Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3985244 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı buratti

Gecen gun Mehmet Demirkol bahsediyodu NBA, NFL ya da Ukrayna takimlari ve Turk ligi arasindaki farklardan. Turkiye'de klupler dernek. Ukrayna'da bazi takimlarin sahibi var. Takim adamin, Lucescu ile anlasmis, tarafar tepkisini falan salladigi yok, istikrar sayesinde Ukrayna takimlari Turkiye'yi solladi gitti.

Sirf bu yuzden ne kadar politik gorusumle uyusmasa da istiyorum takimlarin satilmasini, NBA ya da Ingiltere sisteminin gelmesini. Versinler zengin arab'in birine Paris SG ya da Man City hesabi, adam getirsin istedigi direktoru Spurs-Popovic Shaktar-Lucescu hesabi, 20 yil kalsin anasini satiim. Taraftarin goygoyunu, FM geyigini, "YONETIM GITSIN﹗" tezahuratini cekmesin secilmis yonetimler. Takim benim, kime ne desin sahibi, kapatsin muhabbeti.

Sirket gibi yonetilsin takimlar. Para kazanmak birincil kosul olur, 1 milyar dolar borca sokamaz YD, IHO kafasi. Beles bilet muhabbetinin, kacak formanin onune gecilir boylece stat icinde falan. Insan gibi mac izleriz, kavga gurultu kufur olmadan esimizle, cocugumuzla NBA, NFL'deki gibi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2015, 23:42:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gecen gun Mehmet Demirkol bahsediyodu NBA, NFL ya da Ukrayna takimlari ve Turk ligi arasindaki farklardan. Turkiye'de klupler dernek. Ukrayna'da bazi takimlarin sahibi var. Takim adamin, Lucescu ile anlasmis, tarafar tepkisini falan salladigi yok, istikrar sayesinde Ukrayna takimlari Turkiye'yi solladi gitti.

Sirf bu yuzden ne kadar politik gorusumle uyusmasa da istiyorum takimlarin satilmasini, NBA ya da Ingiltere sisteminin gelmesini. Versinler zengin arab'in birine Paris SG ya da Man City hesabi, adam getirsin istedigi direktoru Spurs-Popovic Shaktar-Lucescu hesabi, 20 yil kalsin anasini satiim. Taraftarin goygoyunu, FM geyigini, "YONETIM GITSIN﹗" tezahuratini cekmesin secilmis yonetimler. Takim benim, kime ne desin sahibi, kapatsin muhabbeti.

Sirket gibi yonetilsin takimlar. Para kazanmak birincil kosul olur, 1 milyar dolar borca sokamaz YD, IHO kafasi. Beles bilet muhabbetinin, kacak formanin onune gecilir boylece stat icinde falan. Insan gibi mac izleriz, kavga gurultu kufur olmadan esimizle, cocugumuzla NBA, NFL'deki gibi.

Yanlış kişi satın aldığı zaman olabilecekleri de düşündün mü :)

Bknz. Valencia'nın son 5 yılı
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Neo Nesil

Liderlik önemli, hemde 2 derbiyi de kaybedip lider olmak daha da önemli ama bu taraftar artık derbilerde daha cesur bir hoca görmek istiyor. Çekindiği takımlar aslında çekinilecek takımlar değil, kompleks takımlar değil, kilitlemek, durdurmak ya da etkinliğini azaltmak gayet basit kuralları uygulamak ile yapılabilecek şeyler. Derbi kazanmadan şampiyon olmanın bile anlamı yok... Evet, hakemler izin vermiyor, doğrudur katılıyorum ama sen hakemi de yeneceksin Beşiktaş isen...

şu hakemi yeneceksin lafını gördüm. bi gülme geldi bende, sağol hiç bu kadar gülmemiştim. ne mutlu sana  :kop:

samsun maçında hakemi yendik mi hayır...

geçen sezon fener maçında hakemi yendik mi, hayır...

2  sezon önce gs maçında hakemi yendik mi, hayır...

geçen sezon şampiyonlar liginden ettiren konyaspor maçında hakemi yendik mi, hayır...

bu sezon fener maçında hakemi yendik mi, hayır...

bu sezon rize maçında hakemi yendik mi, hayır...

neyse uzatmayayım, zaten boş zamanım yok... öyleyse; hakemi de yeneceksin lafına son verelim...

ayrıca daha da cesur hocalar, şu an ingilterenin, ispanyanın büyük kulüpleriyle çalışıyorlar, ha sergen desen kendisinde zerre taktik yok...

biliç şu an bizim için çölde vahadır. o gitsin bu gelsinlerle toplam 12 yıl şampiyon olamadık... o zaman geçeceksiniz bunları arkadaşım.
[ Son Düzenleme: 12 Şubat 2015, 23:47:26 Neo Nesil ]

Çevrimdışı cisse557

Galatasaray %14 hissesini 15,000 kulüp üyesine satarak parmaklarını taşın altına koymalarını isteyecek. Köksal: %14 hisseyi kulüp üyelerine 22 milyon Euro'ya satabiliriz.
http://www.sporekonomi.com/2015/02/galatasaraykoksal-14-hisseyi-kulup.html?m=1

Çevrimdışı buratti

Herkes tutturmus o gitsin, bu gelsin. Millet kendi parasiymis gibi salliyo bol keseden. Siz bakkaldan ekmek, sigara bile alirken fiyatina bakiyosunuz, ay ortasinda Marlboro'dan 2001'e geciyosunuz. Sonra buraya gelip Cech gelsin, Maxi midir nedir o gelsin, 1M avro imza parasi verelim, bonservisi yok falan. Defans hatti komple degissin vs vs vs. Sanki kendi paraniz.

Tarafarin istedigini YD yapti. Schuster'i, Quaresma, Guti, Simao'yu falan getirdi, bi halt olmadi, olmuyor.

Bilic iyidir iyi. uyum sagladi adam Turkiye'ye. 1.89 puan ortalamasi yakalamis statsiz falan. Sergen'den sonra en iyisi.

Olcay, Atiba falan da iyi, hepsi uyum sagladi turkiye sartlarina. Fernandes gibi falan mac secmiyolar.

Çevrimdışı cisse557

Twitter hesabı - @sporekonomi .Takip etmenizi tavsiye ederim güzel bilgiler veriyorlar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2015, 23:48:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Galatasaray %14 hissesini 15,000 kulüp üyesine satarak parmaklarını taşın altına koymalarını isteyecek. Köksal: %14 hisseyi kulüp üyelerine 22 milyon Euro'ya satabiliriz.
http://www.sporekonomi.com/2015/02/galatasaraykoksal-14-hisseyi-kulup.html?m=1

Spor Toto Süper lig kısmına yazalım lütfen.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Beşiktaş'ın Kalbi ‏@akaretlerhaber  2 dk.2 dakika önce
ÖZEL HABER | Slaven Bilic'in sezon sonu EPL takımlarından birinin başına geçmesi ihtimali üzerine perde arkasında hoca arayışı başladı.

Beşiktaş'ın Kalbi ‏@akaretlerhaber  14 sn.14 saniye önce
ÖZEL HABER | Henüz somut adım olmasa da her türlü ayrılığa hazır olmak için alternatiflere bakılıyor. Şimdilik en güçlü aday Sergen Yalçın.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2015, 23:49:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Bilic konusunda da şunu söylemem gerek.

Bilic 10 yıl kalsın Vodafone ARENA Açıldıktan sonra.

Beşiktaş 5 yıl şampiyon olur 10 yılda. Şenol Güneş gelse onunla da olur.

Bu yakaladığımız jenerasyonla çoğu hocayla olur. Ersun Yanal ile de olur.

Ama hangisi olacaksa olsun en en az 5 yıl kalmalı artık yeter değiştir hocayı mantığından kurtulmamız gerek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Spor Toto Süper lig kısmına yazalım lütfen.
Burda bu konunun muhabbeti çok geçtiği paylaştım ki sen de çok değinmiştin bu konuya burda. Neyse pardon yinede :)

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ın Kalbi ‏@akaretlerhaber  2 dk.2 dakika önce
ÖZEL HABER | Slaven Bilic'in sezon sonu EPL takımlarından birinin başına geçmesi ihtimali üzerine perde arkasında hoca arayışı başladı.

Beşiktaş'ın Kalbi ‏@akaretlerhaber  14 sn.14 saniye önce
ÖZEL HABER | Henüz somut adım olmasa da her türlü ayrılığa hazır olmak için alternatiflere bakılıyor. Şimdilik en güçlü aday Sergen Yalçın.
Bunu bugün KANAL A'da da biri konuşuyordu.

Sezon sonu Bilic'le yolların ayrılma ihtimaline karşı şimdiden birkaç yöneticinin Sergen ile görüşmelere başlandığını söylüyordu da ne kadar doğrudur bilinmez tabi.

Şunu söyleyeyim Bilic gidip Sergen falan gelecekse Bilic hiç gitmesin daha iyi. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2015, 23:52:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Burda bu konunun muhabbeti çok geçtiği paylaştım ki sen de çok değinmiştin bu konuya burda. Neyse pardon yinede :)

Hatırlıyorum o gün benimki de hataydı fenerin borcunun heyecanı ile oldu  :D

Ben de yazmamaya çalışıyorum zor olsa da  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2015, 23:53:30
  • Beşiktaş / Bodrum

Sezon sonu Bilic'le yolların ayrılma ihtimaline karşı şimdiden birkaç yöneticinin Sergen ile görüşmelere başlandığını söylüyordu da ne kadar doğrudur bilinmez tabi.

Şunu söyleyeyim Bilic gidip Sergen falan gelecekse Bilic hiç gitmesin daha iyi. :)

Sergen asla ama asla gelmez rahat olun.

Anca seneye Bilic gider biri gelir beceremez yarı sezonda bırakır o zaman gelir Ertuğrul gibi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Aynen Sergen teknik direktörlüğünü ispatlamış bir hoca değil belki çok iyidir belki değildir bilemeyiz ama futbolcuyken çalışmayı sevmeyen Sergen takımı çalıştırma konusunda ne yapar gibi soru işaretlerini direk üstüne çekiyor :)

Çevrimdışı Tolga

Anca seneye Bilic gider biri gelir beceremez yarı sezonda bırakır o zaman gelir Ertuğrul gibi.
Zaten gelmesin önce gitsin Anadolu kulüplerinde kendini bir göstersin de ondan sonra ileri ki yıllarda duruma göre ismi o zaman gündeme gelebilir.

Çevrimdışı Tolga

Aynen Sergen teknik direktörlüğünü ispatlamış bir hoca değil belki çok iyidir belki değildir bilemeyiz ama futbolcuyken çalışmayı sevmeyen Sergen takımı çalıştırma konusunda ne yapar gibi soru işaretlerini direk üstüne çekiyor :)
Aynen öyle :ok:

Çevrimdışı Neo Nesil

ya bide anlamadığım, kupadan elendik diye utanmasa nevzat demir tesislerine basıp futbolcu dövecekler ya  :lol:

sanırsın bjk as kadroyla yedek kayseriye 8-0 yenildi. hatta şampiyonluk yarışından koptuk. fenerbahçede kaybetti kayseriye karşı ama kimse tatava yapmadı... fener forumlarına bi göz atıyorum, herifler 2. de olsa 4. de olsa (ne kadar ismail kartalı aziz yıldırımı yerden yere vursa) takımı destekliyorlar... helal olsun onlara... bi fener taraftarı kadar OLAMADIK BE. AYIP

bir de kadrolara baktım, evet yedeklerimiz rezil. ama bu demek değil ki bursa maçında da liverpool maçında da böyle oynayacağız...

sezon başı öncesine bakın, hatta bütün bjk forumlarında arsenal maçında fark yiyip eleneceğiz havası vardı...

asteras maçından sonra "boz bo gropton çokomoyoz, tottonhom vo ostoros ol olo gropton çokor buz do sononco oloroz..." diye saçma sapan mal yazılar...

beyler carvalhal, havutçu ve aybaba döneminde değiliz... o dönemlerde olsak sonuna kadar hak verirdim size... ama o dönemler zeusa şükür bitti...

bari sezon ortasında yapmayın... ayrıca yaptığınız eleştiri değil bir nevi aşağılama...

renkliler mhk yd falan neki, beşiktaşın 1 numaralı düşmanı bjk taraftarıdır. acı ama gerçek...
[ Son Düzenleme: 13 Şubat 2015, 00:32:45 Neo Nesil ]

Çevrimdışı Neo Nesil

ertuğrula bile razıyım ama sergen olmaz be hocam...

ertuğrulun en azından bi vizyonu vardı.. açıklamalarını hiç sevmezdim (8-0lık maçta hayat devam ediyor gibi ) ama en azından 2009 şampiyon kadrosunu oturtmuş adamdı, kimse denizli falan demesin.. ertuğrul o sistemi kurmasa denizlili bjk afedersiniz nah şampiyon olurdu!!!

Çevrimdışı talha

Bilic konusunda da şunu söylemem gerek.

Bilic 10 yıl kalsın Vodafone ARENA Açıldıktan sonra.

Beşiktaş 5 yıl şampiyon olur 10 yılda. Şenol Güneş gelse onunla da olur.

Bu yakaladığımız jenerasyonla çoğu hocayla olur. Ersun Yanal ile de olur.

Ama hangisi olacaksa olsun en en az 5 yıl kalmalı artık yeter değiştir hocayı mantığından kurtulmamız gerek.
:claps: :claps: :claps:

Bir de Sergen nedir ya? Valla biz hayatta asla geçmişten ders almayız. Rıza'dan Tayfur'dan Ertuğrul'dan falan hiç mi ders almadık? Ya da Hagi'den falan. Aykut maykut yeter ya. Kafa değişsin artık. Sergen nedir allah aşkına. Oyunculuğuna laf edemem hayranlıkla izlerdim ama bu adamdan beşiktaş'a hoca olmaz. İlla birini getireceksek Tuchel gibi bir adamı tutup getirelim.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

:claps: :claps: :claps:

Bir de Sergen nedir ya? Valla biz hayatta asla geçmişten ders almayız. Rıza'dan Tayfur'dan Ertuğrul'dan falan hiç mi ders almadık? Ya da Hagi'den falan. Aykut maykut yeter ya. Kafa değişsin artık. Sergen nedir allah aşkına. Oyunculuğuna laf edemem hayranlıkla izlerdim ama bu adamdan beşiktaş'a hoca olmaz. İlla birini getireceksek Tuchel gibi bir adamı tutup getirelim.

Bu arada Ertuğrul falan yine iyiydi. Sergen bence onlar kadar bile olamaz. Valla ben bir Tayfur vakası daha kaldıramam.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Şubat 2015, 00:09:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada Ertuğrul falan yine iyiydi. Sergen bence onlar kadar bile olamaz. Valla ben bir Tayfur vakası daha kaldıramam.

Tayfur  :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 'TaNeR'

Yok yok, o gitti bu geldi de ne oldu şimdiye kadar... Biliç'in kredisi stat bittikten sonra en az 1 sene daha var.

Maça göre 'teknik adam gitsin kalsın'cılık oynuyor bizim taraftar ne yazık ki...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı talha

Yok yok, o gitti bu geldi de ne oldu şimdiye kadar... Biliç'in kredisi stat bittikten sonra en az 1 sene daha var.

Maça göre 'teknik adam gitsin kalsın'cılık oynuyor bizim taraftar ne yazık ki...

Allah aşkına buraya dh'ye haber1903'e falan baksana. daha Rize maçından gönderenler var. Belki çoğu hayatında Beşiktaş'ı lider olarak görememiştir bile. O kadar genç adamlar TD'cilik oynamaya başlamışlar. 
[ Son Düzenleme: 13 Şubat 2015, 00:27:47 EleSuDökenSuat ]

Çevrimdışı talha

Neymiş Bilic korkak oynatıyormuş.  Zico'yu da yollamıştılar bir ara korkak oynatıyorlar diye. Hatta Löw falanda aynı sebepten gitti. Lucescu'yu yolladılar be. Koca Lucescu'nun bir yıllık kredisi olamadı şampiyon yapamadı diye. Bu gözler neler neler gördü. :bawling:

Çevrimdışı cisse557

ya bide anlamadığım, kupadan elendik diye utanmasa nevzat demir tesislerine basıp futbolcu dövecekler ya  :lol:

sanırsın bjk as kadroyla yedek kayseriye 8-0 yenildi. hatta şampiyonluk yarışından koptuk. fenerbahçede kaybetti kayseriye karşı ama kimse tatava yapmadı... fener forumlarına bi göz atıyorum, herifler 2. de olsa 4. de olsa (ne kadar ismail kartalı aziz yıldırımı yerden yere vursa) takımı destekliyorlar... helal olsun onlara... bi fener taraftarı OLAMADIK BE. AYIP

bir de kadrolara baktım, evet yedeklerimiz rezil. ama bu demek değil ki bursa maçında da liverpool maçında da böyle oynayacağız...

sezon başı öncesine bakın, hatta bütün bjk forumlarında arsenal maçında fark yiyip eleneceğiz havası vardı...

asteras maçından sonra "boz bo gropton çokomoyoz, tottonhom vo ostoros ol olo gropton çokor buz do sononco oloroz..." diye saçma sapan mal yazılar...

beyler carvalhal, havutçu ve aybaba döneminde değiliz... o dönemlerde olsak sonuna kadar hak verirdim size... ama o dönemler zeusa şükür bitti...

bari sezon ortasında yapmayın... ayrıca yaptığınız eleştiri değil bir nevi aşağılama...

renkliler mhk yd falan neki, beşiktaşın 1 numaralı düşmanı bjk taraftarıdır. acı ama gerçek...
Beşiktaş taraftarı böyle eleştirilmeyi hak etmiyor. Yorumlarınıza katılamayacağım. 2 maç kaybettiğinde takımını ıslıklayan Gsli, 2 maç kötü oynadı diye adam gibi oynayın sabrımızı tasirmayin diyen Fbli nasıl oluyor da takımına sahip çıkıyor? Ben hiç bir futbolcumuzun yuhalandığını hatırlamıyorum. Taraftar soğukta maça gidiyor kötü futbol izleyip evine geri dönüyor tepki vermeden ama aynı taraftar sanal alemde takımı eleştirince kötü futboldan dolayı takımına sahip çıkmıyor oluyor. Sandığın kadar kötü değiliz.