Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3963121 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Sivok Atınç Milosevic Pedro Ersan 5 stoper fazla değil mi? Bence Atınç'ı en kötü PTT ye kiralayıp Sivok Pedro Milosevic Ersan 4 lüsü ile devam etmeliydik şişkin oldu orası

Atınç çok rahat anadolu kulüplerinde oynar Türkiye de.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı quanch

Sivok Atınç Milosevic Pedro Ersan 5 stoper fazla değil mi? Bence Atınç'ı en kötü PTT ye kiralayıp Sivok Pedro Milosevic Ersan 4 lüsü ile devam etmeliydik şişkin oldu orası

Hepsi oynuyor ama usta neden kiraladın ki Ptt'ye?

Bence 5 tane stoper hepsi genç çalışkan forma için mücadele ediyorlar kazanan ise biz oluruz bence ideal 5 tane olması hele bizim gibi sürekli sakat veren takım için  :evillol:
Şampiyon olmasan bile...

Çevrimdışı Deniz

RESMİ:  Beşiktaş'ın da istediği Mohamed Salah, sezon sonuna kadar Fiorentina'ya kiralandı.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Asıl Ömer Şişmanoğlu neden gönderildi onun sorgulanması lazım.

Pektemek sezonun yarısından çoğunu sakat geçiriyor.

Cenk Tosun ve Demba Ba'da dönem dönem sakatlanıyor.

Yani neredeyse şu ana kadar 2 forvetle oynadık.Bazen yedek forvetimiz bile olmadan çıkıyoruz maçlara.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Morgan Schneiderlin

Anadolu takımlarından genç oyuncu oynatan yokki. Bursa gençlerbirliği geliyor benim aklıma oynayan. Bence Atınç ı süper lig takımlarına göndersek orda da yedek bekler
Bilic in de Atınç ı 11 başlatacağını sanmıyorum sakatlık cezalı vb durum olmadığı sürece Pedronun ilk yılı adam kulübe de çürüyordu. Sivok sağlıklı olsun bence sakatlık cezalı olsa Atınç yerine Sivok u oynatır

Çevrimdışı Kemal

Bana göre şuanda takımın stoperleri ; fayda baımından buyıkten kucuge

Pedro - Atınç - Ersan - Milo - Sivok

sivok zaten 1 yıl boyunca oynamayıp 1.4m euro maaşı cepledi, asıl bu kazığı yedik biz. Geçen senede çoğu zaman sakattı nerden baksanız 5milyon lira çöp oldu. 5 milyon lira 150.000 kişinin maça gitmesi yani 10 iç saha maçı demek (Ankara), yazık. Birde haala sıvokla sozlesme yenıleyelım dıyenler var.

Çevrimdışı Kemal

Asıl Ömer Şişmanoğlu neden gönderildi onun sorgulanması lazım.

Pektemek sezonun yarısından çoğunu sakat geçiriyor.

Cenk Tosun ve Demba Ba'da dönem dönem sakatlanıyor.

Yani neredeyse şu ana kadar 2 forvetle oynadık.Bazen yedek forvetimiz bile olmadan çıkıyoruz maçlara.

Pektemek kampta - hazırlık maçlarında vs. kendını gosterınce coştu herkes ondan. Azyazmadık sene başında satın satın pektemeği ömer kalsın diye.

Çevrimdışı buratti

Çağrı,

Katılıyorum, burada genelde herkes belli bir saygı çerçevesinde konuşuyor birbirleriyle. Ayni şekilde yönetim, antrenör ekibi ve futbolcular eleştirilirken de bu şekilde olursa sevinirim. Kendi futbolcusunu aşağılayan, sürekli kötüleyen yorumlar görünce dayanamayıp ben de sert mesajlar yazarak yanıtlama isteği duyuyorum arada bir; ortam gerilebiliyor. 'Veli, Oğuzhan defolsun', 'Necip, Olcay kazma' gibi ne olursa olsun Beşiktaş’ın değeri olan insanlara yapılan aşağılayıcı sübjektif eleştirilere, Beşiktaş’ın kültürüyle bağdaşmayan yorumlara izin verilmesin. 'Seba gitsin, Ahmet Dursun'cu' taraftarla kovulana kadar savaşırım burada, genelde sadece bir okuyucu olmama rağmen. Lütfen böyle yorumlara dikkat edilsin.

Bu kısım saçma olabilir çoğu kullanıcı için ama dilbilgisi kurallarına da belli seviyede uyulabilirse harika olur. Nokta virgül koymadan koca paragraf yazanlar var. Anlayana kadar 3 defa okumam gerekiyor. Sadece ufak bir gözlem.

Saygılarımla

Arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.

Futbol bölümünden sorumlu moderatör olarak topluca göç ettiğiniz teşekkür ederim  :biggrinking:

Burada kemik bir sohbet kurumuz vardı sizinle biraz daha sayımız artar umarım her şey samimiyet üzerine kurulu.

Burası Beşiktaş taraftarının forumu. Saygı sınırını aşmadan her şeyi konuştuk, konuşuyoruz.

Yeter uzatmıyorum kestim  :D

[ Son Düzenleme: 02 Şubat 2015, 23:58:20 buratti ]

Çevrimiçi Necmi

Bak yine olmadım siz bir el atarsanız çok sevinirim takibi olmuyor böyle
@quanch geliyormu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2015, 00:00:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Çağrı,

Katılıyorum, burada genelde herkes belli bir saygı çerçevesinde konuşuyor birbirleriyle. Ayni şekilde yönetim, antrenör ekibi ve futbolcular eleştirilirken de bu şekilde olursa sevinirim. Kendi futbolcusunu aşağılayan, sürekli kötüleyen yorumlar görünce dayanamayıp ben de sert mesajlar yazarak yanıtlama isteği duyuyorum arada bir; ortam gerilebiliyor. 'Veli, Oğuzhan defolsun', 'Necip, Olcay kazma' gibi ne olursa olsun Beşiktaş’ın değeri olan insanlara yapılan aşağılayıcı sübjektif eleştirilere, Beşiktaş’ın kültürüyle bağdaşmayan yorumlara izin verilmesin. 'Seba gitsin, Ahmet Dursun'cu' taraftarla kovulana kadar savaşırım burada, genelde sadece bir okuyucu olamam rağmen. Lütfen böyle yorumlara dikkat edilsin.

Bu kısım saçma olabilir çoğu kullanıcı için ama dilbilgisi kurallarına da belli seviyede uyulabilirse harika olur. Nokta virgül koymadan koca paragraf yazanlar var. Anlayana kadar 3 defa okumam gerekiyor. Sadece ufak bir gözlem.

Saygılarımla

Oluyor tabi ki ama buna müdahale etmemiz mümkün değil herkesin olabildiğine sağduyulu olmasını beklemekten başka :)

Yönetim, futbolcu üzerine olan eleştirilere sonuna kadar açığız hiç müdahale etmiyoruz ama kesinlikle hakarete izin vermiyoruz, vermeyiz.

Anca bunun kadar ikili atışmalara da izin vermiyoruz. Beşiktaşlı değilsin, şucusun bucusun tarzı. Şİmdiye dek her şey çok güzel gitti umarım böyle de olacaktır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı quanch

@quanch geliyormu
Abi yukarıda profilin yanında [1] yazıyor fakat ekranın ortasına tıklanacak bir şey gelmiyor

Yani uyarı dediginiz şu 1 yazısı ise çıkıyor ama ekranın ortasına gelen bir şey yok
Şampiyon olmasan bile...

Çevrimdışı Schrute

Alıntı yapınca bana da bildirim gelmiyor sadece kullanıcı adımla mention yapılırsa bildirim geliyor.
Anti DH - Anti Revival

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2015, 00:04:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Alıntı yapınca bana da bildirim gelmiyor sadece kullanıcı adımla mention yapılırsa bildirim geliyor.

Alıntılar da bildirim gelmiyor zaten forum açıldığından beri böyle. Teknik kısmını çok bilmesem de tecrübe ettiğim bu benim de.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Alıntı yapınca gelmiyor evet ama aslında gelse güzel olabilir

Çevrimiçi Necmi

Çağrı,

Katılıyorum, burada genelde herkes belli bir saygı çerçevesinde konuşuyor birbirleriyle. Ayni şekilde yönetim, antrenör ekibi ve futbolcular eleştirilirken de bu şekilde olursa sevinirim. Kendi futbolcusunu aşağılayan, sürekli kötüleyen yorumlar görünce dayanamayıp ben de sert mesajlar yazarak yanıtlama isteği duyuyorum arada bir; ortam gerilebiliyor. 'Veli, Oğuzhan defolsun', 'Necip, Olcay kazma' gibi ne olursa olsun Beşiktaş’ın değeri olan insanlara yapılan aşağılayıcı sübjektif eleştirilere, Beşiktaş’ın kültürüyle bağdaşmayan yorumlara izin verilmesin. 'Seba gitsin, Ahmet Dursun'cu' taraftarla kovulana kadar savaşırım burada, genelde sadece bir okuyucu olmama rağmen. Lütfen böyle yorumlara dikkat edilsin.

Saygılarımla

Dostum burası Beşiktaş forumu burda Beşiktaş yönetimine oyuncularına teknik ekibine taraftarına ve Beşiktaş değerlerine küfür hakaret ve alaycı üsluba izin verilmez burda ceza sistemi yok bu tip mesaj yazanlar uyarılır mesajları silinir devam ederse siteden üyeliği silinir. ama burda bizim her şeyi görmemizi beklemeyin sizde bizlere yardımcı olun Moderatöre rapor et seçeneğini kullanırsanız biz daha hızlı bir şekilde olaylara müdahale ederiz genelde  @buratti birde biz burda renklilerede küfür edilmesini hoş karşılamıyoruz küfür etmek acizliktir hiç bir Beşiktaşlı bu kadar aciz değildir. :)

Çevrimdışı Schrute

Alıntılar da bildirim gelmiyor zaten forum açıldığından beri böyle. Teknik kısmını çok bilmesem de tecrübe ettiğim bu benim de.
SMF'nin kendi default versiyonunda böyle bir özellik yok zaten ama eklenirse çok iyi olur.
Anti DH - Anti Revival

Çevrimdışı quanch

Bence forum Dh'nin özelliklerini kullansanız iyi olur çünkü gerçekten sistemleri iyi yani forumu kullanışlı kılıyor bu forum tipini sevmiyorum ama ne olursa olsun ortam meselesi zaten ondan oradan kaçtık
Şampiyon olmasan bile...

Çevrimiçi Necmi

Abi yukarıda profilin yanında [1] yazıyor fakat ekranın ortasına tıklanacak bir şey gelmiyor

Yani uyarı dediginiz şu 1 yazısı ise çıkıyor ama ekranın ortasına gelen bir şey yok
profile tıklayınca açılan menüde en altta mentions var onu tıkla önüne liste çıkar @quanch yanlız ismin le birlikte alıntı yapılmazsa gelmez DH dede bu böyleydi bu sistem DH yle aynı çalışıyor bir fark bizde ulaşımı biraz daha zahmetli iki tık yapıyorsun bir türlü dışarı almayı başaramadık eğer mail adresin doğru ise mailinede gelir

Çevrimdışı Schrute

profile tıklayınca açılan menüde en altta mentions var onu tıkla önüne liste çıkar @quanch yanlız ismin le birlikte alıntı yapılmazsa gelmez DH dede bu böyleydi bu sistem DH yle aynı çalışıyor bir fark bizde ulaşımı biraz daha zahmetli iki tık yapıyorsun bir türlü dışarı almayı başaramadık eğer mail adresin doğru ise mailinede gelir
Yok hocam DH'de mention'a ayrı alıntıya ayrı bildirim geliyor. Neyse konuyu daha fazla dağıtmayalım, forum bu haliyle de gayet iyi zaten.
Anti DH - Anti Revival

Çevrimdışı talha

Sivok zaten yılın 4 ayını sakat geçiriyor ,4 stoper olarak sayalım onu.

Ayrıca Atınç Beşiktaşta oynayacak kapasiteye sahipken neden ptt gibi bir lige kiralayalım bence Ersandan daha iyi oyuncu..

Kesinlikle Ersan'dan daha kaliteli. Kiralanmaması gereken tek isim. Zamanla kapacaktır formayı inanıyorum ben.

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı quanch

Olsun abi sıkıntı degil önemli olan ortam muhabbet inşallah şampiyonlugumuzu beraber burada yaşarız ama alıntı işini de çözerseniz iyi olur forum dh'de hem alıntıda hem mentionda bildirim geliyor
Şampiyon olmasan bile...

Çevrimdışı Türkay

Ersan çok kaliteli çok tecrübeli bi stoper gibi görünüyor maçta ama değil işte  :lol:

Çevrimdışı Türkay

Mehmet Demirkol "Motta formsuz neden oynatılıyor?" diye soruyor. İsmail oynarsa daha kötü  :ebebe:

Çevrimdışı Deniz

RESMİ: Elazığspor, Beşiktaş'tan genç oyuncular Oğuz Aksoy (19) ve Ümit Karaal'ı (20) sezon sonuna kadar kiraladı.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Bence forum Dh'nin özelliklerini kullansanız iyi olur çünkü gerçekten sistemleri iyi yani forumu kullanışlı kılıyor bu forum tipini sevmiyorum ama ne olursa olsun ortam meselesi zaten ondan oradan kaçtık
aslında sistem hemen hemen aynı bu forumu kurma nedenimiz  DH deki troll lerdi 7 ay önceki büyük göç ile bir gecede 698 kişi takip eden günlerdede gelenler oldu :D  DH yi terkettik kendi forumumuzu kurduk ama hala üzerinde çalışıyoruz bir gecede forum kurmak kolay değil ve hala eksiklikleri düzeltmeye çalışıyoruz ama kısa sürede alışılıyor ve sonrasında DH den çok daha hızlı ve daha kolay kullanılabilir bir forum olduğunu farkedeceksiniz eksiklikleride birlikte bulup birlikte düzelteceğiz :D şu an için en büyük eksiğimiz mobil desteği tapatalk la ilgilide sorun var kullanamıyoruz ama mobil desteği yakında halledeceğiz onun üzerinde çalışıyoruz @quanch