Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3976739 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

Forma bizim değil arkadaşlar tasarım ama harika.
evet öyle güzel ama bakalım bizimkiler nasıl bişe cıkartacaklar......

Çevrimdışı ilhan mansız

Çarşı orijinal ürünlerini satmaya başlayacak bir site de. Bunun parası kulübe mi gidiyor Çarşıya mı? Hani pankart falan hazırlamak için
hayırlı olsun. Rızkın onda dokuzu ticarettedir

Çevrimdışı ALI RIZA

çArşı orijinal ürünleri kartal yuvası satabilir... patent hakkını almıştı BJK Çarşı adına çıkartılacaktı... çArşı patent hakkı boyner grubuna aitti yanılmıyorsam nasıl oalcak o iş detaylar nerede yazıyor acaba

Çevrimdışı Fatih

Forma bizim değil arkadaşlar tasarım ama harika.
Aynisini yaptirip gondertiyim bro ayip ediyorsun :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Fatih

çArşı orijinal ürünleri kartal yuvası satabilir... patent hakkını almıştı BJK Çarşı adına çıkartılacaktı... çArşı patent hakkı boyner grubuna aitti yanılmıyorsam nasıl oalcak o iş detaylar nerede yazıyor acaba
Kulup carsi'nin pantent hakkini aldi..Kartal Yuvasi'nda satiliyordu en son...Sonra kaldirdilar galiba...

Çevrimdışı Fatih

http://kartalyuvasi.com.tr/pinfo.asp?pid=43209

ÇOK EFSANE BEEE.. 26 TEMMUZ DOĞUM GÜNÜM ARKADAŞLAR.. HEDİYELERİ ŞİMDİDEN KABUL EDEBİLİRİM AMA  :lol:

Çevrimdışı Efe

önümüzdeki sezon uğurun sözleşmesi yenilenmeyeceğine göre motta ismail motta olacak sol kanatta. yaz transferinde yönetimin yedek amaçlı yerli (gurbetçi) sol bek alacağını sanmıyorum.
seneye kadar ümit karaal kendini çok iyi hazırlamalı. beşiktaşta kalıcı olmak istiyorsa bundan başka fırsatı hayatında bir daha bulamaz. mottaya da bi talip çıksa da keşke yazın hava toplarında iyi bi bek alsak.

sol ve sağ beke yabancı transfer iyapacaklar aha buraya yazıyorum bide forvete 3 yabancı alacaklar sadece benim tahminim bide şampiyonlar ligi olursa bu olacak :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kartal Ç

Kulup carsi'nin pantent hakkini aldi..Kartal Yuvasi'nda satiliyordu en son...Sonra kaldirdilar galiba...

Çarşı adı boynerin olduğu için bizim klübün aldığı patent " Siyah Beyaz Çarşı" şeklinde. hala kartal yuvasında birkaç kalem ürün satılıyor. ama sanırım bu sene yeni tasarım yapmadılar stok eritiyorlar. seneye stad açılışı şerefine pek çok yeni tasarım yapılacaktır siyah beyaz çarşı için de yeni ürünler çıkarırlar. zaten stadın altındaki ana kartal yuvası da açılacağı için şimdikinden daha çok ürün lazım seneye.

sol ve sağ beke yabancı transfer iyapacaklar aha buraya yazıyorum bide forvete 3 yabancı alacaklar sadece benim tahminim bide şampiyonlar ligi olursa bu olacak :D

oo yabancı aritmetiği ve mevkiler konusunu açıyorsun demek, alırım bi dal  :evillol:
[ Son Düzenleme: 10 Şubat 2015, 21:08:33 Kartal Ç ]

Çevrimdışı Kemal

İsmail yerine Uğur Boral oynasın daha hayırlıdır,

Opare 10 gün içinde dönecekmiş

Milo yerinede Sivok var .  Tolgayı almamız hem önliberoyu yedekledi hemde Atibayı sağbeke çekebiliriz, hemde stoperler yoksa Necipi stoper yapıp Atibayı sağbek yapıp önlibero Tolgay-Veli yapabiliriz.

Tolgay bizim çok önemli transferimiz oldu, o zamanda söyledim.  Heleki Linnesde alınsaydı hiç sıkıntımız kalmayacaktı. Opare çok dengesiz oynuyor ve gereksiz münakaşaya giriyor hemde önemsiz maçlarda ligde ona kalırsak kırmızı görür.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bizim defans sturredge-sterling ikilisini nasıl tutacak çok merak ediyorum.Çok iyi gömülüp 0-0'a yatmamız lazım

Çevrimdışı Deniz

Eneramo 15 dkda pert.boyle adamlar bir daha kulubun kapisindna gecmez insallah..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Şubat 2015, 22:30:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Eneramo 15 dkda pert.boyle adamlar bir daha kulubun kapisindna gecmez insallah..
liverpool macını izle bence :) ingilzice anlatıyorum ana dilimiz resmen tak tak anlamıyoruz  :kop:

Çevrimdışı nihat

Batı VIP :150TL
Batı Tribün :100TL
Doğu Tribün : 80TL
Kuzey Tribün :40TL
Güney Tibün : 40TL

Böylece Liverpool maçında stadı 80 bin kişi doldurma hayalleri de suya düşmüş oldu.

Fikret Orman akıl dolu işlerine devam ediyor.

Çevrimdışı Deniz

liverpool macını izle bence :) ingilzice anlatıyorum ana dilimiz resmen tak tak anlamıyoruz  :kop:
O dili bilmiyorum ben  :alala: :kop:
[ Son Düzenleme: 10 Şubat 2015, 22:44:08 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Batı VIP :150TL
Batı Tribün :100TL
Doğu Tribün : 80TL
Kuzey Tribün :40TL
Güney Tibün : 40TL

Böylece Liverpool maçında stadı 80 bin kişi doldurma hayalleri de suya düşmüş oldu.

Fikret Orman akıl dolu işlerine devam ediyor.

Uefa kuralları gereği en fazla +- 65 000 seyirci alınabilir stadyuma. Bu fiyatlarda öylesine bir maç için gayet ideal.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı nihat

Uefa kuralları gereği en fazla +- 65 000 seyirci alınabilir stadyuma. Bu fiyatlarda öylesine bir maç için gayet ideal.
idealmiş. Kuzey ve güney dışında stad dolmaz yine bomboş olur.

Stad 40 bin kişilik bile olsa bu fiyatlara anca dolardı. İdealmış nesi ideal Allah aşkına?

Çevrimdışı Deniz

80 lira ne cok uygun ne de cok fazla arkadaslar.ama 60 lira olsa daha guzel olurdu.sonucta bir ogrencinin 90 dk lik bir maca 80 lira vermesi kolay degil.zulumpiyatin kale arkasinin durumu da malum..

Sonucta 3-5 demeden bu macta stad dolmali.kis sartlarinda 40.000 i gececegini pek dusunmuyorum ama ilk maçın sonucuna gore de doluluk orani kendini belli eder.eger ilk macta iyi bir sonuc alirsak +55.000 rahat olacaktir..

Çevrimdışı Abdullah

idealmiş. Kuzey ve güney dışında stad dolmaz yine bomboş olur.

Stad 40 bin kişilik bile olsa bu fiyatlara anca dolardı. İdealmış nesi ideal Allah aşkına?
nihat maça gidecek misin kardeşim sen :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

O dili bilmiyorum ben  :alala: :kop:
bende anlamıyorum allahtan futbolcuları tanıyorum sturdge diyor anlıyorum siyahlıya gelmiş :)

Çevrimdışı ozan062

tüm kadro kayseri macına gidicekmişiz kafileyi acıklamıslar
yani arkadaslar 11de olmasalar bile yolculugu yapacakları için otamatik olarak yorulacaklar mental olarak... ama bana göre dogrusunu yapıyor sayın bilic
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Bizim defans sturredge-sterling ikilisini nasıl tutacak çok merak ediyorum.Çok iyi gömülüp 0-0'a yatmamız lazım
Yalnız bizim takım 0-0a yatmaya çalışırsa Motta ve Ersan gibi adamların hatalarından çok rahat gol yiyebiliriz.Rakipte Coutınho,Sterling gibi çok hareketli ve kilit açabilen oyuncular var ama fizik olarak kuvvetsiz oyuncular oldukları için oyun içinde sinebiliyorlar.White Hart Lane ve Emirates'de yaptığımız gibi arkası dolu bir önde baskıyla ve arkada agresif oyunla rahat goller bulabiliriz.Savunmaları sağlam değil ve kanat bekleri yetersiz.Eğer korkmadan oynarsak Atiba'nın oyununa bağlı olarak avantajlı bir şekilde döneriz İstanbul'a

Çevrimdışı Abdullah

tüm kadro kayseri macına gidicekmişiz kafileyi acıklamıslar
yani arkadaslar 11de olmasalar bile yolculugu yapacakları için otamatik olarak yorulacaklar mental olarak... ama bana göre dogrusunu yapıyor sayın bilic
töre goturulmuyor diye biliyorum abi

Çevrimdışı Fatih

Çevrimdışı nihat

nihat maça gidecek misin kardeşim sen :bandit:
Gideceğim tabiki kombinem var.