Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3985589 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı talha

Beşiktaş taraftarı böyle eleştirilmeyi hak etmiyor. Yorumlarınıza katılamayacağım. 2 maç kaybettiğinde takımını ıslıklayan Gsli, 2 maç kötü oynadı diye adam gibi oynayın sabrımızı tasirmayin diyen Fbli nasıl oluyor da takımına sahip çıkıyor? Ben hiç bir futbolcumuzun yuhalandığını hatırlamıyorum. Taraftar soğukta maça gidiyor kötü futbol izleyip evine geri dönüyor tepki vermeden ama aynı taraftar sanal alemde takımı eleştirince kötü futboldan dolayı takımına sahip çıkmıyor oluyor. Sandığın kadar kötü değiliz.

O eskidendi o 2002 tayfası idi. Ben bu tayfayı hiç ama hiç sevmiyorum. Sadece topçu alıp göndermeyi seven hoca değiştirmeyi bayılan adamlara döndürdüler bizi. Kimse bize sahip çıkıyor demesin. Ligin en berbat izleme sayılarına ve forma satışlarına sahip olduk yıılardır. :tabe:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Neymiş Bilic korkak oynatıyormuş.  Zico'yu da yollamıştılar bir ara korkak oynatıyorlar diye. Hatta Löw falanda aynı sebepten gitti. Lucescu'yu yolladılar be. Koca Lucescu'nun bir yıllık kredisi olamadı şampiyon yapamadı diye. Bu gözler neler neler gördü. :bawling:
Lucescu dediğin hoca tüm derbileri kazanarak şampiyon yaptı bu takımı.

Daha az önce 100.yıl maçlarını izliyordum da 0-0 biten maçlarda bile sayısız gol pozisyonuna girmişiz.

Yani demem o ki Lucescu bize geldiğinde zaten kazanan bir hocaydı Bilic ile kıyaslamak doğru olmaz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 'TaNeR'

Neymiş Bilic korkak oynatıyormuş.  Zico'yu da yollamıştılar bir ara korkak oynatıyorlar diye. Hatta Löw falanda aynı sebepten gitti. Lucescu'yu yolladılar be. Koca Lucescu'nun bir yıllık kredisi olamadı şampiyon yapamadı diye. Bu gözler neler neler gördü. :bawling:

Bırak taraftarı millet olarak sabırsızız  :)

Biraz sabır, Beşiktaş'ımız iyi yolda  :ok:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı talha

stad olmamasına rağmen takımı bu hale bile getirmemiş adama yaptıklarınız çok ayıp. stadı yoktu 8. sıraya düştüler be. adam şampiyon yapacak bizi nerdeyse halen daha yok bilic korkakmış. :kop:

Çevrimdışı cisse557

O eskidendi o 2002 tayfası idi. Ben bu tayfayı hiç ama hiç sevmiyorum. Sadece topçu alıp göndermeyi seven hoca değiştirmeyi bayılan adamlara döndürdüler bizi. Kimse bize sahip çıkıyor demesin. Ligin en berbat izleme sayılarına ve forma satışlarına sahip olduk yıılardır. :tabe:
Bizim suçumuz mu bu? Yıllardır futboldan anlamayan, yönetmesini bilmeyen yöneticilerin başarısız futbolcu, Td seçimleri yüzünden şampiyonluga hasret kalışımızla decoder satışlarında kötü olmamız,seyirci ortalamasında düşük olmamız, forma satışlarda düşük seviyelerde olmaz arasında bir paralellik yok mu?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Şubat 2015, 00:57:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Daha az önce 100.yıl maçlarını izliyordum da 0-0 biten maçlarda bile sayısız gol pozisyonuna girmişiz.

Yani demem o ki Lucescu bize geldiğinde zaten kazanan bir hocaydı Bilic ile kıyaslamak doğru olmaz.

Bilic de kazanarak geldi :) Adam eser bıraktı arkasında resmen milli takım olarak.

Lucescu zamanını çok iyi hatırlıyorum öyle böyle hakaretler edilmeli korkaklık az kalır.

1-0 kazandığımız maçlardan sonra bööööö çok kçtü oynuyoruz böööö gitmeli diye çok söylendi gidince anladık değerini.

O yüzden acele edilmemeli.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Ya gönderdin mi? Gönderdin burada biter iş. Sen bu takım ne zaman işleri yluna soksa hocasını gönderirsen takımı tökezletirsin.

Çevrimdışı talha

Bizim suçumuz mu bu? Yıllardır futboldan anlamayan, yönetmesini bilmeyen yöneticilerin başarısız futbolcu, Td seçimleri yüzünden şampiyonluga hasret kalışımızla decoder satışlarında kötü olmamız,seyirci ortalamasında düşük olmamız, forma satışlarda düşük seviyelerde olmaz arasında bir paralellik yok mu?

Ee ne diye hiçbirinin sesi çıkmadı? YD nasıl 8 sene kalabildi orada. İki senede FO'yu iki senede Serdar'ı bir senede Seba'yı harcayabilen adamlar neden 8 sene korudu kolladı YD'yi?  TD seçimleri diyip durmayın. Tarafar her zaman ünlü hocaların yıldız topçuların büyüsüne kapılmış gitmiştir. YD'yi başımıza bela etmiş durmuştur.

Seninle benim aramda yaş farkı yok. Sende benim kadar hatırlıyorsun o 8 seneyi. Neler olduğu neler bittiğini. :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Bilic de kazanarak geldi :) Adam eser bıraktı arkasında resmen milli takım olarak.

Lucescu zamanını çok iyi hatırlıyorum öyle böyle hakaretler edilmeli korkaklık az kalır.

1-0 kazandığımız maçlardan sonra bööööö çok kçtü oynuyoruz böööö gitmeli diye çok söylendi gidince anladık değerini.

O yüzden acele edilmemeli.
Bilic'in milli takım macerası var kabulüm ama milli takımlar dışında henüz bir başarısı yok maalesef.

Yani milli takım hocası olmak ile kulüp hocası olmak arasındaki farkı hepimiz biliyoruz.

Lucescu için söylenenleri ben de dün gibi hatırlıyorum ama sonuç almasını bilen bir hocaydı ve lig de her çıktığımız maçın favorisi olduğumuz gibi tüm maçın oyun üstünlüğü de belki birkaç maç hariç hep bizdeydi.

Bilic bu seviyeye gelir mi umarım gelir o potansiyel bence de var ama henüz bana göre hocalık anlamında gelişim gösterdiğini düşünmüyorum.

Ben de istemez miyim Bilic uzun yıllar kalsın herkes ister tabi ama Bilic de eline gelen şansları iyi değerlendirmeli.

1 tane derbi bile kazanamadan ve şampiyon yapamadan gitmesini hiç istemiyorum.O derece saygı duyuyorum çünkü.

Çevrimdışı Tolga

Ya gönderdin mi? Gönderdin burada biter iş. Sen bu takım ne zaman işleri yluna soksa hocasını gönderirsen takımı tökezletirsin.
Şunu demek istiyorum Lucescu gibi bir hocayı bile göndermiş bir camiayız Bilic'in gönderilmesi daha kolay yani maalesef.

Çevrimiçi Necmi

yok öyle bir şey Beşiktaş taraftarı gene aynı taraftar internette dolaşan ve henüz Beşiktaşlılığı özümseyememiş yeni yetmeleri kalkıp Beşiktaş taraftarı olarak sınıflandıramazsın onlarda bir avuç lar bazı yerlerde musluğun başını tutmuşlar ha babam yazıyorlar çok gürültü çıkartınca güçlümü oluyorlar hani nerdeler burda yoklar çünkü prim tanımayız stadda yoklar giderlerse dayak yerler biliyorlar gerçi onların cebinde bilet parası bile yoktur babalarından aldıkları harçlıkla dolaşıyorlar zamanla onlarda olgunlaşacak Beşiktaş değerlerini öğrenecek bu iş hep böyle olmuştur sadece eskiden internet olmadığı için ortada göremezdin evet olgunlaşacaklar Beşiktaşlı olmanın sadece takım tutmak olmadığını görecekler

Çevrimdışı talha

Şunu demek istiyorum Lucescu gibi bir hocayı bile göndermiş bir camiayız Bilic'in gönderilmesi daha kolay yani maalesef.

Maalesef ve inşallah, eskiden olduğu gibi yönetim saçma bi gaza gelip göndermez Bilic'i. Ha kendi gider bilemem.  :evillol: Bari Terzic gitmese onu bir şekilde tutsak. Altyapıların sorumluluğunu versek kalır mı acaba.

Çevrimdışı Tolga

Maalesef ve inşallah, eskiden olduğu gibi yönetim saçma bi gaza gelip göndermez Bilic'i. Ha kendi gider bilemem.  :evillol: Bari Terzic gitmese onu bir şekilde tutsak. Altyapıların sorumluluğunu versek kalır mı acaba.
Bilic'in ekibi gerçekten de çok kaliteli isimlerden oluşuyor bunlardan biri de kuşkusuz Terzic :ok:

Çevrimdışı talha

Bilic'in ekibi gerçekten de çok kaliteli isimlerden oluşuyor bunlardan biri de kuşkusuz Terzic :ok:

Sırf ekibi için tutarım ben Bilic'i. :kop: Terzic'i bir şekilde bağlamak lazım. Ben Bayraktar ile birlikte altyapıların başına görmeyi gerçekten çok isterim. Çok fark katacaktır bize. Ama maalesef Bilic'in İngiltere macerası olursa bir dk durmaz buralarda.

Çevrimdışı cisse557

Ee ne diye hiçbirinin sesi çıkmadı? YD nasıl 8 sene kalabildi orada. İki senede FO'yu iki senede Serdar'ı bir senede Seba'yı harcayabilen adamlar neden 8 sene korudu kolladı YD'yi?  TD seçimleri diyip durmayın. Tarafar her zaman ünlü hocaların yıldız topçuların büyüsüne kapılmış gitmiştir. YD'yi başımıza bela etmiş durmuştur.

Seninle benim aramda yaş farkı yok. Sende benim kadar hatırlıyorsun o 8 seneyi. Neler olduğu neler bittiğini. :evillol:
Bak sen kendin söylüyorsun YD'yi 8 sene korudular diye. Kulüp hala içerdeki bu pislik heriflerden kurtulmuş değil. Amaclari Beşiktaş'ın başarısı değil amaç çıkar elde etmek. Böyle bir ortamda taraftar neden suçlanıyor takımına sahip çıkmıyor diye? Kim ne derse desin şampiyonluk her yara merhem olur. Sen bu sene şampiyon ol da bak ben göreyim seneye yeni stat da satışları, tribünlere bağlılığı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Şubat 2015, 01:23:28
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bak sen kendin söylüyorsun YD'yi 8 sene korudular diye. Kulüp hala içerdeki bu pislik heriflerden kurtulmuş değil. Amaclari Beşiktaş'ın başarısı değil amaç çıkar elde etmek. Böyle bir ortamda taraftar neden suçlanıyor takımına sahip çıkmıyor diye? Kim ne derse desin şampiyonluk her yara merhem olur. Sen bu sene şampiyon ol da bak ben göreyim seneye yeni stat da satışları, tribünlere bağlılığı.

Çok haklısın ama insan kabullenmek istemiyor işte bu düzeni.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

valla iş bizim taraftara gelince hr zaman gözüm biraz korkar. :evillol: ama stadsız şampiyon olursak bilic ve bu takım adını efsanelere yazdırır. sdece seneye değil. :super:

Çevrimdışı Tolga

:claps:

Çevrimdışı Deniz

valla iş bizim taraftara gelince hr zaman gözüm biraz korkar. :evillol: ama stadsız şampiyon olursak bilic ve bu takım adını efsanelere yazdırır. sdece seneye değil. :super:
Dünyanın en iyi taraftarından birine sahibiz kendimizi bu kadar hor görmenin anlamı ney?

Bizim en büyük şanssızlığımız 8 sene YD oldu.Herif taraftarın kimyasını düzenini herşeyini bozdu gitti.1 günde yerine gelecek şeyler değil bunlar.Dün kapalıda desibel rekoru kıran taraftar ölmedi hala buralarda bir yerlerde :)

Bak bugün forma satışlarında gs nin önünde fb ile yarışıyoruz.Taraftar kulübüne sahip çıkmaya başladı.Yeterli mi?Yetmez ama bu işler zamanla olacak.

Yeni stadı boşa mı yapıyoruz,taraftar için yapılıyor o stad.Bu stad eski ruhun gelmesindeki en büyük faktörlerden biri olacak.Bir de şampiyonluk geldi mi gör bak o zaman eskisini aratmayacak o taraftar.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Ya bir de yazayım Milosevic çok şanssız bir sakaltık geçirdi. Yani anca bizim başımıza gelir derlere ya o derece.

Ama bu skatlığın ardından yok fiyasko, yok ucuz topçu gibi yazmakta adama biraz saygızılık oluyor.

Çevrimdışı cisse557

Sene başında 2. lik bu sene için başarı mıdır? diye bana sorsalardı. Başarısız sayılmaz derdim. Statın yok, sakatlık sorunları yaşıyorsun vs. çoğaltabiliriz. Ama şu an için başarıyı 1. lik olarak görüyorum. Bu Bilic'in başarısı. Bunu bize gösterdi, bizi inanırdı. Yiğidi öldürür ama hakkını teslim ederim. Ama derbilerde korkak futbol oynatmasini, 7-8 haftadır oyun kalitesinin düşüşünü, inatçılığını da sorgularım. Eğer sorgulamam beni Td'cilik oynuyor yapıyorsa plaketimi de isterim :)

Çevrimdışı Neo Nesil

Beşiktaş taraftarı böyle eleştirilmeyi hak etmiyor. Yorumlarınıza katılamayacağım. 2 maç kaybettiğinde takımını ıslıklayan Gsli, 2 maç kötü oynadı diye adam gibi oynayın sabrımızı tasirmayin diyen Fbli nasıl oluyor da takımına sahip çıkıyor? Ben hiç bir futbolcumuzun yuhalandığını hatırlamıyorum. Taraftar soğukta maça gidiyor kötü futbol izleyip evine geri dönüyor tepki vermeden ama aynı taraftar sanal alemde takımı eleştirince kötü futboldan dolayı takımına sahip çıkmıyor oluyor. Sandığın kadar kötü değiliz.

bence bu taraftar eleştirlmeyi dibine kadar hakediyor, kimse kusura bakmasın. sebayı, bilgiliyi, lucescuyu, bosqueyi, milneyi yediniz bitirdiniz. ydyi başkan seçtiniz. olcayı, ilhanı, sergeni hatta pascalı yuhaladınız. mehmet özdileke küfür ettiniz maç çıkışı. seçimlerde şike yapan, bjkyi lekeleyen reyizinize seçimlerde destek veriniz hatta adalı başkan olsun fikret istifa diye ağladınız. quaresmayı bjknin önüne geçirdiniz.  kendi menfaatiniz için her türlü pisliği yaptınız. sonra da "BU TARAFTAR ELEŞTIRILMEYI HAKETMIYOR" hadi ordan köftehorlar...

gsyi boşverde... fb taraftarı şike yapan azize çıt çıkarmayıp kulübün menfaati için 1 sezonda NEREDEYSE FENERIUMU SATIN ALDILAR. BIZ FEDA SEZONUNDA 80.000 FORMA SATARKEN HERIFLER 1.5 MILYON FORMA SATTILAR. HERIFLERIN FENERIUMU MANYAK CIRO YAPTI.

O DA YETMEDI, YINE O DONEMDE HERIFLER STADYUMU HER MAÇ DOLDURDULAR. BİZ DAHA TOTOMUZU KALDIRMLATAN ACİZİZ. 

onların yerine biz şike yapsak; futbolcusundan malzemecisinden yöneticisine kadar hem saydırırdınız, hem de maçlara falan gitmezdiniz, kartal yuvalarından tek çöp bile almazdınız... kısacası beşiktaşı bırakırdınız..

evet sandığım kadar kötü değilsiniz daha da kötü oldunuz. geçin bu GERÇEK TARAFTAR edebiyatını. Çarşısıda, Karagümrüklüsü de, Deplasmanı da aynı halt...

Gerçek taraftar sebanın son başkanlık yıllarında öldü... bu takımın bu hale gelmesindeki en büyük suç BJK TARAFTARIDIR...

[ Son Düzenleme: 13 Şubat 2015, 01:57:22 Neo Nesil ]

Çevrimdışı Efe

yok öyle bir şey Beşiktaş taraftarı gene aynı taraftar internette dolaşan ve henüz Beşiktaşlılığı özümseyememiş yeni yetmeleri kalkıp Beşiktaş taraftarı olarak sınıflandıramazsın onlarda bir avuç lar bazı yerlerde musluğun başını tutmuşlar ha babam yazıyorlar çok gürültü çıkartınca güçlümü oluyorlar hani nerdeler burda yoklar çünkü prim tanımayız stadda yoklar giderlerse dayak yerler biliyorlar gerçi onların cebinde bilet parası bile yoktur babalarından aldıkları harçlıkla dolaşıyorlar zamanla onlarda olgunlaşacak Beşiktaş değerlerini öğrenecek bu iş hep böyle olmuştur sadece eskiden internet olmadığı için ortada göremezdin evet olgunlaşacaklar Beşiktaşlı olmanın sadece takım tutmak olmadığını görecekler

aynen katılıyorum abi :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı talha

Sene başında 2. lik bu sene için başarı mıdır? diye bana sorsalardı. Başarısız sayılmaz derdim. Statın yok, sakatlık sorunları yaşıyorsun vs. çoğaltabiliriz. Ama şu an için başarıyı 1. lik olarak görüyorum. Bu Bilic'in başarısı. Bunu bize gösterdi, bizi inanırdı. Yiğidi öldürür ama hakkını teslim ederim. Ama derbilerde korkak futbol oynatmasini, 7-8 haftadır oyun kalitesinin düşüşünü, inatçılığını da sorgularım. Eğer sorgulamam beni Td'cilik oynuyor yapıyorsa plaketimi de isterim :)

Yok biz taraftar olarka çok seviyoruz böyle yapmayı ondan bahsediyorum. Senelerdir herşeyi çok iyi bildiğimizden Avrupada gürül gürül estiriyoruz. Lazım sana değil alınma ama bazıları çok aşırı abartıyor olayı. Saçma sapan bir TK maçı için adam Bilic gitsin Sergen gelsin şampiyon olalım falan yazmış. Onlara diyorum. :evillol:

Bu arada Neo haklı takımın en çok ihtiyacı olduğu zamanda biz ya bunlar niye Feda diyor. diye ne Feda tshirtu aldık ne forma. Bu sene başı miller ben Veli'yi mi izleyecem ya diye forma almadılar. Gittiler Ba'yı geitriler ya kimi geitridn forma almamızı istiyorsun laflarını gördüm ben heryerde.

Her seferinde biletlerin pahalı olduğunu, Kartal Yuvası'nın uçuk olduğunu söyleriz dururuz.
[ Son Düzenleme: 13 Şubat 2015, 01:46:43 EleSuDökenSuat ]

Çevrimdışı Volkan Başaran

Ben ne olursa olsun Biliçe yeni stadyumda şans verilmesi lazım diyorum da stadın biteceği yok. Seneye Ocakta zor açılır o stat  :biggrinking:

Durum böyle olunca seneyede bahane hazır olacak diye korkuyorum :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net