Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3977613 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

sergen hoca olarak begenirim ama bizim için erken diyorum fakat acaba dedirtiyor helal olsun sifonu çekiverdi:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Yalnız bizim takım 0-0a yatmaya çalışırsa Motta ve Ersan gibi adamların hatalarından çok rahat gol yiyebiliriz.Rakipte Coutınho,Sterling gibi çok hareketli ve kilit açabilen oyuncular var ama fizik olarak kuvvetsiz oyuncular oldukları için oyun içinde sinebiliyorlar.White Hart Lane ve Emirates'de yaptığımız gibi arkası dolu bir önde baskıyla ve arkada agresif oyunla rahat goller bulabiliriz.Savunmaları sağlam değil ve kanat bekleri yetersiz.Eğer korkmadan oynarsak Atiba'nın oyununa bağlı olarak avantajlı bir şekilde döneriz İstanbul'a

İstanbulda şans bizden yana olacaktır.Rezalet zeminde biz oynayamıyoruz ama Liverpool hiç oynayamayacaktır.Ancak savunmada ersan çok korkutuyor beni.Kaçırdığı adamlar sinan kaloğluna benzemez çekerler fişi

Çevrimdışı Tolga

sergen hoca olarak begenirim ama bizim için erken diyorum fakat acaba dedirtiyor helal olsun sifonu çekiverdi:D
Sergen sezon sonu Sivas'ı da bırakır.

Futbolculuğunda da gelirdi oyun sıkışırken golü atar maçı kazandırırdı ama maçın geri kalanında sahada görmezdin.

Hocalığı da futbolculuğuna benziyor.Geçen sene Antep'e gitti takımı lig de tuttu sonra oradan ayrılmıştı.

Sergen'in iyi hoca olabileceğine hiç inanmıyorum.Rahat insandan hoca olmaz...

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Abdullah

Gideceğim tabiki kombinem var.
tamam kardeşim sen dert etme fiyatları öyleyse bileti biz alacaz onu da biz düşünelim sen takma kafana doldururuz  :ok:

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bu aatıf sivasa çok fazla.Sınır da yok iyi fiyata bıraksalar hayır demem.

Çevrimdışı nihat

tamam kardeşim sen dert etme fiyatları öyleyse bileti biz alacaz onu da biz düşünelim sen takma kafana doldururuz  :ok:
Dolmaz kardeşim dolmaz adım gibi eminim dolmaz

80 lira fiyat koyarsan o maça da taraftar bekleme sayın fikret orman.

zaten olimpiyatta iyi top oynayamıyoruz bir de takımın arkasındaki en büyük gücü de böylece kesmiş oldu

Çevrimdışı Fatih

Atif optu hamsiyi :)
Banko 0 demistim bu mac icin..Tuttu  :bandit: :bandit: Kendim oynamadim orasi ayri..  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Abdullah

zaten olimpiyatta iyi top oynayamıyoruz bir de takımın arkasındaki en büyük gücü de böylece kesmiş oldu
nihat kardeşim dolmazsa konuşuruz bunları daha satışa bile çıkmadan biletler nereden biliyorsun dolmayacagini  :iscrewy:

Çevrimdışı ozan062

Sergen sezon sonu Sivas'ı da bırakır.

Futbolculuğunda da gelirdi oyun sıkışırken golü atar maçı kazandırırdı ama maçın geri kalanında sahada görmezdin.

Hocalığı da futbolculuğuna benziyor.Geçen sene Antep'e gitti takımı lig de tuttu sonra oradan ayrılmıştı.

Sergen'in iyi hoca olabileceğine hiç inanmıyorum.Rahat insandan hoca olmaz...

devamlılık ve istikrar yok diyorsun,, dogru ama sartlarıda dusun adamların parası yoktu antepte mesela ondan tutamadılar sivasta bana sorarsan sene sonu durması için bi sebeb yok ki bana göre bizim sifodan cok daha hızlı atlayıs yapıyor cnk sifo bizim  yılmaz vuralların gelişmiş versiyonu oldu benim gözümde cnk istikrar bu ligde sana birsey katmaz,,,antalyada cok vakit kaybetti bana gore ve sergenin bence boyle atlaması zıplaması iyi oluyor
cnk burada baskanlara guven olmuyor zaten o anlattı antepteyken hatırlıyorum...

bu taktiğide denizliden aldıgını dusnuyorum oda uzun vadeli planlar yapmaz ve gorevini yapar geçerdi hadi onun ki yaş ama mantalite dogruydu sergende o yoldan gidiyor..

Çevrimdışı Tolga

devamlılık ve istikrar yok diyorsun,, dogru ama sartlarıda dusun adamların parası yoktu antepte mesela ondan tutamadılar sivasta bana sorarsan sene sonu durması için bi sebeb yok ki bana göre bizim sifodan cok daha hızlı atlayıs yapıyor cnk sifo bizim  yılmaz vuralların gelişmiş versiyonu oldu benim gözümde cnk istikrar bu ligde sana birsey katmaz,,,antalyada cok vakit kaybetti bana gore ve sergenin bence boyle atlaması zıplaması iyi oluyor
cnk burada baskanlara guven olmuyor zaten o anlattı antepteyken hatırlıyorum...
Sorun sadece Antep'teki para sıkıntısı değildi :)

Yine söylüyorum Sergen çalışmayı seven ya da bir işle sürekli meşgul olacak kişiliğe sahip biri değil.Bu yüzden de bir yerde sürekli kalacağını düşünmüyorum.

Hayat tarzı çok rahat çünkü.Sıkılıp Sivas'ı da bıraktım derse hiç şaşırmam yani :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

liverpool maclarının enson birkaç macını ozetle baktımda sanki form tutmus tutmaya yakınlar izlenimi bıraktı bana
bizde ise tam tersi inatla form tutmuyoruz
fakat bi ara birine saglam patlıcaz ondan sonra hızımızı alamıycaz ama onun zamanı tamda simdi...

Çevrimdışı Deniz

Liverpool-Tottenham macini izliyorum gozlerim kapali..
Tottenham sol beki yerine mottayi,sag beki yerine dusunuyorum serdari.
Bir korku beliriyor icimde,
Sanki Vodafone Arena kapali..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Doğukan E.

Liverpool la oynanan son 32 maçının bilet fiyatları 10 liradan mı başlatsaydı ? UEFA kupası orası izlemek ayrı zevktir...

Çevrimdışı nihat

Liverpool la oynanan son 32 maçının bilet fiyatları 10 liradan mı başlatsaydı ? UEFA kupası orası izlemek ayrı zevktir...
25
40
75
100

diye gitmeliydi

Maçı Vodafone arena'da oynuyoruz da benim mi haberim yok?

Çevrimdışı ozan062

nagatomo sakatlanmıs hemen baktım fiyatına ve son sozlesme tarihine

acaba dedirtti bana denemek lazım 4.5 gibi birseylere alınır gibime geliyor ne dersiniz??
bi 4.5 civarıda stopere versek bi 5te ortaya karısık  kalanıda bioyuncuya imza parası gayet iyi olmamı??

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Şubat 2015, 23:28:51
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
25
40
75
100

diye gitmeliydi

İlk maç deplasmanda.

Alınacak iyi skor orayı 65,000 de yapar bu fiyatlarla.

Olimpiyata gitmekteki durum fiyat değil. 1 lira yapsan bile gitmeyecek binlerce insan var.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

25
40
75
100

diye gitmeliydi

vodafone arenada olsa zaten fiyatlar
75
150
250
diye katlardi  :ok:

Çevrimdışı Neo Nesil

sergenin bjkyi çalıştıracak kapasitesine henüz sahip değil, hadi diyelim bjkye getirdik; şöyle 2 ihtimali göz önünde bulundurursak sergen için

1.) 2-3 mağlubiyet ve korkak futbolla istifa etmesi

2.) takımın sıralaması ne olursa olsun ersun yanal, iktidar yalakası fatih terim gibi anında bırakıp kaçması

yani her türlü kaçar, zoru kaldıramaz. zaten futbolculuk hayatının neredeyse fazlası disiplinsizlikle geçti sergen için. biliç gibi takımı da sahiplenmez. her türlü bilic > sergen (tartışmasız)

sergenin bjkyi çalıştırması için önce bu saydığım maddeleri reddetmesi... ama sergen için maalesef zor...

not: bu yazdığım entryden dolayı ortalık karışacaktır. adım gibi eminim...

Çevrimiçi Samet Ç

sergenin bjkyi çalıştıracak kapasitesine henüz sahip değil, hadi diyelim bjkye getirdik; şöyle 2 ihtimali göz önünde bulundurursak sergen için

2.) takımın sıralaması ne olursa olsun ersun yanal, iktidar yalakası fatih terim gibi anında bırakıp kaçması

yani her türlü kaçar, zoru kaldıramaz. zaten futbolculuk hayatının neredeyse fazlası disiplinsizlikle geçti sergen için. biliç gibi takımı da sahiplenmez. her türlü bilic > sergen (tartışmasız)

sergenin bjkyi çalıştırması için önce bu saydığım maddeleri reddetmesi... ama sergen için maalesef zor...

İlk defa sana katılıyorum dostum.   :) Söylediklerinin hepsi doğru.

Çevrimdışı ozan062

yok canım niye karıssın fakat bakıyorum yorumlara burda twtte sozluklerde herkes senin ve tolganın deidklerini söylüyor demekki baktıgımız açı farklı  herkes süreklilik pesinde istikrar istiyor
bense daha ne istediğime karar veremedim:) fakat istikrar türkiyede olacak birsey değil bu çağda bize ters onun için basarılı adam gelsin gitsin kafasındayım ama tabiki bu sergen değil :biggrinking: :ok:

Çevrimdışı Neo Nesil

25
40
75
100

diye gitmeliydi

dostum derbilerde gördük, fiyatlar sudan ucuzdu fakat bizim milletin bahanelerinden dolayı bu sezonun aosda en son tribün sayısı: 37.213. bahaneleri şöyle sıralayacak olursak...

-yok başım ağrıyi

-yok hava suğuk

-yok böyle fiyatlar olmaz olsun

-yok yenilcemiz için gitmiyrum

bizim taraftardan bi cacık olmaz, çok ciddiyim... gerçi feda sezonunda fikret ormanı sevmiyim diyip de takımı yalnız bırakmak ayrı rezillik...

Çevrimdışı Hakan Bilgin

dostum derbilerde gördük, fiyatlar sudan ucuzdu fakat bizim milletin bahanelerinden dolayı bu sezonun aosda en son tribün sayısı: 37.213. bahaneleri şöyle sıralayacak olursak...

-yok başım ağrıyi

-yok hava suğuk

-yok böyle fiyatlar olmaz olsun

-yok yenilcemiz için gitmiyrum

bizim taraftardan bi cacık olmaz, çok ciddiyim... gerçi feda sezonunda fikret ormanı sevmiyim diyip de takımı yalnız bırakmak ayrı rezillik...
+1903
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Kemal

Sergenin hiçbir takımı çalıştırma kapasitesi yok daha doğrusu geninde düzen disiplin yok

Adamın demeçi var ; benim yapımda düzen olsa Barcelona da banko kadroya yazılirdim diyor , kendide kabul ediyor yani.

Çevrimdışı Deniz

Yahu beyler yapacak bise yok fiyatlar buysa iki paket sigara eksik icecek millet maca gidecek.tamam olimpiyat uzak,masrafli,yorucu ama sen ben bu cileyi cekmezsek bu takim nasil basarili olacak?