- FB attığı ilk golden sonra, bize karşı doğru düzgün pozisyona bile giremeyen Gaziantep'e 4 net pozisyon verdi.
- GS Bursa'dan sonra Balıkesir karşısında da deli gibi pozisyon verdi.
- GS'yi sahasında perişan eden Bursa bize karşı attığı son gol dahil pozisyon bulmakta zorlandı.
- Olimpiyat gibi rezil bir stadyumda Bursa'ya karşı gol yedikten sonraki 3 dakikada 2 net pozisyon bulduk.
yani bakmayın puan farkının açılmamasına.. biz kötüyüz dediğimiz maçlarda bile rakiplere böyle pozisyon vermiyoruz.. belki zaman zaman tempomuz düşüyor, az pozisyon buluyoruz ama FB ve GS'nin durumu çok farklı.. bu hafta da sıçradılar ama böyle devam ederlerse aranın açılması çok uzun sürmez.. bu noktada beni endişelendiren tek bi konu vardı o da zulumpiyat.. görünüşe göre ondan da kurtulduk.. sadece avrupa maçlarında kullanacağız ve deplasmandaki skora göre o maçlarda avantaj bile sağlayabilir.
FB 7 haftada sadece 1 gol yedi buna tesadüf diyemeyiz. Hocam antepin 4 net pozisyonu var da 5-0 yenildi sonuçta

Bir hafta istatistiği üzerinden konuşmak doğru olmaz. Gs de 3-0 yaptı zaten yenecek kadar oynadılar. Balıkesir'e karşı da 3-0 öndeyken derbi ciddiyetiyle oynanmaz. Ben bu tarz karşılaştırmaları sevmiyorum karşılaştırma yapacağına derbi maçında kazan. İki takım da bizi kendi evimizde 2-0 yendiler. Başka takımlara karşı pozisyon üstünlüğümüzle kendimizin daha iyi olduğunu savunmamız biraz kaçak dövüş gibi. Derbi günü ezelim sonra konuşalım bu üstünlüğü.

Ayrıca son 10 maç
BJK 9G 1M 27 puan
FB 9G 1B 28 puan
GS 8G 2B 26 puan
FBnin son 10 karşılaşmada puan kaybettiği tek maç TSnin 11 kişi defans yapıp 0-0 bitirdiği maç.
Ayrıca diğer takımlar da bursa maçı haricinde konyaspor maçından beridir kötü oynadığımızı söylüyorlar ve haklılar. 5 haftalık bir periyotta çok güzel maçlar çıkarmadık ama idare ettik.
Bursa maçı bizim çok iyi oynadığımız maçlardan biri, TS maçı gibi oldu umarım devam eder.
Ama karşı olduğum nokta Gs ile kendimizi kıyaslarken sahamızda 2-0 yenildiğimiz maçı değil de GS'nin bursaya puan kaybetmesini bizim ise son dakikalardaki baskıyla yenmemizi örnek vermişsin. Şunu da unutma GS o maçı 2-2 yaptıktan sonra Umut Bulut karşı karşıya pozisyonda kaçırdı. Atsa şu an bizim gibi son dklarda 3-2 yenmiş olacaklardı. Yani aramızda 1 tık fark var o da zaten 2 puan fark olarak puan durumunda gözüküyor.

Ben şu an için 3 takımın da karşılaştırma yapılamayacak derecede denk performansları olduğunu düşünüyorum. Hepimiz günü kurtaracak 3 puanları alıp derbileri bekliyoruz sanki.