Beşiktaş'ı batırdı, TFF^nin başına geldi deniyor, neler düşünüyorsunuz?
Öncelikle konumum olarka çok uzun cevap vermek isterim ama malesef uzun cevap veremiyorum. Gazetelerden medyadan kuduğum kadarıyla başkan ve divan kurulu arasında ben bir yorum yaparsam olmaz. Biz kulübü bırakırken 450 bin TL ile bıraktık şuan 1 kattilyonlarda... Kulüplerimiz borçlanarak yatırım yapıyor ve taraftarı mutlu etmeye çalışıyor.
Demirörenin röportajından alıntıdır. Ya bu adam neyin kafasında 450 bin tl borçlandık peki ne verdin bu kulübe diye sormazlar mı adama ve bunların faizleri, temlikler, tazminatlar,kulüp imajı, davalar vs. bu adam resmen bizim zekamızla dalga geçiyor ya çok sinirlendim

Zaten o soru bu cevabı vermek için soruldu, boşuna kızma. Geçen gün YD'nin sağ kollarından Yalçın Karadeniz'de aynısını söyledi divan kurulu toplantısında: Borç 1 milyar TL, gelir 150 milyon EUR. Bir Allah'ın kulu da sormadı: Borcu neden EUR değil de TL söylediniz, geliri neden TL değilde EUR söylediniz diye. Kaldı ki borcumuz 1 milyar TL değil, aklınca cinlik yapıyor, gelecekte ödenecek maaşları falan da tüm borca ekliyor Yalçın Bey. Zaten o borçların nasıl oluştuğunu, 10 yıllık gelirlerin nasıl 3 kuruşluk transferler uğruna bankalara, faktörüng firmalarına meze edildiğini, geleceğimizin nasıl ipotek altına alındığını söylemeyelim artık, yüz bin defa söylendi. Azıcık vicdanı ve aklı olan herkes eski durumları açıkça görmüş olmalı.
Neyse, Beşiktaş'ın düşmana falan ihtiyacı yok arkadaşlar, bu YD tayfası Aziz Yıldırım'ın vermeyeceği zararı verdi kulübümüze. Kalıbımı basarım, stad bitsin yine aday olacak. O sebeple tüm imkanı olan arkadaşlara sesleniyorum: Gidin kulübe üye olun. Bir defa üye olurken 1200 TL veriliyor, sonra yılda 120 lira. Üye olun ki YD gibilere tekrar koltuğu göstermeyelim. Serdal Adalı bile bir ton oy aldı son seçimde, lütfen bu tufalara gelmeyelim bir daha. Kulübe sahip çıkalım.