Gecen gun Mehmet Demirkol bahsediyodu NBA, NFL ya da Ukrayna takimlari ve Turk ligi arasindaki farklardan. Turkiye'de klupler dernek. Ukrayna'da bazi takimlarin sahibi var. Takim adamin, Lucescu ile anlasmis, tarafar tepkisini falan salladigi yok, istikrar sayesinde Ukrayna takimlari Turkiye'yi solladi gitti.
Sirf bu yuzden ne kadar politik gorusumle uyusmasa da istiyorum takimlarin satilmasini, NBA ya da Ingiltere sisteminin gelmesini. Versinler zengin arab'in birine Paris SG ya da Man City hesabi, adam getirsin istedigi direktoru Spurs-Popovic Shaktar-Lucescu hesabi, 20 yil kalsin anasini satiim. Taraftarin goygoyunu, FM geyigini, "YONETIM GITSIN﹗" tezahuratini cekmesin secilmis yonetimler. Takim benim, kime ne desin sahibi, kapatsin muhabbeti.
Sirket gibi yonetilsin takimlar. Para kazanmak birincil kosul olur, 1 milyar dolar borca sokamaz YD, IHO kafasi. Beles bilet muhabbetinin, kacak formanin onune gecilir boylece stat icinde falan. Insan gibi mac izleriz, kavga gurultu kufur olmadan esimizle, cocugumuzla NBA, NFL'deki gibi.