğini değiştirmiyor.. bize ilk pozisyonunda gol atan Bakambu GS karşısında çok daha rahat pozisyonlarda saç baş yoldurdu :)

Yani oyunlar denk değil çünkü FB ve GS biraz da şanslarıyla az yedikleri için puan kaybetmiyorlar.. yüklenen her takım savunmalarını perişan ediyor.. biz ise çok daha dengeli oynuyoruz.. sonuç değil oyun yorumu yapacak olursak durum bu

Olimpiyat faktörü olabilir gerçekten. Ben zaten oyun analizi yapmadım ama şu anda biz takım oyunu oynuyoruz büyük emek harcayıp rakibi durdurup vuruyoruz, onlar ileri uçlarda 2-3 kaliteli oyuncuyla skor yapıyorlar. Elinde sonunda patlayacaklar diye bekliyoruz abi. O yüzden de derbiler gelmeden pek karşılaştırma yapmak istemem. 2.5 senedir fener içerde hakemle yenilmiyor biz serilerini bitiririz inşallah. Antepe bursaya karşı oyunumuzla övünmek istemiyorum derbileri yenelim rahat rahat övünelim istiyorum. :)

Çevrimdışı Erdem Çözer

Olimpiyat faktörü olabilir gerçekten. Ben zaten oyun analizi yapmadım ama şu anda biz takım oyunu oynuyoruz büyük emek harcayıp rakibi durdurup vuruyoruz, onlar ileri uçlarda 2-3 kaliteli oyuncuyla skor yapıyorlar. Elinde sonunda patlayacaklar diye bekliyoruz abi. O yüzden de derbiler gelmeden pek karşılaştırma yapmak istemem. 2.5 senedir fener içerde hakemle yenilmiyor biz serilerini bitiririz inşallah. Antepe bursaya karşı oyunumuzla övünmek istemiyorum derbileri yenelim rahat rahat övünelim istiyorum. :)

Geçen sene bile perişan ettik onları Kadıköy'de.. merak etme yeter ki abuk subuk sakatlıklarla çıkmayalım o maça, hakemi de yeneriz.. GS'yi zaten pek kafaya takmıyorum :)

Çevrimdışı Tolga

Liverpool Serdar Kurtuluş'tan çekiniyor!
Demba Ba ve Sosa ile birlikte Liverpool'un en çok çekindiği üçüncü ismin Serdar Kurtuluş olması kafa karıştırdı.

Liverpool'un en çok çekindiği üç Beşiktaşlı açıklandı. İlk iki isim olağan karşılansa da üçüncüsü oldukça ilgi çekti. Liverpool Echo gazetesi, 'Liverpool'u zorlayabilecek üç Beşiktaşlı' başlığıyla verdiği haberinde golcü olarak Demba Ba'yı, yaratıcı oyuncu olarak Jose Sosa'yı, durdurucu olaraksa Serdar Kurtuluş'u gösterdi.

Demba Ba'nın form durumu ve attığı gollere dikkat çekilirken, 'Açık bir tehdit' olarak nitelendirilen Sosa'nın ise orta sahada basmadık yer bırakmadığı, gol ve asistlerle takıma hayat verdiğine dikkat çekildi. Üçüncü tehlikeli isim olarak ise Serdar Kurtuluş işaret edildi.

Serdar'ın sağ bekte savunma yönünün öne çıktığı, yaptığı müdahalelerle rakiplere geçit vermediği belirtildi. 20 maçta 19 gol yiyen iyi savumacı siyah-beyazlıların savunmasındaki önemli isimlerden biri olarak gösterildi. Ancak Beşiktaş'ın transferdeki ilk hedefinin Serdar'ın yerine oynayacak bir sağ bek olduğu, bu yüzden Opare'nin alındığı hatırlanınca, İngilizler'in korkusunun nedeni tam olarak anlaşılamadı.

KAYNAK:Milliyet