Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3963155 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

700,000 euro lacak gelirse 4. forvet için çok geliyor ama o zaman da Pektemek'in maaşı diyeceksin   :biggrinking:

Normalde 300 bini geçmemeli 4. forvetin alacağı.
3 kulvarda ve tek forvet oynayan bir takımın bünyesinde normalde 3 forvet olması yeterlidir ama maalesef Pektemek sürekli sakatlandığı için 2 forvetimiz varmış gibi oynuyoruz :)

Gerçi Cenk Tosun'da sakatlanmaya meyilli ama onun en azından oynadığı maçlarda skora katkısı var yani :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2015, 01:59:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Maxi zor gibi Benfica alternatif bulmadan bırakacağını sanmam keşke hannover é bedava giden Valencia bek gelseydi opare yerine. Çıkıyor yahu fransa alt liglerden hatta Nancy de Remi Walter, Arnaud Lusamba felan var orta sahada oynayan denemeye değer keza Belçikayı unutmamak lazım. Gerçi ben en çok Yugoslav pazarına girmemizi isterim orası tam cevher kaynıyor

En basiti senin nickin var da işte ne biliyim öyle canlanıyor gözümde.

Sırp pazarı bize ters adamları buraya getirmek çok zor. Bir de çoğunun İngiltere kariyer hayali var.

Kuzeyliler acele etmez mesela ama Sırplar hemen Premier lige atıyor kendini.

Belçika çok büyük pazar. Polonya, Hırvatistan. Özellikle balkanlardan çıkan oyuncuları kaçırdığımızda çok üzülüyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2015, 02:03:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Yana döne bek arıyorken Bilicîn geldiği sene Vrsaljko'yu kaçırdık mesela.

3 senedir burnumuzun dibinde gelişti adam. Hala da alabilirdik Sasuolo'da adam ama adı bile geçmedi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Morgan Schneiderlin

En basiti senin nickin var da işte ne biliyim öyle canlanıyor gözümde.

Sırp pazarı bize ters adamları buraya getirmek çok zor. Bir de çoğunun İngiltere kariyer hayali var.

Kuzeyliler acele etmez mesela ama Sırplar hemen Premier lige atıyor kendini.

Belçika çok büyük pazar. Polonya, Hırvatistan. Özellikle balkanlardan çıkan oyuncuları kaçırdığımızda çok üzülüyorum.

Sırp pazarı sudan ucuz Keza Bulgar ve Romanya pazarı hırvatlar pahalıdan yolluyor sözleşme  uzunsa. Buraya gelirler yahu yeterki 1 m felan ver. Markovic (10)Mitrovic var benim Sırp liginden pahalıya giden oda 5 é gitti Anderlecht é şimdi satsa minimum 20 ister. Genelde 1-1.5 taş çatlasa gidiyor Sırbistan da tam bize göre ucuz kaliteli

Çevrimdışı Deniz

Arkadaşlar kutu içine alınmış bölümden ilgili konuya tıkladığınızda o konuda okuduğunuz en son mesaja gider başa gitmeden bu şekilde okuyabilirsiniz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Sırp oyuncunun Türkiyedeki futbol ortamına uyum sorunu da benim aklımı kurcalıyor..Ama Çek oyuncuları daha disiplinli oluyor bence Çek alabiliriz mesela Kaderabek :).Ayrıca Matej Vydra gibi birisi de düşünülebilir çok ilerisi için bu çocuğun birkaç maçını izlemiştim avrupada da birçok büyük kulübün takibinde
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2015, 02:31:12 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı nihat

Merhaba arkadaşlar ben de donanımhaber forumdan geldim. Orada ne yazık ki sebepsiz yere üyelere ceza yazan Revival nickli gibi değişik bir kişilik vardı. Burda daha saygılı bir ortam olması hoşuma gitti.

Hepinize merhaba ve inşallah Allah'ın izniyle bu sene bir şampiyonluk yaşarız.

Çevrimdışı Kemal

Merhaba arkadaşlar ben de donanımhaber forumdan geldim. Orada ne yazık ki sebepsiz yere üyelere ceza yazan Revival nickli gibi değişik bir kişilik vardı. Burda daha saygılı bir ortam olması hoşuma gitti.

:hosgeldin

Çevrimdışı Çağatay

hoşgeldin
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Hicks

Burada mı toplanıyoruz şimdi? :)
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Çağatay

Burada mı toplanıyoruz şimdi? :)

aynen öyle
yeni adresimiz bura
trol yok renkli yok huzur var  :bandit:

Çevrimiçi Kartal Ç

ümit karaal ve oğuz aksoy elazığa kiralanmış yarım sezonluğuna.

sezer de başakşehirle sözleşmesini feshedip, bize dönüp, eskişehire gitmiş.
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2015, 09:39:02 Kartal Ç ]

Çevrimdışı 0nur

Oh be tanıdık yüzleri görmek mutlu etti beni, nihat seni gördüğüme sevineceğim aklıma gelmezdi   :evillol: :evillol:

Selam herkese, ben de DH'den geldim. İyi muhabbetler.

Çevrimdışı Kemal

Oh be tanıdık yüzleri görmek mutlu etti beni, nihat seni gördüğüme sevineceğim aklıma gelmezdi   :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Çağatay

bu tolgay'ın sözleşmesinde 5 milyon euroya serbest kalır diye bi madde mi var ?
bilen var mı ?

öyle haberler çıkıyor da basında
siz biliyor musunuz aslı astarı varmıdır ?

Çevrimdışı Kemal

bu tolgay'ın sözleşmesinde 5 milyon euroya serbest kalır diye bi madde mi var ?
bilen var mı ?

öyle haberler çıkıyor da basında
siz biliyor musunuz aslı astarı varmıdır ?

ilgili haberde yurtdışı teklifi için var , TR içinde yok diyor. Hamburga biri 5m verseydi aynı zamanda Tolgayada bizden fazla maaş şimdi zaten Tolgay ordaydı , kimse yurtdışından Tolgaya şuanda 5m vermez sıkıntı yaratacak durum yok.

Çevrimdışı Çağatay

ilgili haberde yurtdışı teklifi için var , TR içinde yok diyor. Hamburga biri 5m verseydi aynı zamanda Tolgayada bizden fazla maaş şimdi zaten Tolgay ordaydı , kimse yurtdışından Tolgaya şuanda 5m vermez sıkıntı yaratacak durum yok.

yine de 5 yerine daha fazla olabilirdi
ne olacağı hiç belli olmaz sözleşmelerde böyle maddeler olunca
adam burada biraz iyi oynasa avrupadaki takımların 5 i vermesi çok da zor değil bence
bi 8-9 olaymış iyimiş

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2015, 10:03:02
  • Beşiktaş / Bodrum

Güzel giriş  :kop:

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hicks

Belki yeri burası değil, şimdiden özür dilerim ama DH'den gelenler burada olduğu için buraya yazmak istedim, onların da elbet fikirleri olacaktır. Bu forum hakkında kısa zamanda gördüğüm bir kaç geliştirilmesi gereken nokta olduğunu düşünüyorum:

1- Tema alışılması ve kullanımı kolay değil, mesajlar arası çok geniş, mesajlar imzaların gölgesinde kalabiliyor. Bir şeyi okumak ve takip etmek çok zahmetli.
2- Mobil desteği yok.
3- Soldaki üye bilgi alanı anlamsız büyük, bir mesaj alanının ister istemez büyümesi demek bu, sayfada çoğu alan boş kalıyor.
4- Ayrıca avatar büyüklüğüne göre mesaj alanı değişiyor, bu da sayfayı anlamsız hale getiriyor.

Bu mesaja daha uygun bir yer varsa taşıyabilirsiniz...

Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı mnk9624

Merhaba beyler boşaltmışsınız dhyi ben de geleyim dedim :)

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı dlcs

Ayıptır sorması siz niye DH'de yazıyordunuz ?  :s18:

Çevrimdışı KAP

Belki yeri burası değil, şimdiden özür dilerim ama DH'den gelenler burada olduğu için buraya yazmak istedim, onların da elbet fikirleri olacaktır. Bu forum hakkında kısa zamanda gördüğüm bir kaç geliştirilmesi gereken nokta olduğunu düşünüyorum:

1- Tema alışılması ve kullanımı kolay değil, mesajlar arası çok geniş, mesajlar imzaların gölgesinde kalabiliyor. Bir şeyi okumak ve takip etmek çok zahmetli.
2- Mobil desteği yok.
3- Soldaki üye bilgi alanı anlamsız büyük, bir mesaj alanının ister istemez büyümesi demek bu, sayfada çoğu alan boş kalıyor.
4- Ayrıca avatar büyüklüğüne göre mesaj alanı değişiyor, bu da sayfayı anlamsız hale getiriyor.

:claps:
Dikkate alınıp düzenlemeler yapılırsa forum daha verimli olur. Faydalı tavsiyeler.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2015, 10:37:49
  • Beşiktaş / Bodrum

2- Mobil desteği yok.

Yönetime taşıyorum önerileriniz için teşekkür ederiz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

maalesef bu konuda size hiç katılmıyorum. Takımımızdaki yabancı oyuncuların hepsi gayet profesyonel ve işini layıkıyla yapıyor olabilir fakat yerli oyunculardan bir kısmı hiç de öyle değil. misal oğuzhan, misal ismail. özellikle bu ikisi gün geçtikçe değer kaybediyorlar. antrenmanlar dışında özel çalışmadıkları-hatta antrenmanlarda da yeterince çalışmadıkları- bariz belli
oğuzhan bu takımın en zor döneminde orta sahayı sırtladı. 2 maç kötü oynaması onu kötü oyuncu yapmaz. Kaldı ki çok yetenekli. Önemli olan oyuncuyu kazanmaktır kaybetmek çok kolay