Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3962888 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı talha

Umit Karaal ‏@umitkaraal3  4 dk.4 dakika önce
Ptt 1.lig ekibi Elazığspor'la sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaştık.. Allah utandırmasın #Besiktas #Elazığspor

Hadi hayırlısı, çalışkan bir çocuk ve ışık var...

Bu çocuk İsmail'den güzel pas atıyor la.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

http://www.transfermarkt.com/thorgan-hazard/profil/spieler/102226

Cuadrado da geldi ki daha Chelsea'ye dönemez Gladbach almak istiyordu gerçi. Valla biraz pahalı olur ama bence bu çocuk olur. :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Şubat 2015, 22:30:36
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.

Futbol bölümünden sorumlu moderatör olarak topluca göç ettiğiniz teşekkür ederim  :biggrinking:

Burada kemik bir sohbet kurumuz vardı sizinle biraz daha sayımız artar umarım her şey samimiyet üzerine kurulu.

Burası Beşiktaş taraftarının forumu. Saygı sınırını aşmadan her şeyi konuştuk, konuşuyoruz.

Yeter uzatmıyorum kestim  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

O değil de Başkan,havuzla ilgili saçma sapan açıklamalar yapan azizeye fena vurdu dün.azize yakın zamanda karşılık vermeye çalışacaktır.baktılar şampiyonluktaki tek rakipleri biziz,saha dışı işlere başvurmaya başladılar.Dik durup camia olarak birlik olmamız lazım bunlara ne iyi cevabı böyle veririz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı quanch

Buraya mı geçtiniz lan terbiyesizler insan haber verir :evillol:

Neyse hayırlısı olsun herkese iyi forumlar
Şampiyon olmasan bile...

Çevrimdışı Schrute

maalesef bu konuda size hiç katılmıyorum. Takımımızdaki yabancı oyuncuların hepsi gayet profesyonel ve işini layıkıyla yapıyor olabilir fakat yerli oyunculardan bir kısmı hiç de öyle değil. misal oğuzhan, misal ismail. özellikle bu ikisi gün geçtikçe değer kaybediyorlar. antrenmanlar dışında özel çalışmadıkları-hatta antrenmanlarda da yeterince çalışmadıkları- bariz belli
Oğuzhan, Mersin maçından sonra Ligtv roportajında idmanlarda sıkı çalışıyorum, çalışmalar kısa zamanda etkisini göstermese de uzun vadede etkili oluyor dedi bugün ki performansım da bunun bir sonucu dedi. Yanında Ersan da vardı ben de şahidim çalışıyor dedi  :D
Anti DH - Anti Revival

Çevrimdışı quanch

Oğuzhan, Mersin maçından sonra Ligtv roportajında idmanlarda sıkı çalışıyorum, çalışmalar kısa zamanda etkisini göstermese de uzun vadede etkili oluyor dedi bugün ki performansım da bunun bir sonucu dedi. Yanında Ersan da vardı ben de şahidim çalışıyor dedi  :D

İyi de usta bunu biraz daha önce düşünecekti neyse yine de geç değil ama kızmamız için çok sebep var
Şampiyon olmasan bile...

Çevrimdışı Schrute

İyi de usta bunu biraz daha önce düşünecekti neyse yine de geç değil ama kızmamız için çok sebep var
Ben de Oğuzhan'ın son dönemdeki performansından hiç memnun değilim özellikle Galatasaray maçında tribünde delirmiştim resmen, yalancı presten başka bir şey yapmıyor, top rakipteyken rakibin oyununu bozamıyor. Ancak zamanla daha iyiye de gider diye düşünüyorum olmadı yedek kulübesinde otursun kiralık olarak gidecek bir oyuncu değil. Hem oyuncunun morali bozulur hem de kadro derinliği açısından çok iyi bir alternatif.
Anti DH - Anti Revival

Çevrimdışı talha

rekabet önemli işte  :tyson:

Çevrimdışı Morgan Schneiderlin

Romanya'da Hagi akademisinde Cristian Manea var 16-17 yaşında sağ bek 1.83 boyu var ileride çok büyük sağ bek olur Steaua Bükreş veya Avrupa'nın iyi takımları kapmadan bizim kapmamız lazım kesinlikle değer alacağımız fiyata (Bir ara Chelsea alacak Vitesse'ye kiralayacak diyolardı aldı mı bilmiyorum ama transfermarkt'ta hala Viitorul'de. )   

http://www.transfermarkt.com.tr/cristian-manea/profil/spieler/271284

Çevrimdışı quanch

Romanya'da Hagi akademisinde Cristian Manea var 16-17 yaşında sağ bek 1.83 boyu var ileride çok büyük sağ bek olur Steaua Bükreş veya Avrupa'nın iyi takımları kapmadan bizim kapmamız lazım kesinlikle değer alacağımız fiyata (Bir ara Chelsea alacak Vitesse'ye kiralayacak diyolardı aldı mı bilmiyorum ama transfermarkt'ta hala Viitorul'de. )   

http://www.transfermarkt.com.tr/cristian-manea/profil/spieler/271284
Transfer döneminin bitmesine kalmış 50 dakika usta ya
Şampiyon olmasan bile...

Çevrimdışı safa burak

valaa ismail konusunda haklı olabilirsin ama bence oğuzhanın yapısı budur bundan ileriye gidemez bu öocuk böyle kabul edilmeli. oscar gibi yani
o zaman oscarın maçlarını izlesin. fiziği yoksa hızı olmalı ki 2 li mücadelelerden kaçsın ama oğuzhanda hız da yok gibi. ne yapçaz bilemiyom

Çevrimdışı safa burak

Buraya mı geçtiniz lan terbiyesizler insan haber verir :evillol:

Neyse hayırlısı olsun herkese iyi forumlar
hocam konusunu bile açtık naptınız :evillol:

Çevrimdışı Deniz

rok kolumdaki saati opareden aldım diyor..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Transfer döneminin bitmesine kalmış 50 dakika usta ya

Buralara düşmez zaten Chelsea felan kapar

Çevrimdışı quanch

Bu arada DH gibi biri beni alıntılayınca neden haberdar olmuyorum halbuki ayarlarda bu seçenegi aktif ettim :bandit:
Şampiyon olmasan bile...

Çevrimdışı quanch

hocam konusunu bile açtık naptınız :evillol:
Konuyu gördüm ama geçtiginizi bilmiyordum buraya göz gezdirince gördüm üye oldum hemen
Şampiyon olmasan bile...

Çevrimiçi Necmi

Bu arada DH gibi biri beni alıntılayınca neden haberdar olmuyorum halbuki ayarlarda bu seçenegi aktif ettim :bandit:
oluyorsunbiz oluyoruz bir şeyleri yanlış yapmış olabilirsin bakayım :) @quanch

Çevrimdışı quanch

oluyorsunbiz oluyoruz bir şeyleri yanlış yapmış olabilirsin bakayım :) @quanch
Bak yine olmadım siz bir el atarsanız çok sevinirim takibi olmuyor böyle
Şampiyon olmasan bile...

Sivok Atınç Milosevic Pedro Ersan 5 stoper fazla değil mi? Bence Atınç'ı en kötü PTT ye kiralayıp Sivok Pedro Milosevic Ersan 4 lüsü ile devam etmeliydik şişkin oldu orası

Çevrimdışı Schrute

Sivok Atınç Milosevic Pedro Ersan 5 stoper fazla değil mi? Bence Atınç'ı en kötü PTT ye kiralayıp Sivok Pedro Milosevic Ersan 4 lüsü ile devam etmeliydik şişkin oldu orası
+1
Anti DH - Anti Revival

Çevrimdışı Tolga

Sivok aylardır sakat ve ne zaman döneceği belli değil.

Dönse de yüksek ihtimalle oynamayacak o yüzden Atınç'ın takımda kalması gayet normal. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Sivok zaten yılın 4 ayını sakat geçiriyor ,4 stoper olarak sayalım onu.

Ayrıca Atınç Beşiktaşta oynayacak kapasiteye sahipken neden ptt gibi bir lige kiralayalım bence Ersandan daha iyi oyuncu..

Çevrimdışı Tolga

Sivok zaten yılın 4 ayını sakat geçiriyor ,4 stoper olarak sayalım onu.

Ayrıca Atınç Beşiktaşta oynayacak kapasiteye sahipken neden ptt gibi bir lige kiralayalım bence Ersandan daha iyi oyuncu..
:claps: :claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...