Lazar Markovic Basel maçındaki karttan 4 maç ceza yemiş. Taraftarlar genel olarak 19 yaşındaki Jordon Ibe'nin oynamasını bekliyor.
Gerrard sakatlandı yerine Emre Can'ın oynayacak muhtemelen.
Liverpoollu yazarlardan biri Beşiktaş'ımızı analiz etmeye çalışmışlar şu yazıda:
http://www.thisisanfield.com/2015/02/besiktas-can-liverpool-expect-europa-league-opponents/Bizden tehlikeli 4 oyuncu saymış.
1.Demba
2.Sosa
3.Serdar(Bu benim de dikkatimi çekmişti çünkü istatistiklere bakınca Serdar'ın maç başına pozisyona müdahalesi top kapması TR Liginde en iyi 2.defanstı. Kaynağı hatırlamıyorum)
4.Kerim'de dikkat edilmesi gereken bir yedek demişler.
Töre'yle artık maçta tanışırlar diyorum burdan kendilerine

Diğer yorumlar genel olarak Beşiktaş'ın galibiyet serisi ve güzel futbolu üzerine zor bir maç olacağı yönünde. Kimisi de Ş.L.'den düştünüz utanıyoruz bırakın bu kupayı lige odaklanın değmez demiş. Bunu görünce aha dedim bizim Fikret Biliç istifacılar işte bunlar ingilterede de varmış

Bir de bizim zayıf yönlerimizi birkaç paragrafta toplamış bu yazar.
Alexis Sanchez'in yaptığı gibi yapmalıyız. Sabırlı atklarla, fake koşularla, sezgisel hareketlerle savunmanın pozisyonunu dağıtıp boş alan yakalamalıyız vb. demiş. Muhtemelen adam adama markaj yaparsak savunmayı bu şekilde dağıtmak isteyecekler ve o zaman çok boş alan bırakacağız üst üste pozisyonlar yakalayacaklar. Tabi Biliç yerse...GS'yi çok kolay haşat ettiler bu taktiklerle ama biz umarım bunu aşacağız.
Bir de Beşiktaş'ta şok sakatlık diye bir haber vardı fanatik gibi atmışlar başlığı. Millet Tolga'yı görünce ulan demba ba sandık gibi yorum yazmış. asdf Lan şunları o pürüzsüz ingiliz çimlerine bir gömsek ne güzel olurdu ah ah