Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3989983 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Beyaz futbolda fena doğruyorlar bizi.Ulan bir tartışmalı karar aldık renkliler kudurdu.

ysariusta

• Ziyaretçi

GS Bursa'dan çıkamadı. Fener TS den çıkamadı. Bizim bence en zor maçlarımız avrupa dönüşleri olacak ama en çok Antepten çekiniyorum, sahaları berbat. Eğer maç oradaysa fena. Birde şampiyonluk ve küme düşmeme mücadelesi çarpıştığında olacak maçlar var. Bu hafta saha tempolu bir oyun oynadık. Bu kazanma serisi sürdükçe bir sonraki haftaya olumlu etki edecek. Birde biz puan bırakır aynı hafta rakipler puan bırakır ve liderlik sürerse, böyle haftalar yaşanırsa o zaman daha inanmış daha adanmış adamlar olacak sahada. Ben çok az puan kaybederiz diye düşünüyorum. Fener maçını alırsak hiç değmeyin o zaman keyfimize

Çevrimiçi Samet Ç

Beyaz futbolda fena doğruyorlar bizi.Ulan bir tartışmalı karar aldık renkliler kudurdu.
Onları takma kafana. :)

Çevrimdışı Tolga

GS Bursa'dan çıkamadı. Fener TS den çıkamadı. Bizim bence en zor maçlarımız avrupa dönüşleri olacak ama en çok Antepten çekiniyorum, sahaları berbat. Eğer maç oradaysa fena. Birde şampiyonluk ve küme düşmeme mücadelesi çarpıştığında olacak maçlar var. Bu hafta saha tempolu bir oyun oynadık. Bu kazanma serisi sürdükçe bir sonraki haftaya olumlu etki edecek. Birde biz puan bırakır aynı hafta rakipler puan bırakır ve liderlik sürerse, böyle haftalar yaşanırsa o zaman daha inanmış daha adanmış adamlar olacak sahada. Ben çok az puan kaybederiz diye düşünüyorum. Fener maçını alırsak hiç değmeyin o zaman keyfimize
Antep maçı içeride olacak :)

Eğer tüm maçlarımızı Ankara'da oynarsak 7 de 7 yaparız hala bunu söylüyorum. :ok:

Bizim kaderimizi belirleyecek olan maçlar derbiler olacaktır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Eskişehir'in kazanması iyi oldu.Aksi durumda haftaya bize baya bileneceklerdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Şubat 2015, 01:11:30
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Inter Podolski'yi şutlayacak sene sonu.

Töre de çok seviyor Podo'yu.

Ancak büyük fiyasko olur umarım atlamayız sene sonu. Aldıklarımız kadar almadıklarımızın da ne kadar önemli olduğunu,

Diego, Ronaldinho, Etoo ve benzerlerinde gördük.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Inter Podolski'yi şutlayacak sene sonu.

Töre de çok seviyor Podo'yu.

Ancak büyük fiyasko olur umarım atlamayız sene sonu.

Aldıklarımız kadar almadıklarımızın da ne kadar önemli olduğunu,

Diego, Ronaldinho, Etoo ve benzerlerinde gördük.

Abi son cumleyi cikar bildigin kafiyeli siir yazmissin... @Çağrı  :lol: :lol: :lol: :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Şubat 2015, 01:25:40
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Abi son cumleyi cikar bildigin kafiyeli siir yazmissin... @Çağrı  :lol: :lol: :lol: :lol:

Ahahahaha ulan gece gece ne güldüm ya sen çok yaşa @Fatih  :kop: :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Dogan

Pedronun yanına vlaar ı serpiştirdikmi tamamdir bu iş.sag bek te %100 gelecek sol bek ihtimaller arasında ki ben alinacagini düşünüyorum.seneye töreyi satmazsak smp. liginde büyük iş yaparız

Çevrimdışı Dogan

Abi sol ve sag kanatta oynayabilen oyuncu bide forvet söyle bana @Çağrı ama lütfen forvet babacar olmasin baska bisey soyle :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Durun aklınıza kötü şeyler getirmeyin  :evillol: podo felan

Çevrimdışı Dogan

Durun aklınıza kötü şeyler getirmeyin  :evillol: podo felan
Yalnız podo bizdeyken gsye böyle bi gol atmış olsaydı yüz yıl unutmazlardi.ben töre den bekliyorum öyle bi gol :)

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Demba Ba'nın penaltısını bir de bu açıdan izleyin :lol: :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Fatih

Haydaaaaaaaaaaaa Bursa macinda kufur edilmedi ki niye bizi pfdk'ya sevk ettiler yine...

Çevrimdışı Deniz

Haydaaaaaaaaaaaa Bursa macinda kufur edilmedi ki niye bizi pfdk'ya sevk ettiler yine...
Edildi.su salak sacma her mac ceza almamiza sebep olan bir kufurlu tezahurat var.yine soylediler yine ceza yedik.isin tafi kacti.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Fatih

Edildi.su salak sacma her mac ceza almamiza sebep olan bir kufurlu tezahurat var.yine soylediler yine ceza yedik.isin tafi kacti.
Hangi tezahurat?

Çevrimdışı Deniz

Hangi tezahurat?
Oley oley oley Besiktasim oley oley k..su burdaya K... Su bursaya k.. Su g... Bursaya.. Vs diye giden
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hicks

Edildi:

1- K.. şu Bursa'ya...
2- Beşiktaş'ım k.... hopluyor Bursa
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Sanırım her maç ceza yedirten tezahürat

oley oley oleeey Beşiktaşım oley oleeey
Koy şu ...ya koy şu ...ya koy şu g.veren ...ya inşallah

Her hafta ... olan yerlere o takımın adını ekliyorlar ve küfürsüzmüş gibi söylüyorlar. Her hafta bu aptallık yüzünden ceza yiyoruz.
Bu tezahüratı her maç ilk başlatan kimse kafasına vurmak gerekiyor.  :vur

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Azıcık akıl olsa şu tezahüratı artık yapmazlar milyon tane bestemiz var. Ajdar manyağının bestesi bile Beşiktaş'a daha az zarar veriyor.

Maç bitimine yakın olay olmuştu o arada başka küfür edildi mi acaba? Saha kapatmasalar bari
[ Son Düzenleme: 17 Şubat 2015, 10:40:52 Heliya Sîa ]

Çevrimdışı panic13

Geç kaldığım için stada maça 5-10 dakika kala girebildim, meşhur Bursa tezaruhatı da söyleniyordu. Hani şu "çok harikasın! Huh!" ile başlayan. Onun için de glmiş olabilir.
[ Son Düzenleme: 17 Şubat 2015, 10:46:50 panic13 ]
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Erdem Çözer

- FB attığı ilk golden sonra, bize karşı doğru düzgün pozisyona bile giremeyen Gaziantep'e 4 net pozisyon verdi.
- GS Bursa'dan sonra Balıkesir karşısında da deli gibi pozisyon verdi.
- GS'yi sahasında perişan eden Bursa bize karşı attığı son gol dahil pozisyon bulmakta zorlandı.
- Olimpiyat gibi rezil bir stadyumda Bursa'ya karşı gol yedikten sonraki 3 dakikada 2 net pozisyon bulduk.

yani bakmayın puan farkının açılmamasına.. biz kötüyüz dediğimiz maçlarda bile rakiplere böyle pozisyon vermiyoruz.. belki zaman zaman tempomuz düşüyor, az pozisyon buluyoruz ama FB ve GS'nin durumu çok farklı.. bu hafta da sıçradılar ama böyle devam ederlerse aranın açılması çok uzun sürmez.. bu noktada beni endişelendiren tek bi konu vardı o da zulumpiyat.. görünüşe göre ondan da kurtulduk.. sadece avrupa maçlarında kullanacağız ve deplasmandaki skora göre o maçlarda avantaj bile sağlayabilir.
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba