bence bu taraftar eleştirlmeyi dibine kadar hakediyor, kimse kusura bakmasın. sebayı, bilgiliyi, lucescuyu, bosqueyi, milneyi yediniz bitirdiniz. ydyi başkan seçtiniz. olcayı, ilhanı, sergeni hatta pascalı yuhaladınız. mehmet özdileke küfür ettiniz maç çıkışı. seçimlerde şike yapan, bjkyi lekeleyen reyizinize seçimlerde destek veriniz hatta adalı başkan olsun fikret istifa diye ağladınız. quaresmayı bjknin önüne geçirdiniz. kendi menfaatiniz için her türlü pisliği yaptınız. sonra da "BU TARAFTAR ELEŞTIRILMEYI HAKETMIYOR" hadi ordan köftehorlar...
gsyi boşverde... fb taraftarı şike yapan azize çıt çıkarmayıp kulübün menfaati için 1 sezonda NEREDEYSE FENERIUMU SATIN ALDILAR. BIZ FEDA SEZONUNDA 80.000 FORMA SATARKEN HERIFLER 1.5 MILYON FORMA SATTILAR. HERIFLERIN FENERIUMU MANYAK CIRO YAPTI.
O DA YETMEDI, YINE O DONEMDE HERIFLER STADYUMU HER MAÇ DOLDURDULAR. BİZ DAHA TOTOMUZU KALDIRMLATAN ACİZİZ.
onların yerine biz şike yapsak; futbolcusundan malzemecisinden yöneticisine kadar hem saydırırdınız, hem de maçlara falan gitmezdiniz, kartal yuvalarından tek çöp bile almazdınız... kısacası beşiktaşı bırakırdınız..
evet sandığınız kadar kötü değilsiniz daha da kötü oldunuz. geçin bu GERÇEK TARAFTAR edebiyatını. Çarşısıda, Karagümrüklüsü de, Deplasmanı da aynı halt...
Gerçek taraftar sebanın son başkanlık yıllarında öldü... bu takımın bu hale gelmesindeki en büyük suç BJK TARAFTARIDIR...
Madem Seba'nın başkanlık dönemindeki gerçek Beşiktaş tarafısın neden taraftarı ikiye bölüyorsun. Gerçek ve Gerçek olmayanlar diye? Seba duruşu bu mudur?
Ben kongre üyesi değilim. Ben Demirören'i seçmedim. Adalı'yı adımızı lekelediği için oldum olsa desteklemedim. Q7'den nefret ettim. Dün şike ile ilgili ceza yemiş birisini desteklemedim bugün de desteklemem.
Övüp bitiremediğin Fb taraftarı mıdır Fb'nin başarısının nedeni? Haksız kazandıkları kupaların helalini savunanlar mıdır ideal taraftar profili?
Bugün Fbli zengin adamın evladının aldığı, Evim Şahane ekibinin gittiği bodrum katında rutubetli bir evde yaşayan kapıcının fanatik Beşiktaşlı oğlunun alamadığı forma yüzünden mi kötüyüz? Siz her katkıyı sadece maddiyat olarak mı görüyorsunuz?
Sen hiç Fb forumlarına girip ordaki ahlak seviyesi ile burdakini karşılaştırdın mı? Nedir bu Fb taraftarı övgüsü? 6 sene de 1 şampiyon olsunlar da göreyim ben onların desteğini. 1.5 milyon forma satılmış diyorsun ama burda aylarca m beden forma bekleyenler oldu. Öyle her şey taraftara suç atmakla olmuyor. Fb'de oturmuş bir düzen var. Sen de o düzen var mı da bütün suçu taraftara atıyorsun?