Çağrı,
Katılıyorum, burada genelde herkes belli bir saygı çerçevesinde konuşuyor birbirleriyle. Ayni şekilde yönetim, antrenör ekibi ve futbolcular eleştirilirken de bu şekilde olursa sevinirim. Kendi futbolcusunu aşağılayan, sürekli kötüleyen yorumlar görünce dayanamayıp ben de sert mesajlar yazarak yanıtlama isteği duyuyorum arada bir; ortam gerilebiliyor. 'Veli, Oğuzhan defolsun', 'Necip, Olcay kazma' gibi ne olursa olsun Beşiktaş’ın değeri olan insanlara yapılan aşağılayıcı sübjektif eleştirilere, Beşiktaş’ın kültürüyle bağdaşmayan yorumlara izin verilmesin. 'Seba gitsin, Ahmet Dursun'cu' taraftarla kovulana kadar savaşırım burada, genelde sadece bir okuyucu olmama rağmen. Lütfen böyle yorumlara dikkat edilsin.
Bu kısım saçma olabilir çoğu kullanıcı için ama dilbilgisi kurallarına da belli seviyede uyulabilirse harika olur. Nokta virgül koymadan koca paragraf yazanlar var. Anlayana kadar 3 defa okumam gerekiyor. Sadece ufak bir gözlem.
Saygılarımla
Arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.
Futbol bölümünden sorumlu moderatör olarak topluca göç ettiğiniz teşekkür ederim 
Burada kemik bir sohbet kurumuz vardı sizinle biraz daha sayımız artar umarım her şey samimiyet üzerine kurulu.
Burası Beşiktaş taraftarının forumu. Saygı sınırını aşmadan her şeyi konuştuk, konuşuyoruz.
Yeter uzatmıyorum kestim