Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3985474 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Efe

Ben ne olursa olsun Biliçe yeni stadyumda şans verilmesi lazım diyorum da stadın biteceği yok. Seneye Ocakta zor açılır o stat  :biggrinking:

Durum böyle olunca seneyede bahane hazır olacak diye korkuyorum :)

yok yok biter stad 30 ağustos açılış ondan önce takımı şampiyon yapması gerekiyor yoksa yönetim biliçi tutmaz söyledi dersiniz takımın başarısı şuan stadında önüne geçmiş durumda 31 mayısta şampiyon yazmazısı lazım vodafone arenada biliçi görmemiz için  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Neo Nesil

Dünyanın en iyi taraftarından birine sahibiz kendimizi bu kadar hor görmenin anlamı ney?

Bizim en büyük şanssızlığımız 8 sene YD oldu.Herif taraftarın kimyasını düzenini herşeyini bozdu gitti.1 günde yerine gelecek şeyler değil bunlar.Dün kapalıda desibel rekoru kıran taraftar ölmedi hala buralarda bir yerlerde :)

Bak bugün forma satışlarında gs nin önünde fb ile yarışıyoruz.Taraftar kulübüne sahip çıkmaya başladı.Yeterli mi?Yetmez ama bu işler zamanla olacak.

Yeni stadı boşa mı yapıyoruz,taraftar için yapılıyor o stad.Bu stad eski ruhun gelmesindeki en büyük faktörlerden biri olacak.Bir de şampiyonluk geldi mi gör bak o zaman eskisini aratmayacak o taraftar.

ben bizim taraftarın vodafone arenayı dolduracağını ZANNETMIYORUM. BJK TARAFTARININ ÇOĞU ÇIKARICI VE EGOSU ŞİŞİKTİR...

HER TURLU KALIBIMI BASARIM O STAD DOLMAZ!!!

Çevrimdışı atalay

Cenk Tosun ne zaman dönüyor,bilen var mı?
[ Son Düzenleme: 13 Şubat 2015, 02:07:44 atalay ]

Çevrimdışı ALI RIZA

ben bizim taraftarın vodafone arenayı dolduracağını ZANNETMIYORUM. BJK TARAFTARININ ÇOĞU ÇIKARICI VE EGOSU ŞİŞİKTİR...
Ne diye çıkarları olacak peki ? onu anlamadım ? egos şişik derken misal ayhan abi mi alen abi mi ? hangisi egosu şişik ?
inönüyüde full durdurmuyorduk ki :) hiçbir takim full oynamıyor passo dan önce bakabilirsin...
@Neo Nesil

Çevrimdışı Deniz

Burası Beşiktaş forumu ve bu forumdan onlarca kişiyi tanıyorum içlerine çıkarcı egosu şişik kimse yok hepsi süper taraftar.
Maçlara gidiyorum,tribündeki adamlar da son derece güzel insanlar.
Nerde bu egosu şişik çoğu taraftar?
250.000 forma alan taraftar mı egosu şişik çıkarcı?
3-5 kötü örnek görüp bunu genele vurmak komik olmuş.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

takım bu şekilde devam etsin bilet arayıp durur kombinesi olmayanlar seneye göreceğiz zaten bi koltuk boş olacak mı :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Neo Nesil

Ne diye çıkarları olacak peki ? onu anlamadım ? egos şişik derken misal ayhan abi mi alen abi mi ? hangisi egosu şişik ?
inönüyüde full durdurmuyorduk ki :) hiçbir takim full oynamıyor passo dan önce bakabilirsin...
@Neo Nesil

egosu şişik taraftar dediğim çarşı grubunun bir çoğu, karagümrüklülerin tamamı, deplasman kartalları vs.

bunlara bakıyorsun. gs fb taraftarının bile o kadar egosu yok. ne gibi başarınız var diye sorunca "132 db kırdıh yetmesmiiii?" cevabını alıyorum. bir de bu forumdakiler, dh, haber1903, forza vs.

hiç bir takım full doldurmaz demişsin; ben sana dortmund, arsenal, nordsjaelland hatta feyenoord vs desem...

ilk feyenoord bjk maçında de kuipin neredeyse full. dikkat ettin mi bilmiyorum...
[ Son Düzenleme: 13 Şubat 2015, 02:07:14 Neo Nesil ]

Çevrimdışı Neo Nesil

takım bu şekilde devam etsin bilet arayıp durur kombinesi olmayanlar seneye göreceğiz zaten bi koltuk boş olacak mı :)

hocam, 2003-04 sezonunda bile inönüde boş koltuklar gördüm

ve son şampiyonluğumuzda neredeyse 5000 koltuk boş!!!

Çevrimdışı cisse557

bence bu taraftar eleştirlmeyi dibine kadar hakediyor, kimse kusura bakmasın. sebayı, bilgiliyi, lucescuyu, bosqueyi, milneyi yediniz bitirdiniz. ydyi başkan seçtiniz. olcayı, ilhanı, sergeni hatta pascalı yuhaladınız. mehmet özdileke küfür ettiniz maç çıkışı. seçimlerde şike yapan, bjkyi lekeleyen reyizinize seçimlerde destek veriniz hatta adalı başkan olsun fikret istifa diye ağladınız. quaresmayı bjknin önüne geçirdiniz.  kendi menfaatiniz için her türlü pisliği yaptınız. sonra da "BU TARAFTAR ELEŞTIRILMEYI HAKETMIYOR" hadi ordan köftehorlar...

gsyi boşverde... fb taraftarı şike yapan azize çıt çıkarmayıp kulübün menfaati için 1 sezonda NEREDEYSE FENERIUMU SATIN ALDILAR. BIZ FEDA SEZONUNDA 80.000 FORMA SATARKEN HERIFLER 1.5 MILYON FORMA SATTILAR. HERIFLERIN FENERIUMU MANYAK CIRO YAPTI.

O DA YETMEDI, YINE O DONEMDE HERIFLER STADYUMU HER MAÇ DOLDURDULAR. BİZ DAHA TOTOMUZU KALDIRMLATAN ACİZİZ. 

onların yerine biz şike yapsak; futbolcusundan malzemecisinden yöneticisine kadar hem saydırırdınız, hem de maçlara falan gitmezdiniz, kartal yuvalarından tek çöp bile almazdınız... kısacası beşiktaşı bırakırdınız..

evet sandığınız kadar kötü değilsiniz daha da kötü oldunuz. geçin bu GERÇEK TARAFTAR edebiyatını. Çarşısıda, Karagümrüklüsü de, Deplasmanı da aynı halt...

Gerçek taraftar sebanın son başkanlık yıllarında öldü... bu takımın bu hale gelmesindeki en büyük suç BJK TARAFTARIDIR...

Madem Seba'nın başkanlık dönemindeki gerçek Beşiktaş tarafısın neden taraftarı ikiye bölüyorsun. Gerçek ve Gerçek olmayanlar diye? Seba duruşu bu mudur?

Ben kongre üyesi değilim. Ben Demirören'i seçmedim. Adalı'yı adımızı lekelediği için oldum olsa desteklemedim. Q7'den nefret ettim. Dün şike ile ilgili ceza yemiş birisini desteklemedim bugün de desteklemem.

Övüp bitiremediğin Fb taraftarı mıdır Fb'nin başarısının nedeni? Haksız kazandıkları kupaların helalini savunanlar mıdır ideal taraftar profili?

Bugün Fbli zengin adamın evladının aldığı, Evim Şahane ekibinin gittiği bodrum katında rutubetli bir evde yaşayan kapıcının fanatik Beşiktaşlı oğlunun alamadığı forma yüzünden mi kötüyüz? Siz her katkıyı sadece maddiyat olarak mı görüyorsunuz?

Sen hiç Fb forumlarına girip ordaki ahlak seviyesi ile burdakini karşılaştırdın mı? Nedir bu Fb taraftarı övgüsü? 6 sene de 1 şampiyon olsunlar da göreyim ben onların desteğini. 1.5 milyon forma satılmış diyorsun ama burda aylarca m beden forma bekleyenler oldu. Öyle her şey taraftara suç atmakla olmuyor. Fb'de oturmuş bir düzen var. Sen de o düzen var mı da bütün suçu taraftara atıyorsun?

Çevrimdışı ALI RIZA

egosu şişik taraftar dediğim çarşı grubunun bir çoğu, karagümrüklülerin tamamı, deplasman kartalları vs.

bunlara bakıyorsun. gs fb taraftarının bile o kadar egosu yok. ne gibi başarınız var diye sorunca "132 db kırdıh yetmesmiiii?" cevabını alıyorum. bir de bu forumdakiler, dh, haber1903, forza vs.

hiç bir takım full doldurmaz demişsin; ben sana dortmund, arsenal, nordsjaelland hatta feyenoord vs desem...

ilk feyenoord bjk maçında de kuipin neredeyse full. dikkat ettin mi bilmiyorum...
Avrupa ile türkiyeyi karıştırma 2006 senesin de manchester United 2010 -11 sezonu kombinesi bitmiş idi...
Yeni passo da öyle olmaz... Ben şu an bile D.bakır dan kombine almayı düşünüyorum neden dersen ise senede 3-5 maç izlemek için geldigimde rahat bilet bulayım diye... Taraftar gruplarına takılma 132 ses desibeli başarıdır... senin rakiplerin 45-50 kişilikte oynayıp kıramıyorlar... Övüneceğiz... Forza konusuna gelince 2 yıl evvel Forza mükkemmel site idi ama yediği hack yüzünden su an berbat site modunda hala sistemi berbat resim yüklenmiyor acayip şekilde... şu an onu yönetim kesimden kaynaklı böyle eski forza kadar güzel bir site yok idi... @Neo Nesil

Çevrimdışı cisse557

Bu arada Neo haklı takımın en çok ihtiyacı olduğu zamanda biz ya bunlar niye Feda diyor. diye ne Feda tshirtu aldık ne forma. Bu sene başı miller ben Veli'yi mi izleyecem ya diye forma almadılar. Gittiler Ba'yı geitriler ya kimi geitridn forma almamızı istiyorsun laflarını gördüm ben heryerde.

Her seferinde biletlerin pahalı olduğunu, Kartal Yuvası'nın uçuk olduğunu söyleriz dururuz.
Kimin annesinin babasının sınıfta kalmış çocuğuna karne hediyesi aldığını gördünüz? Orda bile başarıyı ödüllendirip başarısızlığı cezalandırıyorsun. Şampiyon olamadığımız müddetçe kimse taraftar almıyor demesin. Hiç bir zamanda satışlarda istenilen seviyelere gelemeyiz. İşin çözümü çok basit. Ol 2 sene üst üste şampiyon gör bakalım satışlar iyi mi kötü mü.

Çevrimiçi Necmi

bence bu taraftar eleştirlmeyi dibine kadar hakediyor, kimse kusura bakmasın. sebayı, bilgiliyi, lucescuyu, bosqueyi, milneyi yediniz bitirdiniz. ydyi başkan seçtiniz. olcayı, ilhanı, sergeni hatta pascalı yuhaladınız. mehmet özdileke küfür ettiniz maç çıkışı. seçimlerde şike yapan, bjkyi lekeleyen reyizinize seçimlerde destek veriniz hatta adalı başkan olsun fikret istifa diye ağladınız. quaresmayı bjknin önüne geçirdiniz.  kendi menfaatiniz için her türlü pisliği yaptınız. sonra da "BU TARAFTAR ELEŞTIRILMEYI HAKETMIYOR" hadi ordan köftehorlar...

gsyi boşverde... fb taraftarı şike yapan azize çıt çıkarmayıp kulübün menfaati için 1 sezonda NEREDEYSE FENERIUMU SATIN ALDILAR. BIZ FEDA SEZONUNDA 80.000 FORMA SATARKEN HERIFLER 1.5 MILYON FORMA SATTILAR. HERIFLERIN FENERIUMU MANYAK CIRO YAPTI.

O DA YETMEDI, YINE O DONEMDE HERIFLER STADYUMU HER MAÇ DOLDURDULAR. BİZ DAHA TOTOMUZU KALDIRMLATAN ACİZİZ. 

onların yerine biz şike yapsak; futbolcusundan malzemecisinden yöneticisine kadar hem saydırırdınız, hem de maçlara falan gitmezdiniz, kartal yuvalarından tek çöp bile almazdınız... kısacası beşiktaşı bırakırdınız..

evet sandığım kadar kötü değilsiniz daha da kötü oldunuz. geçin bu GERÇEK TARAFTAR edebiyatını. Çarşısıda, Karagümrüklüsü de, Deplasmanı da aynı halt...

Gerçek taraftar sebanın son başkanlık yıllarında öldü... bu takımın bu hale gelmesindeki en büyük suç BJK TARAFTARIDIR...

Taraftarımız eleştiriyi hak ediyor buna katılıyorum ama bırak renklilerin rakamlarını adamlar her şeyi abartmayı seviyorlar onlar gerçek rakamlar değil bu sene mesela en fazla forma satan Beşiktaş onlarla bizim aramızdaki fark biz gerçek rakamları söylüyoruz al passo satışlarına gör taraftarı her kes nerdeyse kafa kafaya gidiyor kaldıki bizim taraftarımız protestoda stadımız yok gs protesto etmezken satacağı azami rakam işte bu ve seneye dahada düşecek bu rakamlar belli olmasaydı bu iki takımda şu anda milyonlarca passo kart sattıklarını söylerlerdi tamamen algı yaratarak haraket ediyorlar bizimde stadımız yapıldığında bizimde maçları evinde orda burda izleyen taraftarımız stada gelmeye başlayacak ve buna bağlı kartal yuvaları gelişecek talep olduğunda arz oluşur ve gelirlerimiz onları geçecek sadece biraz kıpırdandık onlarla aynı seviyedeyiz son zamanlarda her iki kulübün saldırı hedefi olduk neden olduğunu düşünüyorsunuz onlar gördü kartal uyandı şu an kanatlarını alıştırıyor ve yakında uçmaya başlayacak ve uçmadan vurup düşürelim diyorlar

Çevrimdışı Deniz

Beyler beleşçi yok mu tabi ki var.

Boşa demiyoruz Beşiktaştan menfaat bekleyen ... beklesin diye.

Bugün hangi kulübe gidersen git böyle tipler olacaktır.Kiminde az kiminde çok.

300-500 beleşçi var diye bunu tüm taraftara mal etmek komik oluyor.

Kanıt mı istiyorsunuz?Girin passonun sitesine bakın Kapalı üstte ne kadar kombine kalmış.Giremeyen için söyleyim kapalı üstün %80 i satılmış.Passonun malum durumuna rağmen.

Yeterli mi?Yetmez %100 ü satılmalıydı,hatta tüm stadda satışa çıkan kombineler satılmalıydı.

Ama 1 günde dünya değişmiyor.Taraftar zamanla daha da sahip çıkacaktır.

Nasıl geçen sezon 100.000 formadan bu sezon 250.000e sıçradıysak zamanla o stadda iğne düşecek yer kalmayacak.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

iyide Beşiktaş taraftarı bunlardan ibaret değildir sen gs fb taraftarının egosu yok diyorsan söyleyeceğim sen hiç gs fb taraftarı tanımamışsın gir forumlarınada egoyu gör daha ilk defa bu sene kendilerine ne oluyor diye sormaya başladılar çünkü kulüpleri parasızlıktan transfer yapamıyor kendilerini o kadar güçlü görüyorlardıki o kadar yüksek egoları vardıki ben esas önümüzdeki yaz transferinde egolarının yerle bir oluşunu izleyeceğiz çünkü onların tek seçenekleri egoları zirve yapmış taraftarlarını tutabilmek için sürekli transfer yapmak zorundalar yapamadıklarında sen seyret biz kadromuzu kurduk sadece bir kaç takviye gerekecek stadımız hazır oluyor onları şu anki mevcut yapı bile itemiyor bekleyin görün önümüzdeki yaz çok eğlenceli geçecek

Çevrimdışı Dogan

@Neo Nesil bilader anladığım kadarıyla sen haber1903 yorumlarini cok okuyon.yorumların bana cok dengesiz ve yersiz geldi.sen suan 12-13 yasindaki bi kac ergeni elestirdiginin farkindamisin?Bu taraftarın çektiği çileyi hangi taraftar cektide böyle sert elestiri yapabilirsin.Bizler takim tutmadan once en cok kupa kimde var gidip onu tutalım demedik dimi.Simdi gelmis burda yok carsi şöyle yok karagümrük böyle bu taraftar iyisiyle kötüsüyle bizim gururumuz cocugunun rizkindan kesip maca giden insanlar.karşılık beklemeden başarı sevdasina dusmeden.bu taraftar FEDA sendromunu atlatti.sen simdi kalkip bunlara kötü mu diyosun.orda dur derim ben sana.bizim yerimizde demir olsaydı cürürdü simdi.sen gelmis burda neyi elestiriyon.bilincli yaziyosan bunlari daha bazi seyleri idrak etmemissin.yazdiklarini gözden gecir ve öyle yaz.bu taraftar çilekeş bi taraftardir en son onlara laf soylenir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Şubat 2015, 02:43:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Arsenal ve Dortmund senede 60 bin kombine satan üstüne talep alan kulüpler.

Nordjleand ki muhtemelen yanlış yazdım biley fiyalarına bir bakman gerek öncelikle bir de Beşiktaş'ınkilere.

Böyle bakarsak Zonguldakspor her maç dolduruyor çünkü biletler 2 lira.

Değerlendirip karşılaştırma yaparken Türkiye üzerinden bakmalısın sosyoekonomik durumu iyi olan ya da bilet fiyatları bizim basket maçlarımızdan düşük olanlar üzerinden değil.

Doluluk oranında Beşiktal son 10 yılda fener ve Galatasaray'ın önünde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Dogan

@Neo Nesil zaten senin yazdığın yorumlarda o sozde ağız bükerek ''o'' harfleriyle yazdığın yorumlari bi ergen ve troll den başkası yazmaz.Ne yazdigina dikkat et.Burasi dh degil.bu tür yorumlar kimsenin hoşuna gitmez

Çevrimiçi Necmi

bu forum ne DH dir nede başka forumlar bu forumda Beşiktaş taraftarı tartışmaya açık değildir. Biz Beşiktaş değerlerine hakaret etmeyiz taraftarlarımızda guruplarımızda Beşiktaşın değerleridir. Burdada asla bir başka Beşiktaş taraftarına saygısız bir üslup kullanamazsınız. Bu tip yazılarınız kontrole tabi olur ve mesajlarınız engellenir Bir konuyu asla unutmayın burası Beşiktaş taraftar forumudur. DH de davrandığınız gibi davranamazsınız orda modlar renklidir işlerine gelir yayınlarlar ama burda modlar Beşiktaşlıdır ve gözlerinde Beşiktaş menfaatleri her değerin üzerindedir

Çevrimdışı Neo Nesil

bu forum ne DH dir nede başka forumlar bu forumda Beşiktaş taraftarı tartışmaya açık değildir. Biz Beşiktaş değerlerine hakaret etmeyiz taraftarlarımızda guruplarımızda Beşiktaşın değerleridir. Burdada asla bir başka Beşiktaş taraftarına saygısız bir üslup kullanamazsınız. Bu tip yazılarınız kontrole tabi olur ve mesajlarınız engellenir Bir konuyu asla unutmayın burası Beşiktaş taraftar forumudur. DH de davrandığınız gibi davranamazsınız orda modlar renklidir işlerine gelir yayınlarlar ama burda modlar Beşiktaşlıdır ve gözlerinde Beşiktaş menfaatleri her değerin üzerindedir

tatışmaya açık değilse o zaman neden fikirlerimizi söylüyoruz? fikirlerde herhalde tartışma olacak. tartışma olmazsa fikirlerin bi anlamı yok.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Şubat 2015, 03:21:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Arkadaşlar bir de lütfen yanlış anlamayın ama herkes yaşının yettiği yere kadar özgüvenli anlatmalı, yetmediği yeri okuduğu kadar iddialı anlatmalı.

21 yaşında adamın 99'da bölündü zaten tribün diye ortaya çıkması demek benim Pele Maradona'dan daha iyi dememle aynı şey olur.

İçinde olmadığınız gözlemlemediğiniz şeylere sadece yorumda bulunun. Gerçekmiş gibi, yaşamışsınız gibi anlatmayın.

Zararı burada olmaz ama başka bir yerde size dokunur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Neo Nesil

Arkadaşlar bir de lütfen yanlış anlamayın ama herkes yaşının yettiği yere kadar özgüvenli anlatmalı, yetmediği yeri okuduğu kadar iddialı anlatmalı.

21 yaşında adamın 99'da bölündü zaten tribün diye ortaya çıkması demek benim Pele Maradona'dan daha iyi dememle aynı şey olur.

İçinde olmadığınız gözlemlemediğiniz şeylere sadece yorumda bulunun. Gerçekmiş gibi, yaşamışsınız gibi anlatmayın.

Zararı burada olmaz ama başka bir yerde size dokunur.

sen dediğimden bunu çıkarıyorsan yapacak bir şey yok... o senin düşüncen...

ama şunu bilin, ne kadar yaşamasamda değil ben bi başkası olsa aynı şeyi düşünür...

Çevrimiçi Necmi

tatışmaya açık değilse o zaman neden fikirlerimizi söylüyoruz? fikirlerde herhalde tartışma olacak. tartışma olmazsa fikirlerin bi anlamı yok.
Tartışma farklı hakaret farklı zaten sürekli tartışıyoruz ama işin boyutu hakarete gelince veya yapmadığımız bir şikeyi üstlenmeye gelince orda duracaksın
biz burda Demiröreni sevmeyiz ama YD diyede bahsetmeyiz eleştirebilirsin ama saygıda göstererek yapacaksın hak edip etmediği beni ilgilendirmiyor Beni ilgilendiren forumun seviyesinin düşmemesi biz burda taraftar guruplarını savunmuyoruz ama onların tartışılacağı platform burası değil bir eleştirin varsa gider forumlarına üye olur orda yaparsın
burası forza değilki çarşıyı burda eleştiriyorsun gayet gereksiz boşluğa yapılmış bir eleştiridir burasıda kimsenin kendini tatmin yeri değildir. DH gibi genel platformlarda her konuyu konuşabilirsiniz ama burda olmaz burası taraftır biz ordaki renkli modlar kadar geniş değiliz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Şubat 2015, 03:28:55
  • Beşiktaş / Bodrum
sen dediğimden bunu çıkarıyorsan yapacak bir şey yok... o senin düşüncen...

ama şunu bilin, ne kadar yaşamasamda değil ben bi başkası olsa aynı şeyi düşünür...

Alıntı
Taraftarı ben ikiye blmedim ki, 1999 dan itibaren kendi kendine bölündüler... bende açıklamasını yaptım onunla ilgili...

Ben bu cümleden bunu anlıyorum. Ben bile 99'u hayal meyal hatırlıyorum Beşiktaş anlamında. Sen okudukların dışında bilgi sahibi misin?

Mesela ben son 4-5 senede çarşının içinde ne olduğunu gözlemledim bununla ilgili dibine kadar yorum yapabilirim.

Ama okuduklarımla asla.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Neo Nesil

Tartışma farklı hakaret farklı zaten sürekli tartışıyoruz ama işin boyutu hakarete gelince veya yapmadığımız bir şikeyi üstlenmeye gelince orda duracaksın
biz burda Demiröreni sevmeyiz ama YD diyede bahsetmeyiz eleştirebilirsin ama saygıda göstererek yapacaksın hak edip etmediği beni ilgilendirmiyor Beni ilgilendiren forumun seviyesinin düşmemesi biz burda taraftar guruplarını savunmuyoruz ama onların tartışılacağı platform burası değil bir eleştirin varsa gider forumlarına üye olur orda yaparsın
burası forza değilki çarşıyı burda eleştiriyorsun gayet gereksiz boşluğa yapılmış bir eleştiridir burasıda kimsenin kendini tatmin yeri değildir. DH gibi genel platformlarda her konuyu konuşabilirsiniz ama burda olmaz burası taraftır biz ordaki renkli modlar kadar geniş değiliz

ama dediğimin de arkasındayım yalnız. gene de sizi kırdıysam özür dilerim...

ancak demirören döneminden beri çarşı çarşılığını yitirmişti. ha ben çarşıya kaka pis demiyorum ama bjkye zarar veren en çok çarşı, karagümrük vs.

Çevrimdışı Neo Nesil

o zaman biliçi eleştirenlerin yazıları neden engellenmiyor da benim taraftar hakkındaki yazılarım engelleniyor. o zaman bu forumda ayrımcılık söz konusu...
[ Son Düzenleme: 13 Şubat 2015, 03:34:10 Neo Nesil ]